Fix Veldbrowser bevat geen geldige aliasconfiguratie

Webpack is een open-source modulebundel voor de JavaScript-bestanden. Als u een build probeert uit te voeren, kan het zijn dat de veldbrowser geen geldige aliasconfiguratiefout bevat. Als hetzelfde probleem zich voordoet, hoeft u zich geen zorgen te maken! We brengen u een perfecte gids die Module niet gevonden zal repareren. veldbrowser bevat geen geldige aliasconfiguratiefout. Als u Webpack2 gebruikt en probeert het configuratiebestand opnieuw te maken, kunt u ook met het genoemde probleem worden geconfronteerd. Lees dus verder!

Hoe te repareren Veldbrowser bevat geen geldige aliasconfiguratie

Tegenwoordig is webontwikkeling gemakkelijker geworden dankzij verschillende bibliotheken. Voordat we HTML, CSS en JavaScript moeten leren om een ​​webapp te bouwen. Maar nu zijn er verschillende bibliotheken beschikbaar om ons ontwikkelingsproces gemakkelijker te maken, zoals React JS, Node JS enz. Webpack is ook een populaire tool om de JavaScript-bestanden te bundelen. Maar terwijl u met deze tool werkt, kunt u een paar bugs tegenkomen als u er nieuw bent. Hier in dit artikel hebben we de stappen vermeld om de genoemde module niet gevonden-fout op te lossen. De genoemde fout kan ertoe leiden dat de webapplicaties niet goed werken. Volg deze stappen stap voor stap om het probleem op te lossen.

  Microsoft Edge krijgt een zijbalk voor zoeken op internet

Stap 1: Wijzig importpaden

Eerst moet u het importpad wijzigen. Als u geen ./ vóór het pad toevoegt, kunt u de genoemde fout krijgen tijdens het uitvoeren van de build. Dit zijn de stappen om de importpaden te wijzigen.

1. Scroll naar beneden en zoek de volgende regel in de code;

import DoISuportIt from 'components/DoISuportIt';

2. Verander nu de bovenstaande code met de gegeven code;

import DoISuportIt from './components/DoISuportIt';

3. Start ten slotte de NPM opnieuw en probeer de build opnieuw uit te voeren.

Stap 2: Zorg voor de juiste invoerwaarde

Ook moet u de invoerwaarde controleren. Volg deze stappen om het configuratiebestand aan te passen om te repareren dat de veldbrowser geen geldige aliasconfiguratiefout bevat.

  Maak en deel verzamelingen van interessante inhoud

1. Open het configuratiebestand.

2. Zoek hier de invoerwaarde.

3. Voeg een ./-teken toe als het ontbreekt,

4. Zorg er ook voor dat de oploswaarde wordt toegevoegd.

Stap 3: Aliassen wijzigen

Als u aliassen gebruikt waarvan de naam al eerder is gebruikt, kunt u de genoemde fout tegenkomen. Het gebruik van dezelfde variabelen kan een fout veroorzaken in het JavaScript-bestand van de Webpack-configuratie. Dus om dit probleem op te lossen, moet u ervoor zorgen dat de aliassen niet al in gebruik zijn.

Stap 4: Controleer syntaxisfouten

Als er een typefout is in het bestand webpack.config.js, leidt dit ook tot de genoemde fout. U moet dus het volledige configuratiebestand scannen op syntaxisfouten. Belangrijker Module niet gevonden. veldbrowser bevat geen geldige aliasconfiguratiefout kan optreden als u de exportopdracht aan het einde van het bestand niet gebruikt. Dus om de fout te voorkomen, voegt u de volgende exportopdracht toe.

export default Config;

Stap 5: Wijzig syntaxisgeval

Een andere mogelijke oorzaak van deze fout is het specifieke geval dat in de syntaxis wordt gebruikt. Volg deze stappen om de zaak te wijzigen;

  Hoe de app-switcher op een iPad te openen en te gebruiken

1. Open het configuratiebestand en zoek de gegeven regel;

./path/pathCoordinate/pathCoordinateForm.component

2. Verander de bovenstaande regel met de volgende code;

./path/pathcoordinate/pathCoordinateForm.component

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je een veldbrowser kunt repareren die geen geldige aliasconfiguratie voor Webpack bevat. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons weten waar je de volgende keer over wilt leren.

gerelateerde berichten