Fix Google voor Android toont offline probleem

Wanneer u de Google-app op uw Android-apparaat opent, ziet u soms een bericht dat u momenteel offline Android bent. Veel gebruikers kunnen hetzelfde bericht ontvangen, ook al hebben ze een actieve en stabiele internetverbinding. Google voor Android laat zien dat offline een veelvoorkomende fout is bij de applicatie en kan om verschillende redenen worden veroorzaakt. Telefoon- en app-vertragingen, evenals onjuiste netwerkinstellingen, zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken van deze fout. Als u het bericht ontvangt dat Google niet beschikbaar is omdat het apparaat offline is, hoeft u zich geen zorgen te maken omdat deze fout kan worden verholpen door een paar eenvoudige methoden te volgen. In deze gids bespreken we redenen en methoden om Google op te lossen, blijf offline probleem op uw Android-telefoon zeggen.

Hoe Google voor Android te repareren Toont offline probleem

Lees verder om meer te weten te komen over de oplossingen om te verhelpen dat Google voor Android niet beschikbaar is omdat het apparaat offline is.

Waarom wordt Google voor Android offline weergegeven?

Er kunnen verschillende redenen zijn voor dit probleem. Enkele van de meest voorkomende worden hier vermeld.

  • Vertragingsproblemen met Android-apparaten kunnen dit probleem veroorzaken.
  • Een slechte of onstabiele netwerkverbinding is ook verantwoordelijk voor dit probleem.
  • Achterblijvende en onjuiste werking van de Google-applicatie kan Google offline-fouten veroorzaken.
  • Corrupte cachegegevens en tijdelijke bestanden zijn vaak verantwoordelijk voor dit probleem.
  • Onjuiste netwerkinstellingen op uw Android-apparaat zijn ook verantwoordelijk voor het probleem.
  • Problemen veroorzaakt door het Android-besturingssysteem worden soms ook geassocieerd met deze fout.

In de volgende gids bespreken we methoden om offline problemen met Google voor Android op te lossen.

Opmerking: aangezien smartphones niet dezelfde instellingsopties hebben en ze van fabrikant tot fabrikant verschillen, moet u dus, voordat u instellingen wijzigt, controleren of ze correct zijn. De volgende methoden zijn van de Moto G60-smartphone.

Methode 1: Start het apparaat opnieuw op

Als u merkt dat u momenteel een offline Android-fout op Google heeft, is het altijd een goed idee om uw apparaat opnieuw op te starten om het probleem te achterhalen en op te lossen. Als u geen verbinding met internet kunt maken met de Google-app, is Google niet beschikbaar omdat het apparaat offline is. Het probleem kan te wijten zijn aan apparaatvertragingen en bugs. Het opnieuw opstarten van het apparaat kan u helpen bij de meeste kleine problemen met het Android-besturingssysteem die ervoor zorgen dat een app niet goed werkt. U kunt het gedeelte Hoe uw Android-telefoon opnieuw opstarten of opnieuw opstarten bekijken? gids om uw telefoon veilig opnieuw op te starten om Google op te lossen blijf offline probleem zeggen.

  Bewerk getallen en functies halverwege de berekening en voeg constanten toe [Android]

Methode 2: netwerkproblemen oplossen

Een van de meest voorkomende redenen waarom u mogelijk geen verbinding kunt maken met de Google-app op uw Android-apparaat, is een slechte netwerkverbinding. Als uw netwerk zwak en onstabiel is, kunt u problemen ondervinden bij het gebruik van verschillende toepassingen op uw apparaat. Daarom is de eerste stap die u moet overwegen, het oplossen van de netwerkproblemen die mogelijk problemen met de Google-app veroorzaken.

Stap I: Start de wifi-router opnieuw op

Een van de eerste dingen die u kunt doen om het offline probleem van Google voor Android op te lossen, is controleren of uw wifi-router correct is aangesloten op uw apparaat. Over het algemeen worden netwerkverbindingsfouten op mobiele telefoons veroorzaakt door onjuiste routerverbindingen. Als je dus geen verbinding kunt maken met de Google-app, zorg er dan voor dat je je router goed hebt aangesloten. Volg deze eenvoudige stappen om uw Android-probleem op te lossen.

1. Druk lang op de aan/uit-knop op uw wifi-router.

Afbeelding van OpenClipart-Vectors via Pixabay

2. Nadat de router is uitgeschakeld, koppelt u de routerkabel los van de hoofdschakelaar.

3. Wacht een paar minuten, sluit de kabel opnieuw aan en zet de router aan.

Als dit niet helpt bij het feit dat Google niet beschikbaar is omdat het apparaat offline is, gaat u verder met de volgende methode.

Stap II: versnel de internetsnelheid

Als Google nog steeds een offline probleem op uw apparaat blijft zeggen, kunt u overwegen contact op te nemen met uw netwerkverbindingsprovider. Als het probleem niet door de wifi-router wordt veroorzaakt, is uw netwerkprovider mogelijk verantwoordelijk voor de fout met de Google-app. U kunt overwegen contact op te nemen met uw internetprovider om ervoor te zorgen dat u sterke en goed genoeg signalen ontvangt op uw apparaat. Als je mobiele data gebruikt om verbinding te maken met Google, zorg er dan voor dat je een actief internetabonnement hebt om de internetdiensten op je telefoon te gebruiken. Als u worstelt met een trage internetservice, moet u eens kijken naar de Slow Internet Connection? 10 manieren om uw internet te versnellen! gids om methoden te vinden om het internet te versnellen.

  Hoe verborgen apps op Android te vinden

Methode 3: Start de Google-app opnieuw

U moet controleren of de Google-app goed werkt of niet op uw apparaat. Als de Google-app op uw Android-apparaat niet goed werkt, zult u verschillende problemen tegenkomen wanneer u probeert op internet te surfen met de applicatie. U bent momenteel offline Het Android-probleem kan worden opgelost door de Google-applicatie op uw apparaat te stoppen.

1. Open Instellingen vanuit het telefoonmenu en tik op Apps.

2. Tik hier op de knop Alle apps bekijken en selecteer vervolgens Google.

3. Zoek en tik op het pictogram Forceer stop.

Methode 4: Cache van Google-app wissen

Als Google blijft zeggen dat het offline probleem zich blijft voordoen op uw apparaat, kunt u overwegen Google-cachebestanden te wissen. Cachebestanden zijn tijdelijke toepassingsbestanden die worden opgeslagen in het geheugen van uw telefoon. Normaal gesproken zouden deze tijdelijke bestanden geen problemen moeten veroorzaken met Google of een andere app op je telefoon. Als de cachebestanden echter corrupt zijn of te veel op uw telefoon staan, kan de app verschillende fouten tegenkomen, zoals Google is niet beschikbaar omdat het apparaat offline is. U kunt de cachebestanden voor de Google-applicatie wissen om een ​​oplossing te vinden voor Google voor Android toont een offline probleem.

1. Zoek en open Instellingen in het telefoonmenu en selecteer Apps.

2. Zoek en tik op Bekijk alle apps en selecteer vervolgens Google.

3. Zoek en tik op Opslag & cache.

4. Tik nu op de knop Cache wissen.

Methode 5: Netwerkinstellingen resetten

Als de vorige methoden niet werken en u bent momenteel offline met het Android-probleem, kunt u proberen de netwerkinstellingen op uw telefoon opnieuw in te stellen om het probleem op te lossen. U kunt deze eenvoudige stappen gebruiken om de netwerkinstellingen op uw apparaat te resetten.

1. Open Instellingen in het menu Telefoon.

2. Navigeer en tik op Systeem.

3. Tik nu op de Reset-opties.

  Versleutelde Android Media Vault vermomd als klok-app

4. Tik nu op Wi-Fi, mobiel & Bluetooth resetten.

5. Tik ten slotte op Instellingen resetten.

6. Maak opnieuw verbinding met internet.

Methode 6: gebruik hulpprogramma van derden

Opmerking: de onderstaande informatie is alleen voor informatieve doeleinden. We onderschrijven dergelijke tools niet voor later gebruik.

In sommige gevallen kan het probleem worden veroorzaakt door storingen in het Android-besturingssysteem. Er kunnen verschillende tools van derden worden gebruikt om het Android-besturingssysteem te repareren, zoals de Tenorshare ReiBoot voor Android. Deze tools van derden proberen problemen met het Android-besturingssysteem op te sporen en op te lossen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Waarom kan ik geen verbinding maken met Google?

Ans. Een van de meest voorkomende redenen waarom u geen verbinding kunt maken met de Google-app, is een slechte internetverbinding. Zorg er daarom altijd voor dat je een goede internetverbinding hebt om verbindingsproblemen met Google te voorkomen.

Q2. Waarom werkt de Google-app niet op mijn Android-apparaat?

Ans. Er kunnen verschillende redenen zijn voor dit probleem, zoals slecht internet, vertragingen met de telefoon of de app, enz.

Q3. Hoe los ik Google-app-fouten op Android op?

Ans. U kunt proberen de app-cachegegevens voor de Google-app te wissen om verschillende app-fouten op te lossen, waaronder verbindingsfouten.

Q4. Hoe reset ik mijn netwerkinstellingen op Android?

Ans. Over het algemeen kunt u de netwerkinstellingen resetten vanuit de systeeminstellingen op een Android-apparaat. De telefooninstellingen kunnen echter verschillen, afhankelijk van de fabrikant.

Q5. Wat veroorzaakt Google offline-fouten op Android?

Ans. Verschillende factoren kunnen deze fout veroorzaken, waaronder corrupte cachegegevens, vertragingen met de telefoon, een slechte internetverbinding, enz.

***

We hopen dat deze handleiding nuttig voor je was en dat je het offline probleem met Google voor Android-shows op je Android-apparaat hebt kunnen oplossen. Laat ons weten welke methode voor u heeft gewerkt. Als u suggesties of vragen heeft, kunt u ons dit laten weten in het opmerkingengedeelte.