Fix Warframe Login mislukt Controleer uw gegevens

Warframe is een platformonafhankelijke actie-avonturengame, die voor het eerst werd uitgebracht in 2013 voor Windows en sindsdien in populariteit is gegroeid vanwege de beschikbaarheid op veel gameplatforms. Warframe-gamemakers, Digital Extremes, zijn ook van plan om tegen eind 2022 een smartphoneversie uit te brengen. Het is stilaan een succesvolle en populaire game geworden, met talloze livestreams die altijd beschikbaar zijn. Veel gebruikers ontvangen echter de foutmelding dat het inloggen bij Warframe is mislukt, controleer uw gegevens. Zit jij ook met hetzelfde probleem, dan ben je hier aan het juiste adres. We brengen u een perfecte gids die u helpt bij het oplossen van Warframe-aanmelding is mislukt, controleer uw informatiefout.

Hoe te repareren Warframe Login mislukt Controleer uw gegevens in Windows 10

Hieronder staan ​​enkele veelvoorkomende redenen voor problemen met inloggen bij Warframe:

  • IP-adres komt niet overeen of verbannen
  • IPv4-verbinding
  • Problematische internetverbinding

Laten we nu eens kijken naar de methoden om inlogproblemen met Warframe op te lossen.

Methode 1: Herstart Wi-Fi Router

Uw IP-adres kan niet overeenkomen door een technische fout of door uw internetprovider. Soms kan een kleine fout in uw internetverbinding ertoe leiden dat Warframe-aanmelding is mislukt. Controleer uw info-foutbericht. Dus het eerste is om uw wifi-router opnieuw op te starten. Te volgen stappen:

1. Schakel uw Wi-Fi-router uit en ontkoppel deze gedurende 3 minuten.

  Hoe het navigatiedeelvenster in Outlook aan te passen

2. Sluit de router opnieuw aan en zet hem aan.

3. Controleer of het internet werkt en kijk of het probleem met de foutmelding is verholpen.

Methode 2: IPv6-verbinding gebruiken

Als u de Warframe-aanmelding niet ontvangt, controleer dan uw bericht, het kan zijn dat uw internet niet goed werkt op IPv4 (Internet Protocol versie 4). Het is een IP-adres dat gegevens in pakketten van een bron naar een bestemming over verschillende netwerken transporteert. De meeste IPv4-gebruikers hebben hierover geklaagd. Schakel over naar IPv6 om het probleem op te lossen. Hier is hoe het te doen:

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + I-toetsen om de instellingen te starten.

2. Open Netwerk- en internetinstelling.

3. Dubbelklik vervolgens op de optie Adapter wijzigen.

4. Selecteer uw internetverbinding, klik er met de rechtermuisknop op en klik op Eigenschappen.

5. Klik op het selectievakje van de optie Internet Protocol versie 6 (TCP/IPv6).

6. Klik ten slotte op OK.

Methode 3: Mobiele hotspot gebruiken

Een mobiele hotspot kan ook worden gebruikt om het inloggen bij Warframe op te lossen. Controleer uw infoprobleem. Wanneer je hem verbindt met een mobiele hotspot, wijzigt hij eerst bepaalde netwerkinstellingen en verandert ook het IP-adres omdat het mobiele netwerk een andere heeft. Volg deze stappen om uw mobiele hotspot te activeren:

Opmerking: aangezien smartphones niet dezelfde instellingsopties hebben en ze van fabrikant tot fabrikant verschillen, moet u ervoor zorgen dat de instellingen correct zijn voordat u deze wijzigt. De volgende methoden zijn geprobeerd op Redmi Note 5.

1. Start het apparaat Instellingen.

2. Open de optie Draagbare hotspot.

3. Schakel de Draagbare hotspot in.

4. Sluit tot slot het netwerk aan op uw pc.

  Hoe de iPhone X-inkeping van uw scherm te verbergen

Methode 4: Proxyserver uitschakelen

Soms, met ongepaste netwerkconfiguraties op uw Windows 10-computer, krijgt u te maken met Warframe-aanmelding mislukt, controleer uw informatieprobleem. Als je een VPN-service hebt geïnstalleerd of proxyservers op je pc gebruikt, lees dan onze handleiding over het uitschakelen van VPN en proxy op Windows 10 en voer de stappen uit volgens de instructies in het artikel.

Methode 5: VPN-app gebruiken

Een VPN is een versleuteld privénetwerk waarmee u virtueel uw locatie kunt wijzigen. Het zal ook uw verbinding beveiligen en anonimiseren, waardoor het voor iedereen onmogelijk wordt om uw browsegeschiedenis te volgen of er toegang toe te krijgen. Als je al een VPN gebruikt, schakel deze dan uit en kijk of je nog steeds de Warframe-aanmelding niet krijgt. Controleer je info-foutbericht. Als het probleem aanhoudt, activeer dan de VPN en experimenteer met verschillende regio’s/locaties. Volg onze handleiding over het instellen van een VPN op Windows 10.

U kunt ook onze gids lezen over Wat is een VPN en hoe het werkt?

Methode 6: Windows Defender Firewall uitschakelen (niet aanbevolen)

De firewall kan af en toe de server van het spel blokkeren, wat ertoe kan leiden dat het inloggen bij Warframe is mislukt. Controleer uw info-foutbericht. Schakel de firewall uit en start het spel opnieuw om het probleem op te lossen. Lees onze handleiding over het uitschakelen van Windows 10 Firewall om de firewall uit te schakelen.

Opmerking: het uitschakelen van de firewall kan gevaarlijk zijn en uw systeem blootstellen aan virussen en malware. Schakel het uit op eigen risico. Er is een veiliger alternatief voor de bovenstaande methode, die hieronder wordt beschreven in methode 7.

  Chrome verbergt nu WWW en HTTPS:// in adressen. Geef je er om?

Methode 7: Apps toestaan ​​via Windows Defender

Het is meestal onveilig om de firewall uit te schakelen en alle apps, datapakketten en bestanden te laten verplaatsen zonder enige veiligheidscontrole. Een andere optie is om een ​​specifieke app via de firewall te laten communiceren in plaats van het hele systeem. Hier is hoe je het kunt doen:

1. Druk op de Windows-toets, typ Configuratiescherm en klik vervolgens op Openen.

2. Wijzig Weergave op: Categorie in Grote pictogrammen.

3. Klik vervolgens op Windows Defender Firewall.

4. Klik op Een app of functie toestaan ​​via Window Defender Firewall.

5. Selecteer de Warframe-app en vink het vakje aan voor zowel de privé- als de openbare opties.

6. Klik ten slotte op OK om de instellingen op te slaan.

Methode 8: Antivirus uitschakelen (indien van toepassing)

Het is ook mogelijk dat de foutmelding van Warframe-aanmelding is mislukt, controleer of uw informatie wordt veroorzaakt door antivirussoftware die de server van het spel blokkeert. Schakel de antivirus uit voor het hele systeem of stel een uitzondering in voor het Warframe-spel. Lees onze handleiding over Antivirus tijdelijk uitschakelen op Windows 10 en volg de instructies om uw antivirusprogramma tijdelijk op uw pc uit te schakelen.

Als het probleem dan nog steeds hetzelfde is, kun je de game op een ander apparaat proberen of opnieuw op je pc installeren.

***

We hopen dat deze handleiding nuttig was en dat u de aanmelding bij Warframe heeft kunnen herstellen. Controleer uw info-foutbericht. Laat ons weten welke methode voor jou het beste werkte. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u deze in de opmerkingen hieronder achterlaten.

gerelateerde berichten