Fix Probeer dat nog eens Fout in Microsoft Store

Microsoft Store is dé plek op je Windows 10-pc om apps en games te downloaden. Maar tijdens het downloaden van de apps of games, kunt u de fout Probeer dat nog eens in de Microsoft Store tegenkomen. Deze fout wordt geleverd met een bericht Probeer dat nog eens. Er is iets aan onze kant gebeurd in de Microsoft Store-fout. U denkt misschien dat u geen controle heeft over de oplossing, maar er zijn zoveel effectieve methoden voor probleemoplossing om de fout Probeer dat nog eens op te lossen. Lees deze handleiding verder om te leren hoe u Microsoft Store kunt repareren. Er is iets gebeurd met onze eindfout op Windows 10-pc.

Hoe te repareren Probeer dat nog eens Fout in Microsoft Store

Hier zijn enkele veelvoorkomende redenen die de fout Probeer dat nog eens, Microsoft Store-fout op uw Windows 10-pc veroorzaken.

 • Internetverbinding is niet stabiel
 • De regio-, datum- en tijdinstellingen zijn onjuist
 • Een paar tijdelijke storingen in het aanmeldingsproces van Microsoft
 • Enkele noodzakelijke Windows-services werken niet
 • Er zijn een paar corrupte Windows Store-caches
 • Incompatibele DNS- en proxy-instellingen
 • Er zijn enkele Microsoft-app-updates in behandeling op uw Windows 10-pc
 • De meest recente update is niet compatibel met de Microsoft Store-processen
 • Eventuele corrupte componenten in uw gebruikersprofiel dragen ook bij aan het probleem

Volg deze methoden voor probleemoplossing om de fout Probeer dat nog een keer in de Microsoft Store op uw Windows 10-pc op te lossen.

Methode 1: basisstappen voor probleemoplossing

Hier zijn enkele basismethoden die u kunt volgen voordat u door geavanceerde oplossingen gaat.

1A. Problemen met internetverbinding oplossen

Als je netwerkverbinding niet stabiel is, kun je geen online apps en programma’s verwerken. Zorg ervoor dat je internet stabiel is en dat er geen onderbrekingen zijn tussen je router en het apparaat.

Voer een snel. com om te controleren of je voldoende netwerkstabiliteit hebt om Microsoft Store-apps foutloos te gebruiken.

Controleer ook of uw apparaat voldoet aan de onderstaande vereisten.

 • Wis alle storingen tussen uw router en apparaat.
 • Verbind beperkte apparaten met hetzelfde netwerk.
 • Zorg ervoor dat u de router hebt gekocht die is geverifieerd door uw internetprovider (ISP).
 • Gebruik geen oude, kapotte of beschadigde kabels.

Als u problemen ondervindt met de internetverbinding, raadpleegt u onze gids over het oplossen van netwerkverbindingsproblemen op Windows 10 om ze op te lossen.

1B. Voer een malwarescan uit

Verschillende Microsoft-experts suggereren dat het scannen van een pc u zal helpen uw computer vrij van bedreigingen te houden. Als er virussen of malware-inbraken op uw pc zijn die bijdragen aan Probeer dat opnieuw. Er is iets aan onze kant gebeurd in de Microsoft Store-fout en daarom kunt u geen van de Microsoft Store-apps gebruiken.

Daarom wordt u geadviseerd uw computer te scannen volgens de instructies in onze handleiding Hoe voer ik een virusscan uit op mijn computer?

Als u malware van uw computer wilt verwijderen, raadpleegt u ook onze handleiding Malware verwijderen van uw pc in Windows 10.

1C. Windows-besturingssysteem bijwerken

Als er bugs op uw pc zitten, kunnen deze alleen worden verholpen na een Windows-update. Microsoft brengt regelmatig updates uit om al deze bugs op te lossen en sorteert daarbij Probeer dat nog eens fout, Microsoft Store-fout.

Zorg er daarom voor dat u uw Windows-besturingssysteem hebt bijgewerkt en of er updates in behandeling zijn, gebruik dan onze gids Hoe u de nieuwste update van Windows 10 kunt downloaden en installeren

Controleer na het updaten van je Windows-besturingssysteem of je foutloos toegang hebt tot je Microsoft-app.

1D. WLAN-stuurprogramma bijwerken

Apparaatstuurprogramma’s brengen een verbinding tot stand tussen de hardware en het besturingssysteem van uw computer. Ook leiden defecte of corrupte stuurprogramma’s tot het besproken probleem. Veel gebruikers hebben gemeld dat het updaten van WLAN-stuurprogramma’s hen heeft geholpen het probleem op te lossen. U wordt geadviseerd WLAN-stuurprogramma’s bij te werken om de betrouwbaarheid van uw netwerkadapters te verbeteren, compatibiliteitsproblemen op te lossen en het besproken probleem op te lossen.

Volg hiervoor onze gids over het bijwerken van netwerkadapterstuurprogramma’s op Windows 10.

1E. Draai WLAN-stuurprogramma-updates terug

Wanneer u uw stuurprogramma’s terugdraait, worden alle huidige versies van het hardwareapparaat verwijderd en worden eerder geïnstalleerde stuurprogramma’s op uw pc geïnstalleerd. Deze functie is erg handig wanneer een nieuwe driverupdate niet goed werkt met uw computer.

  Hoe maak je een account aan bij Walmart

Volg de stappen zoals aangegeven in onze handleiding Stuurprogramma’s terugdraaien op Windows 10 om het probleem op te lossen.

Nadat uw Windows 10-computer de vorige versie van stuurprogramma’s heeft geïnstalleerd, controleert u of u de fout Probeer dat nog een keer in de Microsoft Store hebt opgelost of niet.

1F. Installeer WLAN-stuurprogramma opnieuw

Incompatibele stuurprogramma’s moeten opnieuw worden geïnstalleerd om het besproken Microsoft-probleem op te lossen. U wordt geadviseerd apparaatstuurprogramma’s alleen opnieuw te installeren als u geen oplossing kunt krijgen door ze bij te werken. Stappen om stuurprogramma’s opnieuw te installeren zijn heel eenvoudig en u kunt dit doen met behulp van een toepassing van derden of handmatig.

Volg onze gids Stuurprogramma’s verwijderen en opnieuw installeren op Windows 10 om stuurprogramma’s opnieuw te installeren op uw Windows 10-computer.

Controleer na het opnieuw installeren van netwerkstuurprogramma’s of u het besproken probleem hebt opgelost.

1G. Antivirus tijdelijk uitschakelen (indien van toepassing)

Uw antivirusprogramma kan ten onrechte voorkomen dat nieuwe nieuwste updates op uw pc worden geïnstalleerd. Veel compatibiliteitsproblemen worden door verschillende Windows-gebruikers geïdentificeerd en zijn moeilijk te tolereren en op te lossen. Antivirussoftware zoals Norton en Avast kunnen de nieuwste updates van Windows Store-apps voorkomen en u wordt geadviseerd om ingebouwde antivirussoftware of antivirussoftware van derden tijdelijk uit te schakelen om hetzelfde probleem op te lossen.

Lees onze gids over Antivirus tijdelijk uitschakelen op Windows 10 en volg de instructies om uw antivirusprogramma tijdelijk uit te schakelen op uw pc.

Nadat u het probleem op uw Windows 10-pc hebt opgelost, moet u ervoor zorgen dat u het antivirusprogramma opnieuw inschakelt, aangezien een systeem zonder beveiligingspakket altijd een bedreiging vormt.

1 uur. Schakel Windows Firewall uit (niet aanbevolen)

Soms kan Windows Defender Firewall op uw computer om veiligheidsredenen de toegang tot de Microsoft Store verhinderen. Als de apps zijn geblokkeerd door Windows Defender Firewall, moet u deze inschakelen of de Firewall-beveiligingen tijdelijk uitschakelen vanaf uw computer. Als u niet weet hoe u Windows Defender Firewall kunt uitschakelen, helpt onze gids over het uitschakelen van Windows 10 Firewall u hierbij.

U kunt de app ook toestaan ​​door onze gids Apps toestaan ​​of blokkeren via de Windows Firewall te volgen

1I. Controleer instellingen voor regio, datum en tijd

Als de tijd- en datuminstellingen in uw regio niet met elkaar worden gesynchroniseerd, voert u mogelijk geen functies uit in de Microsoft Store. Voordat u taken in Microsoft Store installeert of uitvoert, moet u zich ervan bewust zijn dat deze apps uw computer controleren op bepaalde certificaten. En als de tijd, zone en datum in dit stadium onjuist zijn, worden alle certificaten als ongeldig beschouwd, wat leidt tot Probeer dat opnieuw. Er is iets aan onze kant gebeurd in de Microsoft Store-fout.

Volg de onderstaande stappen om de datum- en tijdinstellingen aan te passen en te bevestigen.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + I-toetsen om Windows-instellingen te openen.

2. Klik nu op Tijd & Taal.

3. Zorg er vervolgens voor dat op het tabblad Datum en tijd Stel de tijd automatisch in en Stel de tijdzone automatisch in opties zijn ingeschakeld.

4. Klik vervolgens op Nu synchroniseren zoals hierboven aangegeven.

5. Schakel nu naar het tabblad Regio in het linkermenu en de optie Land of regio, zorg ervoor dat u de Verenigde Staten kiest zoals weergegeven.

Opmerking: als u de regio wijzigt, kunt u problemen oplossen bij het oplossen van Microsoft Store. Er is iets gebeurd met onze eindfout als het probleem zich alleen voordoet in een bepaalde regio. Zorg ervoor dat u de regio weer wijzigt in uw geografische gebied nadat u het probleem heeft opgelost.

1J. Meld u opnieuw aan bij de Microsoft Store

Fouten tijdens het aanmeldingsproces van een Microsoft-account kunnen bijdragen aan de fout Probeer dat nog eens. Dus als u met de fout wordt geconfronteerd en geen idee heeft van welke reden dan ook, moet u zich afmelden bij uw account en opnieuw inloggen. Hier zijn een paar instructies om het te doen.

1. Druk op de Windows-toets en typ Microsoft Store, klik op Openen.

2. Klik vervolgens op uw profielpictogram gevolgd door de optie Afmelden.

3. Klik nu op Aanmelden zoals weergegeven.

4. Selecteer nu uw Microsoft-account en klik op de knop Doorgaan.

5. Typ de inloggegevens en log opnieuw in op uw Microsoft-account.

1K. Systeembestanden herstellen

Als er ontbrekende of beschadigde bestanden op uw Windows 10-pc staan, krijgt u te maken met het besproken probleem. Toch repareert u deze corrupte bestanden door ingebouwde hulpprogramma’s te gebruiken, namelijk System File Checker en Deployment Image Servicing and Management.

Lees onze gids over het herstellen van systeembestanden op Windows 10 en volg de instructies om al uw corrupte bestanden te herstellen.

12. Schakel proxyserver uit

Soms, met ongepaste netwerkconfiguraties op uw Windows 10-computer, krijgt u te maken met de fout Probeer dat nog een keer in de Microsoft Store. Als u een VPN-service hebt geïnstalleerd of proxyservers op uw pc gebruikt, lees dan onze handleiding VPN en proxy uitschakelen op Windows 10 en voer de stappen uit zoals beschreven in het artikel.

  AirPods koppelen met een Apple Watch

Controleer na het uitschakelen van de VPN-client en proxyservers of u de besproken fout hebt verholpen. Als u echter met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, probeer dan verbinding te maken met een mobiele hotspot.

1L. DNS-serveradressen wijzigen

Sommige gebruikers hebben gesuggereerd dat het wijzigen van de DNS-adressen hen heeft geholpen het probleem op te lossen. Probeer dat nog eens. Er is iets aan onze kant gebeurd in de Microsoft Store-fout op Windows 10-computers. Google DNS heeft 8.8.8.8 en 8.8.4.4 IP-adressen die eenvoudig en gemakkelijk te onthouden zijn om een ​​veilige DNS-verbinding tussen de client en de server tot stand te brengen.

Hier is onze eenvoudige handleiding over het wijzigen van DNS-instellingen in Windows 10 waarmee u uw DNS-adressen op uw computer kunt wijzigen. U kunt ook overschakelen naar elke Open DNS of Google DNS op uw Windows 10-computer door onze handleiding te volgen over Overschakelen naar OpenDNS of Google DNS op Windows. Volg de instructies en controleer of u het probleem kunt oplossen.

1M. Wis DNS-cache en -gegevens

Enkele gebruikers hebben gesuggereerd dat het wissen van de DNS-cache en gegevens op uw pc hen heeft geholpen het besproken probleem op te lossen. Volg de instructies.

1. Druk op de Windows-toets en typ cmd en klik vervolgens op Openen.

2. Typ nu de volgende opdrachten een voor een. Druk op Enter na elke opdracht.

ipconfig/flushdns
ipconfig/registerdns
ipconfig/release
ipconfig/renew
netsh winsock reset

3. Wacht tot de opdrachten zijn uitgevoerd en start uw pc opnieuw op.

Methode 2: voer de probleemoplosser voor Windows Store-apps uit

Uw Windows 10-pc heeft een ingebouwde tool voor het oplossen van problemen om de fout Probeer die nog eens in de Microsoft Store op te lossen. Volg de onderstaande stappen om de probleemoplosser voor Windows Store Apps uit te voeren.

1. Ga naar het zoekmenu en typ Problemen met instellingen oplossen zoals weergegeven.

2. Klik nu op Windows Store-apps gevolgd door Voer de probleemoplosser uit zoals weergegeven.

3. Als er problemen zijn vastgesteld na het probleemoplossingsproces, klikt u op Deze oplossing toepassen.

4. Volg ten slotte de instructies zoals vermeld in de komende prompts en start uw pc opnieuw op.

Controleer of je het hebt opgelost Probeer dat nog eens. Er is iets aan onze kant gebeurd in het Microsoft Store-foutprobleem.

Methode 3: Start Essential Windows Services opnieuw

Sommige belangrijke Windows-services zoals Windows Update en Background Intelligent Transfer-services moeten op uw computer zijn ingeschakeld om het foutprobleem Probeer dat nog eens te voorkomen. De Background Intelligent Transfer-services gebruiken elke inactieve bandbreedte om de nieuwste updates te installeren, zodat uw computer alleen updates installeert als er geen andere installatie bezig is. Als deze services in uw systeem zijn uitgeschakeld, is de kans groter dat u met de besproken fout wordt geconfronteerd. Herstart daarom essentiële Windows-services zoals hieronder aangegeven.

1. Typ Services in het zoekmenu en klik op Als administrator uitvoeren.

2. Blader nu naar beneden en dubbelklik op Background Intelligent Transfer Service.

3. Selecteer nu het opstarttype op Automatisch, zoals afgebeeld.

Opmerking: als de servicestatus Gestopt is, klik dan op de Start-knop. Als de servicestatus Running is, klikt u op Stop en start u het opnieuw.

4. Klik op Toepassen en OK om de wijzigingen op te slaan. Controleer of u de besproken fout kunt herstellen.

5. Herhaal al deze stappen voor andere Windows-services zoals Cryptographic, Network Location Awareness, MSI Installer en Windows Update Services.

Methode 4: Reset Windows Store App Cache

Corrupte cache en corrupte gegevens in Microsoft Store zullen bijdragen aan Probeer die fout opnieuw in Microsoft Store. Volg de onderstaande instructies om de Windows Store-cache te verwijderen.

1. Start het dialoogvenster Uitvoeren door tegelijkertijd op de Windows + R-toetsen te drukken.

2. Typ nu wsreset.exe en druk op de Enter-toets om de app-cache van de Windows Store opnieuw in te stellen.

Methode 5: Apps-updates installeren

Oplossen Probeer dat nog eens. Er is iets aan onze kant gebeurd in de Microsoft Store-fout, zorg ervoor dat alle applicaties in uw Microsoft Store-bibliotheek zijn bijgewerkt naar de nieuwste versie. Als er veel updates in behandeling zijn, kunnen nieuwe updates of installaties tijdens het proces verschillende fouten tegenkomen. Volg de onderstaande stappen om updates van de Microsoft Store-app te installeren.

1. Ga naar het zoekmenu en typ Microsoft Store. Klik vervolgens op Openen.

2. Klik vervolgens op het pictogram Bibliotheek in de linkerbenedenhoek van het Microsoft Store-venster.

  Een afbeelding of ander object invoegen in Microsoft Office

3. Klik vervolgens op de knop Updates ophalen zoals weergegeven.

4. Klik vervolgens op de knop Alles bijwerken zoals gemarkeerd.

5. Wacht tot de updates zijn gedownload naar uw Windows 10-pc en zorg ervoor dat u de prompt Uw apps en games zijn up-to-date krijgt.

Methode 6: recente updates verwijderen

Eventuele eerdere incompatibele updates op uw Windows 10-pc staan ​​mogelijk niet toe dat er nieuwe updates worden gedownload. Daarom wordt u geadviseerd om de recente updates die op uw computer worden geïnstalleerd te verwijderen om op te lossen hoe u Microsoft Store kunt repareren. Er is iets gebeurd met onze eindfout. Het is heel gemakkelijk om de taak uit te voeren en de stappen worden als volgt gedemonstreerd.

1. Druk op de Windows-toets en typ Configuratiescherm. Klik vervolgens op Openen.

2. Klik nu op de optie Een programma verwijderen in het menu Programma’s, zoals afgebeeld.

3. Klik nu op Geïnstalleerde updates weergeven in het linkerdeelvenster, zoals weergegeven.

4. Zoek en selecteer nu de meest recente update door te verwijzen naar Geïnstalleerd op de datum en te klikken op de optie Verwijderen zoals hieronder weergegeven.

5. Bevestig ten slotte elke prompt en start de pc opnieuw op.

Methode 7: SoftwareDistribution-map verwijderen

Toch, als je geconfronteerd wordt met Probeer dat nog eens fout op Microsoft Store-probleem, dan is er nog een eenvoudige oplossing om deze problemen op te lossen. Stop eerst de Windows Update-service en verwijder de map SoftwareDistribution in uw bestandsverkenner. Start vervolgens opnieuw de Windows Update-services. Lees onze gids SoftwareDistribution-map op Windows 10 verwijderen om verder te gaan.

Methode 8: Microsoft Store opnieuw registreren

Als bovenstaande methoden u niet helpen bij het oplossen van het oplossen van de Microsoft Store, is er iets gebeurd aan onze eindfout, het opnieuw registreren van de Windows Store kan u helpen. Volg zoals hieronder aangegeven.

1. Navigeer naar het menu Zoeken, typ Windows PowerShell en klik op Als administrator uitvoeren.

2. Plak nu de volgende opdracht in de Windows PowerShell en druk op de Enter-toets.

PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + 'AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}

3. Wacht tot de commando’s zijn uitgevoerd en nu zul je de besproken fout niet meer tegenkomen.

Methode 9: maak een nieuw gebruikersprofiel aan

Sommige gebruikers hebben gemeld dat het maken van een nieuw gebruikersprofiel is opgelost. Probeer dat opnieuw. Er is iets aan onze kant gebeurd in de Microsoft Store-fout. U kunt een nieuw gebruikersprofiel maken door de stappen te volgen die worden besproken in onze handleiding Een lokaal gebruikersaccount maken op Windows 10

Controleer na het aanmaken van een nieuw gebruikersprofiel of je het besproken probleem hebt opgelost.

Methode 10: Microsoft Store opnieuw installeren

Als geen van de hierboven besproken methoden u heeft geholpen bij het oplossen van de fout Probeer dat nog eens, dan is de laatste optie om het probleem op te lossen het opnieuw installeren van Microsoft Store. Dit verwijderingsproces kan niet worden geïmplementeerd via het Configuratiescherm of de instellingenprocedure. Met PowerShell-opdrachten kunt u Microsoft Store opnieuw installeren, zoals hieronder wordt besproken.

1. Start Windows PowerShell als beheerder.

2. Typ nu de opdracht get-appxpackage –allusers en druk op Enter.

3. Zoek nu naar Microsoft.WindowsStore Name en kopieer de invoer van PackageFullName.

4. Ga nu naar een nieuwe regel in het PowerShell-venster en typ remove-appxpackage gevolgd door een spatie en de regel die u in de vorige stap hebt gekopieerd. Het lijkt op,

remove-appxpackage Microsoft.WindowsStore_22202.1402.2.0_x64__8wekyb3d8bbwe

Opmerking: de opdracht kan enigszins variëren, afhankelijk van de versie van Windows die u gebruikt.

5. Nu wordt Microsoft Store van uw pc verwijderd. Start nu uw Windows 10-pc opnieuw op.

6. Om het vervolgens opnieuw te installeren, opent u Windows PowerShell opnieuw als beheerder en typt u de volgende opdracht.

Add-AppxPackage -register "C:Program FilesWindowsAppsMicrosoft.WindowsStore_11804.1001.8.0_x64__8wekyb3d8bbweAppxManifest.xml" –DisableDevelopmentMode

7. Ten slotte wordt Microsoft Store opnieuw op uw pc geïnstalleerd en krijgt u het besproken probleem niet meer te zien.

***

We hopen dat de gids nuttig was en dat je de fout Probeer dat nog een keer in de Microsoft Store op je Windows 10-pc hebt kunnen oplossen. Blijf onze pagina bezoeken voor meer toffe tips & tricks en laat hieronder je reactie achter. Laat ons weten wat je de volgende keer wilt leren.

gerelateerde berichten