Fix Pokémon Go Error 26 op Android

Pokémon Go is een van de beste reality-games die gratis te downloaden is in de Play Store. Hoewel het in 2016 werd uitgebracht, heeft de game-ontwikkelaar in korte tijd meer dan 4 miljard USD gewonnen met meer dan een miljard downloads. Dit bewijst de bekendheid van het spel en het spel is heel eenvoudig. Je moet zoveel mogelijk Pokémon vangen in verschillende zones van je gebied, wat erg interessant is. Toch kunt u soms Pokémon Go-fout 26 tegenkomen vanwege netwerkproblemen of serverproblemen. Als je met deze fout wordt geconfronteerd, wordt je zonder reden uit het spel gezet. Dit gebeurt wanneer je een zeldzame Pokémon ziet en deze probeert te vangen. Maar maak je geen zorgen! U kunt dit probleem oplossen met de methoden voor probleemoplossing die in deze handleiding worden besproken. Maar u moet leren wat alle factoren zijn die het probleem veroorzaken.

Hoe Pokémon Go Error 26 op Android te repareren

Na een grondige analyse hebben we enkele redenen verzameld die fout 26 Pokémon Go op Android veroorzaken. Doorloop ze en u krijgt een idee van hetzelfde.

  • Er is een vertraging tussen uw telefoon en de server. Dit veroorzaakt desynchronisatieproblemen
  • Corrupte spelcache
  • GPS- of locatietoegang is niet ingeschakeld op uw apparaat
  • De netwerkverbinding is niet stabiel
  • Tijdzone is anders of niet correct
  • Je Pokémon Go-app is verouderd
  • Verouderd Android-besturingssysteem
  • Locatieverbod
  • Glitches in-game setup-bestand dat alleen kan worden verholpen als je de game opnieuw installeert

Hier zijn enkele effectieve methoden voor probleemoplossing die u zullen helpen het besproken probleem op te lossen. Volg ze in dezelfde volgorde om de beste resultaten te bereiken.

Opmerking: aangezien smartphones niet dezelfde instellingen hebben en van fabrikant tot fabrikant verschillen, moet u ervoor zorgen dat de instellingen correct zijn voordat u deze wijzigt. De genoemde stappen zijn uitgevoerd op de Redmi-telefoon.

Methode 1: Basismethoden voor probleemoplossing

1. Start Android-apparaat opnieuw op

Als u Android opnieuw start, worden alle tijdelijke corrupte problemen op uw apparaat opgelost. Dit omvat ook fout 26 Pokémon Go. Er zijn twee methoden om dit te doen. U kunt het apparaat direct opnieuw opstarten of het apparaat uitschakelen en later weer inschakelen, zoals hieronder wordt aangegeven.

1. Houd de aan/uit-knop aan de zijkant van je mobiel ingedrukt.

2. Tik nu op de optie Opnieuw opstarten op het scherm.

3. Wacht tot de telefoon opnieuw is opgestart en controleer of u Fout 26 hebt kunnen herstellen of niet.

2. Schakel Locatie in

Dit is de basisstap bij het spelen van locatiegebaseerde games. U kunt per ongeluk uw apparaat uitschakelen en daardoor kunt u problemen krijgen met de internetverbinding die fout 26 veroorzaken. Er is een eenvoudige hack om de locatie op uw apparaat in te schakelen.

1. Scroll naar beneden naar het meldingenpaneel van je Android.

2. Tik nu op Locatie zoals weergegeven.

3. Houd nu het locatiepictogram ingedrukt om de instellingen te openen.

4. Tik vervolgens op de optie Google Locatienauwkeurigheid zoals weergegeven.

5. Schakel nu de optie Locatienauwkeurigheid verbeteren in zoals afgebeeld.

Nadat je locatienauwkeurigheid hebt ingeschakeld op je Android-mobiel, controleer je of je fout 26 hebt opgelost op Pokémon Go.

3. Schakel de batterijbesparingsmodus uit

Als de batterijbesparingsoptie in je Android is ingeschakeld, worden sommige bewerkingen van apps, programma’s, services, sensoren, enz. afgebroken. Als je een bijna lege batterij hebt en deze functie vervolgens hebt ingeschakeld, is dat prima. Maar als u deze functie per ongeluk hebt ingeschakeld, moet u deze volledig uitschakelen om fout 26 op uw Android op te lossen.

1. Trek de meldingslade op uw Android-apparaat naar beneden.

2. Controleer nu of de instelling Batterijbesparing is uitgeschakeld. Als het is ingeschakeld, tikt u erop om het uit te schakelen.

  Hands On: Android Lollipop Developer Preview

Nadat je zeker weet dat de batterijbesparingsoptie is uitgeschakeld, controleer je of foutcode 26 Pokémon Go is opgelost of niet.

4. Zorg voor netwerkconnectiviteit

Dit is de meest voorkomende reden die fout 26 Pokémon Go-problemen veroorzaakt. Als je geen stabiele internetverbinding hebt, zul je verschillende foutcodes tegenkomen in het spel, omdat het een gegevensafhankelijk spel is. Ga naar uw browser en controleer of u resultaten krijgt voor eventuele zoekcriteria. Als dit niet het geval is, moet u controleren of de gegevensverbinding is ingeschakeld zoals hieronder wordt aangegeven.

1. Tik op het pictogram Instellingen op het startscherm.

2. Tik nu op de optie SIM-kaarten en mobiele netwerken zoals weergegeven.

3. Zorg er nu voor dat de optie Mobiele gegevens is ingeschakeld zoals weergegeven.

4. Als u zich buiten uw land of netwerkbereik bevindt (via een roaming-netwerk), tikt u op Geavanceerde instellingen zoals afgebeeld.

Opmerking: de koerier brengt u gratis kosten in rekening nadat u internationale dataroaming hebt ingeschakeld.

5. Tik vervolgens op het vakje naast Internationale roaming en stel de optie in op Altijd zoals weergegeven.

6. Tik vervolgens op Dataroaming.

7. Tik vervolgens op Inschakelen om de prompt te bevestigen.

Controleer nu of je Pokémon-fout 26 hebt kunnen oplossen. Zo niet, volg dan de onderstaande methoden.

5. Achtergrondgegevens inschakelen

Naast mobiele data moet u het gebruik van achtergrondgegevens inschakelen om ervoor te zorgen dat uw Android mobiele data gebruikt, zelfs in de modus voor gegevensbesparing. Hier zijn een paar instructies om hetzelfde te doen. Volg zoals aangetoond om fout 26 Pokémon Go op te lossen.

1. Ga naar de app Instellingen zoals je eerder deed.

2. Tik nu op Apps.

3. Tik vervolgens op Beheer apps gevolgd door Pokémon Go zoals weergegeven.

4. Tik vervolgens op Beperkt datagebruik.

5. Zorg er nu voor dat u Wi-Fi en mobiele data (SIM 1) en Mobiele data (SIM 2) hebt geselecteerd, indien van toepassing. Tik vervolgens op OK.

Nu geeft je Android volledige toegang tot mobiele data, zelfs als het zich in de databesparingsmodus bevindt. Controleer of je foutcode 26 op Pokémon Go kunt oplossen als deze wordt veroorzaakt door problemen met het verbruik van achtergrondgegevens.

Methode 2: Conflicterende Pokémon verwijderen

Als u vertraging opmerkt tussen de server en uw Android-apparaat, moet u, voordat u uw apparaat opnieuw opstart, de conflicterende Pokémon verwijderen die fout 26 Pokémon Go veroorzaakt

Volg de onderstaande instructies om hetzelfde te doen.

1. Start Pokémon Go en tik op de Pokémon-knop zoals weergegeven.

2. Tik nu nogmaals op POKÉMON.

3. Kies nu de meest recente Pokémon die het probleem veroorzaakt.

Opmerking: je kunt de meest recente Pokémon vinden door te verwijzen naar het gedeelte GEVANGEN IN HET WILD dat je de datum laat zien.

4. Tik op het menupictogram zoals hieronder afgebeeld.

5. Tik nu op de OVERDRACHT optie zoals gemarkeerd.

6. Tik vervolgens op JA om de prompt te bevestigen.

Opmerking: als je de Pokémon overdraagt, wordt deze permanent verwijderd, maar je krijgt op zijn beurt enkele beloningen. Telkens wanneer je de Pokémon overdraagt, krijg je Stardust en Candy. Ze zijn noodzakelijkerwijs belangrijk om Pokémon sterker te maken en te laten evolueren.

Methode 3: Forceer Pokémon Go stoppen

Het sluiten van Pokémon Go is compleet anders dan het geforceerd sluiten. Geforceerd afsluiten van Pokémon Go zal alle achtergrondprocessen sluiten en je moet het helemaal opnieuw beginnen wanneer je het spel opnieuw start. De fout 26 Pokémon Go kan onmiddellijk worden opgelost en hieronder staan ​​een paar instructies om de Pokémon Go-applicatie geforceerd te sluiten.

1. Start de app Instellingen zoals u eerder deed.

2. Tik nu op Apps.

3. Tik vervolgens op Apps beheren en vervolgens op Pokémon Go zoals weergegeven.

4. Tik vervolgens op de optie Forceer stop in de linkerbenedenhoek van het scherm, zoals weergegeven.

5. Tik ten slotte op OK (indien aanwezig).

Start nu de app opnieuw en controleer of je fout 26 op Pokémon Go kunt oplossen of niet.

Methode 4: Gebruik de juiste tijdzone

Als u uw mobiel niet op één tijdzone hebt ingesteld, blijft deze variëren wanneer u zich verplaatst. Het handmatig toewijzen van tijdzones door Android veroorzaakt verschillende problemen, waaronder fout 26. Om dit probleem op te lossen, moet u de datum- en tijdinstellingen wijzigen in Automatische tijdzone of u kunt ook uw instellingen wijzigen in de tijdzone van de netwerkprovider. Volg de instructies hieronder.

  Assistent-routines instellen in Google Clock op Android

1. Ga naar Instellingen op de telefoon door op het tandwielpictogram te tikken, zoals weergegeven.

2. Blader nu naar beneden in het scherm Instellingen en tik op Extra instellingen zoals weergegeven.

3. Tik vervolgens op Datum en tijd zoals weergegeven.

4. Schakel nu Gebruik door het netwerk geleverde tijdzone in, zoals weergegeven.

Nadat je je tijdzone hebt gesynchroniseerd met de tijdzone van de netwerkprovider, controleer je of je de foutcode 26 in Pokémon Go hebt opgelost.

Methode 5: Apparaatlocatie wijzigen

Als je merkt dat Pokémon Go-fout 26 verschijnt na het overschakelen naar een nieuwe locatie, moet je controleren of je locatie geografisch beperkt is of niet. Houd er rekening mee dat Pokémon Go beperkt is tot bepaalde gebieden en locaties. Om deze locatieproblemen op te lossen, kunt u proberen een VPN (Virtual Private Network) te gebruiken.

Als u een VPN-netwerk gebruikt, worden uw geografische gegevens verborgen en kunt u datapakketten verzenden en ontvangen via openbare netwerken. U kunt uw netwerk dus anoniem gebruiken terwijl u uw netwerkidentiteit verbergt. Als je niet zeker weet hoe je een geschikt VPN-netwerk selecteert, bekijk dan onze gids Top 9 beste gratis onbeperkte VPN voor Android.

Je kunt ook proberen van locatie te veranderen in Pokémon Go door onze gids te volgen Hoe verander je de locatie in Pokémon Go? Volg de instructies zoals hier vermeld en u kunt foutcode 26 op uw Android repareren.

Methode 6: Pokémon Go App Cache verwijderen

Cache in je games verbetert de prestaties, maar als ze gedurende dagen corrupt zijn, kun je te maken krijgen met fout 26 Pokémon Go. Om het probleem op te lossen, wordt u geadviseerd om van tijd tot tijd alle app-cache te wissen (minimaal 60 dagen wissen), zoals hieronder wordt aangegeven.

1. Navigeer naar het startscherm en tik op de app Instellingen zoals weergegeven.

2. Tik nu op Apps.

3. Tik nu op Beheer apps gevolgd door Pokémon GO zoals weergegeven.

4. Tik nu op de optie Opslag zoals afgebeeld.

5. Tik vervolgens op Cache wissen zoals afgebeeld.

Opmerking: je kunt ook op Alle gegevens wissen tikken als je wilt dat alle gegevens in Pokémon Go worden verwijderd.

6. Tik nu op de optie Gegevens wissen zoals afgebeeld.

Controleer ten slotte of je Pokémon Go-fout 24 nu kunt oplossen.

Methode 7: Update Pokémon Go-app

Pokémon Go moet regelmatig worden bijgewerkt om nieuwe technologieën en functies in de app te installeren en de applicatie zonder bugs te onderhouden. Je kunt je Pokémon Go-app updaten en controleren of je foutcode 24 kunt oplossen. Hier zijn een paar instructies om Pokémon Go op je Android te updaten.

1. Navigeer naar het startscherm en tik op Play Store.

2. Zoek nu naar Pokémon Go zoals afgebeeld.

3A. Als er een update beschikbaar is, tikt u op de optie Bijwerken.

3B. Als uw app al is bijgewerkt, ziet u alleen de opties Openen en Verwijderen. Ga nu naar de volgende methode voor probleemoplossing om het probleem op te lossen.

4. Wacht tot je app is bijgewerkt en controleer of je Pokémon Go-fout 26 nu kunt oplossen.

Methode 8: Android-besturingssysteem bijwerken

U kunt fout 26 Pokémon oplossen door uw Android-apparaat bij te werken. Je Android-telefoon werkt zichzelf automatisch bij via je mobiele data of wifi-netwerk. Om alle spelproblemen, bugs en fouten op uw Android-apparaat op te lossen, moet u uw Android bijwerken volgens de instructies in onze gids 3 manieren om te controleren op updates op uw Android-telefoon.

Nadat u uw Android-besturingssysteem hebt bijgewerkt, controleert u of u de foutcode 26 kunt oplossen, nu is opgelost of niet.

Methode 9: Kies IPv4/IPv6 APN Roaming Protocol

Als alle hierboven genoemde methoden u niet helpen om Pokémon Go-fout 26 op te lossen, kunt u de namen van toegangspunten wijzigen om de internetinstellingen aan te passen. Hier zijn een paar instructies om uw APN-instellingen te wijzigen in IPv4/IPv6 APN Roaming Protocol.

1. Sluit alle achtergrondapplicaties op Android.

2. Ga nu naar Instellingen.

3. Tik vervolgens op de optie SIM-kaarten en mobiele netwerken.

  Tijdelijke machtigingen verlenen aan apps op Android

4. Selecteer hier de simkaart waarvan je mobiele data gebruikt.

5. Tik vervolgens op Namen toegangspunten.

6. Tik nu op het pijlsymbool naast internet.

7. Blader in het scherm Toegangspunt bewerken omlaag en tik op APN-roamingprotocol.

8. Kies vervolgens IPv4/IPv6 zoals afgebeeld en sla de wijzigingen op.

Uw netwerkverbinding is mogelijk tijdelijk uitgeschakeld. Wacht tot de gegevensverbinding weer is hersteld en probeer opnieuw verbinding te maken met Pokémon Go. Deze keer zul je geen problemen tegenkomen.

Methode 10: Netwerkinstellingen resetten

Voordat je de game opnieuw installeert, kun je een groot pistool proberen om je netwerkinstellingen te resetten. Zoals eerder aangegeven, wordt Pokémon Go-fout 26 veroorzaakt door vele redenen, zoals onvoldoende netwerkverbinding, traag netwerk, incompatibele satellietontvangst, enz. Door de netwerkinstellingen te resetten, kunt u al deze problemen oplossen, samen met foutcode 26. Volg de onderstaande instructies om de netwerkinstellingen te resetten.

Eindelijk is het tijd om de grote kanonnen tevoorschijn te halen. Zoals eerder vermeld, kan de fout Pokémon GO GPS-signaal niet gevonden worden veroorzaakt door meerdere redenen, zoals een slechte netwerkverbinding, traag internet, slechte satellietontvangst, enz. Al deze problemen kunnen worden opgelost door de netwerkinstellingen op uw telefoon opnieuw in te stellen. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe:

1. Open Instellingen op je Android.

2. Tik nu op Verbinding en delen zoals afgebeeld.

3. Scroll naar beneden op het scherm en tik op Reset Wi-Fi, mobiele netwerken en Bluetooth zoals weergegeven.

4. Selecteer vervolgens de simkaart die u wilt resetten en tik op Instellingen resetten zoals afgebeeld.

5. Bevestig de eventuele vraag en wacht tot de instellingen zijn hersteld.

Methode 11: Installeer Pokémon Go . opnieuw

Hoogstwaarschijnlijk krijg je een oplossing voor Pokémon Go-fout 26 door de bovengenoemde methoden te volgen. Als dit niet het geval is, moet u de app verwijderen en opnieuw installeren nadat u uw apparaat opnieuw hebt opgestart. Hier zijn een paar instructies om Pokémon Go opnieuw te installeren.

1. Ga zoals je eerder deed naar de Play Store en zoek naar Pokémon Go.

2. Tik nu op Verwijderen zoals weergegeven.

3. Wacht tot de app volledig is verwijderd van je Android. Zoek vervolgens opnieuw naar Pokémon Go en tik op Installeren.

4. Zodra uw app op uw apparaat is geïnstalleerd, tikt u op Afspelen zoals afgebeeld.

5. Herstel ten slotte uw gegevens en controleer of u fout 26 in uw Android kunt oplossen of niet.

Methode 12: Neem contact op met Pokémon Go-ondersteuning

Als geen van de hierboven besproken methoden je heeft geholpen om fout 26 op Pokémon Goon Android op te lossen, moet je voor hulp contact opnemen met het officiële Pokémon Go-team.

U kunt dus fout 26 in Pokémon Go melden met behulp van de gids voor probleemoplossing zoals vermeld op de officiële site.

1. Tik op de kaartweergavepagina op het pictogram Hoofdmenu.

2. Tik vervolgens op Instellingen zoals weergegeven.

3. Tik vervolgens op het Help-pictogram zoals weergegeven.

4. Tik nu op Problemen oplossen zoals weergegeven.

5. Neem nu contact op met het gedeelte waar u ideeën voor het oplossen van problemen vindt om fout 26 in Pokémon Go op te lossen. Meestal worden alle stappen voor probleemoplossing in het artikel behandeld, maar als er aanvullende methoden zijn, implementeer deze dan en controleer of ze werken of niet.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Waarom werkt mijn Pokémon Go niet?

antw. Je Pokémon Go werkt niet als je een corrupte gamecache hebt wanneer GPS of locatietoegang niet is ingeschakeld op je apparaat, een netwerkverbinding niet stabiel is, de tijdzone anders of niet correct is, je Pokémon Go-app verouderd is en wanneer je Android is verouderd.

Q2. Hoe wis je de Pokémon Go-cache?

antw. Om de cache van Pokémon Go te wissen, volgt u de instructie zoals vermeld in de bovenstaande methode 6.

***

We hopen dat deze handleiding nuttig was en dat je hebt geleerd hoe je Pokémon Go-fout 26 op je Android-apparaat kunt oplossen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons weten welk onderwerp je wilt dat we als volgende onderzoeken.

gerelateerde berichten