Fix Minecraft Server kan het niet bijhouden

Minecraft heeft verschillende soorten servers waar je kunt spelen. Maar u kunt worden geconfronteerd met een Minecraft-server die het overbelaste Minecraft-probleem niet kan bijhouden terwijl u verbinding maakt met een Minecraft-server. We brengen u een handige gids die de Minecraft-server zal repareren, kan de fout niet bijhouden.

Hoe te repareren Minecraft Server kan het niet bijhouden

Minecraft heeft geen officiële serverstatuspagina. U kunt echter de Mojang Status Twitter-pagina bezoeken om te controleren of er momenteel problemen zijn van de kant van de ontwikkelaar.

Methode 1: Start Minecraft opnieuw

1. Klik eerst op UITLOGGEN in uw Minecraft-account zoals afgebeeld.

2. Klik met de rechtermuisknop op de lege ruimte in de taakbalk.

  Hoe Amethist minecraft te vinden

3. Zoek en selecteer op het tabblad Processen van Taakbeheer de Minecraft-taken die op de achtergrond worden uitgevoerd.

4. Klik vervolgens op Taak beëindigen.

5. Start ten slotte uw pc opnieuw op.

6. LOG opnieuw in met uw inloggegevens.

Methode 2: Achtergrondprocessen beëindigen

Een hoog geheugengebruik zorgt voor een vertraging in uw pc. Wanneer u verbinding maakt met de Minecraft-server en er meerdere processen op de achtergrond worden uitgevoerd met behulp van het geheugen, kan dit ertoe leiden dat de Minecraft-server het Minecraft-probleem niet overbelast kan houden. Volg deze stappen om achtergrondprocessen te beëindigen.

1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.

2. Zoek op het tabblad Processen naar onnodige programma’s die op de achtergrond worden uitgevoerd.

Opmerking: selecteer programma’s van derden en vermijd de Windows- en Microsoft-services.

  Skins en textuurpakketten installeren op Minecraft Windows 10 UWP

3. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste programma (bijvoorbeeld: Google Chrome) en klik op de optie Taak beëindigen in de rechterbenedenhoek.

Methode 3: netwerkstuurprogramma’s bijwerken

Als uw netwerkstuurprogramma’s verouderd zijn, kunt u problemen ondervinden bij het verbinden met de server. Dit kan ertoe leiden dat de Minecraft-server de fout niet kan bijhouden. Daarom kunt u onze gids volgen om netwerkadapterstuurprogramma’s op Windows 10 bij te werken om Minecraft Can’t Keep Up! Is de server overbelast?

Methode 4: Beperk het aantal spelers op de server

Als er meer spelers op de server zijn dan het kan houden, kan dit ertoe leiden dat de Minecraft-server de overbelaste Minecraft-fout van de server niet kan behouden. Om dit probleem op te lossen, kun je het aantal spelers op je Minecraft Server beperken. Volg de gegeven stappen om het probleem op te lossen door het aantal spelers op de server te beperken.

  Een boog repareren in Minecraft

1. Ga naar de respectievelijke servermap en zoek naar het bestand server.properties.

2. Open het bestand en scrol omlaag naar het gedeelte max-players.

3. Beperk hier het aantal max-spelers en sla het bestand op.

Methode 5: Neem contact op met Minecraft-ondersteuning

Eindelijk, als geen van de bovenstaande methoden de fout verhelpt, kun je ook een ticket aanmaken om contact op te nemen met Minecraft-ondersteuning om het probleem op te lossen in het Minecraft Support Help Center.

***

We hopen dat deze handleiding nuttig was en dat u de Minecraft-server kunt oplossen die het probleem op Windows 10 niet kan bijhouden. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons weten welk onderwerp je wilt dat we als volgende onderzoeken.

gerelateerde berichten