[FIXED] Uw reactie op de uitnodiging kan niet worden verzonden

Online agenda’s en agenda-apps die verbinding kunnen maken met en synchroniseren met een online service hebben verschillende voordelen; uw belangrijke evenementen, afspraken, jubilea en vergaderingen worden altijd gemarkeerd en er wordt een back-up van gemaakt, u kunt eenvoudig agenda’s delen met andere mensen en u kunt de agenda gebruiken om uitnodigingen voor aankomende evenementen te verzenden of te ontvangen.

Slimme agenda-apps en -services zoals Outlook, Google Agenda en Apple’s Agenda vink al deze vakjes aan. Het zijn slimme diensten die je kunt gebruiken om uitnodigingen te beheren en te versturen. De uitnodigingen slaan de normale e-mailinbox over en worden in plaats daarvan naar een app gestuurd waar een genodigde deze kan accepteren (of afwijzen) en aan hun agenda kan toevoegen.

Uw reactie op de uitnodiging kan niet worden verzonden

De iCloud-agenda die werkt via de Agenda-app op iOS en macOS kan e-mailuitnodigingen sturen naar andere gebruikers die een Apple-apparaat gebruiken. De uitnodigingen kunnen in deze apps worden beheerd en wanneer een gebruiker een uitnodiging accepteert of weigert, wordt zijn antwoord automatisch naar de genodigde verzonden.

  Hoe u de modus voor weinig gegevens op uw iPhone kunt inschakelen

Hoe de agenda-uitnodiging te repareren kan niet worden verzonden (VOLLEDIGE GIDS)

Als je probeert te reageren op een uitnodiging die je hebt ontvangen in Agenda op je iPhone, iPad of Mac en je ziet het bericht Je reactie op de uitnodiging kan niet worden verzonden, probeer dan de onderstaande oplossingen.

1. Schakel Agenda in iCloud

Als uw reactie op een uitnodiging niet kan worden verzonden en u heeft deze een paar keer geprobeerd te verzenden, is er mogelijk een probleem met iCloud. iCloud gaat zelden uit, maar soms heeft het problemen met synchroniseren vanaf apparaten.

Open de Instellingen-app op je iPhone.
Tik bovenaan op je naam/Apple ID.
Tik op iCloud.
Zet de Agenda-schakelaar uit.
Wacht minimaal vijf minuten.
Zet de schakelaar Kalender aan.
Reageer op de uitnodiging in de Agenda-app.

2. Account verwijderen en toevoegen aan Agenda

De Agenda-app werkt met iCloud, maar werkt ook met andere agendaservices zoals Exchange van Microsoft en Google Agenda. Probeer het iCloud-account te verwijderen en vervolgens weer toe te voegen.

  Spoilers zoeken voor een film die je van plan bent te kijken

Open de Instellingen-app op je iPhone.
Scroll naar beneden en tik op Agenda.
Tik op Accounts en selecteer iCloud.
Tik onderaan op Afmelden.
Start de iPhone opnieuw op.
Voeg het iCloud-account weer toe.
Herhaal dit voor andere accounts die je aan Agenda hebt toegevoegd.

3. Controleer op iOS-updates

Apple dwingt gebruikers niet om te updaten naar de volgende/laatste versie, maar normaal gesproken hoeft dat ook niet. iOS-apparaten hebben enkele van de hoogste updatesnelheden en daarom hoeft Apple gebruikers niet te pushen. Dat gezegd hebbende, kan een verouderde versie van iOS verantwoordelijk zijn voor een mislukte uitnodigingsreactie, vooral als er een beveiligingspatch is uitgebracht.

Open de Instellingen-app op je iPhone.
Ga naar Algemeen>Software-update.
Controleer of er updates beschikbaar zijn en installeer deze.
Stuur het antwoord op de agenda-uitnodiging nadat de update is geïnstalleerd.

4. Start de iPhone opnieuw op

Als uw reactie op de uitnodiging is verzonden, maar u blijft de melding Uw reactie op de uitnodiging kan niet worden verzonden zien, start de iPhone dan opnieuw op. Het is waarschijnlijk een probleem met een van de services op het apparaat en opnieuw opstarten kan dit helpen oplossen.

  Een GOG-spel terugbetalen?

Agenda-uitnodigingen worden niet verzonden, ze kunnen worden gerepareerd

De Uw reactie op de uitnodiging kan niet worden verzonden, kan duiden op een probleem dat uw apparaat heeft wanneer u verbinding probeert te maken met de servers van Apple. Dit is zeldzaam, maar kan nog steeds gebeuren.

Wacht even om te zien of het probleem vanzelf verdwijnt als de bovenstaande oplossingen niets doen. Als het een bug in het besturingssysteem is, moet je wachten tot Apple een oplossing uitrolt.