Fix Forza Horizon 4 Deze app kan fout niet openen

Forza Horizon 4 is een van de beste autoracegames die momenteel op internet beschikbaar zijn. Toch hebben sommige gebruikers te maken met verschillende problemen, zoals Forza Horizon 4, deze app kan geen fout openen wanneer je de game opent. Als u ook met dezelfde FH4 wordt geconfronteerd, kan deze app geen fout openen op uw pc, dan bent u hier aan het juiste adres! Deze gids concentreert zich op het oplossen van hacks waarmee u kunt oplossen dat deze app geen fout kan openen op Windows 10 pc.

Forza Horizon 4 repareren Deze app kan de fout niet openen

Er is geen specifieke reden waarom Forza Horizon 4 wordt geactiveerd, deze app kan het probleem niet openen. Toch hebben we verschillende online rapporten en discussieplatforms geanalyseerd en de mogelijke factoren opgesomd die het probleem op uw Windows 10-pc veroorzaken.

  • Er wordt niet voldaan aan de systeemvereisten voor het spel.
  • Een achtergrondprogramma blokkeert het spel.
  • Je gebruikt geen beheerdersrechten om het spel functioneel te laten werken.
  • De corrupte Windows Store-cache verhindert dat de game wordt geopend.
  • Onjuiste datum- en tijdinstellingen.
  • De game heeft geen hoge prioriteit en je pc presteert goed in de energie-instellingen.
  • De grafische stuurprogramma’s op uw pc zijn niet compatibel.
  • Antivirus- of firewallprogramma op uw pc voorkomt dat de game normaal wordt gestart.
  • Microsoft Visual C++-pakketten zijn niet in de nieuwste versie.

Hier zijn enkele effectieve methoden voor het oplossen van problemen die u zullen helpen bij het oplossen van FH4. Deze app kan de fout niet openen op uw Windows 10-pc.

Methode 1: basisstappen voor probleemoplossing

Hieronder volgen enkele basismethoden om het probleem op te lossen.

1A. Zorg ervoor dat de pc voldoet aan de spelvereisten

Verschillende gebruikers hebben gemeld dat Forza Horizon 4 deze app niet kan openen, een probleem optreedt op uw pc wanneer de game niet aan de systeemvereisten voldoet. Voordat u een app/game op uw apparaat downloadt, moet u ervoor zorgen dat uw pc voldoet aan de minimumvereisten van de app. Om de minimumvereisten van een app te kennen, moet u de officiële website raadplegen. U moet drie aspecten van vereisten controleren: grafische kaart, DirectX en systeemvereisten.

Dit zijn de vereisten van uw pc zoals verwacht door Forza Horizon 4.

MINIMALE VEREISTEN
AANBEVOLEN VEREISTEN
CPU
Intel i3-4170 @ 3.7Ghz OF Intel i5 750 @ 2.67Ghz
Intel i7-3820 @ 3.6 Ghz
RAM
8GB
12GB
Besturingssysteem
Windows 10 versie 15063.0 of hoger
Windows 10 versie 15063.0 of hoger
VIDEOKAART
NVidia 650TI OF NVidia GT 740 OF AMD R7 250x
NVidia GTX 970 OF NVidia GTX 1060 3GB OF AMD R9 290x OF AMD RX 470
PIXELSCHADUW
5.0
5.1
VERTEX-SCHADER
5.0
5.1
DEDICATED VIDEO RAM
2GB
4GB

  Een contactpersoon toevoegen aan favorieten op iPhone

1B. Sluit achtergrondtaken

Verschillende achtergrondprocessen die op uw pc worden uitgevoerd, kunnen Forza Horizon 4-processen verstoren. Deze programma’s kunnen ertoe bijdragen dat deze app niet kan worden geopend. Volg onze gids Taak beëindigen in Windows 10 om alle achtergrondprocessen te verlaten.

1C. Stel de juiste datum en tijd in

Onjuiste datum- en tijdinstellingen op uw computer kunnen bijdragen aan Forza Horizon 4: deze app kan geen fout openen op Windows-pc. Volg de onderstaande instructies om de datum-, regio- en tijdinstellingen op uw Windows 10-computer te synchroniseren.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + I-toetsen om Windows-instellingen te openen.

2. Selecteer nu de optie Tijd en taal zoals weergegeven.

3. Zorg er vervolgens voor dat op het tabblad Datum en tijd de twee waarden Stel de tijd automatisch in en Stel de tijdzone automatisch in opties zijn ingeschakeld.

4. Klik vervolgens op Nu synchroniseren zoals hierboven aangegeven. Controleer of het probleem met Forza Horizon 4 is opgelost of niet.

1D. Controleer de integriteit van gamebestanden (op Steam)

We hebben veel gevallen gezien waarin de gamebestanden ontbreken of beschadigd zijn of onvolledige installaties hadden. Gebruikers kunnen ook Forza Horizon 4 ervaren: deze app kan de fout niet openen als ze worden onderbroken door het updateproces of als de gamebestanden worden verplaatst. Bij deze methode open je Steam en gebruik je de ingebouwde functie om de integriteit van het spel te verifiëren. Het wordt vervangen als de toepassing iets vindt. Volg de stappen die worden besproken in onze gids, Hoe de integriteit van gamebestanden op Steam te verifiëren.

Methode 2: grafische stuurprogramma’s bijwerken of opnieuw installeren

Als de bovenstaande methoden niet voor u werken, is het mogelijk dat u niet de juiste grafische stuurprogramma’s op uw computer hebt geïnstalleerd. Drivers vergemakkelijken de interactie tussen de hardware en het spel en zijn de belangrijke componenten. Als de stuurprogramma’s beschadigd of verouderd zijn, kan dit de fout FH4 veroorzaken dat deze app niet kan worden geopend. Als u niet weet hoe u de grafische stuurprogramma’s moet bijwerken, volgt u de instructies in deze handleiding 4 manieren om grafische stuurprogramma’s bij te werken in Windows 10.

Als het bijwerken van uw grafische stuurprogramma’s het besproken probleem niet oplost, probeer dan de grafische stuurprogramma’s opnieuw te installeren. Er zijn verschillende methoden om de grafische stuurprogramma’s op Windows opnieuw te installeren. Als u nog niet bekend bent met het opnieuw installeren van de grafische stuurprogramma’s, lees dan deze handleiding Stuurprogramma’s verwijderen en opnieuw installeren op Windows 10 en volg de instructies die daar worden gegeven.

Methode 3: Windows bijwerken

Als uw computer bugs bevat, kan dit de fout FH4 veroorzaken dat deze app niet kan worden geopend. U kunt dit eenvoudig oplossen door uw besturingssysteem bij te werken. Volg de stappen die in deze handleiding worden gegeven Hoe u de nieuwste update van Windows 10 kunt downloaden en installeren als u net begint met het bijwerken van uw Windows 10-pc.

Controleer of het probleem met Forza Horizon (FH4) op pc is opgelost na het updaten van Windows.

Methode 4: Antivirus tijdelijk uitschakelen (indien van toepassing)

Nieuwe nieuwste updates van de game kunnen soms worden voorkomen door de antivirussuite. Antivirussoftware zoals Avast en Norton zullen hoogstwaarschijnlijk elke laatste update van Windows voorkomen en het wordt aangeraden om eventuele antivirussoftware van derden of ingebouwde antivirussoftware tijdelijk uit te schakelen om Forza Horizon 4 te repareren. Deze app kan de fout niet openen. Lees ons artikel over Antivirus tijdelijk uitschakelen op Windows 10 en volg de stappen in de handleiding om uw antivirusprogramma tijdelijk uit te schakelen op uw pc.

  Family Guy De zoektocht naar dingen is boeiend, grappig en zo [Game Review]

Als u het besproken probleem eenmaal kunt oplossen, zorg er dan voor dat u het antivirusprogramma opnieuw inschakelt, aangezien een systeem zonder beveiligingspakket altijd een bedreiging vormt.

Methode 5: stel het spelproces in op hoge prioriteit

De voorkeur van een applicatie of proces vertelt de computer hoe belangrijk het is en of het de voorkeur moet krijgen boven de andere bij het toewijzen van de bronnen. De prioriteit van elke applicatie is standaard, behalve de systeemprocessen. Forza Horizon (FH4) wordt mogelijk niet op uw pc geladen als deze niet genoeg bronnen heeft gekregen.

1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Shift + Esc om de taakbalk te openen.

2. Zoek nu naar het Forza Horizon (FH4) proces.

3. Wijzig vervolgens de prioriteit in Hoge prioriteit en controleer of dit werkt.

Opmerking: Wijzig de prioriteit met grote voorzichtigheid, aangezien het achteloos wijzigen van de prioriteit van het proces uw systeem extreem traag of onstabiel kan maken.

4. Sluit Taakbeheer en start uw computer opnieuw op en controleer of de Forza Horizon (FH4)-fout op het Windows 10-probleem is opgelost.

Methode 6: Hoge prestaties instellen in Energiebeheer

U kunt uw game ook optimaliseren door uw krachtige energieplaninstellingen in te stellen. Deze energiebeheerschema’s zijn ontwikkeld om de energie-instellingen op draagbare instellingen te beheren. Volg de onderstaande instructies om krachtige energieplaninstellingen in uw systeem te gebruiken.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + I-toetsen om Windows-instellingen te openen.

2. Blader nu door de lijst en klik op Systeem zoals hieronder aangegeven.

3. Selecteer nu de optie Power & sleep en klik op Extra energie-instellingen onder Gerelateerde instellingen. Raadpleeg de foto.

4. Kies nu de optie High-performance onder Hoge aanvullende abonnementen zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Nu je je systeem hebt geoptimaliseerd, controleer je of je deze app kunt repareren kan geen fout openen of niet.

Methode 7: Microsoft Store resetten of opnieuw registreren

Het wissen van de app en cache die is gekoppeld aan de Microsoft Store, helpt bij het oplossen van Forza Horizon 4, deze app kan de fout niet openen. Dit proces verwijdert de Windows Store-cache, inloggegevens, instellingen en voorkeuren van uw pc. Toch blijven de apps die zijn geïnstalleerd vanuit de Microsoft Store behouden op uw Windows 10-computer.

1. Druk op de Windows-toets en typ Microsoft Store en selecteer vervolgens de optie App-instellingen.

2. Blader nu naar beneden in het scherm Instellingen en klik op de optie Reset zoals gemarkeerd.

Opmerking: uw app-gegevens worden verwijderd tijdens het resetten van de Microsoft Store.

3. Bevestig nu de prompt door op Reset te klikken en start uw computer opnieuw op.

  Het verschil tussen URL, URI en URN begrijpen

Hoogstwaarschijnlijk zal het resetten van de Microsoft Store dit probleem met de Windows 10-fout oplossen. Als u echter hetzelfde tegenkomt, overweeg dan om de Microsoft Store opnieuw te registreren zoals hieronder aangegeven.

1. Druk op de Windows-toets en typ Windows PowerShell en klik vervolgens op Als administrator uitvoeren.

2. Plak nu de volgende opdrachtregel in de Windows PowerShell en druk op Enter.

PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + 'AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}

3. Wacht tot de opdrachten zijn uitgevoerd en nu zou het probleem zijn opgelost.

Methode 8: herstel Microsoft Visual C++ Redistributable

Als alternatief kunt u proberen de Microsoft Visual C ++ Redistributable-pakketten te repareren om Forza Horizon 4 te repareren. Deze app kan de fout niet openen, zoals aangegeven in onze handleiding Hoe Microsoft Visual C ++ Redistributable te repareren.

Methode 9: installeer Microsoft Visual C++ Redistributable opnieuw

Als de vorige methode voor het repareren van de Microsoft C++ Visual Redistributable deze app niet heeft opgelost, kan de fout niet worden geopend, dan moet u de redistributable opnieuw installeren. Volg de gegeven stappen in onze gids Microsoft Visual C++ Redistributable opnieuw installeren om de pakketten opnieuw te installeren.

Methode 10: DirectX bijwerken

Om te genieten van een naadloze multimedia-ervaring in de Forza Horizon 4-game, moet je ervoor zorgen dat DirectX is geïnstalleerd en dat het is bijgewerkt naar de nieuwste versie. DirectX helpt u de visuele media-ervaring voor met name grafische games en applicaties te verbeteren. Volg hiervoor onze gids DirectX bijwerken in Windows 10.

Controleer nu of u de fout in FH4 kunt oplossen.

Methode 11: Forza Horizon 4 opnieuw installeren

Als geen van de methoden je heeft geholpen, probeer dan de game indien mogelijk opnieuw te installeren. Alle instellingen en configuratie-instellingen worden vernieuwd wanneer u het opnieuw installeert, en daarom is de kans groter dat u een oplossing krijgt voor Forza Horizon 4 deze app kan het probleem niet openen.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + I-toetsen om Windows-instellingen te openen.

2. Klik nu op Apps-instelling.

3. Zoek en klik nu op Forza Horizon 4 en selecteer de optie Verwijderen.

4. Bevestig nu de eventuele prompt en start de pc opnieuw op nadat u Forza Horizon (FH4) hebt verwijderd.

5. Download de game vervolgens opnieuw vanuit de Microsoft Store.

Eindelijk, je hebt Forza Horizon opnieuw geïnstalleerd op je computer. Het zou alle problemen in verband met de app hebben opgelost.

***

We hopen dat deze gids nuttig was en dat je Forza Horizon 4 kunt oplossen. Deze app kan de fout op je apparaat niet openen. Laat ons weten welke methode voor jou het beste werkte. Als u vragen/suggesties heeft met betrekking tot dit artikel, kunt u deze ook in de opmerkingen hieronder plaatsen.

gerelateerde berichten