Fix Niet storen blijft zichzelf inschakelen op Android

Toen smartphones populair werden, werd Android het populairste besturingssysteem en blijft het oppermachtig over de markt. Het is flexibel en biedt gebruikers veel opties en aanpassingen. Een van de beste functies van Android is Do Not Disturb (DND), maar wat betekent DND op een telefoon? Het is een optie die, indien ingeschakeld, de telefoon op stil zet en alle meldingen, inclusief oproepen en berichten, stopt. Het is handig wanneer u in vergadering bent of druk met uw werk bent en afleiding wilt vermijden. De instelling Niet storen van Android-telefoons kan eenvoudig worden gewijzigd en er zijn veel manieren om de Android-functie Niet storen uit te schakelen. Soms kan de DND-modus echter automatisch worden ingeschakeld, wat frustrerend kan zijn. Zit jij ook met hetzelfde probleem, dan ben je hier aan het goede adres. We brengen u een perfecte gids die u helpt bij het oplossen van Do Not Disturb blijft het probleem op Android inschakelen.

Hoe op te lossen Niet storen blijft zichzelf inschakelen op Android

Er kunnen veel redenen zijn waarom de instelling Niet storen van de Android-telefoon automatisch wordt ingeschakeld en sommige worden hieronder vermeld.

  • Kleine systeemproblemen
  • Verouderd Android-besturingssysteem
  • Onjuiste instellingen

Nadat we hebben geleerd wat niet storen op een telefoon betekent en waardoor deze herhaaldelijk wordt ingeschakeld, laten we een paar manieren bespreken waarop u de Android-functie Niet storen kunt uitschakelen. Volg deze onderstaande methoden om Do Not Disturb op te lossen, blijf het probleem op Android inschakelen.

Opmerking: smartphones hebben niet dezelfde instellingen. Ze variëren van fabrikant tot fabrikant, dus controleer de juiste instellingen voordat u deze wijzigt.

Methode 1: Basisstappen voor probleemoplossing

Voordat u begint met methoden om Do Not Disturb op te lossen, blijft het probleem zich voordoen, we raden u aan enkele basisproblemen op te lossen en onderstaande controles uit te voeren.

1. Start uw telefoon opnieuw op: veel kleine problemen, zoals het crashen van apps, een leeg scherm en andere, kunnen worden verholpen door uw Android-apparaat opnieuw op te starten. Het kan voorkomen dat de functie Niet storen automatisch wordt ingeschakeld. U volgt onze gids over het opnieuw opstarten of opnieuw opstarten van uw Android-telefoon om hetzelfde te doen.

  Stel filmzoekopdrachten voor films voor op jaar, genre en beoordeling [Android]

2. Controleer de volumeknop: sommige Android-telefoons schakelen over naar de modus Niet storen wanneer de knop Volume omlaag herhaaldelijk of lang wordt ingedrukt. Zorg ervoor dat je de volume omlaag-knop niet te lang ingedrukt houdt bij het aanpassen van het volume.

3. Controleer de DND-snelkoppeling: in sommige gevallen kan de NST-functie worden ingeschakeld via het meldingspaneel op Android. Zorg ervoor dat het is uitgeschakeld door het meldingsvenster naar beneden te slepen en uit te schakelen. U kunt het ook uit het meldingenvenster verwijderen om te voorkomen dat het per ongeluk wordt ingeschakeld.

Methode 2: Geplande NST uitschakelen

De meeste Android-telefoons worden geleverd met een DND-functie die kan worden gepland om op een bepaald tijdstip in te schakelen. Deze geplande optie kan soms automatisch worden ingeschakeld, waardoor de NST-functie op een bepaald tijdstip vanzelf wordt ingeschakeld. Als u deze optie uitschakelt, kunt u het probleem met Niet storen oplossen. Volg de onderstaande stappen om hetzelfde te doen.

  Hoe verborgen apps op Android te vinden

1. Start uw apparaatinstellingen.

2. Zoek en tik op de instelling Geluid en trillingen.

3. Ga in het menu Geluid en trillingen naar het gedeelte Niet storen en schakel de optie Tijd voor inschakeling plannen uit.

Methode 3: Android-besturingssysteem bijwerken

Als u een oude versie van Android gebruikt, kan dit de oorzaak zijn van een storing in de DND-functie. Android brengt regelmatig updates uit om nieuwe functies te introduceren en kleine problemen op te lossen. Het wordt aanbevolen om Android OS up-to-date te houden voor een goede werking van uw apparaat. Het updaten van Android kan oplossen. Niet storen blijft het probleem oplossen en u kunt dat doen door onze gids te volgen om Android handmatig bij te werken naar de nieuwste versie.

***

We hopen dat deze handleiding nuttig was en dat je Do Not Disturb hebt kunnen oplossen, blijft zichzelf inschakelen op Android. Laat ons weten welke methode voor jou het beste werkte. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u deze in het opmerkingengedeelte plaatsen.

gerelateerde berichten