Fix Helaas is Messaging gestopt met fout op Android

Messaging is een geweldige manier om in contact te blijven met vrienden en familie. Sms’en heeft de voorkeur van verschillende telefoongebruikers boven bellen, en het is de behoefte van het uur in deze tijd en tijd van drukke levens. Daarom kan het geconfronteerd worden met een fout in de berichtenservice een probleem en meer ongemak zijn voor mobiele gebruikers. De laatste tijd hebben mensen gemerkt dat de berichten helaas niet meer werken op hun smartphones. Deze fout is te zien op alle soorten mobiele apparaten en voor alle netwerkverbindingen. Zit u ook met hetzelfde probleem, dan bent u hier aan het juiste adres voor een oplossing. We brengen u een perfecte gids die u zal helpen te weten hoe u het helaas kunt oplossen, de berichtgeving is gestopt met de fout op uw telefoon.

Hoe op te lossen Helaas is Messaging gestopt met fout op Android

Het zien van de berichtfout is mogelijk op elk Android-apparaat, het is niet subjectief voor een bepaald mobiel merk. Er zijn veel redenen waarom de berichten niet meer op uw apparaat verschijnen. Laten we enkele oorzaken bespreken van deze ongelukkige fout die het gebruik van het apparaat kan verstoren.

  • Als je ongewenste bestanden op je telefoon hebt staan, kunnen deze ervoor zorgen dat de fout op je scherm verschijnt.
  • Beschadigde cachegegevens zijn een andere reden die ertoe kan leiden dat berichten helaas Android op uw apparaat hebben gestopt.

  • Als u apps van derden op uw telefoon heeft, kunnen deze conflicten veroorzaken met de berichten-app, wat resulteert in een berichtfout op uw apparaat.
  • Je telefoon met opgestapelde onbelangrijke sms-berichten kan ook cache opslaan en de app bemoeilijken om correct te werken.
  • Firmware-glitches op uw apparaat kunnen ook een van de redenen zijn waarom de berichtgeving is gestopt.

  • Als er softwareconflicten zijn met een andere berichten-app op uw apparaat, kan dit een reden zijn waarom berichten op uw telefoon werken.

Berichten zijn gestopt fout kan een zenuwslopende ervaring zijn als je er onophoudelijk mee geconfronteerd wordt op je telefoon. Als u op zoek bent naar een aantal snelle methoden om het probleem op te lossen, vindt u hieronder enkele eenvoudige en uitgebreide methoden die u zullen helpen uw doel te bereiken om van het probleem af te komen.

Opmerking: aangezien smartphones niet dezelfde instellingen hebben, verschillen ze van fabrikant tot fabrikant. Zorg daarom voor de juiste instellingen voordat u deze op uw apparaat wijzigt. De komende stappen werden ter illustratie uitgevoerd op de Vivo 1920.

Methode 1: Start de telefoon opnieuw op

Het opnieuw opstarten van het apparaat is een van de eenvoudige en eerste methoden die u moet kiezen als u op zoek bent naar een oplossing voor de fout, helaas werkt berichten niet meer. Volg de onderstaande stappen om het apparaat opnieuw op te starten:

1. Houd de aan/uit-knop aan de zijkant van uw Android-apparaat 3-4 seconden ingedrukt.

2. Tik op Opnieuw opstarten.

Zodra uw telefoon opnieuw is opgestart, opent u de berichten-app en controleert u of de fout is opgelost.

Methode 2: Onnodige berichten verwijderen

Sms’en kan leuk zijn en het zorgt er vaak voor dat mensen veel berichten sturen. Deze frequente berichten kunnen resulteren in een tekstchat die lange tijd als opgeslagen teksten op uw apparaat in behandeling kan blijven. Soms ontvang je sms’jes van serviceproviders, die kunnen blijven zoals ze zijn in de applicatie. Dit alles leidt ertoe dat de berichten-app crasht, waardoor de fout wordt weergegeven. Daarom kunt u het beste alle opgeslagen en onbelangrijke teksten verwijderen die ruimte op uw telefoon vrijmaken en de app soepel laten werken. Volg de onderstaande stappen voor een meer gedetailleerde beschrijving van hoe u de teksten kunt verwijderen.

1. Open de Berichten-app op je apparaat.

2. Tik op het gewenste bericht dat moet worden verwijderd en houd het vast.

3. Tik op de optie Verwijderen om de thread te verwijderen.

4. Tik op Verwijderen om het verwijderingsproces te bevestigen.

Methode 3: Forceer Stop Messaging-app

Als je de fout nog steeds ziet, is Android helaas gestopt met berichten op je apparaat. Het is waarschijnlijk het beste om de berichten-app geforceerd te sluiten om het probleem op te lossen. Geforceerd sluiten sluit de toepassing af en helpt eventuele problemen ermee op te lossen.

1. Tik op de app Instellingen op je telefoon.

2. Tik op Apps en machtigingen.

3. Tik op App-beheer.

4. Zoek en tik op Berichten, zoals hieronder weergegeven.

5. Tik op Geforceerd stoppen.

6. Tik op OK om te bevestigen.

Als u klaar bent, opent u de app opnieuw en controleert u of het probleem is opgelost.

Methode 4: Andere berichten-apps gebruiken

Als u de helaas niet meer werkende berichtfout niet kunt oplossen, kunt u proberen een andere app te gebruiken om te sms’en. Er zijn veel applicaties die u kunt vinden in de Play Store op een Android-apparaat dat wordt geleverd met extra functies voor berichten. Een van de prominente apps die je hiervoor kunt vinden staat hieronder vermeld:

Methode 5: Cache van Messaging-app wissen

De cache is mogelijk opgeslagen in uw berichten-app, wat een storing in het systeem kan veroorzaken en een fout kan veroorzaken. De kans is groot dat het wissen van de cache uit de app zelf u kan helpen bij het oplossen van het probleem. U kunt de volgende stappen op uw Android-apparaat uitvoeren om de helaas gestopte Android-foutmelding te verhelpen.

1. Open Instellingen op je telefoon.

2. Tik op Apps & rechten > App-beheer.

3. Tik op Berichten in de lijst.

4. Tik op Opslag.

5. Tik op Cache wissen.

Methode 6: Opnieuw opstarten in veilige modus

Als meer dan één toepassing van derden de oorzaak is, is het probleem met berichten helaas gestopt, dan kan het helpen om de telefoon opnieuw op te starten in de veilige modus. Om dit te doen, moet u het apparaat uitschakelen en vervolgens opnieuw opstarten. Volg de onderstaande stappen voor gedetailleerde instructies.

1. Druk lang op de aan / uit-knop en tik op Uitschakelen.

2. Houd vervolgens de knop Volume omhoog + Aan / uit tegelijkertijd ingedrukt.

3. Tao over de optie Opnieuw opstarten.

Methode 7: Apps van derden verwijderen

Apps van derden op uw Android-apparaat kunnen ook achter het probleem zitten, helaas is het berichtenverkeer gestopt. Als u onlangs een toepassing van derden op uw apparaat hebt gedownload en het probleem bent begonnen, is het tijd om deze meteen te verwijderen. Volg hiervoor de onderstaande instructies.

1. Open de Play Store-app op uw apparaat.

2. Tik op het accountpictogram in de rechterbovenhoek.

3. Tik op Apps en apparaat beheren.

4. Tik op het tabblad Beheren en zoek de recent geïnstalleerde apps van derden.

5. Tik op de gewenste app van derden die u wilt verwijderen.

6. Klik op Verwijderen.

7. Tik op Verwijderen om te bevestigen.

Methode 8: Telefooninstellingen resetten

Soms kan een conflict met instellingen ook de reden zijn waarom uw berichten-app niet goed werkt op uw telefoon. Daarom kan het helpen om de netwerkinstellingen opnieuw in te stellen. Het resetten van netwerkinstellingen leidt niet tot het verwijderen van gegevens of bestanden van uw apparaat. Het is een veilige methode waar u voor kunt kiezen. Volg hiervoor de stapsgewijze instructies die hieronder worden vermeld.

1. Open Instellingen op je telefoon en tik op Systeembeheer.

2. Tik op Back-up en reset.

3. Tik op Reset alle instellingen.

4. Tik op Reset om te bevestigen.

5. Start uw telefoon opnieuw op om te zien of u de helaas niet meer werkende berichtenfout hebt verholpen.

Methode 9: Cachepartitie wissen

Cachebestanden kunnen een andere reden zijn waarom de berichten-app op uw Android-telefoon werkt. Als dit het geval is, is het wissen van de cachepartitie essentieel. Om dit te doen, kunt u de onderstaande stappen volgen.

1. Houd de aan / uit-knop een paar seconden ingedrukt en tik op Uitschakelen.

2. Houd vervolgens na enige tijd de knop Volume omhoog + Aan / uit-knop samen ingedrukt.

3. Tik op Herstelmodus op het scherm.

4. Tik op Gegevens wissen.

5. Tik op Cache wissen en bevestig dit door op OK te tikken.

Methode 10: Fabrieksreset uitvoeren

Als je tot deze stap bent gekomen zonder een positief resultaat van alle genoemde methoden, is het tijd om de fabrieksinstellingen op je Android-telefoon uit te voeren. Als u deze stap uitvoert, worden al uw bestanden, gegevens, contacten en berichten verwijderd. Daarom is het belangrijk dat u een back-up maakt van alle gegevens op uw telefoon. Lees onze gids over 10 manieren om een ​​back-up te maken van uw Android-telefoongegevens om een ​​back-up van uw telefoongegevens te maken. Lees en volg vervolgens de handleiding Hoe u elk Android-apparaat hard kunt resetten om eindelijk van de helaas werkende fout van berichten af ​​te komen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Waarom geeft mijn telefoon de melding dat de melding is gestopt?

antw. Als uw berichten plotseling niet meer werken op uw Android-apparaat, is dit waarschijnlijk te wijten aan cacheproblemen met de app of een overbelasting van opgeslagen berichten op uw apparaat. Om het probleem op te lossen, kunt u het beste de cache wissen en ongewenste berichten verwijderen.

Q2. Hoe kan ik mijn berichten-app resetten?

antw. Om de berichten-app op je telefoon te resetten, kun je alle gegevens uit de app wissen door naar de app Instellingen op Android te gaan. Als u gegevens wist, wordt de app opnieuw ingesteld en teruggebracht naar hoe deze was toen u hem begon te gebruiken. Maar zorg voor een back-up van alle gegevens/berichten voordat u opnieuw instelt.

Q3. Kan ik de berichten-app van mijn Android verwijderen?

antw. Nee. De Messaging-app is een ingebouwde applicatie voor een Android-telefoon, u kunt deze niet verwijderen. Als u een toepassing van derden voor berichten gebruikt, kunt u deze verwijderen of zelfs bijwerken voor betere prestaties.

Q4. Kan ik berichten herstellen vanuit de berichten-app?

antw. Ja, u kunt de berichten herstellen vanuit uw berichten-app. Om dit te doen, moet u een back-up maken met Google of cloudservices of gewoon een app van derden gebruiken om alle gegevens van de berichten-app te herstellen.

V5. Kan ik berichten ophalen als ik de berichten-app opnieuw installeer?

antw. Ja, u kunt berichten van de berichten-app ophalen als u deze opnieuw op uw apparaat installeert. Zorg er altijd voor dat u een back-up maakt van alle gegevens van de berichten.

Q6. Vereist sms-berichten internetdiensten?

antw. Nee, voor sms-berichten is geen internetservice op een apparaat vereist.

***

We hopen dat deze handleiding nuttig was en dat je de helaas, bericht is gestopt-fout op je telefoon hebt kunnen oplossen. Laat ons weten welke van de methoden het beste werkte voor uw apparaat. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u deze in de opmerkingen hieronder achterlaten.

  GRE Vocab Lock Leer een nieuw woord elke keer dat je naar je telefoon kijkt [Android]

gerelateerde berichten