Fix incognitomodusfout op Netflix

Netflix is ​​niet iets dat moet worden overdreven. Dit online streamingbedrijf biedt je een grote verscheidenheid en genres aan films, documentaires, realityshows, series en nog veel meer die het bekijken waard zijn. Deze app is toegankelijk voor iedereen die een actief abonnement op het platform heeft. Het is ongetwijfeld een interessante toepassing. Toch kan niets perfect zijn. Er is altijd een soort fout waardoor gebruikers het platform niet volwaardig kunnen gebruiken. Een dergelijke fout die Netflix-gebruikers de afgelopen tijd hebben ondervonden, is incognitomodusfout Netflix of Netflix incognitomodusfout M7399-1260-00000024. Als u zo’n gebruiker bent, hoeft u zich geen zorgen te maken. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u dit probleem kunt aanpakken. Blijf lezen om de privé-kijkfout van Netflix op te lossen.

Hoe de incognitomodusfout op Netflix op te lossen

Meestal treedt de incognitomodusfout Netflix op wanneer u Netflix via uw browser probeert te gebruiken. Nu vraag je je misschien af ​​waarom dit probleem zich voordoet? Dit komt omdat Netflix auteursrechtelijke beperkingen heeft op inhoud die betrekking heeft op een andere locatie, wat betekent dat Netflix beslist welke inhoud wordt gestreamd op basis van de locatie van de browser. Houd er rekening mee dat de incognitomodus in browsers de opslag van caches blokkeert, wat op zijn beurt Netflix beperkt om uw locatie op te halen en verder stopt met het streamen van de inhoud.

Er zijn ook andere redenen die verantwoordelijk zijn voor het privékijken van Netflix, die hieronder worden vermeld:

  • Minder opslagruimte in uw systeem
  • Tijdelijke technische storingen
  • Optie voor beveiligde inhoud uitgeschakeld
  • Een verouderde versie van de browser gebruiken
  • Schakel uw VPN of proxy uit indien ingeschakeld

Laten we nu naar oplossingen kijken. Probeer elk van de volgende methoden een voor een uit totdat u uw mogelijke oplossing vindt.

Methode 1: Start de pc opnieuw op

De eerste basisstap voor het oplossen van problemen voor elke fout is het opnieuw opstarten van uw pc. Dit komt omdat langdurig gebruik van uw systeem zonder opnieuw opstarten RAM-problemen, traagheid, internetverbindingsfouten en prestatieproblemen veroorzaakt. Als een van dergelijke factoren de oorzaak is van de incognitomodusfout Netflix, kan het probleem eenvoudig worden opgelost door uw pc opnieuw op te starten.

  Hoe de meest bezochte sites in Google Chrome te verwijderen

Methode 2: Incognitomodus uitschakelen

De betekenis van de incognitomodus is eenvoudig. Het is een anonieme manier om Netflix te gebruiken met een privéfunctie die door de browser wordt geboden, waardoor onze locatie niet traceerbaar is. Als Netflix merkt dat u de incognitobrowser gebruikt, is de kans groot dat u een incognitomodusfout Netflix krijgt. Daarom kunt u dit probleem oplossen door de privé-kijkmodus in uw browser uit te schakelen. Raadpleeg onze gids over het uitschakelen van de incognitomodus in Google Chrome om hetzelfde te doen.

Methode 3: VPN en proxyserver uitschakelen

Een VPN of virtueel particulier netwerk is een technologie die u online privacy biedt, wat betekent dat gebruikers door de sterke codering alle gegevens die u ontvangt, doorzoekt of verzendt op internet privé kunnen beschermen. Simpel gezegd, het maakt uw browserlocatie onvindbaar. Soms veroorzaken deze VPN-services conflicten met de workflow van bepaalde apps. In dit scenario kan het problemen veroorzaken voor uw browser, waardoor Netflix uw locatie niet kan volgen. Zoals eerder vermeld, vindt beperking plaats vanwege het op locatie gebaseerde content-streamingconcept van Netflix. Schakel daarom tijdelijk uw VPN- of proxynetwerken uit. Volg onze gids om VPN en proxy op Windows 10 uit te schakelen om hetzelfde te doen. Zodra VPN of Proxy is uitgeschakeld, start u uw browser en kijkt u of u Netflix zonder fouten kunt gebruiken.

Methode 4: opslagruimte vrijmaken

Er is een minimale vereiste opslagruimte nodig om elke toepassing goed te laten werken. Evenzo heeft Netflix minimaal 100 MB nodig voor een soepele werking. Zorg er daarom voor dat u uw pc controleert en de opslagruimte opruimt als deze niet meer dan 100 MB is voordat u Netflix gaat kijken, aangezien dit feit verantwoordelijk kan zijn voor de incognitomodusfout Netflix. Volg daarom de onderstaande stappen om ruimte op uw systeem vrij te maken.

1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Windows + E en start Verkenner.

2. Klik met de rechtermuisknop op de lokale schijfpartitie waar het spel is geïnstalleerd en selecteer Eigenschappen in het contextmenu.

3. Ga naar het tabblad Algemeen en klik op de knop Schijfopruiming zoals weergegeven.

4. Selecteer de gewenste schijf die u wilt opschonen in het vervolgkeuzemenu Schijfopruiming: Schijfselectie, zoals weergegeven.

5. Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen en klik op OK.

  Snel specifieke systeemvoorkeuren vinden op een Mac

Wacht tot het Schijfopruimingsproces volledig is uitgevoerd. Controleer vervolgens of er ten minste 1 GB vrije ruimte op uw schijf aanwezig is. Als de vrije ruimte niet voldoet aan deze minimumlimiet, kies dan de systeembestanden die niet nodig zijn en verplaats ze naar een ander locatiestation. Zodra deze instructies zijn gevolgd, start u uw browser. Probeer Netflix te openen en controleer of de fout is opgelost.

Let op: Hieronder hebben we Google Chrome als voorbeeld gebruikt in de methodes.

Methode 5: Browsercache wissen

Abnormale aggregatie van browsegegevens zoals caches, cookies en geschiedenisbestanden gebruikt een onnodige hoeveelheid internetbronnen, wat op zijn beurt de netwerkverbinding vertraagt ​​​​wanneer gebruikers verbinding proberen te maken met een beveiligde website. Deze abnormale accumulatie treedt op wanneer u de Chrome-browser gebruikt om video’s op Netflix te streamen, waarbij het aantal caches toeneemt in verhouding tot het bekijken van video’s in de toepassing. Verwijder daarom de browsegegevens in uw Google Chrome-browserinstellingen om de Netflix privé-kijkfout te verwijderen. Lees onze gids over het wissen van caches en cookies in Google Chrome om hetzelfde te doen.

Methode 6: Browser bijwerken

Als de browser die u gebruikt niet up-to-date is, is de kans groter dat u Netflix incognitomodusfout ervaart. Dit komt omdat bepaalde updates door de browser kunnen worden vrijgegeven om bestaande bugs of glitches op te lossen die op hun beurt incompatibel kunnen zijn met de Netflix-applicatie. Daarom is het absoluut noodzakelijk om uw browser te controleren en in een bijgewerkte versie te houden. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit:

1. Druk op de Windows-toets en typ chrome en klik op Openen om de Google Chrome-browser te starten.

2. Klik op de browserpagina op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek.

3. Selecteer in het contextmenu Help en klik vervolgens op Over Google Chrome zoals weergegeven.

4. Selecteer op de pagina Over Chrome de knop Opnieuw starten om de Chrome-browser automatisch bij te werken.

5. Uw Chrome-venster wordt nu automatisch geopend met het voltooide updateproces. Zodra dit proces één is, start u de Chrome-browser opnieuw en probeert u Netflix te gebruiken.

Ik hoop dat het probleem met privékijken met Netflix nu is opgelost. Zo niet, maak je dan niet druk. Probeer andere aankomende methoden.

Methode 7: Beveiligde inhoud inschakelen

Als u Netflix incognitomodusfout M7399-1260-00000024 tegenkomt, kan dit probleem mogelijk te wijten zijn aan irrelevante browserinstellingen. Als u Google Chrome als uw browser gebruikt om Netflix te streamen, dan is deze methode een must om uit te proberen. Volg daarom de onderstaande instructies om de functie voor beveiligde inhoud in uw browser in te schakelen.

  Hoe Reddit Tracking Outbound Links uit te schakelen

1. Open de Google Chrome-browser.

2. Klik op de browserpagina op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek.

3. Selecteer Instellingen in het contextmenu zoals gemarkeerd.

4. Selecteer nu de optie Privacy en beveiliging aan de linkerkant van de pagina Chrome-instellingen.

5. Selecteer onder het gedeelte Privacy en beveiliging de optie Site-instellingen zoals weergegeven.

6. Selecteer hier de functie Beschermde inhoud-ID’s onder het gedeelte Instellingen voor aanvullende inhoud, zoals hieronder weergegeven.

7. Schakel Sites kunnen de optie voor beveiligde inhoud in Sites in, volg deze instelling automatisch wanneer u ze bezoekt onder het gedeelte Standaardgedrag, zoals geïllustreerd.

Methode 8: Browser opnieuw installeren

Als geen van de bovengenoemde stappen is gelukt, is de laatste stap om uw browsertoepassing van uw systeem te verwijderen en opnieuw te installeren. De verouderde versie van de browser kan Netflix incognitomodusfout M7399-1260-00000024 veroorzaken en vereist dus handmatige tussenkomst om opnieuw te installeren met de nieuwste browserversie. Hier leest u hoe u dit kunt doen om de privé-kijkfout van Netflix op te lossen.

1. Druk op de Windows-toets en typ Controlepaneel en klik op Openen.

2. Stel Weergeven op > Categorie in en selecteer de instelling Programma’s.

3. Klik op een programma verwijderen onder de sectie Programma’s en onderdelen.

4. Klik met de rechtermuisknop op het Google Chrome-programma en klik op Installatie ongedaan maken.

5. Klik op de optie Verwijderen om het verwijderingsproces te bevestigen.

6. Download Google Chrome met een andere standaardbrowser naar keuze.

7. Klik op de officiële Google Chrome-pagina op de knop Chrome downloaden zoals weergegeven om het installatiebestand van de browser te downloaden.

8. Dubbelklik op de pagina Downloads op het bestand ChromeSetup.exe om het downloadproces te starten.

9. Wacht tot het installatieproces is voltooid.

Als u klaar bent, kunt u het nieuwe browservenster van Google Chrome openen en proberen toegang te krijgen tot Netflix. Controleer vervolgens of het Netflix-probleem in de incognitomodus is opgelost.

***

We hopen dat je de oplossing hebt voor de incognitomodusfout op Netflix. U kunt uw vragen over dit artikel en onderwerpsuggesties voor toekomstige artikelen in de opmerkingen hieronder plaatsen.

gerelateerde berichten