Fix World of Warcraft kan spelversie niet valideren

Omdat het een machtige held van de Azeroth is, kan het moeilijk zijn om jezelf weg te houden van het spel. Wat als een foutmelding waarin staat dat de gameversie WOW niet kan worden gevalideerd, de dreigende factor is die uw game-ervaring stopt? Door de grote populariteit en de diversiteit aan magie en karakters is het online spel World of Warcraft een van de meest gespeelde spellen. De foutmelding, die de gameversie World of Warcraft niet kan valideren, treedt meestal op vanwege enige interferentie. Het artikel richt zich op de methoden om te repareren, kan de WOW-foutmelding van de gameversie niet valideren.

Hoe World of Warcraft te repareren Kan de spelversie niet valideren

De waarschijnlijke oorzaken waarvoor de foutmelding op het WOW-spel kan worden weergegeven, worden hieronder vermeld.

  • Corrupt spelbestand- Als het WOW-spelbestand of het installatiebestand beschadigd is of misleidende gegevens bevat, kan het foutbericht verschijnen.

  • Interferentie van andere programma’s – Het WOW-spel kan worden gestoord door de conflicterende programma’s die op de achtergrond van uw pc worden uitgevoerd.

  • Verouderde WOW-client – Als de WOW-game verouderd is of de patch na enkele wijzigingen niet op de game wordt toegepast, kan het foutbericht worden weergegeven.

  • Server is onder onderhoud- Als de Blizzard-server in onderhoud is, kun je de foutmelding tegenkomen wanneer je het spel probeert te spelen.

  • WOW-patches worden ingezet – In sommige gevallen implementeert het operationele team de patches van het World of Warcraft-spel in perioden dat er geen onderhoud is om dringende problemen op te lossen. Gedurende deze tijd kan het foutbericht in de app worden weergegeven.

  • Incompatibiliteit met Game Server- Als je een privéserver gebruikt en de geaccepteerde clientversie niet hebt gewijzigd, kan het incompatibiliteitsprobleem met de server in het spel ertoe leiden dat de World of Warcraft-fout van de gameversie niet kan worden gevalideerd. Als u daarnaast een specifieke versie van de vorige privéserver gebruikt, kunt u deze fout tegenkomen vanwege incompatibiliteitsproblemen.

Methode 1: Basismethoden voor probleemoplossing

Als een eerste benadering voor het oplossen van het WOW-foutbericht van de gameversie niet kan worden gevalideerd, probeert u de volgende probleemoplossingsmethoden die hier worden gegeven.

1A. Controleer de compatibiliteit met de server

In sommige gevallen ondersteunt de privéserver waarmee u verbinding maakt de gameversie die u gebruikt mogelijk niet. U kunt controleren of de privéserver de spelversie ondersteunt met een eenvoudige Google-zoekopdracht. De WoWFusion-server kan bijvoorbeeld de patch 2.4x-versie van het spel ondersteunen.

1B. Serverstatus controleren

U kunt de status van de WOW-server via de link die hier wordt gegeven in uw standaardwebbrowser. Als de server niet werkt, moet de fout na een paar minuten automatisch worden opgelost, of in het andere geval kan de fout om een ​​andere reden optreden.

1C. Systeembestanden herstellen

Als het spelbestand beschadigd is of als een ander met virus geïnfecteerd bestand in conflict is met het spel, kun je proberen de systeembestanden te repareren. Gebruik de link die hier wordt gegeven voor meer informatie over de opties om de systeembestanden te herstellen.

1D. Sluit alle achtergrondtoepassingen

Zoals vermeld als oorzaak, kunnen de toepassingen die op de achtergrond worden uitgevoerd en die in strijd zijn met de WOW-game, ervoor zorgen dat de World of Warcraft-fout van de gameversie niet kan worden gevalideerd. U kunt proberen al deze toepassingen te sluiten met Taakbeheer op uw pc. Klik op de link die hier wordt gegeven voor meer informatie over het proces om de achtergrondtoepassingen te sluiten.

Methode 1E: WOW-spelmap hernoemen

Als je de WOW-fout van de gameversie niet kunt valideren, kun je proberen de WOW-gamemap te hernoemen naar World of Warcraft.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + E-toetsen om Windows Verkenner te openen en naar de WOW-map te gaan.

2. Klik met de rechtermuisknop op de WOW-map en klik op de optie Naam wijzigen.

3. Typ World of Warcraft en druk op Enter om de map te hernoemen.

1F. Log in met accountnaam

Als je probeert in te loggen met je geregistreerde e-mailadres, kan dit een conflict veroorzaken met de gegevens en kunnen ze de gameversie niet valideren. WOW-fout kan optreden. U kunt proberen in te loggen op uw account met uw accountnaam of accountgegevens.

1G. Creëer een nieuw account

Als een andere optie kun je proberen een ander account aan te maken voor de WOW-game en vervolgens controleren of de World of Warcraft-foutmelding van de gameversie niet kan worden gevalideerd in de game blijft.

Als je onlangs een ander spel hebt gedownload en een account voor het spel hebt aangemaakt, gebruik dan het ingestelde e-mailadres om een ​​ander account aan te maken in het WOW-spel. In dit geval kunt u het account samenvoegen met een andere bestaande login en de incompatibiliteitsproblemen oplossen.

1H. Speel WOW-game op een andere pc

Probeer het WOW-spel op een andere pc te spelen, bij voorkeur met een andere specificatie, om te zien of de foutmelding op de andere pc optreedt. Als het niet wordt weergegeven op de andere pc, ligt het probleem mogelijk bij uw pc.

Methode 2: Hernoem uitvoerbaar bestand

De eerste methode om de foutmelding op te lossen, is door het uitvoerbare bestand van het WOW-spel te hernoemen. Dit kan erg handig zijn als je een Mac OS-laptop gebruikt, omdat het de configuratie en codering van het spel opnieuw instelt.

1. Open File Explorer door de Windows + E-toetsen samen te gebruiken en navigeer naar de map World of Warcraft.

2. Klik met de rechtermuisknop op het uitvoerbare bestand en klik op de optie Naam wijzigen in de lijst.

3. Typ de bestandsnaam als WoW.exe en druk op Enter om de naam van het bestand te wijzigen.

Methode 3: aantal toegestane patches uitbreiden

Als het aantal patches dat op de WOW-game kan worden toegepast beperkt is, kun je de World of Warcraft-fout van de gameversie niet valideren. In dit geval kun je proberen de limiet voor het toepassen van de patch uit te breiden en vervolgens proberen de patch op het spel toe te passen.

1. Ga met Windows Verkenner naar de opstijgmap.

Opmerking: deze map komt overeen met de specifieke privéserver waarmee je je spel hebt verbonden.

2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand logonserver.conf, klik op de optie Openen met en klik op de optie Kladblok in het aangrenzende menu.

3. Verander de data maxbuild in 9999 en druk op de Ctrl + S toetsen om het bestand op te slaan.

Methode 4: WOW-game repareren

De volgende optie om de WOW-foutmelding van de gameversie te repareren, is om de WOW-game te repareren met behulp van het installatiebestand. Dit zou helpen bij het resetten van de fout en glitches in het spel die de World of Warcraft-fout in de gameversie mogelijk hebben veroorzaakt.

1. Start de bestandsverkenner en navigeer naar het installatiebestand of WoW.exe.

2. Klik met de rechtermuisknop op het installatiebestand en klik op de optie Uitvoeren als beheerder in de lijst.

3. Klik op de knop Ja in het venster Gebruikersaccountprompt (UAC) om de software toe te staan.

4. Schakel in de bovenhoek van het venster naar de optie Games.

5. Selecteer het World of Warcraft-spel in de lijst.

6. Klik op Opties en klik vervolgens op de optie Scannen en herstellen.

7. Klik op de knop Scan starten in het venster.

8. Wacht tot het proces is voltooid en start het WOW-spel opnieuw.

Methode 5: Herstellen naar vorige versie

Als de WOW-game is geüpgraded of geüpdatet naar een andere versie, kun je proberen de game terug te zetten naar de niet-geconsolideerde vorige versie. Hiervoor moet je de game opnieuw patchen, waardoor het installatiebestand ongeldig wordt en de WOW-fout van de gameversie niet kan worden gevalideerd.

Deze methode is ook effectief bij het oplossen van de incompatibiliteit van de server met de patchversie van het spel en het oplossen van de World of Warcraft-fout in de gameversie die niet kan worden gevalideerd, omdat de patch opnieuw op het spel wordt toegepast.

1. Ga naar de map World of Warcraft.

Opmerking: de map World of Warcraft bevindt zich meestal als volgt in het locatiepad.

C:Program Files (x86)World of Warcraft

2. Open de map Gegevens.

3. Klik met de rechtermuisknop op het Patch.MPQ-bestand en klik op de optie Verwijderen.

Opmerking: als u een ander bestand met de mpq-bestandsextensie vindt, zoals wow-0-16826-Win-final.mpq, verwijdert u het bestand door de bovenstaande instructie te volgen.

4. Voer het hulpprogramma repair.exe uit in de map.

5. Klik op de knop Reset en controleer bestanden.

6. Wacht tot het proces is voltooid en pas het patchbestand vervolgens opnieuw toe op het spel.

Methode 6: WOW-game bijwerken

Als de WOW-game verouderd is of als de patch niet is bijgewerkt in de gameversie, kun je proberen de hier gegeven stappen te volgen om de game bij te werken.

1. Ga naar de map World of Warcraft met Windows Verkenner zoals eerder uitgelegd Methode 4.

2. Dubbelklik op het bestand Launcher.exe om het updatebestand uit te voeren.

3. Klik op de knop Afspelen en log vervolgens in op uw account met uw accountgegevens.

Methode 7: WOW Game opnieuw installeren

Als laatste redmiddel om het foutbericht op te lossen dat de gameversie WOW niet kan valideren, kunt u proberen de WOW-game opnieuw op uw pc te installeren. Als het probleem op geen enkele manier wordt opgelost, kan dit te wijten zijn aan een storing in het spel. Door de game opnieuw te installeren vanaf een nieuwe start, kunnen alle problemen worden opgelost.

Stap I: WOW Game verwijderen

De eerste stap om te repareren kan de gameversie niet valideren WOW-foutbericht kan de gameversie World of Warcraft niet valideren met deze methode, is het verwijderen van de WOW Game die op uw pc is geïnstalleerd. Je kunt de instructies volgen in de link die hier wordt gegeven om de methode te leren om de game van je pc te verwijderen.

Stap II: WOW-spelmappen verwijderen

Als volgende stap verwijdert u de mappen van het WOW-spel op uw pc.

1. Navigeer naar de WOW-map met Windows Verkenner door de eerder gegeven instructie te volgen.

2. Klik met de rechtermuisknop op de WOW-map en klik op de optie Verwijderen.

3. Klik op de knop Ja als het UAC-promptvenster wordt weergegeven.

Stap III: WOW Game opnieuw installeren

De volgende stap om te repareren, kan de WOW-fout van de gameversie niet valideren, is om de WOW-game opnieuw te installeren met uw standaardwebbrowser. Dit zou de corrupte gegevensinvoer van het uitvoerbare bestand van het WOW-spel wissen.

1. Druk op de Windows-toets, typ Google Chrome en klik op Openen.

2. Open de officiële website van Sneeuwstorm en klik op het World of Warcraft-spel in de GAMES BLIZZARD-sectie.

3. Klik op de knop Downloaden voor Windows.

4. Open Windows Verkenner door tegelijk op de Windows+ E-toetsen te drukken en navigeer naar de map Downloads via het locatiepad.

5. Dubbelklik op het installatiebestand om het uit te voeren en volg de instructies op het scherm om het spel opnieuw te installeren.

Methode 8: Neem contact op met het Blizzard-ondersteuningsteam

Als geen van de methoden effectief was bij het oplossen van de foutmelding, kunt u proberen contact op te nemen met de Blizzard-ondersteuningsteam. Als de fout optreedt als gevolg van een aantal niet-geïdentificeerde bugs of glitches, kan het team onmiddellijk op de hoogte worden gesteld van het probleem.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Wat is WOW-game?

antw. De World of Warcraft-game, afgekort als WOW, is een online game die in 2004 werd uitgebracht door Blizzard Entertainment. Het is een online role-playing-videogame voor meerdere spelers die aan populariteit heeft gewonnen en ook veel prijzen heeft gewonnen. De game wordt geleverd in een gecombineerde abonnementsaanbieding, waarbij de speler de game gratis kan spelen tot niveau 20 en een eenmalig speltijdabonnement is vereist om elk personage boven niveau 20 te spelen.

Q2. Wat zijn de waarschijnlijke oorzaken van de fout in de gameversie in WOW-game die niet kan worden gevalideerd?

antw. Meestal treedt de fout op als het uitvoerbare spelbestand of het installatiebestand van het WOW-spel beschadigd is of misleidende gegevensinvoer bevat. Dit kan ook gebeuren als sommige programma’s het spel verstoren.

***

De methoden om de foutmelding op te lossen waarin staat dat de gameversie World of Warcraft niet kan worden gevalideerd, worden in het artikel gegeven. Neem een ​​paar minuten de tijd om ons uw waardevolle suggesties en vragen te laten weten in het opmerkingengedeelte. Gebruik bovendien het veld om de beste optie te delen die heeft geholpen bij het wissen van deze foutmelding in het WOW-spel.

  Waar slaan Macs screenshots op?

gerelateerde berichten