Fix Gears of War 4 laadt niet in Windows 10

Gear of War 4 is een van de meest populaire realtime actiegames. De game is te downloaden in de Windows Microsoft Store. Vaak hebben de gebruikers geconstateerd dat de game laadfouten opliep bij het uitvoeren van de Gears of War 4-game. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom Gears of War 4 geen problemen laadt, zoals defecte stuurprogramma’s en onjuiste systeeminstellingen. Gears of War 4 die niet werkt, kan grote ongemakken veroorzaken voor de gebruikers, omdat het hen verhindert het spel op hun computers te laden. In deze gids zullen we redenen en methoden bespreken om Gears of War 4 laadproblemen op te lossen.

Hoe Gears of War 4 te repareren die niet wordt geladen in Windows 10

Er kunnen meerdere redenen zijn voor: Gears of War 4 niet laden. Enkele van de mogelijke redenen worden hieronder vermeld.

 • Vaak is het probleem een ​​eenvoudig systeemprobleem en kan het worden opgelost door het systeem opnieuw op te starten
 • De laadfout kan optreden als de gameservers niet beschikbaar zijn
 • Beschadigde of verouderde grafische stuurprogramma’s worden ook als een veelvoorkomende reden voor de fout beschouwd
 • Onjuiste grafische kaartconfiguratie kan deze fout ook veroorzaken
 • Problemen met Windows Firewall zoals realtime bescherming kunnen deze fout ook veroorzaken
 • Een VPN van derden kan deze fout veroorzaken door een vals IP-adres aan te maken
 • Verouderde gamebestanden kunnen ook de reden zijn voor het laden van fouten
 • Onjuiste Async Tool-instellingen in de Gears of War 4-game kunnen deze fout ook veroorzaken
 • Game Bar-instellingen kunnen deze fout ook veroorzaken in de Gears of War 4-game
 • Cachefouten met Microsoft Store zijn soms ook verantwoordelijk voor deze fout
 • Een oudere DirectX-versie kan deze fout ook veroorzaken
 • Fouten in gamebestanden, zoals beschadigde of ontbrekende bestanden, kunnen ertoe leiden dat Gears of War 4 niet werkt

Het is gebruikelijk dat Gears of War 4-games niet worden geladen vanwege de niet-beschikbare gameservers, dit kan te wijten zijn aan verschillende problemen, zoals onderhoud van servers of een technische storing. Je kunt controleren of de gameservers werken door naar de officiële Twitter-handle van de ontwikkelaars te gaan. Als de servers niet beschikbaar zijn, moet u wachten tot het probleem is opgelost.

In de volgende gids zullen we de mogelijke methoden onderzoeken om Gears of War 4 niet-laadfout op te lossen.

Methode 1: Basismethoden voor probleemoplossing

Hier zijn enkele basismethoden voor probleemoplossing om de fout op te lossen.

1A. Herstart pc

Vaak wordt het probleem met het laden van Gears of War 4 niet veroorzaakt door het onjuist laden van de installatie. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door uw computer eenvoudig opnieuw op te starten.

1. Navigeer naar het menu Start en klik op het pictogram Power.

2. Klik hier op de optie Opnieuw opstarten.

3. Wacht tot het systeem opnieuw is opgestart en start de game Gears of War 4 opnieuw.

1B. Speel het spel met een speciale grafische kaart

Om van bepaalde games zoals Gears of War 4 te kunnen genieten, moet je computer een aparte of speciale grafische kaart hebben, zodat Gears of War 4 geen laadproblemen voorkomt. Als je het spel probeert uit te voeren op een geïntegreerde grafische kaart, kan het zijn dat je vastloopt op het laadscherm. Zorg er daarom voor dat u op computers waarop twee grafische kaarten kunnen worden gebruikt een speciale grafische kaart gebruikt om Gears of War 4 te spelen.

  Ontvang een melding wanneer een nieuwe Windows Insider-build wordt uitgebracht

1C. Grafisch stuurprogramma bijwerken

Een van de belangrijkste oorzaken voor het niet laden van Gears of War 4 op uw computer tijdens het spelen van het spel is een verouderd of beschadigd grafisch stuurprogramma. Een beschadigd stuurprogramma kan verschillende fouten met uw computer veroorzaken. Als je graag computergames speelt, zorg er dan voor dat je bent uitgerust met bijgewerkte grafische stuurprogramma’s. U kunt de handleiding 4 manieren om grafische stuurprogramma’s bij te werken in Windows 10 bekijken om uw grafische kaarten bij te werken om het probleem met het niet-werkende Gears of War 4 op te lossen.

1D. Windows bijwerken

Vaak wordt het probleem veroorzaakt door een corrupte Windows-update. Om dit probleem op te lossen, kunt u handmatig controleren op de Windows-updates via de systeeminstellingen. U kunt de handleiding voor het downloaden en installeren van de nieuwste update van Windows 10 bekijken om de nieuwste updates voor Windows 10 veilig te controleren en te installeren.

1E. DirectX bijwerken

DirectX is een hulpprogramma van Windows. Het bevat een set stuurprogramma’s en componenten in Windows waarmee de software kan communiceren en uw grafische en geluidskaarten kan laden. Als je een verouderde DirectX-versie gebruikt, kan dit leiden tot laadfouten van Gears of War 4 wanneer je de game probeert te laden of uit te voeren. Overweeg dus om de DirectX-versie te controleren om het probleem met het niet laden van Gears of War 4 op te lossen. Lees onze handleiding over het updaten van DirectX in Windows 10.

1F. Schakel Windows Firewall uit (niet aanbevolen)

Soms kan het probleem worden veroorzaakt door de Windows Firewall. Dit kan leiden tot verschillende fouten met Windows, aangezien Firewall bestanden en apps kan blokkeren die ten onrechte als een bedreiging worden beschouwd. U kunt de handleiding Windows 10 Firewall uitschakelen om de Windows Firewall op uw computer veilig uit te schakelen om het probleem met Gears of War 4 op te lossen.

Opmerking: Over het algemeen wordt het niet aanbevolen om Windows Firewall uit te schakelen, omdat dit uw computer kwetsbaar kan maken voor virussen en malware. Wees daarom voorzichtig bij het uitschakelen van Windows Firewall om het probleem met Gears of War 4 op te lossen.

1G. Antivirus van derden uitschakelen (indien van toepassing)

Net als bij Windows Firewall kan een antivirus van derden ervoor zorgen dat Gears of War 4 niet wordt geladen. Om dit probleem op te lossen, kunt u proberen de antivirus van derden op uw computer uit te schakelen. U kunt de handleiding Antivirus tijdelijk uitschakelen in Windows 10 raadplegen om de stappen te volgen om de antivirus van derden veilig uit te schakelen.

1H. VPN-server uitschakelen

Als je een VPN-service op je computer gebruikt om op internet te surfen, kan dit fouten veroorzaken tijdens het spelen van de game Gears of War 4. Dit probleem kan worden veroorzaakt door een onjuist IP-adres veroorzaakt door de VPN. U kunt proberen de VPN op uw computer uit te schakelen om dit probleem op te lossen. Bekijk onze gids over het uitschakelen van VPN en proxy op Windows 10 om de VPN op uw computer veilig uit te schakelen.

  Tijd bijhouden die aan applicaties en websites is besteed [Windows]

Methode 2: Schakel realtime bescherming uit

Soms wordt het probleem met het laden van Gears of War 4 met de game veroorzaakt door Windows Defender. Wanneer Windows Defender een bestand ten onrechte als malware lokaliseert, kan het dit verwijderen om uw computer te beschermen. U kunt de realtimebeveiliging uitschakelen om dit probleem op te lossen.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + I-toetsen om Instellingen te openen.

2. Klik op Update & Beveiligingsinstelling.

3. Klik in het menu aan de linkerkant op Windows-beveiliging.

4. Klik op Virus- en bedreigingsbeveiliging.

5. Klik onder de optie Virus- en bedreigingsbeveiliging op Instellingen beheren.

6. Schakel de schakelaar voor realtimebeveiliging uit.

Methode 3: Update Gears of War 4 Game

Als er systeemupdates beschikbaar zijn voor de Gears of War 4-game, kun je overwegen deze te downloaden om te voorkomen dat Gears of War 4 niet laadt. Het is belangrijk om applicaties op uw computer bij te werken om fouten als gevolg van verouderde bestanden te voorkomen om problemen zoals het niet werken van Gears of War 4 te voorkomen.

1. Typ Microsoft Store in het menu Start en klik op Openen.

2. Klik op het menu Bibliotheek in het linkerdeelvenster.

3. Zoek en klik nu op Updates ophalen om de beschikbare updates te downloaden.

4. Nadat de updates zijn geïnstalleerd, start u de pc opnieuw op en start u de game Gears of War 4 opnieuw om te controleren of het probleem met Gears of War 4 niet kan worden geladen.

Methode 4: Schakel Async Compute Tool uit

Async compute is een tool in Gears of War 4 die helpt bij het verbeteren van de grafische output van het spel op je computer. Veel gebruikers hebben echter ook geklaagd over gevallen waarin het in strijd is met de gameplay en ervoor zorgt dat het crasht. Als je problemen hebt met het laden van de game, kun je proberen de Async-rekentool uit te schakelen.

1. Start de game Gears of War 4 op je computer.

2. Klik op OPTIES.

3. Selecteer het menu VIDEO – GEAVANCEERD en schakel ASYNC COMPUTE UIT.

Opmerking: u kunt de Async-functie ook uitschakelen via uw grafische kaartopties als deze daar beschikbaar is.

4. Sla ten slotte de wijzigingen op en start het spel opnieuw.

Methode 5: Spelbalk uitschakelen

De Game Bar is een functie in Windows waarmee gebruikers screenshots kunnen maken en gameplay op de achtergrond kunnen opnemen tijdens het spelen van een game. Soms werkt de gamebalkfunctie niet met de Gears of War 4-game en kan dit leiden tot een crash of een Gears of War 4-fout bij het laden van de game. Om het probleem met het niet-werkende Gears of War 4 op te lossen, kunt u proberen de spelbalk en DVR-opties uit te schakelen via de Windows-instellingen om het probleem met Gears of War 4 op te lossen.

1. Start de Windows-instellingen.

2. Klik op Gaming-instelling.

3. Klik vervolgens op Xbox Game Bar in het linkerdeelvenster.

4. Schakel de schakelaar voor Xbox-gamebalk inschakelen uit.

5. Navigeer nu naar Capture vanuit het linkerdeelvenster.

6. Schakel de schakelaar voor Opnemen op de achtergrond uit terwijl ik een game speel.

7. Sluit ten slotte het venster en start de pc opnieuw op.

Methode 6: Microsoft Store-cache opnieuw instellen

Soms kan het probleem met de Gears of War 4-game worden veroorzaakt door beschadigde cachebestanden in de Microsoft Store. Dit probleem kan worden opgelost door de cachegegevens uit de winkel te wissen.

  Hoe u uw muiscursorthema kunt wijzigen op Windows 10

1. Druk op de Windows-toets, typ Command Prompt en klik op Als administrator uitvoeren.

2. Typ de opdracht wsreset.exe en druk op Enter om de cache van de Microsoft Store opnieuw in te stellen.

3. Er verschijnt even een leeg venster.

4. Wacht tot Windows Store vanzelf opent en start het spel opnieuw.

Methode 7: Offline machtigingen inschakelen

Soms worden problemen met het laden van Gears of War 4 veroorzaakt omdat u offline machtigingen niet hebt ingeschakeld in de Microsoft Store. Als dit het geval is, kunt u overwegen de machtigingen van de Microsoft Store in te schakelen

1. Open de Microsoft Store-app.

2. Klik op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer App-instellingen.

3. Blader omlaag naar het gedeelte Offlinemachtigingen en schakel het in.

4. Start Gears of War 4 opnieuw om te controleren of het probleem met Gears of War 4 niet werkt, is opgelost.

Methode 8: Gears of War 4 opnieuw installeren

Als geen van de eerder genoemde methoden voor u werkt, en u blijft dezelfde foutmelding krijgen. Overweeg om de game Gear of War 4 volledig opnieuw te installeren. U moet de bestaande spelsoftware verwijderen. Volg de onderstaande stappen om uw Gear of War 4-game veilig te verwijderen om het probleem met het niet-werkende Gears of War 4 op te lossen.

1. Druk op de Windows-toets, typ Configuratiescherm en klik vervolgens op Openen.

2. Stel de View by > Category in en klik vervolgens op de optie Een programma verwijderen.

3. Ga vanuit de lijst met geïnstalleerde programma’s naar het programma Gear of War 4.

4. Klik met de rechtermuisknop op de Gear of War 4 en klik op Installatie ongedaan maken.

5. Bevestig de verwijdering en wacht tot het proces is voltooid.

6. Start nu de Microsoft Store-app.

7. Zoek naar Gears of War 4-game in de zoekbalk en klik op Installeren.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Waarom laadt de Gear of War 4-game niet?

antw. De laadfout met Gear of War 4-game wordt veroorzaakt door verschillende factoren, zoals beschadigde stuurprogramma’s voor grafische kaarten en malware-problemen.

Q2. Hoe de Gear of War 4 laadfout op te lossen?

antw. U kunt verschillende methoden gebruiken om de laadproblemen van Gear of War 4 op te lossen, zoals het bijwerken van stuurprogramma’s, het uitschakelen van antivirus, het bijwerken van het spelbestand, enz.

Q3. Kan Microsoft Store Gear of War 4-fout veroorzaken?

antw. De cachegegevensproblemen met de Microsoft Store kunnen verschillende problemen veroorzaken met veel applicaties en games, zoals laadproblemen met Gear of War 4-game.

***

We hopen dat deze gids nuttig voor u was en dat u het probleem met Gears of War 4 niet kon laden. Laat ons weten welke methode voor jou heeft gewerkt. Als u suggesties of vragen voor ons heeft, laat het ons dan weten in het opmerkingengedeelte.

gerelateerde berichten