Fix Droid Turbo 2-camera werkt niet

Er is een hoog percentage gebruikers over de hele wereld die een Android-telefoon bezitten. Er zijn een aantal Android-telefoonbedrijven die zichzelf als betrouwbaar hebben bewezen. Een van deze bedrijven is Motorola, dat vooral in de jaren 90 opdook als een populair merk voor smartphones. Hoewel het merk in 2014 door Lenovo van Google werd gekocht, zijn de smartphones nog steeds eigendom van zijn trouwe klanten. Een van de beroemdste gebruikte Motorola-telefoons is Droid Turbo 2. Hoewel de mobiele telefoon geavanceerde technologie ondersteunt, heeft hij de afgelopen tijd te maken gehad met een aantal onvermijdelijke problemen, waaronder de Droid Turbo 2-camera die niet werkte. Als je dezelfde telefoon hebt en je je afvraagt ​​of de naar achteren gerichte camera op Droid Turbo 2 niet werkt, dan zijn we hier met je antwoorden in onze informatieve gids. Naast het bespreken van verschillende manieren waarop u het cameraprobleem kunt oplossen, zullen we ook de redenen ontdekken die tot deze situatie hebben geleid en verschillende Droid Turbo 2-camera-instellingen die u kunt verkennen terwijl u uw Motorola-apparaat gebruikt. Dus laten we beginnen zonder verder uit te stellen en meteen beginnen met enkele eenvoudige oplossingen.

Hoe te repareren Droid Turbo 2 Camera werkt niet

Lees dit artikel verder om meer te weten te komen over de oplossingen voor het probleem met de naar achteren gerichte camera op Droid Turbo 2 die niet in detail werkt.

Redenen achter Droid Turbo 2-camera werkt niet

Cameraproblemen in Droid Turbo 2 kunnen optreden als je probeert de naar achteren gerichte camera te gebruiken. Dit resulteert in een fout pop-upbericht. Vanwege deze fout schakelt de app niet over naar de camera aan de voorkant. Als dit het geval is met uw apparaat, kunnen er enkele mogelijke redenen zijn:

 • Kleine bugs of glitches in het apparaat.
 • Interferentie van achtergrondapplicaties met de camera.
 • Toepassingen van derden kunnen er ook voor zorgen dat de camera aan de voorkant niet meer werkt.
 • Onoverzichtelijke cachepartitie van het apparaat.
 • Kapotte camera aan de achterkant.
  11 beste print-on-demand-bedrijven voor uw nieuwe online winkel

Hoe de naar achteren gerichte camera op Droid Turbo 2 te repareren werkt niet

Er zijn een aantal manieren die overeenkomen met de hierboven genoemde redenen die u kunnen helpen bij het oplossen van problemen met uw Droid Turbo 2-camera. Laten we enkele van deze snelle oplossingen hieronder in detail bekijken:

Methode 1: start de telefoon opnieuw op

Een eenvoudige herstart is de eerste oplossing die u moet proberen om algemene problemen met uw Droid Turbo 2 op te lossen. Soms kan een kleine storing of een bug ertoe leiden dat uw camera automatisch wordt afgesloten. U moet uw apparaat dus één keer opnieuw opstarten om te zien of het probleem is opgelost.

1. Houd de aan/uit-knop van uw Droid Turbo 2 aan de rechterkant ingedrukt.

2. Houd de knop ingedrukt tot er een venster verschijnt.

3. Schakel nu Power Off in op het scherm.

4. Schakel na een paar seconden uw apparaat weer in en controleer of de camera nu goed werkt.

Methode 2: achtergrondtoepassingen sluiten

Het is ook bekend dat ongebruikte achtergrondtoepassingen op uw apparaat ervoor zorgen dat de Droid Turbo 2-camera niet werkt. Daarom moet u elke app die op de achtergrond wordt uitgevoerd, sluiten. Onze gids over het doden van Android-apps die op de achtergrond worden uitgevoerd, zal u in detail helpen bij het proberen van deze methode.

Methode 3: cachepartitie wissen

Elk Android-apparaat slaat de cachepartitie tijdelijk op. Deze cachepartitie bevat gegevens die zich in de loop van de tijd kunnen ophopen en uw apparaat vertragen. Dit heeft een directe invloed op de prestaties van uw apparaat. Daarom moet u de cachepartitie van uw telefoon wissen om dit probleem op te lossen. U kunt alles leren over het wissen van de cache op een Android-telefoon (en waarom is dit belangrijk) via onze gedetailleerde gids.

Methode 4: Conflicterende toepassingen van derden verwijderen

Er zijn een aantal applicaties van derden op uw apparaat die de camera gebruiken. Deze camera-gebruikende apps kunnen conflicteren met je camera en ertoe leiden dat de naar achteren gerichte camera op Droid Turbo 2 niet werkt. U moet deze applicaties dus meteen van uw apparaat verwijderen. Om apps van derden volledig te verwijderen, kunt u onze handleiding raadplegen over het verwijderen of verwijderen van apps op uw Android-telefoon.

  Hoe 'Zoek Google naar' toe te voegen in het contextmenu van Microsoft Edge

Methode 5: camera naar achteren laten repareren

Als de bovengenoemde methoden u niet hebben geholpen bij het oplossen van problemen met de naar achteren gerichte camera, moet u de camera laten repareren omdat deze kapot kan gaan. U kunt de camera fysiek laten vervangen of zelfs laten repareren om hem te laten werken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Motorola-ondersteuning en vertel de supervisors over het probleem waarmee u wordt geconfronteerd met uw apparaat.

Droid Turbo 2 camera-instellingen en functies

Er zijn een paar camera-instellingen die u kunt kennen als u een Droid Turbo 2-apparaat gebruikt. Laten we eens kijken naar enkele functies van de camera die u kunt gebruiken:

1. Maak een foto

U kunt de Droid Turbo 2-camera gebruiken om op een afbeelding te klikken. U kunt de volgende functies gebruiken om een ​​foto te maken met uw Motorola-telefoon:

 • U kunt camera-instellingen zoals flitser en fotoformaat aanpassen.
 • U kunt inzoomen met de zoeker omhoog en omlaag.
 • Wijzig de focuslocatie met behulp van de sleepfocusring.
 • Wijzig de belichting met de knop op de scherpstelring om de opname lichter of donkerder te maken.
 • U kunt de zoeker naar rechts vegen en het timerpictogram aanraken om de tijd in te stellen.
 • U kunt de galerij van uw telefoon openen om foto’s of video’s te bekijken.

2. Maak een selfie

 • Om een ​​selfie te maken op Droid Turbo 2, tikt u op het camerapictogram en schakelt u over naar de camera aan de voorkant.
 • U kunt overal in de zoeker tikken en erover vegen.
 • Tik ten slotte op het timerpictogram om op een selfie te klikken.

3. Panoramische foto maken

 • Veeg de zoeker naar rechts en kader een kant van het scherm.
 • U kunt het scherm overal aanraken en beginnen met pannen over de scène wanneer daarom wordt gevraagd.
 • Tik bij het bereiken van het einde van het scherm op het stoppictogram.

4. Laat Droid Turbo 2 een foto maken

U kunt uw telefoon ook vertellen om een ​​foto te maken door de startzin uit te spreken.

  Een Mailto-hyperlink maken in PowerPoint

5. Deel foto’s

Naast het maken van foto’s, kun je ze ook delen met je camera-app.

 • U kunt het zoekerscherm naar de linkerkant van de camera vegen en op de foto tikken om te delen.
 • Tik op het deelpictogram om foto’s via verschillende apps te verzenden.

Afbeelding van StockSnap via Pixabay

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Hoe lang gaat Droid Turbo 2 mee zonder de batterij op te laden?

Ans. Droid Turbo 2 gaat ongeveer 48 uur mee zonder de batterij op te laden.

Q2. Wat doet het wissen van de cachepartitie?

Ans. Door de cachepartitie te wissen, worden de tijdelijke bestanden verwijderd die ervoor kunnen zorgen dat uw apparaat langzamer wordt en prestatieproblemen veroorzaakt. Persoonlijke bestanden en instellingen van uw Android-apparaat worden niet beïnvloed door het wissen van de cache.

Q3. Verwijdert het uitvoeren van een fabrieksreset alle cache?

Ans. Door een fabrieksreset uit te voeren, wordt alle cache samen met andere gebruikersgegevens op een mobiele telefoon verwijderd.

Q4. Hoe kan ik mijn Droid Turbo 2-apparaat updaten?

Ans. U kunt uw Droid Turbo 2-apparaat bijwerken door Instellingen, Systeemupdates te openen en vervolgens de optie Controleren op nieuwe systeemupdates te selecteren.

Q5. Kan de batterij van de Droid Turbo 2 worden vervangen?

Ans. De batterij van Droid Turbo 2 gaat niet eeuwig mee en het vervangen ervan is een optie die beschikbaar is voor gebruikers van het apparaat.

***

We hopen dat onze gids over het niet werken van de Droid Turbo 2-camera informatief genoeg was om u te helpen bij het oplossen van problemen met de achteruitrijcamera in uw telefoon en het blootleggen van de redenen erachter. Laat het ons weten als je de camera-instellingen van Droid Turbo 2 nuttig vond. Laat hieronder ook uw opmerkingen achter als u vragen of twijfels heeft over een ander onderwerp.