Fix Sea of ​​Thieves-services zijn tijdelijk niet beschikbaar Lavendelbaard

Sea of ​​Thieves is een first-person piratenspel dat een ongeëvenaarde ervaring biedt. Het avontuurlijke Sea of ​​Thieves boordevol actie laat de spelers de zeewereld ervaren door de ogen van de eerste persoon en is daarom erg populair geweest. Het is beschikbaar op platforms zoals Xbox en Windows op pc. Als het gaat om online games, is het vrij gebruikelijk om technische fouten of fouten te maken als gevolg van een verbindingsfout. Lavendelbaard is zo’n fout waarmee veel gamers over de hele wereld in Sea of ​​​​Thieves worden geconfronteerd. Als je iemand bent die tips zoekt om de Lavenderbeard-fout op te lossen, bieden we je een handige gids die je leert hoe je kunt oplossen als de services van Sea of ​​Thieves tijdelijk niet beschikbaar zijn Lavenderbeard.

Hoe Sea of ​​Thieves te repareren Services zijn tijdelijk niet beschikbaar Lavendelbaard

Net als veel andere fouten met de Sea of ​​​​Thieves-game, is Lavender-baard een van de nieuw gevonden uitdagingen waarmee pc- of Xbox-gebruikers worden geconfronteerd. Het komt meestal voor wanneer een gamer probeert deel te nemen aan het spel of het spel te hosten. De meest voorkomende redenen voor een dergelijke fout zijn serverproblemen of verbindingsonderbrekingen. Als Sea of ​​Thieves-services tijdelijk niet beschikbaar zijn voor Lavenderbeard voor uw gamescherm, kunnen er enkele redenen zijn die het probleem veroorzaken. Laten we ze hier kort bespreken.

  • Als je een oudere versie van het spel Sea of ​​Thieves gebruikt, kun je Lavenderbeard tegenkomen. In dit geval kan de server van het spel weigeren om verbinding te maken als je spel niet is bijgewerkt.
  • Antivirusinterferentie met het spel kan ook verbindingen blokkeren.
  • Het starten van de Sea of ​​Thieves-game via servers zoals Steam kan ook een oorzaak zijn achter de Lavenderbeard-fout. Het kan ertoe leiden dat je Xbox beschadigd raakt en daardoor de verbinding blokkeert.
  • Een proxyserver is een andere veelvoorkomende reden die de fout op uw spelsysteem veroorzaakt. Als je er een gebruikt, kan je gameserver het weigeren, wat resulteert in Lavendelbaard.
  • Een veelvoorkomende reden voor de fout op uw spelsysteem zijn serviceproblemen met uw Xbox. Dit gebeurt meestal vanwege een foutcode en omdat deze gerelateerd is aan je Xbox-infrastructuur, kan deze alleen worden opgelost door ontwikkelaars.
  Een tabblad vinden met een hoog CPU-gebruik in Chrome en Firefox?

Als u zich afvraagt ​​hoe u de Sea of ​​Thieves Lavenderbeard-fout kunt oplossen, kunnen veel methoden u daarbij helpen. Van het controleren van de serverstatus tot het updaten van het spel, deze methoden zijn gemakkelijk te proberen, en hun stapsgewijze beschrijving maakt het een makkie voor de gebruiker om ze op hun systeem toe te passen. Laten we dus meteen de wereld van Sea of ​​Thieves induiken.

Opmerking: de hieronder vermelde methoden zijn voor Windows-gebruikers.

Basisstappen voor probleemoplossing

Probeer voordat u verder gaat eerst deze basisoplossingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

1. Start eerst uw systeem opnieuw op, omdat dit u zou helpen tijdelijke problemen snel op te lossen.

2. Sommige gebruikers hebben gemeld dat een onstabiele internetverbinding ook tot deze fout leidt. U kunt een snelheidstest uitvoeren om het optimale niveau van netwerksnelheid te weten dat nodig is voor de juiste verbinding.

3. Als het opnieuw opstarten van de pc deze fout niet verhelpt, wordt u geadviseerd uw router opnieuw op te starten. Als u dit doet, wordt er een nieuwe internetverbinding tot stand gebracht tussen de client en de server. U kunt uw router opnieuw opstarten door onze gids voor Herstart router of modem te volgen.

4. Een andere methode om je te helpen met Sea of ​​Thieves-services die tijdelijk niet beschikbaar zijn Lavenderbeard is om de serverstatus van de game te controleren. Je kunt de verbindingsdiensten van het spel verder bijhouden door de DownDetector- of IsTheServiceDown-pagina’s te bezoeken.

Methode 1: Start Xbox opnieuw op

Alle tijdelijke problemen met de console worden opgelost wanneer u uw Xbox-console opnieuw opstart. Volg de onderstaande stappen:

1. Zoek de Xbox-knop in het midden van de controller. Houd deze enige tijd ingedrukt om het Power Center te openen.

2. Kies nu Herstart console zoals hieronder afgebeeld.

3. Selecteer ten slotte Opnieuw opstarten om het proces te starten.

Methode 2: Voer het spel uit als beheerder

De eenvoudigste oplossing om deze fout te verhelpen, is door de game met beheerdersrechten te starten. Hier zijn een paar stappen om je game als beheerder uit te voeren.

1. Klik met de rechtermuisknop op de Sea of ​​Thieves-snelkoppeling op uw bureaublad.

2. Selecteer eigenschappen.

3. Ga in het venster Eigenschappen naar het tabblad Compatibiliteit.

4. Vink nu het vakje aan Dit programma uitvoeren als beheerder.

5. Klik ten slotte op Toepassen > OK om de wijzigingen op te slaan.

Methode 3: Update Sea of ​​​​Thieves

Als je momenteel een oudere versie van de game gebruikt terwijl de nieuwe is geïmplementeerd, is de kans groter dat je de fout ziet. Daarom wordt aangeraden om je game bij te werken door de Microsoft Store op Windows te bezoeken. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

  Wie is Jack Dorsey?

1. Sluit het spel Sea of ​​Thieves op je pc.

2. Start het dialoogvenster Uitvoeren door tegelijkertijd op de toetsen Windows + R te drukken.

3. Typ ms-windows-store://home erin en klik op OK om Microsoft Store te openen.

4. Klik op de optie Bibliotheek.

5. Klik op de knop Updates ophalen als er een update beschikbaar is voor de game Sea of ​​Thieves.

Methode 4: Controleer de integriteit van games

Deze tijdelijke oplossing lost dit probleem op bij het starten van de Sea of ​​Thieves-game via Steam. Dit kan te wijten zijn aan corrupte bestanden in je Steam. Alle corrupte bestanden in je game kunnen worden gerepareerd door de integriteit van gamebestanden te verifiëren. Lees onze gids over het verifiëren van de integriteit van gamebestanden op Steam om hetzelfde te doen.

Methode 5: Internetinstellingen wijzigen

Eventuele problemen met de netwerkverbinding kunnen worden verholpen door een paar instellingen in de internetopties aan te passen. Volg de onderstaande stappen om de Sea of ​​Thieves-services tijdelijk niet beschikbaar te maken Lavenderbeard-fout.

1. Druk op de Windows-toets, typ Configuratiescherm en klik op Openen.

2. Stel Weergeven op > Categorie in en klik vervolgens op Netwerk en internet.

3. Klik op Internet-opties zoals gemarkeerd.

4. Schakel over naar het tabblad Geavanceerd.

5. Scroll naar beneden in de lijst. Schakel de optie Use SSL 3.0 uit en vink de optie Use TLS 1.2 aan.

6. Klik op Toepassen > OK om de wijzigingen op te slaan.

Methode 6: Proxy- en VPN-server uitschakelen

Proxyservers zijn erg handig bij het beveiligen van de netwerkverbinding wanneer u online verbinding probeert te maken. Maar in het geval dat u de Sea of ​​Thieves-game op uw systeem gebruikt, kan deze proxyserver de reden zijn achter de Lavenderbeard-fout. Proxyservers blokkeren de gameserver om de verbinding toe te staan. Daarom moeten ze worden uitgeschakeld om het spel soepel te laten verlopen. Lees onze gids over het uitschakelen van VPN en proxy op Windows 10 om hetzelfde te implementeren.

Methode 7: Sea of ​​Thieves via firewall toestaan

Als u op zoek bent naar hoe u de Sea of ​​Thieves Lavenderbeard-fout kunt oplossen, moet u controleren of u Sea of ​​Thieves door de firewall hebt toegelaten of niet. Soms kan de firewall het spel als een virus beschouwen. Daarom moet u het door de firewall laten om de Lavenderbeard-fout te verwijderen. Lees onze handleiding over het toestaan ​​van apps in Windows 10 Firewall om hetzelfde te implementeren.

Methode 8: Windows Defender Firewall uitschakelen (niet aanbevolen)

Afgezien van het op de witte lijst zetten van de Sea of ​​Thieves-game, kunt u Windows Firewall ook uitschakelen om dit probleem op te lossen. Als u niet weet hoe u Windows Defender Firewall moet uitschakelen, helpt onze gids over het uitschakelen van Windows 10 Firewall u hierbij.

  Opmerkingen toevoegen en verwijderen in Word

Methode 9: Antivirus tijdelijk uitschakelen (indien van toepassing)

Sommige incompatibele antivirusprogramma’s die op uw computer zijn geïnstalleerd, zorgen ervoor dat Sea of ​​Thieves-services tijdelijk niet beschikbaar zijn Lavenderbeard-probleem. Om conflicten te voorkomen, moet u de beveiligingsinstellingen van uw Windows 10-pc controleren en controleren of ze stabiel zijn of niet. Als u wilt weten of de antivirussuite de reden voor dit probleem is, schakelt u deze een keer uit en probeert u de game te spelen. Lees onze handleiding over hoe u antivirus tijdelijk kunt uitschakelen op Windows 10 en volg de instructies om hetzelfde te implementeren.

Methode 10: Xbox-referenties wissen (voor Steam)

Als je de Sea of ​​Thieves-game via Steam gebruikt, is het mogelijk dat je de foutmelding krijgt dat Sea of ​​Thieves-services tijdelijk niet beschikbaar zijn Lavenderbeard. Daarom moet u de Xbox-inloggegevens wissen om de Lavenderbeard-fout op te lossen. Volg hiervoor de onderstaande stapsgewijze instructies:

1. Start het Configuratiescherm vanuit de Windows-zoekbalk.

2. Stel Weergeven op > Categorie in en klik vervolgens op Gebruikersaccounts.

3. Klik op Windows-referenties beheren onder het gedeelte Credential Manager.

4. Zoek vermeldingen in Windows-referenties met het label Xbl_Ticket.

5. Verwijder vervolgens alle vermeldingen met de naam 1717113201.

Methode 11: Spel opnieuw installeren

Als je elke hierboven genoemde methode hebt geprobeerd en nog steeds wordt geconfronteerd met het probleem van de Lavenderbeard-fout wanneer je het Sea of ​​​​Thieves-spel begint te spelen, dan is het tijd om de laatste methode toe te passen die opnieuw wordt geïnstalleerd. Deze methode is een laatste redmiddel om het probleem op te lossen en is behoorlijk effectief gebleken. Om de game opnieuw te installeren, volgt u de onderstaande stappen om de Sea of ​​Thieves Lavenderbeard-fout op te lossen.

1. Druk op de Windows-toets en typ Steam en klik vervolgens op Openen.

2. Schakel over naar het tabblad BIBLIOTHEEK.

3. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op Sea of ​​Thieves en selecteer de optie Beheren gevolgd door Installatie ongedaan maken.

4. Bevestig nu de vraag door nogmaals op Verwijderen te klikken.

5. Start vervolgens de pc opnieuw op en start de Steam-app opnieuw.

10. Ga nu naar het BIBLIOTHEEK-menu, klik met de rechtermuisknop op Sea of ​​Thieves en klik op Installeren.

11. Ga ten slotte verder met de instructies op het scherm om de game op je pc te installeren.

***

We hopen dat deze handleiding eenvoudige en legitieme methoden biedt om Sea of ​​Thieves-services te repareren die tijdelijk niet beschikbaar zijn Lavendelbaard op uw apparaat. Laat ons weten welke van de methoden het beste is gelukt. Dien uw vragen of suggesties in, als u die heeft, in de opmerkingen hieronder.

gerelateerde berichten