Flint brengt snel delen via sociale media en postplanning naar Chrome

Als u een social media-marketeer bent, houdt de mogelijkheid om uw updates op het juiste moment naar de juiste doelgroep te sturen u op de hoogte van uw spel. Gelukkig zijn services zoals Google Alerts en HootSuit enorm nuttig als het gaat om het volgen van de online voortgang van uw merk en de virale factor op internet. Je hebt misschien ook gehoord van Viralheat, een vergelijkbare service die helpt bij het beheren van meerdere sociale netwerken onder één dak om door consumenten gemaakte inhoud, feedback en discussies over je product of dienst te monitoren en analyseren door het aantal vermeldingen dat het online ontvangt, in een manier vergelijkbaar met Twitter. Bovendien maakt het het publiceren en delen van links, afbeeldingen en andere inhoud op meerdere sociale-mediaprofielen mogelijk. Als je je Viralheat-berichten op de eenvoudigste manier wilt publiceren, probeer dan Flint van Viralheat. Het is een officiële Chrome-extensie van Viralheat die het voor u vrij eenvoudig maakt om uw berichten op Facebook, Twitter, LinkedIn enz. op een snelle manier te publiceren.

  Hoe u kunt bepalen wanneer uw Mac automatisch in de sluimerstand gaat

Het gebruik van Flint is doodeenvoudig; nadat u zich hebt aangemeld bij uw Viralheat-account, klikt u op het pictogram van Flint in de URL-balk van Chrome en verschijnt er een pop-upvenster, zodat u onmiddellijk kunt publiceren wat u maar wilt op de sociale media-accounts die aan uw Viralheat-profiel zijn gekoppeld.

De voor de hand liggende steunpilaar van Flint is dat gebruikers gemakkelijk hun Viralheat-berichten kunnen opstellen zonder eerst naar het webgebaseerde dashboard te hoeven gaan, en het doet deze taak perfect. In het venster voor het opstellen van berichten kunt u de accounts selecteren waarop u de huidige update wilt plaatsen. Er is ondersteuning voor alle grote sociale netwerken, waaronder Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn en Tumblr.

  Combineer meerdere afbeeldingen in een PDF-bestand met Photoshop CS5

Je kunt ook een voorbeeld van je bericht krijgen voordat je het publiceert, en je kunt zelfs plannen dat het huidige bericht op een later tijdstip wordt gepost. Om dat te doen, klikt u op de knop Plannen en geeft u vervolgens uw gewenste datum en tijd op. De beschikbaarheid van andere opties kan afhankelijk zijn van uw Viralheat-abonnement waarop u momenteel bent geabonneerd. De optie om verschillende publicatiesjablonen te selecteren is bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor zakelijke Viralheat-gebruikers. Extra links of foto’s kunnen aan uw bericht worden toegevoegd met behulp van de bijbehorende knoppen.

Flint is gratis verkrijgbaar in de Chrome webwinkel. Het werkt op alle huidige Chrome-releases; onze tests zijn uitgevoerd op Chrome 32 op Windows 8.

  Meerdere Chrome- of Firefox-tabbladen tegelijk selecteren en sluiten

Installeer Flint van Viralheat vanuit de Chrome Web Store