Fix Zoom zegt dat u op dit moment niet in aanmerking komt om u aan te melden voor Zoom

Zoom heeft de manier veranderd waarop online vergaderingen plaatsvinden. Zoom is een in de volksmond bekende naam geworden als het gaat om videocommunicatie. Het platform werd voor het eerst uitgebracht in 2012 en heeft sindsdien miljoenen gebruikers van over de hele wereld verzameld. Het beste van Zoom is dat het toegankelijk is vanuit de browser zonder dat de app hoeft te worden gedownload. Het ondersteunt ook meerdere apparaten, waaronder Windows PC, macOS, Android, iOS en ChromeOS. Of het nu voor officiële doeleinden is of voor een informele bijeenkomst, u kunt zich aanmelden op het platform en het gaan bedienen met behulp van de eenvoudige gebruikersinterface. Hoewel, ondanks alle voordelen van Zoom, sommige gebruikers hebben geklaagd over het tegenkomen van de Zoom-foutmelding “U komt op dit moment niet in aanmerking om u aan te melden voor Zoom”. Als u een van deze gebruikers bent en op zoek bent naar een oplossing voor deze fout, dan bent u op de juiste pagina beland. In onze gids van vandaag bespreken we de fout Zoom komt niet in aanmerking voor aanmelding en de redenen erachter. Daarnaast helpen we je ook met Zoom-leeftijdsverificatie en het bekendmaken van de in aanmerking komende leeftijd voor Zoom. Laten we dus, zonder verder uit te stellen, beginnen met het verkennen van verschillende manieren waarop u zich gemakkelijk kunt aanmelden voor Zoom zonder de geschiktheidsfout.

Zoom repareren Zegt dat u op dit moment niet in aanmerking komt om u aan te melden voor Zoom

Lees verder om te weten hoe u Zoom kunt oplossen met de fout ‘U komt op dit moment niet in aanmerking om u aan te melden voor Zoom’.

Waarom zegt Zoom dat je op dit moment niet in aanmerking komt om je aan te melden voor Zoom?

Voor nieuwe gebruikers die zich proberen aan te melden bij Zoom, moet u weten dat 16 jaar om veiligheidsredenen in aanmerking komt voor Zoom. Als u ouder bent dan 16 en leeftijdsbeperking geen probleem voor u is, kunnen er een aantal andere redenen zijn die tot de genoemde fout kunnen leiden, waaronder:

  • Browserinstellingen kunnen ertoe leiden dat u niet in aanmerking komt voor aanmelding bij Zoom-problemen.

  • Als u probeert toegang te krijgen vanuit een beperkt land, kan de fout verschijnen.
  • Opgebouwde browsercache op uw apparaat kan ook een van de redenen zijn.

  • Bepaalde extensies die door uw browser worden gebruikt, kunnen de toegang tot Zoom blokkeren.

Hoe u Zoom kunt repareren die niet in aanmerking komt om u aan te melden

Wanneer u goed op de hoogte bent van de redenen achter de aanmeldingsfout voor Zoom, wordt het gemakkelijk om ze op te lossen, zoals in dit geval. U kunt dus enkele overeenkomstige oplossingen proberen die u zullen helpen Zoom te gebruiken zonder enige beperking op uw apparaat:

Methode 1: Leeftijdsbeperking omzeilen

Meestal zijn de redenen achter aanmeldingsproblemen bij Zoom het gevolg van Zoom-leeftijdsverificatie, die onmogelijk kan worden doorstaan ​​als u jonger bent dan 16 jaar. Daarom, als je je op het platform moet aanmelden om deel te nemen aan een Zoom-klasbijeenkomst, kun je iemand vragen die ouder is dan jij en je ouders leuk vinden om zich namens jou aan te melden. Dit zal je helpen om het leeftijdsbeperkingsbeleid op Zoom gemakkelijk te omzeilen.

Methode 2: controleer locatiebeperkingen

Afgezien van Zoom-leeftijdsverificatie, is het volgende waar u rekening mee moet houden locatiebeperkingen. Er zijn enkele landen die geen toegang hebben tot de Zoom-app. Vanwege wettelijke redenen kunt u zich niet aanmelden bij Zoom als u de app opent vanuit de volgende landen:

  • Iran
  • Cuba
  • Syrië
  • Noord Korea
  • Oekraïne (Krim-regio)

Methode 3: browsercache verwijderen

Een andere mogelijke reden achter uw onvermogen om u aan te melden bij Zoom kan de browsercache zijn. De browser die u gebruikt om Zoom te bedienen, heeft mogelijk tijdelijke bestanden opgeslagen als u Zoom eerder hebt bezocht en u zich niet kon aanmelden. Deze tijdelijke bestanden worden voornamelijk gebruikt om het navigatieproces te versnellen, maar in dit geval hebben ze toegang tot de oude informatie toen u niet succesvol was in het gebruik van Zoom. U moet dus alle cache uit uw browser (Chrome) wissen. Als u niet weet hoe u dit moet doen, kunt u snel onze gids over het wissen van cachegeheugen en cookies in Google Chrome bekijken.

Methode 4: gebruik de incognitomodus

Zoom zegt dat je op dit moment niet in aanmerking komt om je aan te melden voor Zoom. De fout kan ook worden opgelost door de incognitomodus te gebruiken. Het gebruik van een gewone browser kan uw toegang tot Zoom verstoren. Daarom moet u toegang krijgen tot het platform via een privébrowser of incognitomodus. Als u Chrome als browser gebruikt, raadpleegt u onze handleiding over het inschakelen van de incognitomodus in Chrome om u te helpen de methode uit te proberen.

Methode 5: gebruik een ander apparaat of een andere browser

U kunt ook proberen een ander apparaat of een andere browser te gebruiken om het aanmeldingsprobleem met Zoom op te lossen. Voor gebruikers die de foutmelding over Zoom-toegang hebben ontvangen, hebben ze het probleem kunnen oplossen met een andere laptop of computer. U kunt ook een aparte browser proberen als u Chrome gebruikt, inclusief Opera, Microsoft Randen anderen.

Methode 6: Browserextensies uitschakelen

Als u browserextensies of adblockers op uw apparaat hebt geïnstalleerd, kunnen zelfs deze een reden worden waarom Zoom niet in aanmerking komt voor een aanmeldingsprobleem. Daarom moet u browserextensies op uw apparaat uitschakelen die voorkomen dat u de registratie voltooit. Volg de onderstaande stappen om al uw browserextensies uit te schakelen voordat de registratie probeert om het Zoom-leeftijdsverificatieprobleem op te lossen.

1. Start de Chrome-browser op uw bureaublad en klik op het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek.

2. Selecteer Meer hulpmiddelen in het menu en klik vervolgens op Extensies in het volgende venster.

3. Schakel nu de extensies uit die aanwezig zijn in het venster Extensies.

4. Herhaal het proces voor elke aanwezige extensie en sluit de browser als u klaar bent.

Methode 7: Zoom opnieuw installeren

Een andere oplossing die u kan helpen met het aanmeldingsprobleem in Zoom, is het verwijderen en vervolgens opnieuw installeren van de applicatie. Nieuwe installatie helpt ook bij het oplossen van in-app-problemen. U kunt dus het herinstallatieproces proberen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Druk op de Windows-toets, typ Configuratiescherm en klik op Openen.

2. Stel Weergeven op > Grote pictogrammen in en selecteer vervolgens Programma’s en onderdelen.

3. Klik op Zoom in de lijst en selecteer bovenaan Verwijderen.

4. Nadat u de instructies op het scherm hebt gevolgd om de app te verwijderen, start u de pc opnieuw op.

5. Start nu een browser en Zoom downloaden voor uw bureaublad.

6. Klik vervolgens onderaan op het bestand ZoomInstaller.

7. Zodra de installatie is gelukt, logt u in op uw Zoom-account.

Methode 8: neem contact op met Zoom-ondersteuning

Als geen van de methoden voor u lijkt te werken, kunt u proberen contact op te nemen Zoom-ondersteuning om het aanmeldingsprobleem op te lossen. U kunt de problemen waarmee u wordt geconfronteerd, overbrengen aan de professionals, en zij zullen u goed begeleiden bij het oplossen van het probleem met de Zoom-leeftijdsverificatie.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Waarom kom ik niet in aanmerking om Zoom te gebruiken?

Ans. Geschiktheidsproblemen tijdens het gebruik van Zoom worden meestal gezien bij het invoeren van een onjuiste geboortedatum. U moet ook de cache en cookies van uw browser wissen om de fout op te lossen.

Q2. Wat is de in aanmerking komende leeftijd voor het bedienen van Zoom?

Ans. Om veiligheidsredenen is er een leeftijdsgrens voor het gebruik van Zoom, namelijk 16 jaar.

Q3. Kan iedereen zich aanmelden voor een Zoom-account?

Ans. Ja, iedereen kan zich aanmelden voor een Zoom-account als ze voldoen aan de leeftijdscriteria voor registratie op het platform.

Q4. Waarom laat Zoom me niet inloggen?

Ans. Aanmeldingsproblemen met Zoom treden op als er een probleem is met uw wachtwoord of het e-mailadres dat u bij Zoom hebt geregistreerd.

Q5. Hoe kan ik mij als student aanmelden op Zoom?

Ans. Als je een student bent en je wilt aanmelden op Zoom, kun je je e-mailadres van school gebruiken. Wanneer u een e-mail van Zoom ontvangt om uw account te activeren, start u uw Gmail en selecteert u Account activeren.

***

We hopen dat ons document over Zoom zegt dat u op dit moment niet in aanmerking komt om u aan te melden voor Zoom, dat het gelukt is om alle belangrijke feiten over de fout te benadrukken en verschillende manieren waarop u deze situatie kunt oplossen. Zo ja, laat ons dan weten welke methode u het meest heeft geholpen door hieronder uw opmerkingen achter te laten. U kunt ook uw vragen en suggesties sturen.

  Aan de slag met Storybook in React