Fix Hulu werkt niet op Samsung TV

Hulu streamen op je Samsung smart-tv is een van de beste manieren om te genieten van je favoriete originele Hulu-shows. Hulu’s bibliotheek bevat duizenden populaire tv-shows, films en enkele van de meest populaire originele Hulu-shows. Zoals eerder vermeld, kunnen Hulu-shows het beste worden genoten op uw Samsung Smart TV. Soms kunt u echter tegenkomen dat Hulu niet werkt aan het probleem met de Samsung TV terwijl u probeert de streamingdienst te streamen. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben, zoals een slechte netwerkverbinding of andere problemen met de Hulu-app of Samsung TV. In deze handleiding bespreken we de factoren die dit probleem kunnen veroorzaken en hoe u deze kunt oplossen. We hebben ook de stappen getoond voor het verwijderen en installeren van de Hulu-app op Samsung TV.

Hoe te repareren dat Hulu niet werkt op Samsung TV

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom Hulu niet werkt op Samsung Smart TV’s. Enkele van de belangrijkste redenen voor dit probleem worden hier genoemd.

 • Hulu-connectiviteitsfouten kunnen optreden als gevolg van compatibiliteitsproblemen met uw tv en de streaming-app.
 • Een slechte netwerkverbinding kan dit probleem ook veroorzaken.
 • Onjuist laden van uw Samsung-tv is soms ook verantwoordelijk voor dit probleem.
 • Corrupte cachegegevens van de Hulu-app worden soms geassocieerd met verschillende fouten op Samsung TV, waaronder verbindingsfouten.
 • Een geblokkeerde VPN-service kan dit probleem soms ook veroorzaken op uw Samsung-tv.
 • Als Hulu-servers niet goed werken, kunt u verschillende problemen ondervinden, zoals dat Hulu niet werkt.
 • Fouten en onjuiste werking van de Samsung Smart Hub kunnen ook Hulu-fouten veroorzaken op Samsung tv’s.
 • Een verouderde Hulu-app kan ook verschillende problemen veroorzaken op Samsung TV.
 • Verschillende problemen met de Hulu-app, zoals bugs en onjuiste installatie, kunnen ook in verband worden gebracht met deze fout.
 • Verschillende onderliggende problemen met Hulu of Samsung TV kunnen deze fout veroorzaken.

Voordat u besluit de Hulu-app van de Samsung TV te verwijderen, bespreken we in deze handleiding methoden om het probleem met de Samsung TV op te lossen dat Hulu niet werkt.

Methode 1: Zorg voor compatibiliteit van Samsung TV met Hulu

De nieuwste versies van de Hulu-app zijn alleen compatibel met Samsung Smart TV’s die na 2016 zijn gelanceerd. De nieuwe modellen Samsung Smart TV’s zijn gebouwd op het Tizen-besturingssysteem, dat compatibel is met de nieuwe Hulu-app, wat betekent dat je in staat om Hulu-app op Samsung TV te installeren. Als u niet zeker bent van de fabricagedatum en het model van uw Samsung smart-tv, kunt u het bouwjaar en de versie van het besturingssysteem controleren op de officiële website. Samsung smart tv-modellen die tussen 2013 en 2015 zijn geproduceerd, hebben echter nog steeds toegang tot de klassieke Hulu-app. Als u een oude Samsung-tv gebruikt, merkt u mogelijk het volgende tijdens het streamen van Hulu.

 • Je kunt genieten van de meeste van dezelfde inhoud in de klassieke app, maar de klassieke Hulu-app heeft niet een aantal van de premium Hulu-add-ons. Het ondersteunt ook geen Hulu + Live TV-services.
 • Misschien vind je het ook moeilijk om door de klassieke Hulu-app op Samsung Smart TV te navigeren, omdat de interface ook anders en verouderd is. Het mist ook enkele van de nieuwe Hulu-profielen en -functies zoals My Stuff, enz.

Als je dus geen verbinding kunt maken met Hulu op je Samsung-tv, zorg er dan voor dat je tv compatibel is met de nieuwste versie van Hulu. Blijf ook lezen om erachter te komen hoe u de Hulu-app op Samsung TV kunt updaten.

Methode 2: problemen met netwerkverbindingen oplossen

Een van de meest voorkomende redenen waarom Hulu geen verbinding maakt met uw Samsung-tv, is een slechte netwerkverbinding. Als uw netwerk zwak en onstabiel is, kunt u problemen ondervinden bij het verbinden en streamen van Hulu. Daarom, in plaats van ervoor te kiezen om de Hulu-app op Samsung TV te verwijderen vanwege deze problemen, is de eerste stap die u moet overwegen, het oplossen van de netwerkproblemen die dit probleem kunnen veroorzaken.

Stap I: Start de wifi-router opnieuw op

  Deel uw digitale games niet met de Xbox van uw vriend

Het repareren van wifi-verbindingen is een van de eerste methoden die u kunt proberen om te verhelpen dat Hulu niet werkt aan het probleem met de Samsung TV. Over het algemeen worden netwerk- en applicatieverbindingsfouten op uw smart-tv veroorzaakt door onjuiste routerverbindingen. Zorg er daarom voor dat je je router goed hebt aangesloten.

1. Druk lang op de aan/uit-knop op uw router.

Afbeelding van OpenClipart-Vectors via Pixabay

2. Nadat de router is uitgeschakeld, koppelt u de router los van de hoofdschakelaar.

3. Wacht een paar minuten, sluit de kabel opnieuw aan en zet de wifi-router aan.

Controleer of de verbinding is hersteld.

Stap II: Netwerkverbinding bewaken

Als de Hulu-verbindingsproblemen niet worden veroorzaakt door de wifi-router, kan dit komen door uw internetprovider. Het is een goed idee om bij de internetservice die u gebruikt na te gaan of u voldoende netwerkverbindingen krijgt. Zorg ervoor dat je een actief internetabonnement op je apparaten hebt om de internetdiensten te gebruiken. Als je last blijft houden van een trage internetverbinding en niet weet hoe je dit kunt oplossen, kijk dan eens bij Trage internetverbinding? 10 manieren om uw internet te versnellen! Lees ook verder om stappen te vinden om de Hulu-app op Samsung TV te verwijderen.

Methode 3: Power Cycle Samsung TV

Soms worden verbindings- en streamingproblemen met de Hulu-app veroorzaakt door glitches in de Samsung TV-software. Net als bij de meeste softwareproblemen, is een van de eerste opties voor het oplossen van problemen het opnieuw opstarten van het apparaat. De eenvoudigste methode om te verhelpen dat Hulu niet werkt op een Samsung TV-probleem op een Samsung Smart TV, is door de hele tv opnieuw op te starten. Het is echter belangrijk op te merken dat wanneer u op de aan/uit-knop op uw afstandsbediening drukt, de tv niet wordt uitgeschakeld. In plaats daarvan wordt uw tv in de stand-bymodus gezet, waardoor de app op uw tv niet opnieuw wordt opgestart. U kunt uw Samsung-tv geforceerd opnieuw opstarten door twee verschillende methoden te gebruiken, zoals hieronder wordt besproken. Verderop in deze handleiding leest u hoe u de Hulu-app op Samsung TV kunt updaten.

Optie I: TV opnieuw opstarten met afstandsbediening

Het herstarten van een Samsung smart-tv met de afstandsbediening is eenvoudig en kan worden gedaan door deze eenvoudige stappen te volgen.

1. Zorg ervoor dat uw tv aan staat (niet in stand-bymodus).

2. Druk lang op de aan/uit-knop op de afstandsbediening en wacht tot de stroom weer wordt ingeschakeld.

Opmerking: zodra u op de aan/uit-knop drukt, wordt de Samsung-tv uitgeschakeld. U moet echter op de aan/uit-knop blijven drukken totdat de stroom weer wordt ingeschakeld.

3. Druk nu op de Home-knop op de afstandsbediening.

4. Zoek en open ten slotte de Hulu-app.

Optie II: TV handmatig opnieuw opstarten

Een andere effectieve methode om uw Samsung-tv uit en weer in te schakelen, is door dit handmatig te doen. U hebt de afstandsbediening van uw tv niet nodig om deze methode uit te voeren.

1. Haal het netsnoer van uw tv uit het stopcontact of de overspanningsbeveiliging.

Afbeelding van Bruno/Duitsland via Pixabay

2. Wacht een paar minuten.

3. Sluit nu uw tv weer aan op het stopcontact en zet hem aan.

4. Druk nu op de Home-knop.

5. Navigeer naar en selecteer de Hulu-app.

Methode 4: Bewaak de Hulu-serverstatus

Een van de belangrijkste redenen voor problemen met de Hulu-app met uw Samsung-tv is dat de servers van de Hulu-app op dat moment niet beschikbaar zijn. Een server-down situatie kan alle functies van de app stoppen en misschien wilt u de Hulu-app van de Samsung TV verwijderen. In dit geval kunt u niet veel doen om het probleem op te lossen, aangezien het wordt veroorzaakt door het einde van de Hulu-service. Als u er zeker van wilt zijn dat het probleem wordt veroorzaakt door Hulu-servers en niet door uw apparaat, kunt u de Hulu-app op een ander apparaat downloaden om te zien of deze goed werkt. Als de Hulu-app niet werkt op andere apparaten, wordt het probleem met de Hulu-tv niet veroorzaakt door een serverprobleem. U kunt ook de serverstatus controleren op verschillende websites voor het volgen van servers, zoals Downdetector. Lees verder om erachter te komen hoe u de Hulu-app op Samsung TV kunt updaten.

Methode 5: Reset Smart Hub op Samsung TV

Samsung Smart Hub is een geavanceerd en intelligent menusysteem dat is ontwikkeld voor Samsung TV om u een gemakkelijke en soepele menu-optie-ervaring te bieden. U kunt door het menu van uw Samsung-tv navigeren en gemakkelijk uw favoriete films en tv-programma’s vinden. Als de Smart Hub echter niet goed werkt, kun je tegen verschillende problemen aanlopen met je Samsung TV. U kunt deze problemen oplossen door het Smart Hub-menu op uw Samsung-tv opnieuw in te stellen. Het proces voor het resetten van de Smart Hub kan verschillen, afhankelijk van de productiedatum van uw Samsung-tv.

  Disney+ films en tv-programma's downloaden om offline te kijken

Optie I: voor Samsung-tv gemaakt in of vóór 2018

Als je tv-model in 2018 of eerder is gemaakt, kun je deze eenvoudige stappen gebruiken om de Smart Hub op je Samsung-tv te resetten.

1. Navigeer op uw Samsung TV naar Instellingen.

2. Selecteer nu Ondersteuning.

3. Selecteer hier Zelfdiagnose.

4. Selecteer ten slotte Reset Smart Hub.

Opmerking: tijdens het resetproces kan Samsung TV om uw tv-pincode vragen. De standaardpincode voor een Samsung-tv is 0000. Als u de pincode echter hebt gewijzigd, voert u die pincode in om het proces te voltooien.

Optie II: voor Samsung-tv gemaakt in 2019 of later

Als uw tv-model in 2019 of na 2019 is gemaakt, kunt u deze eenvoudige stappen gebruiken om de Smart Hub op uw Samsung-tv te resetten om te verhelpen dat Hulu niet werkt aan het probleem met de Samsung-tv.

1. Navigeer op uw Samsung TV naar Instellingen.

2. Selecteer nu Ondersteuning.

3. Selecteer hier Apparaatonderhoud.

4. Selecteer nu Zelfdiagnose.

5. Selecteer ten slotte Reset Smart Hub.

Methode 6: Samsung TV-firmware bijwerken

Nu u weet hoe u de Hulu-app op Samsung TV moet bijwerken, kunt u proberen de Samsung TV-firmware bij te werken om het probleem op te lossen als het updaten van de Hulu-app het probleem niet oplost. Firmware-updates lossen normaal gesproken problemen met uw tv-app op. Over het algemeen worden smart-tv’s van Samsung automatisch bijgewerkt, maar ze hebben ook een optie om handmatig een firmware-update voor uw Samsung smart-tv af te dwingen.

1. Druk op de afstandsbediening van je tv op de Home-knop om de Smart Hub te openen.

2. Selecteer hier Instellingen in het Smart Hub-menu.

3. Zoek en selecteer nu het tabblad Software-update.

4. Klik nu op de optie Nu bijwerken.

5. Wacht tot het downloaden is voltooid.

6. Installeer de firmware-update door de instructies op het scherm van uw Samsung-tv te volgen.

Methode 7: Hulu-cache wissen

Vaak kan dit probleem worden veroorzaakt door de Hulu-app zelf. Wanneer de app corrupte cachegegevens heeft opgeslagen, kan deze haperen en verschillende problemen veroorzaken. Met Samsung TV kunt u de cache van een app wissen om problemen op te lossen die worden veroorzaakt door corrupte cachegegevens. Dit is een van de beste methoden om dit probleem op te lossen, en vaak lost het willekeurige storingen in de app en Samsung TV op. U kunt deze eenvoudige stappen volgen om de cache van de Hulu-app op uw Samsung-tv te wissen.

1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening van uw Samsung-tv om de Smart Hub-opties te openen.

2. Selecteer hier Instellingen.

3. Navigeer nu naar en selecteer het tabblad Apps.

4. Selecteer nu Systeem-apps.

5. Zoek en selecteer hier de Hulu-app.

6. Selecteer nu de optie Cache wissen.

7. Druk ten slotte op OK om het proces te bevestigen.

Methode 8: Hulu-app bijwerken

Een verouderde versie van de Hulu-app op uw apparaat kan dit probleem ook veroorzaken. Daarom kan het bijwerken van de Hulu-app op uw Samsung smart-tv dit en verschillende andere problemen oplossen. Het proces om Hulu op uw Samsung-tv bij te werken, is afhankelijk van uw tv-model. Er zijn twee manieren om de Hulu-app op uw Samsung-tv bij te werken.

Optie I: op nieuwe tv-modellen van Samsung

U kunt deze eenvoudige stappen volgen om de Hulu-app bij te werken op uw nieuwere modellen Samsung-tv’s.

1. Druk op de afstandsbediening van je tv op de Home-knop.

2. Selecteer hier Apps en selecteer vervolgens Instellingen.

3. Schakel nu automatisch bijwerken in vanaf de rechterbovenhoek van het tv-scherm.

4. Als er een update in behandeling is, wordt deze automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Lees verder om stappen te vinden om de Hulu-app op Samsung TV te verwijderen.

Optie II: op oude Samsung tv-modellen

U kunt deze eenvoudige stappen volgen om de Hulu-app bij te werken op uw oudere modellen Samsung-tv’s.

1. Druk op je afstandsbediening op de Smart Hub-knop.

2. Selecteer hier Uitgelicht en navigeer naar de Hulu-app.

3. Druk nu op de knop Enter.

4. Blader hier naar beneden en selecteer de optie Update apps.

5. Selecteer nu Alles selecteren en vervolgens Bijwerken.

6. Wacht tot de app klaar is met updaten.

Methode 9: VPN-service uitschakelen (indien van toepassing)

Als u een VPN-service gebruikt, wordt het probleem met de Hulu-app op uw Samsung-tv mogelijk veroorzaakt door de VPN. Over het algemeen proberen de meeste video-applicaties en streamingdiensten VPN-verkeer te blokkeren om ongeoorloofd streamen te voorkomen. Als uw VPN is geblokkeerd door Hulu, heeft u waarschijnlijk geen toegang tot uw streaming-inhoud. Om deze problemen te voorkomen, kunt u proberen de VPN-service die u gebruikt uit te schakelen. Als u niet zeker weet wat een VPN is, kunt u kijken op Wat is VPN? Hoe het werkt? gids om alles te weten te komen over een VPN-service en hoe je deze kunt gebruiken om beter te internetten.

  Een USB-poort diagnosticeren en repareren die niet werkt

Als het verwijderen van VPN het probleem niet oplost, volg dan de volgende methode om de Hulu-app te verwijderen en te installeren op Samsung TV.

Methode 10: Hulu opnieuw installeren

Als de voorgaande methoden niet helpen bij het probleem dat Hulu niet werkt aan het probleem met de Samsung TV, kunt u overwegen de Hulu-app opnieuw te installeren op uw Samsung TV. U kunt deze eenvoudige stappen volgen om de Hulu-app te verwijderen en vervolgens op de Samsung TV te installeren.

1. Druk op de Home-knop.

2. Selecteer hier Apps in het schermmenu.

3. Selecteer nu Instellingen.

4. Navigeer nu naar de Hulu-app.

5. Selecteer hier Verwijderen.

6. Druk nu op Verwijderen in de pop-up om het proces te bevestigen. Volg na het verwijderen van de app de onderstaande stappen om de Hulu-app op de Samsung TV te installeren.

7. Druk vervolgens op de Home-knop.

8. Selecteer Apps in het menu.

9. Selecteer hier het vergrootglaspictogram in het Apps-scherm.

10. Typ Hulu in het zoekvak.

11. Selecteer Hulu uit de resultaten en druk vervolgens op de knop Installeren.

Zo kun je de Hulu-app op Samsung TV installeren.

Methode 11: gebruik Hulu op een ander apparaat

Als geen van de voorgaande methoden werkt en u geen oplossing voor dit probleem kunt vinden, kunt u overwegen Hulu op een ander apparaat te proberen. Deze methode helpt u ook bij het vaststellen van de oorzaak van het probleem. Als Hulu goed werkt op een ander apparaat, kan het probleem worden veroorzaakt door uw Samsung-tv. Als Hulu echter niet werkt op een ander apparaat, ligt het probleem mogelijk bij uw Hulu-account.

Methode 12: Neem contact op met Samsung TV of Hulu-ondersteuning

Als geen van de voorgaande methoden werkt en u problemen blijft ondervinden, kunt u overwegen om met Samsung TV of Hulu te communiceren om een ​​oplossing te vinden. Als het probleem wordt veroorzaakt door uw Samsung-tv, kunt u proberen de Samsung-ondersteuning pagina om een ​​mogelijke oplossing voor uw probleem te vinden. Aan de andere kant, als het probleem is veroorzaakt door Hulu-services, kunt u verbinding maken met de Hulu-klantenservice via de Hulu-HELPCENTRUM bladzijde.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Wat is een Samsung smart-tv?

Ans. De smart-tv’s van Samsung behoren tot de meest geavanceerde en intelligente tv-series. Met smart-tv’s kunt u niet alleen een tv-kijkervaring van wereldklasse hebben, maar krijgt u ook toegang tot andere diensten zoals streaming, internet en een thuisbioscoopervaring.

Q2. Kan ik Hulu streamen op mijn Samsung TV?

Ans. Ja, verschillende Samsung smart-tv’s zijn compatibel om de Hulu-streamingservice te installeren en uit te voeren.

Q3. Kan ik Hulu op mijn Samsung TV installeren?

Ans. Ja, gebruikers kunnen Hulu op hun Samsung smart-tv’s installeren om hun favoriete Hulu-shows en films te bekijken.

Q4. Hoe wis ik de cache van de Hulu-app op mijn Samsung-tv?

Ans. Een corrupte Hulu-cache kan verschillende problemen veroorzaken met Samsung-tv’s. U kunt cachegegevens wissen door naar de instellingen te navigeren.

Q5. Wat moet ik doen als ik Hulu niet kan openen op mijn Samsung-tv?

Ans. U kunt verschillende methoden proberen om dit probleem op te lossen waardoor Hulu mogelijk niet werkt op Samsung TV, zoals het wissen van de cache of het opnieuw installeren van de Hulu-toepassing.

***

We hopen dat deze gids nuttig voor je was en dat je het probleem met de Samsung TV dat Hulu niet werkte kon oplossen. Misschien weet u ook hoe u de Hulu-app op Samsung TV installeert. Laat ons weten welke methode voor jou het beste werkte. Als u suggesties of vragen voor ons heeft, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte.

gerelateerde berichten