Fix Netflix-foutcode NSES-404 in Windows 10

Netflix verliest klanten, vooral in de voorgaande twee financiële kwartalen. Mensen vergeten echter dat het nog steeds het nummer één platform is op het gebied van inhoudsbibliotheek en het totale abonneebestand, met meer dan 220 miljoen abonnees. Binnenkort gaan ze in samenwerking met Microsoft een goedkoper abonnement met advertenties introduceren. Eind jaren 2000 overtrof Netflix Blockbuster, dat opereerde als een winstgevend videoverhuurbedrijf. Het falen van Blockbuster om op het juiste moment te moderniseren resulteerde echter in de sluiting van de Blockbuster-service. Nu krijgt Netflix een realiteitscheck en voordat ze verder bergafwaarts gaan, zijn ze aan het innoveren en de problemen aan het oplossen. Over problemen gesproken, dit artikel gaat in op de Netflix-foutcode Nses-404. Dus als u ook met hetzelfde probleem te maken heeft, bent u hier aan het juiste adres. We bieden u de perfecte gids om het probleem met Netflix-foutcode 404 op te lossen.

Hoe Netflix-foutcode NSES-404 in Windows 10 te repareren

Wanneer je Netflix-foutcode nses-404 op je scherm krijgt, betekent dit dat het item dat je probeert te streamen niet beschikbaar is op jouw locatie. Deze fout kan verschijnen als u op zoek bent naar een film, televisieserie, realityshow, documentaire of stand-upspecial.

Wat veroorzaakt Netflix-foutcode NSES-404?

Netflix genereert zowel originele inhoud als inhoud van andere productiebedrijven.

  • De beschikbaarheid van de inhoud wordt bepaald door de overeenkomst met de producent, waarin wordt bepaald of Netflix rechten krijgt om de inhoud wereldwijd of in specifieke regio’s te presenteren.
  • Bovendien bieden de meeste streamingdiensten inhoud op basis van de locatie van de gebruiker.
  • Als alternatief kan het probleem ook optreden als gevolg van een slechte netwerkverbinding, serverprobleem, storende browserextensie of een problematisch VPN.
  Fix Kodi Ares Wizard werkt niet in Windows 10

Laten we beginnen met de onderstaande methoden om uw Netflix-foutcode nses-404-probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Methode 1: Herstart Wi-Fi Router

Tegenwoordig is alles meer met elkaar verbonden dan ooit tevoren, zelfs je internetverbinding. Het is verstandig om in eerste instantie de oorzaak van het probleem te controleren in plaats van tijd te verspillen aan het beschuldigen, overwegen of proberen van andere oplossingen. Je router of modem veroorzaakt mogelijk de Netflix-foutcode 404 vanwege een niet-overeenkomend IP-adres of verbindingsproblemen. Dus voordat u iets anders doet, stelt u uw router opnieuw in en controleert u uw internetverbinding.

1. Schakel uw wifi-router uit en haal de stekker uit het stopcontact gedurende 3 minuten.

2. Wacht een paar seconden, steek de stekker weer in het stopcontact en schakel de router in.

Controleer of het internet werkt en of het probleem van Netflix-foutcode 404 is verdwenen of niet.

Methode 2: Netflix-server verifiëren

Netflix is ​​beschikbaar in meer dan 190 landen en wordt door meer dan 220 miljoen mensen bekeken. Zelfs met geavanceerde cloudservices kunnen de services uitvallen vanwege een simpele menselijke fout of een probleem van een derde partij. Het probleem met Netflix-foutcode 404 treedt ook het meest op wanneer hun servers niet beschikbaar zijn. Volg deze stappen om te controleren of het probleem intern is of dat de services van Netflix niet beschikbaar zijn:

1. Ga naar de DownDetector-website.

2. Zoek naar Netflix.

  Fix Logitech Unifying-ontvanger werkt niet in Windows 10

3. Bekijk de laatste klachten/opmerkingen en bekijk de rapportgrafiek.

Methode 3: Gebruik een virtueel particulier netwerk

Zoals in het begin vermeld, zal sommige inhoud niet beschikbaar zijn voor weergave in een bepaalde regio of land. Dat kan te wijten zijn aan beperkte streamingrechten of licentieovereenkomsten, of het kan worden geblokkeerd door de overheid of Netflix zelf. Netflix-foutcode nses-404 kan worden opgelost met behulp van een VPN (Virtual Private Network). Lees onze gids om te weten wat VPN is en hoe het werkt. Als u op zoek bent naar een handleiding voor het instellen van een VPN, lees dan onze handleiding over het instellen van een VPN op Windows 10.

Methode 4: VPN-locatie wijzigen

Als je al een VPN gebruikt, probeer dan van locatie te wisselen. Het is mogelijk dat de inhoud niet beschikbaar is in de geselecteerde regio. Wijzig de locatie/het land en controleer opnieuw of de inhoud beschikbaar is of niet. Volg de onderstaande stappen om het te doen:

Opmerking: de bovenstaande methode is getest met de Proton VPN-app. Andere VPN-software kan iets andere stappen en interface-ontwerpen hebben.

1. Start de VPN-app (bijv. NordVPN).

2. Selecteer het land/de locatie en klik op Verbinden.

Methode 5: Webextensie uitschakelen (indien van toepassing)

Hoe nuttig webextensies ook zijn, ze veroorzaken hier en daar altijd problemen. In deze situatie kan dit de oorzaak zijn van het Netflix-foutcode nses-404-probleem. Lees de privacyvoorwaarden en het beleid van elke webextensie voordat u webextensies installeert. De meeste van hen kunnen uw webactiviteit volgen. Volg deze stappen om extensies uit te schakelen/te verwijderen:

Opmerking: deze methode wordt uitgevoerd op Microsoft’s Edge-browsers in Windows 10. De stappen kunnen enigszins afwijken in andere browsers.

1. Meld u af bij uw Netflix-account.

  Een systeemherstelpunt maken op Windows 10

2. Ga naar uw browser en klik op het pictogram met de drie stippen.

3. Klik op de optie Extensies.

4. Klik vervolgens op Extensies beheren.

5. Schakel vervolgens de schakelaar uit of verwijder verdachte extensies (bijv. Sticky Notes 3).

6. Start ten slotte uw browser opnieuw en meld u opnieuw aan bij Netflix.

Methode 6: Probeer Netflix op een ander apparaat

Om onbekende redenen kan het probleem zich voordoen in het specifieke apparaat dat u gebruikt en waarop u de fout ervaart. Open Netflix op een andere webbrowser of een ander apparaat, zoals een laptop, televisie of een ander apparaat dat Netflix ondersteunt.

Methode 7: Neem contact op met Netflix Helpcentrum

Als je weet dat de aflevering of film beschikbaar is in jouw land, maar nog steeds de Netflix-foutcode nses-404 ervaart, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van Netflix.

1. Ga naar de Helpcentrum-pagina van Netflix.

2. Kies de optie Bel ons of Start Live Chat.

3. Vermeld de foutcode en zoek naar een oplossing.

***

We hopen dat deze gids nuttig was om te begrijpen wat NSES 404 is en dat u het probleem met Netflix-foutcode NSES-404 hebt kunnen oplossen. Laat ons weten welke methode voor jou het beste werkte. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u deze in de opmerkingen hieronder achterlaten.

gerelateerde berichten