Fix Onverwachte fout weerhoudt u ervan om eigenschappen toe te passen

Windows Vista introduceerde een nieuwe functie genaamd Gebruikersaccountbeheer (UAC). Sinds de introductie zijn er veel veranderingen geweest in Windows zelf. Beheerderstoegang is een cruciale vereiste voor het uitvoeren van wijzigingen aan een computer met een besturingssysteem dat nieuwer is dan Windows Vista. Windows-gebruikers melden echter een fout met betrekking tot beheerdersrechten. Deze onverwachte fout weerhoudt de gebruiker ervan om eigenschappen toe te passen en wijzigingen in de gemaakte instellingen op te slaan. Dit soort fouten treden meestal op wanneer bestanden gerelateerd zijn aan video, audio en documenten. Aangezien de toestemming voor dit bestand beperkt is, kunt u deze fout krijgen, omdat deze fout ook de alleen-lezen-modus van het bestand kan maken, wat de beperking voor de Windows-gebruiker zou kunnen veroorzaken. In dit artikel leert u de methode voor het oplossen van fout 0xc00d3e8e. Dit wordt gedaan zodat wanneer u een bestand of instellingen opslaat, u een fout kunt voorkomen bij het toepassen van eigenschappen op het bestand. Dus laten we beginnen!

Hoe u een onverwachte fout kunt oplossen, weerhoudt u ervan om eigenschappen toe te passen

Voordat we in de oplossingen duiken, laten we eens kijken naar enkele van de oorzaken van dit probleem

  • Geen gebruikersaccount
  • Geen eigendomstoegang verleend
  • Door gebruiker geïnstalleerde applicatieconflict
  • Corruptie van Windows-systeembestanden
  • Windows Verkenner conflicten

Hier zijn de methoden voor probleemoplossing om onverwachte fout op te lossen. 0xc00d3e8e weerhoudt u ervan het probleem met eigenschappen toe te passen.

Methode 1: Start de pc opnieuw op

Soms wanneer u Windows gebruikt, kunnen sommige toepassingen en/of achtergrondprocessen deze fout veroorzaken. Een eenvoudige oplossing voor dit scenario is om de pc opnieuw op te starten.

1. Druk op de Windows-toets.

2. Klik vervolgens op de aan / uit-toets en selecteer de optie Opnieuw opstarten.

Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, probeert u het bestand te bewerken en op te slaan om te zien of het probleem is opgelost.

  Prisma-filters toepassen op foto's vanaf het bureaublad

Methode 2: Start Windows Verkenner opnieuw

U kunt de fout herstellen door eigenschappen op het bestand toe te passen door Windows Verkenner opnieuw te starten in Taakbeheer. Om dit proces te doen,

1. Start Taakbeheer door tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Shift + Esc te drukken.

2. Navigeer naar het tabblad Processen en klik op Windows Verkenner.

3. Klik vervolgens op de knop Opnieuw opstarten.

Methode 3: Voer de probleemoplosser voor bestanden en mappen uit

Er zijn veel hulpprogramma’s voor het oplossen van problemen beschikbaar in Windows 10, maar sommige hiervan zijn niet opgenomen in de standaardversie van Windows 10. In dit scenario moeten we probleemoplossers downloaden van de officiële Microsoft-website.

Opmerking: download de probleemoplossingsbestanden alleen van de officiële Microsoft-website.

1. Bezoek de Microsoft officiële websitescrol omlaag en klik op de knop Downloaden om de probleemoplosser te downloaden.

2. Zoek het gedownloade bestand en open het, klik op Volgende om de scan te starten.

3. Selecteer in de lijst met redenen voor probleemoplossing in het volgende menu het selectievakje voor Problemen met het verwijderen van bestanden en mappen.

4. Klik vervolgens op Volgende.

5. Klik ten slotte op Sluit de probleemoplosser om het venster te sluiten.

Methode 4: Windows bijwerken

Sommige indelingen voor het afspelen van video’s worden niet bijgewerkt naar de nieuwste versie als u Windows 10 vanaf een dvd hebt geïnstalleerd. In dit scenario kunt u proberen Windows Update uit te voeren om Windows automatisch te laten updaten. Lees onze handleiding over het downloaden en installeren van de nieuwste update van Windows 10.

Methode 5: Windows Update-probleemoplosser uitvoeren

Vanwege een aantal mislukte Windows-updates kan de fout optreden. In dit geval kunt u proberen de probleemoplosser voor Windows Update uit te voeren. Deze tool voor probleemoplossing zoekt naar eventuele problemen in de Windows Update en probeert deze automatisch op te lossen. Lees onze handleiding over het uitvoeren van de probleemoplosser voor Windows Update. Volg de stappen in het artikel en implementeer hetzelfde.

Methode 6: Bestand wijzigen in veilige modus

Soms kunnen door de gebruiker geïnstalleerde apps en andere tools conflicteren met het bestand, dan zult u ervaren dat een onverwachte fout u ervan weerhoudt eigenschappen toe te passen. Als u in elk geval geen idee hebt hoe u uw Windows-computer kunt opstarten in de veilige modus, volg dan onze handleiding over Opstarten in de veilige modus in Windows 10 en probeer vervolgens het bestand aan te passen en kijk of de fout is opgelost.

  Krijg gedetailleerde informatie over toegangspunten en aangesloten apparaten

Methode 7: Eigenaar worden van mediabestand

Een andere manier om een ​​onverwachte fout op te lossen, is door u ervan te weerhouden eigenschappen toe te passen, door eigenaar te worden van het bestand. Volg onderstaande stappen:

1. Zoek het problematische bestand, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer vervolgens de optie Eigenschappen.

2. Klik op het tabblad Beveiliging en klik vervolgens op de knop Geavanceerd.

3. Navigeer naar het gedeelte Eigenaar, hier wordt de huidige eigenaar van het mediabestand weergegeven.

4. Als de eigenaar van het mediabestand is ingesteld op een andere gebruikersnaam, klikt u op de knop Wijzigen ernaast.

5. Klik nu op Namen controleren en voer een gebruikersnaam in waarmee u bent ingelogd, klik op OK.

6. Klik ten slotte op Toepassen en vervolgens op OK.

Methode 8: Voer chkdsk-opdracht uit

Probeer de opdracht chkdsk uit te voeren om schijfgerelateerde fouten op te lossen. Manu-gebruikers hebben ontdekt dat het uitvoeren van deze opdracht hen heeft geholpen bij het oplossen van fout 0xc00d3e8e. Lees onze handleiding over het controleren van de schijf op fouten met chkdsk.

Methode 9: Systeembestanden herstellen

Windows 10 pc heeft ingebouwde reparatietools zoals SFC (System File Checker) en DISM (Deployment Image Servicing and Management) waarmee u alle corrupte bestanden kunt herstellen. Lees onze gids over het herstellen van systeembestanden op Windows 10 en volg de instructies om al uw corrupte bestanden te herstellen.

Methode 10: Nieuwe gebruikersaccount maken

Als er geen gebruikersaccount is aangemaakt in Windows, kunnen er problemen zijn met het eigendom van bestanden die u laten weten dat een onverwachte fout u ervan weerhoudt eigenschappen toe te passen. Lees onze handleiding over het maken van een lokaal gebruikersaccount op Windows 10.

Methode 11: Windows Reparatie uitvoeren

Automatische reparatie is een functie in Windows die corrupte bestanden in Windows herstelt via de installatiemedia. Installatie van mediahardware zoals een USB, dvd, enz. die alleen de Windows 10-media bevat. Lees onze gids over hoe te repareren Installeer Windows 10 eenvoudig. Volg de gegeven instructies en implementeer hetzelfde.

Methode 12: Systeemherstel uitvoeren

Systeemherstel is een handig hulpmiddel om uw Windows-computer te herstellen naar een eerdere staat waarin deze correct werkte. Volg onze gids over het gebruik van Systeemherstel op Windows 10 om uw computer te herstellen naar de vorige instellingen. Als u geen systeemherstel hebt gemaakt, maak er dan een gewoonte van om er een te maken wanneer u een belangrijke wijziging in het besturingssysteem aanbrengt, volg onze gids over het maken van een systeemherstel op Windows 10 om er een te maken. Dit kan een fout oplossen bij het toepassen van eigenschappen op het bestand.

  15 SEO Chrome-extensies voor marketeers om taken te stroomlijnen

Methode 13: PC resetten

Sommige problemen in Windows kunnen niet worden opgelost, zelfs niet als een uitputtende lijst met oplossingen wordt geprobeerd, waardoor gebruikers de vraag stellen. Onverwachte fout weerhoudt u ervan eigenschappen toe te passen. In dit scenario kunt u uw Windows-pc opnieuw instellen en kijken of het probleem is opgelost. Als u zich zorgen maakt over het verwijderen van uw bestanden, volg dan onze handleiding over Windows 10 opnieuw instellen zonder gegevens te verliezen om de reset uit te voeren zonder uw bestanden te verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Wat is fout 0xC00D3E8E en wat betekent dit?

antw. De fout 0xC00D3E8E beperkt mediabestanden zoals MP4- en MP3-bestanden. De beperking is dat deze bestandsrechten zijn ingesteld op alleen-lezen modus. Vanwege deze modus kunnen gebruikers het bestand op geen enkele manier gemakkelijk wijzigen.

Q2. Hoe fout 0xC00D3E8E op te lossen?

antw. U kunt een SFC-scan uitvoeren en de computer opnieuw opstarten als een basisstap en controleren of het onderliggende probleem hiermee is opgelost. Als u nog steeds problemen ondervindt, lees dan onze bovenstaande gids.

Q3. Wat betekent alleen-lezen?

antw. Alleen-lezen is een attribuut dat door de gebruiker of het systeem aan een bestand wordt gegeven. Het staat alleen het lezen of openen van het bestand toe. Dus alle andere acties dan openen leiden tot de bovenstaande fout.

***

We hopen dat het bovenstaande artikel Hoe dit op te lossen Wanneer een onverwachte fout u ervan weerhoudt eigenschappen toe te passen, u heeft geholpen uw problemen op te lossen. Laat ons weten welke van de methoden heeft gewerkt om fout 0xc00d3e8e op te lossen. En vergeet niet te reageren op het artikel voor suggesties en/of vragen.

gerelateerde berichten