Fix PUBG-achterstand op Windows 10

PUBG heeft geen introductie nodig, het is een bekende online videogame die over de hele wereld wordt gespeeld door spelers van alle leeftijden. Het is beschikbaar op meerdere platforms om te downloaden en te spelen, zoals Windows, mobiele apparaten, Steam en meer. Deze vechtgame vereist overlevingsvaardigheden en vereist daarom dat spelers in leven blijven met wapens en allerlei andere beschikbare hulpmiddelen. Deze verslavende game staat bovenaan in vergelijking met andere games van hetzelfde genre. Als je een PUBG-fanaat bent, ben je je misschien ook bewust van het PUBG-lag-probleem waarmee spelers op hun apparaten te maken hebben gehad. We brengen je een handige gids die je leert hoe je PUBG-achterstand kunt oplossen. Laten we het probleem dus in detail bespreken en beginnen met de methoden om het PUBG-probleem met pc-achterstand op te lossen.

Hoe PUBG-vertraging op Windows 10 op te lossen?

Voordat u naar methoden springt om het probleem van PUBG-ophanging op te lossen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de redenen achter het probleem. De meest waarschijnlijke oorzaken zijn:

 • Zwakke internetverbinding
 • Probleem met oververhitting
 • Verouderde stuurprogramma’s
 • Interferentie door Windows Firewall
 • Probleem met grafische instellingen
 • Opgeslagen cache op het apparaat
 • Achtergrondtoepassingen
 • Lage RAM-capaciteit
 • Probleem met stoomvertraging opgelost
 • PUBG geen prioriteit
 • Game-incompatibiliteit met Windows

Nu de mogelijke oorzaken zijn besproken, is het tijd om de mogelijke methoden door te nemen om het achterblijven van PUBG op uw apparaat te stoppen, dus laten we er zonder meer mee beginnen.

Methode 1: Problemen met netwerkverbinding oplossen

Eerst en vooral, voordat je met een andere methode begint, is het belangrijk om de basisbehoefte te controleren die nodig is om het spel uit te voeren, en dat is een internetverbinding. Zwakke of geen netwerkverbinding vertraagt ​​het spel. Zorg daarom om te beginnen voor een sterke verbinding.

Methode 2: Sluit achtergrondprocessen

Als u vaak merkt dat PUBG-pc-problemen achterblijven, kan een van de meest voorkomende redenen hiervoor toepassingen op het systeem zijn die de meeste bandbreedte gebruiken. Deze programma’s draaien op een sterk netwerk en interfereren met andere applicaties. Daarom is het belangrijk dat u deze achtergrondprogramma’s eerst sluit en vervolgens probeert het spel te starten. En niet alleen pc, maar voor PUBG mobiele lag-fix moet je alle apps op de achtergrond sluiten en alleen het spel laten verlopen. Lees onze handleiding over het beëindigen van taken in Windows 10.

  Hoe de maximale schermhelderheid Batterijfout in Windows Defender Health Report te repareren

Methode 3: Oververhitting van pc verminderen

PUBG-vertraging is ook een veelvoorkomend probleem van apparaten die oververhit raken tijdens het spelen van het spel. Om ervoor te zorgen dat uw pc niet oververhit raakt, moet u ervoor zorgen dat het koelsysteem van uw systeem goed werkt.

1. Controleer of de CPU-ventilatoren goed werken.

2. Laat lucht naar het systeem stromen.

3. Sluit programma’s die meer CPU-kracht gebruiken.

Methode 4: Apparaatstuurprogramma’s bijwerken

Het bijwerken van het stuurprogramma is een van de oplossingen die als behoorlijk effectief is beschouwd als het gaat om PUBG-achterblijvende pc. Verouderde stuurprogramma’s verstoren de games die op uw pc worden uitgevoerd en kunnen er vaak voor zorgen dat ze langzamer worden. Daarom is het van cruciaal belang om deze stuurprogramma’s regelmatig bij te werken om glitch-free gametijd te ervaren. Lees onze gids over 4 manieren om grafische stuurprogramma’s bij te werken in Windows 10.

Methode 5: Affiniteit van PUBG instellen

Soms kan PUBG achterblijven op Windows te wijten zijn aan het hoge geheugengebruik. Je kunt de affiniteit van het PUBG-spelproces wijzigen zoals hieronder wordt weergegeven;

1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.

2. Schakel nu over naar het tabblad Details en controleer de details van het app-gebruik.

3. Start nu de Steam-client en klik op de knop Afspelen die overeenkomt met de PUBG-game onder het tabblad BIBLIOTHEEK.

4. Schakel vervolgens over naar het venster Taakbeheer en klik met de rechtermuisknop op TslGame.exe en selecteer vervolgens de optie Affiniteit instellen zoals weergegeven.

5. Schakel vervolgens het vakje Alle processors uit en vink vervolgens het vakje CPU 0 aan, zoals afgebeeld. Klik vervolgens op OK.

Opmerking: zorg ervoor dat je dit proces uitvoert voordat het spel begint.

6. Controleer nu of u nog steeds te maken heeft met een PUBG-achterblijvend probleem.

6A. Als je game soepel opstart, herhaal dan stap 4 en 5, maar vink in stap 5 het vakje Alle processors opnieuw aan.

Methode 6: Prioriteit spelproces wijzigen

Door PUBG prioriteit te geven, kan het voldoende netwerk en ruimte op het systeem gebruiken tussen alle andere apps. Deze methode is nuttig gebleken bij het oplossen van alle achterblijvende problemen waarmee spelers worden geconfronteerd tijdens het gebruik van PUBG op Windows. Voer het dus uit op uw systeem met behulp van de onderstaande stappen:

1. Druk op de Windows-toets, typ Taakbeheer en klik op Openen.

2. Klik op het tabblad Details.

3. Scroll naar beneden en klik met de rechtermuisknop op PUBG.

4. Klik op Prioriteit instellen in het menu.

5. Selecteer Hoog.

6. Klik op Prioriteit wijzigen om te bevestigen.

  Hoe vastgelopen cumulatieve updates op Windows 10 te repareren

Methode 7: Windows Defender Firewall uitschakelen (niet aanbevolen)

Windows Firewall kan ook de werking van het spel op pc verstoren. Daarbij is het uitschakelen van de firewall de best mogelijke optie voor pc-gebruikers om de langzame fout van het spel te verwijderen. Lees onze handleiding over het uitschakelen van Windows 10 Firewall.

Methode 8: Compatibiliteitsinstelling wijzigen

Het spelen van het spel in de compatibiliteitsmodus is handig wanneer je het spel gebruikt op oudere versies van Windows zoals Windows 7 of 8. Door de compatibiliteitsmodus voor oudere versies in te schakelen, kan het spel soepel werken op het systeem. U kunt hetzelfde proberen met PUBG op uw Windows, volg de onderstaande stappen:

1. Klik met de rechtermuisknop op de PUBG-snelkoppeling op het bureaublad.

2. Selecteer vervolgens de optie Eigenschappen.

3. Schakel op het tabblad Compatibiliteit het selectievakje Dit programma uitvoeren in compatibiliteitsmodus voor in.

4. Selecteer compatibele Windows voor uw systeem.

5. Als u het niet zeker weet, klikt u op Probleemoplosser voor compatibiliteit uitvoeren.

6. Vink vervolgens het vakje aan voor Dit programma uitvoeren als beheerder en klik op OK.

Methode 9: Spelresolutie wijzigen

De resolutie-instellingen van het spel spelen ook een grote rol bij het bepalen of het soepel zal werken op je apparaat of niet. Stel daarom lage resolutie-instellingen in, zodat het niet blijft hangen of vastloopt tijdens het spelen. Volg deze stappen om de spelresolutie te wijzigen om het PUBG-probleem met pc-achterstand op te lossen.

1. Klik op het bureaublad met de rechtermuisknop op het lege gebied en selecteer de hieronder gemarkeerde weergave-instellingen.

2. Klik op Geavanceerde weergave-instellingen in het menu Weergave, zoals weergegeven.

3. Onder Beeldscherminformatie vindt u Desktopresolutie voor uw beeldscherm.

Opmerking: u kunt hetzelfde wijzigen en controleren voor het gewenste scherm door uw gamingdisplay te selecteren in het vervolgkeuzemenu.

4. Open nu de Steam-app en ga zoals eerder naar PUBG-game-eigenschappen.

5. Typ op het tabblad Algemeen de volgende opdracht onder LAUNCH OPTIONS.

windowed -noborder -w ScreenWidth -h ScreeHeight

Opmerking: vervang de tekst ScreenWidth en ScreenHeight door de werkelijke breedte en hoogte van uw scherm, aangevinkt in stap 3.

Bijvoorbeeld: Voer windowed -noborder -w 1920 -h 1080 in om de resolutie van de TF2-startopties in te stellen op 1920×1080, zoals geïllustreerd in de onderstaande afbeelding.

Methode 10: Instellingen voor systeemprestaties wijzigen

Het aanpassen van de Windows-instellingen voor hoge prestaties om het spel uit te voeren, is een andere manier om de achterstand van PUBG weg te werken. Standaardinstellingen van het systeem kunnen ervoor zorgen dat het spel niet snel en soepel werkt. Gebruik daarom de onderstaande stappen om een ​​betere spelervaring te garanderen:

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + I-toetsen om Instellingen te openen.

2. Klik vervolgens op Systeeminstelling.

  Wat is de $WINDOWS.~BT-map op mijn harde schijf?

3. Selecteer de optie Power & Sleep in het linkerdeelvenster.

4. Om het energiebeheerschema te wijzigen, klikt u op Extra energie-instellingen zoals weergegeven onder Verwante instellingen.

5. Selecteer nu de optie Hoge prestaties.

6. Typ vervolgens geavanceerd in de zoekbalk in de rechterbovenhoek van het venster.

7. Klik op Geavanceerde systeeminstellingen bekijken.

8. Selecteer Instellingen onder Prestaties.

9. Kies de optie Aanpassen voor beste prestatie en klik ten slotte op Toepassen en OK.

Methode 11: Controleer de integriteit van gamebestanden (op Steam)

Voor Steam-gebruikers, die PUBG in hun account hebben gedownload, is het mogelijk dat het spelbestand niet volledig is geïnstalleerd of dat sommige bestanden zijn verdwenen. In dit geval moet u de bestandsintegriteit controleren met Steam zelf. Lees onze handleiding over het verifiëren van de integriteit van gamebestanden op Steam.

Methode 12: Neem contact op met PUBG-ondersteuning

Ten slotte, als geen van de bovenstaande methoden het PUBG-probleem met pc-achterstand oplost, probeer dan contact op te nemen met PUBG-ondersteuning zoals weergegeven in de onderstaande stappen;

1. Ga naar de officiële PUBG-ondersteuningspagina.

2. Scroll vervolgens naar beneden op het scherm en klik op de knop VERZEND EEN TICKET zoals weergegeven.

3. Selecteer nu uw PUBG-platform in de vervolgkeuzelijst.

4. Vul ten slotte alle benodigde details in samen met uw probleem en klik op de knop VERZENDEN. Wacht tot het professionele team u een oplossing voorstelt.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Waarom blijft PUBG continu achter op mijn apparaat?

antw. Als PUBG continu achterblijft op uw apparaat, is dit het gevolg van oververhitting van het apparaat of onvoldoende RAM beschikbaar op het systeem. Dit probleem vereist het opruimen van de opgeslagen gegevens op het apparaat en het afkoelen zodat het spel zonder vertraging kan worden uitgevoerd.

Q2. Is PUBG gratis te downloaden op Steam?

antw. Steam-gebruikers zullen blij zijn te weten dat PUBG gratis te spelen en te downloaden is op het platform.

Q3. Kan het aanpassen van systeeminstellingen helpen om PUBG snel te laten werken?

antw. Ja, als je van plan bent om de prestatie- en prioriteitsinstellingen van het spel op Windows aan te passen, is het mogelijk om de prestaties van PUBG te verbeteren.

Q4. Kan ik PUBG spelen op PS4?

antw. Ja, PUBG is beschikbaar voor PlayStation-gebruikers en kan op PS4 worden gespeeld.

V5. Waarom blijft PUBG zo veel achter op mijn PS4?

antw. Als je achterblijvende problemen ziet in PUBG op je PS4, probeer dan je internetverbinding te controleren, die behoorlijk sterk moet zijn om het spel soepel te laten verlopen. Het is ook een multiplayer-game en veel verkeer in de game kan een andere reden zijn waarom het langzamer gaat op PS4 terwijl je aan het spelen bent.

***

We hopen dat dit artikel het PUBG-vertragingsprobleem heeft kunnen oplossen waarmee de meeste van jullie videogamespelers te maken hebben gehad. Als dit het geval is, laat ons dan weten welke van de methoden voor u het beste heeft gewerkt. Om nog maar te zwijgen, als je waardevolle suggesties of vragen hebt, zet ze dan neer in het opmerkingengedeelte.