Fix Netflix Audio Video niet gesynchroniseerd op Windows 10 pc

Wat dacht je ervan om je favoriete personage te horen zeggen: “Ik loop stevig door”, terwijl hij op een bank ligt? Is dat niet verontrustend om de audio en video niet gesynchroniseerd te hebben op je favoriete platform, Netflix? Als u audioproblemen ondervindt tijdens het kijken naar Netflix op Windows 10, hoeft u zich geen zorgen te maken! We brengen u een perfecte gids die het probleem met Netflix-audiovideo oplost die niet synchroon loopt op Windows 10 pc. Lees dus verder!

Hoe Netflix Audio Video niet synchroon te repareren op Windows 10 pc

Laten we, voordat we verder gaan, eerst de mogelijke oorzaken begrijpen waardoor audio mogelijk niet is gesynchroniseerd met de video in een Netflix-film of tv-programma.

 • Onjuiste Netflix-instellingen: de Netflix is ​​mogelijk geconfigureerd met onjuiste instellingen en wordt mogelijk niet ondersteund door het apparaat, zoals HD-streaming of het gebruik van stereo-audio.

 • Instabiele internetverbinding: aangezien Netflix een online platform is dat een stabiele internetverbinding vereist, kan het zijn dat het geluid niet synchroon loopt als u een onstabiele internetverbinding gebruikt.

 • Problemen met de webbrowser: als u een webbrowser gebruikt om een ​​Netflix-film of tv-programma te bekijken, kan de pc-fout met Netflix-audio niet synchroon lopen als er een probleem is of een problematische instelling in de webbrowser.

 • AutoPlay-functie ingeschakeld: als de AutoPlay-functie op uw pc is ingeschakeld, kunt u de film mogelijk niet op Netflix bekijken zonder een fout met niet-gesynchroniseerde audio.

 • Snelle opstartfunctie ingeschakeld: Als de functie Snel opstarten op uw pc is ingeschakeld, waarmee u snel op uw pc kunt opstarten; je hebt mogelijk een audio die niet synchroon loopt op Netflix.

 • Standaardaudio niet geconfigureerd: de standaardaudio van geluid moet op uw pc worden geconfigureerd zodat u de shows op Netflix zonder enige onderbreking en audio niet gesynchroniseerd kunt bekijken.

 • Probleem met prestatie-instelling: de prestatie-instelling op uw pc moet zo worden ingesteld dat Windows de functies kan bepalen om het probleem met niet-gesynchroniseerde audio op uw pc op te lossen.

Volg de onderstaande methoden om het probleem met de Netflix-audiovideo op te lossen pc-probleem op Netflix-app of webversie.

Basismethoden voor probleemoplossing

1. Start de pc opnieuw op: u kunt proberen uw streamingapparaat, zoals Windows 10, opnieuw op te starten, zoals weergegeven.

2. Controleer de internetsnelheid: Open de Speedtest-website in uw standaardwebbrowser op uw pc en klik op de optie GO om de snelheid van de internetverbinding te controleren. Als de snelheid minimaal is, kunt u proberen het data-abonnement van uw internetverbinding te wijzigen of door te gaan naar andere methoden.

3. Probeer een andere netwerkverbinding: Als u een onstabiele Wi-Fi gebruikt als uw internetverbinding, kunt u in plaats daarvan proberen over te schakelen naar een Ethernet-kabel. U kunt verbinding maken met een sterkere internetverbinding of de mobiele gegevens op uw smartphone inschakelen om de fout op te lossen.

Methode 1: Problemen met randapparatuur oplossen

Het probleem van de Netflix-fout met niet-gesynchroniseerde audio kan zijn opgetreden als de randapparatuur niet correct is aangesloten op de streaming-apparaten tijdens het gebruik van het platform. De methoden die hieronder worden uitgelegd, helpen u bij het oplossen van de problemen met de audio-uitvoerapparaten die zijn aangesloten op uw streaming-apparaten.

 • Sluit uw oortelefoons aan: Als u de ingebouwde luidsprekers op uw pc gebruikt, kunt u de audio-uitvoer mogelijk niet synchroniseren met de video. Om dit probleem op te lossen, sluit u een oortelefoon aan op uw pc en probeert u de Show op Netflix te streamen met uw oortelefoons.

 • Sluit de luidsprekers op de juiste manier aan op de ontvanger: als u extra luidsprekers als randapparatuur van uw streamingapparaat gebruikt en met een kabel op een poort aansluit, moet u ervoor zorgen dat de luidspreker correct op het apparaat is aangesloten. Probeer de luidspreker los te koppelen en opnieuw op het apparaat aan te sluiten of probeer de luidspreker op een andere poort van uw apparaat aan te sluiten.

 • Verbind Bluetooth-luidsprekers opnieuw: als u een Bluetooth-luidspreker gebruikt om de geluidsuitvoer te ontvangen, moet u ervoor zorgen dat de Bluetooth-luidspreker zich binnen het bereik en in de buurt van het streamingapparaat bevindt.

 • Sluit HDMI- of optische connectoren op de juiste manier aan: de HDMI- of optische kabels zijn mogelijk niet goed aangesloten op uw streamingapparaat en de audio van de Netflix-film loopt mogelijk niet synchroon met de weergegeven video.

 • Omgekeerde HDMI- of optische kabel: u kunt proberen de HDMI-kabel die u tussen twee apparaten hebt aangesloten om te draaien door de uiteinden van beide apparaten te verwisselen.

Methode 2: Basis Netflix-instellingen wijzigen

U kunt de hieronder beschreven basismethoden gebruiken om het pc-probleem met Netflix-audiovideo niet gesynchroniseerd op het platform zelf op te lossen.

1. Film kijken met normale snelheid: als u een film of tv-programma bekijkt met een andere snelheid dan de normale snelheid, zoals 2x, moet u de snelheid instellen op Normaal om het probleem op te lossen.

1. Open de Netflix-app en speel een film af.

2. Klik op de optie Afspeelsnelheid.

3. Selecteer de optie 1x (Normaal) om de normale snelheid op de film in te stellen.

2. Controleer andere functies: Als het geluid niet synchroon loopt met de film, moet u controleren of andere functies, zoals pauzeren, vooruitspoelen, terugspoelen of afspelen, wel werken op uw film. Door de film een ​​paar seconden terug of vooruit te spoelen, kunt u het synchronisatieprobleem mogelijk oplossen.

1. Start de Netflix-app en speel de film af.

2. Klik op de vooruit-, terugspoel- of afspeelknoppen op het scherm om te controleren of de functies werken.

3. Schakel HD-streaming uit en schakel over naar een lagere resolutie: Als u de film in HD-beeldkwaliteit bekijkt, kunt u een vertraging in de audio ervaren omdat er meer gegevens nodig zijn; u kunt proberen de HD-streaming op de film uit te schakelen om het probleem op te lossen. U kunt proberen de resolutie van de film of het tv-programma dat u op Netflix bekijkt te wijzigen om het probleem op te lossen door deze naar een lagere resolutie te wijzigen.

1. Open de Netflix-app, beweeg de cursor over je profiel en selecteer Account in het menu Profiel en meer.

2. Ga naar het gedeelte Profiel en ouderlijk toezicht en selecteer uw profiel in de lijst.

3. Open de Afspeelinstellingen en selecteer de optie Wijzigen in de lijst.

4. Selecteer in de sectie Gegevensgebruik per scherm de optie Medium in de lijst en klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

5. Sluit de pagina en start Netflix opnieuw op uw apparaat om te zien of het probleem is verholpen.

4. Verander audio van Engels naar Engels 5.1: Als je de audio als Engels hebt geselecteerd, probeer het dan te selecteren als Engels 5.1 en vice versa om het synchronisatieprobleem op te lossen.

1. Open de Netflix-app en speel een Engelse film af op het platform op je streamingapparaat.

2. Wijzig de taal van Engels in het gedeelte Audio.

Methode 3: Windows bijwerken

Als je een verouderd Windows-programma op je pc gebruikt, kun je Netflix mogelijk niet op je pc gebruiken en heb je mogelijk een audiovertragingsprobleem. Om het probleem op te lossen, moet u Windows op uw pc bijwerken en kunt u zonder het probleem films kijken op Netflix.

Methode 4: Premium VPN gebruiken

Als u een gratis VPN gebruikt om inhoud te bekijken die in uw land beperkt is, kunnen er in dit geval problemen zijn met de audio. U moet een premium VPN zoals NordVPN gebruiken om het probleem met de niet-gesynchroniseerde Netflix-audiovideo op te lossen.

Methode 5: grafische en audiostuurprogramma’s bijwerken

Aangezien Netflix een platform is met zoveel visuele inhoud, is het mogelijk dat het gebruik van een verouderde grafische driver u niet ondersteunt om de film probleemloos te bekijken. U moet het grafische stuurprogramma op uw pc bijwerken om dit probleem op te lossen en inhoud te bekijken zonder synchronisatiefouten. Het audiostuurprogramma voor het standaard audio-uitvoerapparaat moet worden bijgewerkt om een ​​goede audio-uitvoer te kunnen leveren. U kunt de hier verstrekte link gebruiken om het audiostuurprogramma op uw pc bij te werken.

Methode 6: AutoPlay-functie uitschakelen

U moet de AutoPlay-functie in Hardware en geluid uitschakelen om de audiosynchronisatiefout op te lossen. U kunt de link in dit gedeelte gebruiken om de AutoPlay-functie uit te schakelen.

Methode 7: Snel opstarten uitschakelen

Als de instelling Snel opstarten op uw pc is ingeschakeld, kunt u de film mogelijk niet zonder audio-onderbrekingen bekijken. Om het probleem op te lossen, moet u de optie Snel opstarten op uw pc uitschakelen.

Methode 8: Exclusieve modus uitschakelen

Als u de problemen met het audioapparaat niet kunt oplossen, kunt u proberen het standaardformaat van het audio-uitvoerapparaat te wijzigen via de gegeven link. Bovendien kunt u de optie Sta toepassingen toe om exclusieve controle over dit apparaat over te nemen deselecteren in het gedeelte Exclusieve modus, klik op de knoppen Toepassen en vervolgens op OK om de wijzigingen op te slaan.

Opmerking: met deze optie kunt u de applicaties toestemming geven om exclusief dit audioapparaat te bedienen.

1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Luidsprekers in de rechterbenedenhoek van het scherm en selecteer de optie Geluiden.

2. Schakel vervolgens over naar het tabblad Afspelen

3. Selecteer vervolgens het audioapparaat (bijv. Luidsprekers) en klik op de knop Eigenschappen.

4. Schakel over naar het tabblad Geavanceerd en schakel het selectievakje Applicaties toestaan ​​exclusieve controle over dit apparaat over te nemen uit.

Methode 9: Prestatie-opties wijzigen

Met deze methode kunt u Windows toestaan ​​wijzigingen aan te brengen in het uiterlijk en de prestaties van uw pc. Hiermee worden alle problemen op uw pc opgelost en moet u het probleem met de audiosynchronisatie op Netflix kunnen oplossen.

1. Druk op de Windows-toets, typ geavanceerde systeeminstellingen bekijken en klik op Openen.

2. Klik in Systeemeigenschappen op het tabblad Geavanceerd en klik op de knop Instellingen… in het gedeelte Prestaties.

3. Klik vervolgens op het tabblad Visuele effecten en selecteer de optie Laat Windows kiezen wat het beste is voor mijn computer.

4. Klik op de knop Toepassen en vervolgens op OK om de wijzigingen op uw pc op te slaan.

Audio-video repareren die niet synchroon loopt in Netflix-webversie

De sectie biedt methoden om het probleem met Netflix-audio op te lossen in de webbrowser op uw pc. De methoden die in dit gedeelte worden uitgelegd, gebruiken Google Chrome als de standaardwebbrowser, die op uw pc kan verschillen.

Methode 1: Start Google Chrome opnieuw

Als het probleem met de webbrowser te maken heeft, kunt u proberen de webbrowser op uw pc opnieuw op te starten om het probleem op te lossen.

1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.

2. Selecteer in het venster Taakbeheer Google Chrome in het gedeelte Apps op het tabblad Processen en klik op de knop Taak beëindigen om de Google Chrome-app te sluiten.

3. Zoek naar Google Chrome in de zoekbalk en klik op het app-resultaat om de Google Chrome-app te starten en open vervolgens de Netflix-pagina.

Methode 2: Extensies voor advertentieblokkering uitschakelen

Als u advertentieblokken in Google Chrome gebruikt, moet u deze uitschakelen om Netflix-audiovideo niet synchroon te laten lopen met het probleem met Windows 10.

1. Start de Google Chrome-browser vanuit Windows Search.

2. Klik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van de webpagina, beweeg de cursor over Meer tools en selecteer de optie Extensies in het menu ernaast.

3. Schakel op de pagina Extensies de adblockers uit om alle adblock-extensies op de pagina uit te schakelen.

Methode 3: Netflix Party-extensie uitschakelen

Als u een extensie van derden gebruikt voor het gebruik van de Netflix-party in Google Chrome, moet u deze uitschakelen om de synchronisatie van Netflix-audiovideo bij het probleem met Windows 10 op te lossen.

1. Open de Google Chrome-browser.

2. Klik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van de webpagina, beweeg de cursor over Meer tools en selecteer de optie Extensies in het menu ernaast.

3. Schakel op de pagina Extensies de Netflix Party is nu Teleparty-extensie uit om deze op de pagina uit te schakelen.

Methode 4: Browsercache wissen

Cachebestanden helpen u om de veelbezochte sites sneller te laden; ze kunnen echter de snelheid vertragen en het synchronisatieprobleem is mogelijk opgetreden. Lees het artikel dat is gekoppeld om de cachebestanden in Google Chrome te wissen om het probleem op te lossen.

Methode 5: Google Chrome bijwerken

Als u een verouderde versie van de Google Chrome-app gebruikt, kunt u Netflix mogelijk niet gebruiken zonder enige audiovertraging. U moet de Google Chrome-app bijwerken om het probleem met Netflix-audiovideo op te lossen die niet synchroon loopt met Windows 10.

1. Start de Google Chrome-browser.

2. Klik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van Google Chrome en klik op de optie Instellingen in de weergegeven lijst.

3. Klik op het tabblad Over Chrome in het linkerdeelvenster van het venster en u kunt het Up-to-date-bericht in het venster zien.

Opmerking: als er een update beschikbaar is, wordt de browser automatisch bijgewerkt en wordt u gevraagd deze na de update opnieuw te starten.

Methode 6: Hardwareversnelling uitschakelen (indien van toepassing)

De hardwareversnellingsfunctie wijst visuele en tekstweergave toe aan de GPU; u kunt proberen de functie in Google Chrome uit te schakelen om het probleem op te lossen.

1. Open de Google Chrome-webbrowser.

2. Klik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van Google Chrome en klik op de optie Instellingen in de weergegeven lijst.

3. Vouw het menu Geavanceerd uit en klik op het tabblad Systeem in het linkerdeel van het venster; en schakel de instelling Hardwareversnelling gebruiken indien beschikbaar uit en klik vervolgens op de knop Opnieuw starten om het proces te beëindigen.

Methode 7: Neem contact op met Netflix Helpcentrum

Als u een andere film kunt bekijken zonder een synchronisatieprobleem, ligt het probleem mogelijk bij de specifieke film die u aan het kijken bent. Probeer de specifieke film of tv-serie met het synchronisatieprobleem aan Netflix te melden door de onderstaande stappen te volgen.

1. Start de Google Chrome-browser.

2. Open Netflix, klik op het profiel en selecteer Helpcentrum.

3. Je kunt je probleem zoeken op de Netflix Helpcentrum-pagina.

***

In het artikel wordt uitgelegd hoe u Netflix-audiovideo kunt repareren die niet gesynchroniseerd is op een pc met Windows 10. Als u dit artikel nuttig vond, laat dan alstublieft uw suggesties en feedback achter in de opmerkingen hieronder.

  Hoe open ik een poort op Windows Firewall?

gerelateerde berichten