Fix Nexus Mod Manager een probleem opgetreden tijdens de installatie

Je hebt zojuist het spel veranderd en een mod gemaakt die exclusief is naar jouw smaak. Als je de mod probeert te spelen met de beroemde NMM, kun je het spel niet spelen. In plaats daarvan ontvangt u het volgende bericht waarin staat dat er in Nexus Mod Manager een probleem is opgetreden tijdens de installatie. De verontrustende situatie voor elke Gamer annex Coder, nietwaar? Het NMM-probleem dat zich tijdens de installatie voordeed, is een veelvoorkomend probleem voor alle gewone gebruikers. Het probleem dat de NMM geen mods installeert, kan worden verholpen door de problemen in de NMM op te lossen en andere instellingen te configureren. In het artikel worden de methoden uitgelegd om het probleem met de NMM op te lossen en na het oplossen van het probleem kunt u de NMM gebruiken om de mods eenvoudig te installeren.

Hoe Nexus Mod Manager op te lossen, een probleem deed zich voor tijdens de installatie in Windows 10

De Nexus Mod Manager is een open-sourceprogramma dat beschikbaar is voor het Microsoft Windows-platform. De NMM is gekoppeld aan de Nexus-mods en u kunt de NMM gebruiken om de game-mods op uw pc te installeren. De game-mods zijn de wijzigingen die in de videogames zijn aangebracht, zoals revisies. De mod kan ook worden gedownload van verschillende torrents en je kunt ze installeren in de NMM. Naast het gebruik van uw pc voor het spelen van de games, kunt u ook elke willekeurige gameconsole gebruiken voor het spelen van de games in de Nexus Mod Manager.

De mogelijke oorzaken waardoor u de NMM niet kunt gebruiken voor het installeren van mods op uw pc, worden in deze sectie vermeld. U kunt het probleem eenvoudig oplossen in de Nexus Mod Manager door een goed begrip te hebben van de oorzaken van het probleem.

  • De spellen die u bezit in de NMM installeren- Wanneer u de NMM probeert te gebruiken om de spellen die u bezit of de spelversie met de door u aangebrachte wijzigingen te installeren, kunt u dit probleem tegenkomen.

  • Onvoldoende machtigingen om toegang te krijgen tot de bestanden- Het probleem met de installatie doet zich voor als de NMM niet de machtigingen krijgt om toegang te krijgen tot de bestanden op de opgegeven locatie.

  • Verouderde versie van de NMM- Een verouderde versie van de NMM kan dit probleem veroorzaken en het is mogelijk dat u de mods niet in een verouderde versie kunt installeren.

  • Onvoldoende vrije opslagruimte op de harde schijf – Aangezien de mods tot 10 keer meer ruimte innemen, kan het probleem ontstaan ​​dat de opslagruimte voor de NMM is toegewezen en dat de mods niet voldoende zijn om de bestanden op te slaan.

  • Bug in de instellingen van Nexus Mod Manager- Als de NMM de downloadlinks niet kan accepteren, kan er een bug in de app worden gemaakt, waardoor u de mods niet kunt installeren.

  • Conflict in de browserinstelling- Als de webbrowserinstelling in strijd is met de Nexus Mod Manager-instelling, kan het installatieprobleem optreden.

Methode 1: Basismethoden voor probleemoplossing

Het probleem met de Nexus Mod Manager tijdens de installatie kan worden opgelost door de methoden te volgen in het gedeelte Basisprobleemoplossing hieronder. Hiermee worden alle storingen en problemen in de NMM verholpen en worden andere fouten op uw pc verholpen.

De volgende methoden zullen u helpen om te gaan met de problemen die worden veroorzaakt door de beveiligingssoftware en u vervolgens in staat stellen de mods te installeren.

1. Antivirussoftware uitschakelen

De beveiligingssoftware van derden op uw pc kan voorkomen dat de NMM toegang krijgt tot de bestanden op uw pc. Om het probleem op te lossen, moet u de antivirussoftware op uw pc uitschakelen en vervolgens de NMM gebruiken om de mods te installeren. Lees het artikel dat hier wordt verstrekt om de antivirussoftware op uw pc uit te schakelen via de link die hier wordt gegeven.

2. Schakel Windows Defender uit

Windows Defender is de standaard antivirus-engine op Windows-pc en kan ervoor zorgen dat u de NMM niet kunt gebruiken om mods te installeren. Gebruik de hier gegeven link om Windows Defender permanent uit te schakelen in Windows 10 om het probleem op te lossen.

Als het probleem te wijten is aan de instellingen op uw pc, kunt u proberen de onderstaande methoden te implementeren om de Nexus Mod Manager op te lossen. Er is een probleem opgetreden tijdens het installatieprobleem.

3. Wis opslagruimte

Aangezien de mod-bestanden en de NMM veel ruimte op uw pc innemen, kunt u proberen wat ruimte vrij te maken. Lees het artikel over 10 manieren om ruimte op de harde schijf vrij te maken op Windows 10 om het probleem met de installatie op te lossen.

4. Voer Systeemherstel uit

Als de Nexus Mod Manager goed werkte in de vorige versie van de pc en de configuraties die u onlangs hebt gemaakt het probleem hebben veroorzaakt, kunt u proberen het probleem op te lossen door een systeemherstel op uw pc uit te voeren. Lees het artikel om te weten hoe u systeemherstel gebruikt op Windows 10.

De hieronder beschreven methoden helpen u de problemen op te lossen met behulp van het instellingenvenster op de Nexus Mod Manager.

Methode 2: Installeren op andere schijf

Tijdens de installatie is een probleem opgetreden met de Nexus Mod Manager. Het probleem kan te wijten zijn aan onvoldoende ruimte op de harde schijf van de partitie. Om deze NMM op te lossen, is er een probleem opgetreden tijdens het installatieprobleem. U kunt een andere harde schijf selecteren voor het installeren van de mods met behulp van de onderstaande stappen.

1. Druk op de Windows-toets, typ NMM en klik op Openen.

2. Open het venster Instellingen of de tandwielknop op de hoofdinterface.

3. Klik op het tabblad Algemeen op de knop met drie horizontale stippen in het gedeelte Tijdelijke padmap.

4. Selecteer een ander partitiestation in de Verkenner en klik op de knop OK om de wijzigingen op te slaan.

5. Start ten slotte de Nexus Mod Manager opnieuw op en probeer de mod opnieuw te installeren.

Opmerking: u kunt ook de Nexus Mod Manager selecteren op de lokale schijf (C:) > Programmabestanden in de Windows Verkenner, druk tegelijkertijd op de Ctrl + X-toetsen om de map te knippen en druk vervolgens op de Ctrl + V-toetsen om de map te plakken op een andere harde schijf.

Methode 3: Koppelen met NXM-URL’s

Als de NXM-URL’s niet zijn gekoppeld aan de mods voor installatie, ziet u mogelijk in de Nexus Mod Manager dat er een probleem is opgetreden tijdens het installatieprobleem. U moet deze optie inschakelen om het probleem op de NMM op te lossen.

1. Start de Nexus Mod Manager-app vanuit de Windows-zoekbalk.

2. Open het venster Instellingen of de tandwielknop op de hoofdinterface.

3. Selecteer op het tabblad Algemeen de optie Koppelen met NXM-URL’s in het gedeelte Koppelingen en klik op de knop OK.

Opmerking: als de optie grijs is, voert u de Nexus Mod Manager uit als beheerder en herhaalt u de stap.

Methode 4: Voer NMM uit als beheerder

In de meeste gevallen krijgt de NMM mogelijk niet de beheerdersrechten en ziet u mogelijk dat er in de Nexus Mod Manager een probleem is opgetreden tijdens het installatieprobleem. U moet de Nexus Mod Manager als beheerder uitvoeren en de machtigingen verlenen om de mods op de NMM te installeren.

1. Start de Nexus Mod Manager door in de Windows-zoekbalk te typen en klik op de optie Bestandslocatie openen in het rechterdeelvenster van het app-resultaat.

2. Klik met de rechtermuisknop op het uitvoerbare bestand van de Nexus Mod Manager en klik op de optie Eigenschappen in de lijst.

3. Ga naar het tabblad Compatibiliteit en selecteer de optie Dit programma uitvoeren als beheerder in het gedeelte Instellingen.

4. Klik op Toepassen en vervolgens op OK om de NMM-app als beheerder uit te voeren.

5. Start de Nexus Mod Manager en probeer de mod opnieuw te installeren in de app.

Methode 5: Cachebestanden wissen

Met cachebestanden kunt u de opstarttijd van de apps en de mods verkorten. Door overmatige cachebestanden is de Nexus Mod Manager echter een probleem opgetreden tijdens het installatieprobleem. U kunt de methode gebruiken om de cachebestanden op uw pc te wissen die zijn gekoppeld aan de NMM om NMM op te lossen. Er is een probleem opgetreden tijdens het installatieprobleem.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + R-toetsen om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ %temp% en druk op Enter om de map Temp te openen.

3. Selecteer alle bestanden in de map en druk op de Delete-toets om de cachebestanden te wissen.

Opmerking: vink het vakje Verborgen items op het tabblad Weergave bovenaan aan om ook de verborgen bestanden te verwijderen.

Methode 6: Update Nexus Mod Manager

Het gebruik van een verouderde Nexus Mod Manager om de mods te installeren kan het probleem veroorzaken. Om het probleem op te lossen, moet u de NMM op uw pc bijwerken. Volg deze stappen om Nexus Mod Manager bij te werken.

1. Open de Nexus Mod Manager.

2. Klik nu op de knop OK. De modmanager controleert op updates.

3. Als er een update beschikbaar is, klikt u op de knop Update. De modmanager wordt bijgewerkt.

Opmerking: als het tabblad Applicatie-update niet correct lijkt te werken, moet u de nieuwste versie handmatig downloaden en installeren vanaf de officiële website.

4. Voor handmatige update: als u 0.60.x of hoger gebruikt, moet u 0.65.0 downloaden of als u Nexus Mod Manager 0.52.3 gebruikt, moet u upgraden naar 0.52.4.

Methode 7: Nexus Mod Manager opnieuw installeren

Als de bovenstaande methoden het probleem met de installatie niet oplossen, kunt u de optie verwijderen en opnieuw installeren proberen om de Nexus Mod Manager op te lossen. Er is een probleem opgetreden tijdens het installatieprobleem.

Stap I: Nexus Mod Manager verwijderen

Als eerste stap moet u de bestaande Nexus Mod Manager op uw pc verwijderen met behulp van de app Configuratiescherm en alle bijbehorende bestanden verwijderen. Volg de stappen in de onderstaande methode om de app van uw pc te verwijderen.

1. start het Configuratiescherm op uw pc door in de Windows-zoekbalk te typen. Klik op Openen.

2. Stel Weergave in op > Categorie en klik vervolgens op Een programma verwijderen in het gedeelte Programma’s.

3. Selecteer de Nexus Mod Manager in de lijst en klik op de knop Verwijderen in de bovenste balk.

4. Volg de instructies op het scherm van de wizard om de NMM te verwijderen en klik op de knop Ja om de Nexus Mod Manager voor Windows helemaal te verwijderen.

5. Druk op de toetsen Windows + E om Windows Verkenner te starten en navigeer naar het locatiepad als Lokale schijf (C:) > Programmabestanden.

6. Selecteer de Nexus Mod Manager-map, klik met de rechtermuisknop op de map en klik op de optie Verwijderen in de lijst.

7. Druk op de Windows-toets, klik op de aan/uit-knop en klik op de optie Opnieuw opstarten om uw pc opnieuw op te starten.

Stap II: Nexus Mod Manager opnieuw installeren

De NMM is overgenomen door GitHub en zij verzorgen de reguliere releases van de app. U moet de nieuwste versie installeren om de Nexus Mod Manager te repareren. Er is een probleem opgetreden tijdens het installatieprobleem.

1. Open de officiële website voor de Nexus Mod Manager in uw standaardwebbrowser.

2. Klik op het NMM-0.83.6.exe-bestand in het menu in de sectie Activa om de Nexus Mod Manager te installeren.

3. Volg de instructies op het scherm om de NMM op uw pc te installeren.

Methode 8: Mods installeren in de veilige modus

Als u de mods in NMM niet in de normale modus kunt installeren, kunt u proberen naar de veilige modus te gaan om de mods te installeren. Op deze manier kan de Nexus Mod Manager een probleem dat zich tijdens de installatie heeft voorgedaan eenvoudig worden opgelost.

Stap I: opstarten in veilige modus

U moet uw pc opstarten in de veilige modus om de problemen met uw NMM en de mod-bestanden op te lossen. Lees het artikel over het opstarten van uw pc in de veilige modus met behulp van de hier verstrekte link.

Stap II: Mods installeren op NMM

Nadat u de Veilige modus bent binnengegaan, voert u de Nexus Mod Manager uit en installeert u de problematische mod of de mod die u niet in de normale modus kon installeren. Nadat de installatie is voltooid, verlaat u de veilige modus en start u uw pc opnieuw op om NMM op te lossen. Er is een probleem opgetreden tijdens het installatieprobleem.

Methode 9: Webbrowservoorkeuren wijzigen

De voorkeuren in de webbrowser moeten in lijn zijn met de NMM-app. Om de Nexus Mod Manager op te lossen, is er een probleem opgetreden tijdens het installatieprobleem, moet u ervoor zorgen dat de voorkeuren correct zijn geselecteerd. Bij deze methode gebruiken we Mozilla Firefox als de standaardwebbrowser en wijzigen we de instelling in de browser.

1. Druk op de Windows-toets, typ Mozilla Firefox en klik op Openen.

2. Klik op het Open Application Menu aangegeven door drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek van de startpagina en klik op de optie Instellingen in de lijst.

3. Klik vervolgens op het tabblad Algemeen in het linkerdeelvenster en blader naar het gedeelte Toepassingen.

4. Selecteer de Nexus Mod Manager in de kolom Inhoudstype en klik op het pictogram met de pijl omlaag in het actievenster.

5. Klik op de optie Andere gebruiken… in het weergegeven menu.

Opmerking: Als de Nexus Mod Manager beschikbaar is in de lijst, klikt u op de optie.

6. Klik vervolgens op de knop Bladeren… in het venster Helpertoepassing selecteren om naar het bestand te bladeren.

Opmerking: Als de Nexus Mod Manager beschikbaar is in de lijst, klikt u op de optie.

7. Navigeer naar de map Deze pc > Lokale schijf (C:) > Programmabestanden > Nexus Mod Manager, klik op het bestand NexusClient.exe en klik op de knop Openen.

8. Klik op de knop OK in het venster Helpertoepassing selecteren om de instelling in de webbrowser te configureren.

Methode 10: Gebruik Vortex

Als u de Nexus Mod Manager nog steeds niet kunt oplossen, is er een probleem opgetreden tijdens het installatieprobleem op de NMM, dan kunt u een alternatief gebruiken. Een van de beste alternatieven voor het installeren van de mods op uw pc is de Vortex. Open de officiële GitHub-website van Vortex in uw standaardwebbrowser. Klik op het bestand vortex-setup-1.5.13.exe om de Vortex te installeren en u kunt de Vortex gebruiken om de mods te installeren.

***

Het artikel bespreekt de methoden om Nexus Mod Manager op te lossen. Er is een probleem opgetreden tijdens het installatieprobleem op Windows 10. NMM dat er een probleem is opgetreden tijdens de installatie is een veelvoorkomend probleem en het is mogelijk dat u de NMM niet kunt gebruiken om een ​​mod te installeren. Als je te maken hebt gehad met het probleem met de NMM die geen mods installeert, kun je proberen de methoden in dit artikel te volgen om het probleem op te lossen. Deel uw mening over het artikel en laat ons uw suggesties en vragen weten in de opmerkingen hieronder.

  Icecream Image Resizer is een hulpprogramma voor het wijzigen van de grootte van afbeeldingen met voorinstellingen voor grootte

gerelateerde berichten