Fix Netflix 5.7-fout op Windows 10

Hoewel Netflix is ​​geëvolueerd tot de grootste streamingpartner, zijn er nog steeds enkele foutmeldingen die storend kunnen zijn voor het publiek. Een bericht dat de streaming-ervaring verstoort, is de Netflix 5.7-fout. De belangrijkste reden of het geval waarin de foutmelding optreedt, kan ironisch zijn. De foutmelding, Netflix-fout 5.7.1, treedt meestal op wanneer de gebruiker probeert toegang te krijgen tot de gedownloade media-inhoud via een Wi-Fi-verbinding. Hoewel het optreden misschien vreemd genoeg is, kunnen de problemen en storingen in het streamingplatform een ​​belangrijke reden voor de fout zijn. Dit artikel is bedoeld om de vraag te beantwoorden hoe Netflix-fout 5.7 op een Windows-pc kan worden opgelost.

Hoe Netflix 5.7-fout op Windows 10 op te lossen

Hieronder volgen de mogelijke redenen waarom de foutmelding kan optreden bij Netflix-streaming.

  • Netflix-account is niet vernieuwd- Het Netflix-account wordt mogelijk niet vernieuwd of moet worden vastgezet in de gedeeltelijke download of enige andere activiteit voor het wijzigen van instellingen.

  • Overbelaste zoekresultaten- Als u herhaaldelijk hebt geprobeerd de naam van de film of het tv-programma in de zoekbalk te zoeken, kunt u deze fout tegenkomen.

  • Probleem met Netflix Server- De server van het Netflix-platform is mogelijk in onderhoud of is mogelijk inactief.

Methode 1: Basismethoden voor probleemoplossing

Om de fout op te lossen, kunt u de basismethoden voor probleemoplossing volgen die hier worden gegeven om de storingen die de foutmelding veroorzaken te elimineren en uit te roeien.

1A. Herstart pc

De eerste methode om de Netflix 5.7-fout op te lossen, is door uw Windows-pc met geweld opnieuw op te starten om alle storingen en onvolledige instanties op de achtergrond te wissen.

1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Alt + F4

2. Selecteer nu de optie Opnieuw opstarten in het vervolgkeuzemenu

3. Druk op de Enter-toets.

1B. Controleer de compatibiliteit van het Netflix-platform

De volgende belangrijke reden voor een zich herhalend probleem is de incompatibiliteit van het Netflix-streamingplatform met de webbrowser die u streamt. Zoals vermeld op de officiële websitezijn de volgende webbrowsers compatibel om de streaming van het Netflix-platform te ondersteunen.

  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox
  • Opera
  • Safari (voor Mac-gebruikers)

1C. Controleer het aantal gebruikers

Als je een premium abonnement hebt, staat Netflix je toe om meerdere gebruikers op het platform te laten streamen. In dit geval is er mogelijk een conflict met de gebruikerscontrole en kunt u mogelijk niet alle inhoud in de offline modus streamen. In een dergelijk geval kunt u het aantal actieve gebruikers in het Netflix-account controleren en deze beperken tot toegang tot de media-inhoud.

1D. Controleer het aantal lopende downloads

Een andere mogelijke reden voor de fout zijn de vele downloads in de Netflix-app. Als er veel downloads tegelijkertijd worden uitgevoerd, kunt u een Netflix 5.7-fout tegenkomen. Je kunt controleren of het aantal downloads in de app minimaal is.

In dit geval kunt u alle andere downloads in de downloadsectie annuleren en het downloaden van een bepaalde inhoud laten plaatsvinden.

Methode 2: Problemen met internetverbinding oplossen

Een stabiele en snelle internetverbinding is een must om content op het Netflix-platform te streamen zonder Netflix-fout 5.7.1. U kunt de volgende methoden uitvoeren om te controleren of het probleem met de internetverbinding is opgelost.

2A. Controleer de snelheid van de internetverbinding

Als antwoord op de vraag hoe je Netflix-fout 5.7 kunt oplossen, moet je het potentieel van de internetverbinding onderzoeken. De eerste methode is om te controleren of de snelheid van de internetverbinding voldoende is om streaming of downloaden te ondersteunen. Als de upload- en downloadsnelheden van de verbinding minimaal 25 Mbps zijn, kan de verbinding worden gebruikt.

1. Open de Google Chrome-app met behulp van de Windows-zoekbalk onder aan uw pc.

2. Open de Speedtest-website in de browser en klik op de GO-knop.

3. U kunt nu de snelheid van de verbinding analyseren vanaf de resultatenpagina.

2B. Overschakelen naar een ander wifi-netwerk

Als het Wi-Fi-netwerk waarmee u verbinding hebt gemaakt onvoldoende lijkt of niet aan de vereiste snelheid voldoet, kunt u proberen over te schakelen naar een ander Wi-Fi-netwerk om de inhoud te downloaden of te streamen. Controleer of de Netflix 5.7-fout zich blijft voordoen, zelfs na het overschakelen naar een andere netwerkverbinding.

2C. Controleer de serverstatus van het Netflix-platform

In sommige gevallen kan de Netflix-server offline zijn vanwege onderhoud of een onverwachte bug. In dit geval kunt u proberen de hier gegeven link te gebruiken om: controleer de status van de Netflix-server in uw standaardwebbrowser.

2D. Netwerkproblemen oplossen

In de meeste gevallen kan het probleem met het netwerk waarmee u bent verbonden problemen hebben of de streaming mogelijk niet ondersteunen. U kunt de instructies in het artikel volgen met behulp van de hier gegeven link om de problemen in de netwerkverbinding op te lossen.

Methode 3: Start de Netflix-app opnieuw

Als de Netflix-app geen streaming- of downloadactiviteiten ondersteunt, kunt u proberen de app op uw pc opnieuw op te starten om Netflix-fout 5.7.1 op te lossen.

1. Gebruik de hier gegeven gids om de methode te leren om alle achtergrondprogramma’s te sluiten met behulp van de Taakbeheer-app.

2. Gebruik de Windows-zoekbalk om de Netflix-app te zoeken en te starten.

Methode 4: VPN- en proxyservices uitschakelen

Als u een VPN-service of een proxyserver gebruikt om uw IP-adres te maskeren om de inhoud te streamen, kunt u proberen deze uit te schakelen om de fout te verhelpen. Volg de instructies in het artikel dat hier wordt gegeven om de methode te leren om de VPN- en proxyservices uit te schakelen om de Netflix 5.7-fout op te lossen.

Methode 5: Reset Windows DNS-instellingen

Als de DNS of het domeinnaamsysteem van de netwerkverbinding problemen heeft, kunt u proberen de DNS-instelling terug te zetten naar de standaardverbindingen. Volg de instructies in de link die hier wordt gegeven om de Windows DNS-instellingen op uw pc opnieuw in te stellen.

Methode 6: Windows bijwerken

Een antwoord op de vraag hoe u Netflix-fout 5.7 kunt oplossen en als een methode om de foutmelding op te lossen, is om het Windows-besturingssysteem van uw pc bij te werken naar de nieuwste versie. Om dit te doen, kunt u de instructies in de hier gegeven link volgen en vervolgens controleren of de foutmelding is gewist.

Pro-tip: reset Samsung Smart Hub om Netflix 5.7-fout op te lossen (Samsung TV)

Als u een Samsung-tv gebruikt en deze foutmelding krijgt, kunt u proberen de Smart Hub opnieuw in te stellen, het controlecentrum voor het configureren van de apps en kanalen van de tv. De persoonlijke aanmeldingsgegevens die lokaal op de tv zijn opgeslagen, kunnen echter worden verwijderd.

1. Gebruik de Menu-knop op uw afstandsbediening om naar de pagina Instellingen te gaan.

2. Navigeer naar het tabblad Ondersteuning in het linkerdeelvenster en selecteer de optie Zelfdiagnose.

3. Selecteer de optie Reset Smart Hub en wacht tot de hele setup is gereset.

***

De methoden om de Netflix 5.7-fout op te lossen, worden besproken in het artikel. Gebruik het opmerkingengedeelte om ons op de hoogte te stellen van uw vragen en suggesties. Laat ons bovendien weten welke van deze methoden helpt bij het oplossen van Netflix-fout 5.7.1.

  Hoe Feedback Hub te verwijderen op Windows 10

gerelateerde berichten