Fix Geen gegevens beschikbaar op Facebook Likes

Facebook staat bekend als een pionier onder de socialemediaplatforms. Het is in de loop der jaren veranderd en bijgewerkt, sinds het in 2004 werd gelanceerd. Veel gebruikers hebben te maken met het probleem dat Facebook niet de likes van andere gebruikers op hun Facebook-berichten laat zien. De pagina laat zien dat er geen gegevens beschikbaar zijn Facebook houdt van de mogelijke reden voor het probleem kan zijn omdat Facebook niet beschikbaar is of het kan een tijdelijke storing zijn. In deze gids leren we dat er geen gegevens beschikbaar zijn over problemen met Facebook-groepen.

Hoe te repareren Geen gegevens beschikbaar op Facebook Likes

Lees dit artikel verder om meer te weten te komen over de oplossingen voor geen gegevens beschikbaar over FB-weergavefout.

Wat zegt Facebook nee tegen beschikbare gegevens?

Wanneer gebruikers op vind-ik-leuks, reacties tikken of iets op Facebook willen bekijken, betekent dit dat er geen gegevens beschikbaar zijn. Gebruikers hebben gemeld dat wanneer ze op de vind-ik-leuk- of commentaarknoppen voor een bericht tikken, ze niets kunnen zien en de foutmelding krijgen dat er geen gegevens beschikbaar zijn. Het kan zichtbaar zijn op beide berichten, of ze nu van jou zijn of die van vrienden.

Geen gegevens beschikbaar op Fb Views-fout

Telkens wanneer iemand probeert op de weergaven van een videopost te tikken en ze de gegevens met betrekking tot video’s niet kunnen zien, ontvangen ze de fout Geen gegevens beschikbaar op Fb-weergaven. Weinig fouten of bugs in de Facebook-applicatie zijn hier de reden van. Door de app bij te werken, de cache te verwijderen of naar de Facebook-website te gaan, kunt u het probleem oplossen.

  Gebruik een Facebook Messenger Bot om herinneringen in te stellen

Geen gegevens beschikbaar Facebook-groepsfout

De fout Geen gegevens beschikbaar kan ook worden aangetroffen door gebruikers in Facebook-groepen, waardoor ze de leden of andere groepsgerelateerde informatie niet kunnen bekijken. Dit probleem wordt veroorzaakt door een bug in de Facebook-app, die kan worden opgelost door de cache te wissen, de app bij te werken of de Facebook-website te bezoeken.

Manieren om op te lossen Geen gegevens beschikbaar Facebook houdt van fout

Het is zo vervelend als je de vind-ik-leuks op je bericht niet te zien krijgt, maar je komt wel te weten over het aantal vind-ik-leuks op je bericht, maar krijgt geen toegang tot de namen van de mensen die je bericht leuk vonden of erop reageerden na. U kunt echter de onderstaande methoden volgen om te controleren of uw problemen hiermee zijn opgelost.

Methode 1: Controleer de serverstatus

Kijk eerst of Facebook momenteel niet beschikbaar is. U controleert de status van de Facebook-server met behulp van de downdetector. Hier kom je meer te weten over de recente Facebook-storing. Je kunt alleen wachten tot Facebook weer online gaat als de server uitvalt. Er is een kans dat gegevens niet beschikbaar zijn op Facebook als de Facebook-server niet beschikbaar is. Wacht in dit geval tot de server van Facebook operationeel is.

1. Open uw browser en bezoek de officiële site van Downdetector.

2. Zorg ervoor dat u de melding Gebruikersmeldingen geven geen actuele problemen bij Facebook op het scherm krijgt.

Methode 2: Gebruik een andere verbinding

Het zou een uitdaging zijn om elk onderdeel van uw netwerk te onderzoeken als er een verbindingsprobleem was. Zorg ervoor dat uw netwerk operationeel en stabiel is. Wissel indien mogelijk van aansluiting en kijk of er iets is veranderd. U kunt onze ultieme gids voor het oplossen van problemen met Android-smartphones raadplegen voor meer informatie over het wisselen van uw netwerkverbinding.

  Kun je Facebook verwijderen en Instagram behouden?

Methode 3: log opnieuw in op Facebook

Probeer de tweede methode – uitloggen bij uw account – als de server van de app goed werkt. Sluit vervolgens uw browser of app af, geef deze even de tijd om tot rust te komen en log opnieuw in. Kijk of de fout is verholpen.

1. Start het startscherm op uw apparaat en tik op Facebook. Tik vervolgens op het menupictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Tik op Uitloggen zoals afgebeeld.

2. Wees geduldig en wacht tot je bent uitgelogd van je Facebook-account.

3. Start je Android opnieuw op en tik op je Facebook-account om opnieuw in te loggen.

Methode 4: Cache van Facebook-app wissen

De fout dat er geen gegevens beschikbaar zijn op Facebook-weergaven, kan te wijten zijn aan overmatig cachegeheugen in de Facebook-app. Volg de onderstaande stappen om geen gegevens beschikbaar Facebook-vind-ik-leuks op te lossen door de cache te wissen:

1. Ga naar Instellingen.

2. Selecteer Apps.

3. Tik op Facebook om alle applicaties te bekijken.

5. Open Opslag en cache.

6. Selecteer Cache en selecteer vervolgens Cache wissen.

Methode 5: Facebook-app bijwerken

Er is een kans dat de fout geen gegevens beschikbaar Facebook-vind-ik-leuks in de nieuwste versie van de Facebook-app aankomt. Wacht dus op de volgende versie van de Facebook-app. U kunt uw Facebook-applicatie bijwerken via de volgende stappen:

1. Ga naar je startscherm, zoek naar Play Store en open het.

2. Typ vervolgens Facebook in het zoekmenu zoals afgebeeld.

3A. Als de app een update nodig heeft, tikt u op de optie Update.

3B. Als de app al in de nieuwste versie is, ziet u alleen de opties Openen en Verwijderen. Schakel in dit geval over naar de volgende methode.

  Iemand taggen in een album op Facebook

4. Wacht tot er updates op uw apparaat zijn geïnstalleerd

Methode 6: Installeer de Facebook-app opnieuw

Corrupte installatiebestanden van de Facebook-app kunnen voorkomen dat de scripts van Facebook de melding weergeven over de fout bij het ophalen van gegevens als u ze gebruikt. Probeer de app opnieuw te installeren vanuit de Google Play Store om het probleem op te lossen.

1. Ga naar Play Store en zoek op Facebook.

2. Tik vervolgens op Verwijderen.

3. Wacht tot Facebook volledig van je Android is verwijderd. Als je klaar bent, zoek je opnieuw naar Facebook en tik je op Installeren.

4. Zodra Facebook op uw apparaat is geïnstalleerd, tikt u op Openen zoals afgebeeld.

Methode 7: Schakel over naar de Facebook-website

Meld u met een web- of mobiele browser aan bij uw Facebook-account. Als u zich aanmeldt bij uw account en toegang krijgt tot de website van Facebook via de Facebook-website, heb je zonder problemen toegang tot Facebook. In tegenstelling tot de Facebook-website, hebben geen gegevens beschikbaar over de fb-weergavefout meestal alleen invloed op de Facebook-app (voor Android en iOS).

***

Vanwege de miljard maandelijkse actieve gebruikers van Facebook, wordt elk probleem met de Facebook-app breed uitgemeten en wordt er altijd om een ​​snelle oplossing gevraagd. We verwachten dat dit artikel de fout Geen gegevens beschikbaar Facebook-likes zal oplossen, en elk van de hierboven genoemde methoden kan hiervoor worden gebruikt.

gerelateerde berichten