Frets on Fire spelen in Windows 10

Als je een fervent gamer bent en een persoon die geneigd is tot muziek, dan is Frets on Fire een app die voor jou is ontworpen. De game is ontwikkeld door Unreal Voodoo, een Finse onafhankelijke ontwikkelaar van videogames, en werd populair onder gebruikers dankzij de combinatie van twee favoriete genres. De app is beschikbaar voor het meest voorkomende besturingssysteem, namelijk Frets on Fire Windows 10, en is sindsdien exponentieel blijven groeien. De methode om de app te gebruiken om het spel te spelen en ook om de functies te gebruiken waarmee je nummers kunt importeren en bewerken, wordt in dit artikel uitgelegd. Hoewel je wordt onderschreven in het spelen van het spel, kun je een Frets on Fire-geheugenfout tegenkomen in Windows 10. Als extra informatie kun je de methoden volgen die in het artikel worden gegeven om de fout te herstellen.

Frets on Fire spelen in Windows 10

Frets on Fire is een game-app die geschikt is voor spelers die sterk op muziek zijn afgestemd. Deze game is zeer geschikt voor mensen met muzikale en snel reagerende vaardigheden. Het is een open-sourceplatform en ondersteunt meerdere platforms. Bovendien is de broncode die is ontwikkeld in de Python-taal beschikbaar voor al zijn gebruikers. Elke game-ontwikkelaar kan de code dus naar behoefte aanpassen.

De game-app bevat de meest populaire game, Guitar Hero, waarin de spelers muziek kunnen spelen met hun toetsenbord.

Opmerking: aangezien de FOF-app open-sourcesoftware is, kan de inhoud van de app uw pc beschadigen, dus installeer de app op eigen risico.

Systeemvereisten voor Frets on Fire

De vereisten en specificaties van de pc om de Frets on Fire Windows 10-game-app te installeren, worden in deze sectie vermeld. Samen met Windows OS kan deze game worden gedownload voor Linux OS of macOS. Voordat u met het installatieproces begint, moet u ervoor zorgen dat de pc-specificaties van uw pc voldoen aan de vereisten. Hieronder hebben we de systeemvereisten op een rij gezet.

 • Besturingssysteem – Windows-besturingssysteem (10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista/ XP).

 • Systeemtype – 32-bits of 64-bits.

 • Minimaal opslaggeheugen – 128 MB RAM.

 • Grafische kaart en grafische driver – Redelijk snelle OpenGL grafische kaart met degelijke drivers (ondersteuning voor anti-aliasing aanbevolen).

 • Systeemsoftware – Laatste versie van DirectX met een compatibele geluidskaart.

Wat zijn de kenmerken van Frets on Fire?

De functies die de Frets on Fire-game-app biedt om muziek af te spelen op de Guitar Hero-game worden in dit gedeelte vermeld.

 • Ondersteunende interface- Het spel heeft een uniek omgekeerd toetsenbord waarin de noten kunnen worden geannoteerd. Er wordt ondersteuning geboden voor gitaarcontrollers en generieke joysticks om een ​​betere spelervaring mogelijk te maken.

 • Grote verscheidenheid aan nummers – Er zijn honderden nummers gemaakt door gamers in de community en de karaoke-nummers voor zangers zijn beschikbaar voor alle gebruikers.

 • Nummers importeren- Naast de bestaande bibliotheek met nummers in Frets on Fire Windows 10, kunnen de gebruikers nummers importeren van Guitar Hero I en Guitar Hero II, Guitar Hero Encore en Guitar Hero 80s-schijven (alleen PlayStation 2-versieschijven worden ondersteund) .

 • Song Editor- Er is een ingebouwde song-editor in de game-app waarmee gebruikers de nummers kunnen bewerken en hun deuntjes kunnen maken.

 • Concurrentievermogen – De spelers van het spel kunnen concurreren met andere spelers en hun capaciteit controleren in de wereldkaarten. Dit zou ook fungeren als een platform waarop de gebruikers tegelijkertijd muziek kunnen onderwijzen en oefenen.

Wat zijn de moeilijkheidsgraden van FOF?

De game biedt verschillende moeilijkheidsgraden zoals vermeld in deze sectie. U kunt de moeilijkheidsgraad kiezen op basis van uw geschiktheid. Zorg ervoor dat u het niveau correct selecteert in het instellingenmenu om de Frets on Fire-fout te voorkomen.

 • Easy- De muzieknoten bevatten Frets één tot vier en de akkoorden zijn afwezig op dit niveau.

 • Medium- De muzieknoten bevatten Frets van één tot vier en akkoorden met regelmatige tussenpozen.

 • Verbazingwekkend- De muzieknoten kunnen willekeurige noten hebben die zowel frets als akkoorden hebben.

Wat zijn de scorecriteria van FOF?

De volgende criteria worden gevolgd om de scores voor elke juiste muzieknoot aan de spelers te annoteren.

 • Voor een set van 10 correct gespeelde noten in het Frets on Fire-spel wordt de score met vier vermenigvuldigd.
 • Voor alle akkoorden in de muzieknoten worden de scores verdubbeld dan die van de normale noten.
 • Als er een fout in de muzieknoten zit, wordt de score van de speler standaard teruggezet naar één.

Aanbevelingen en wijzigingen in Instellingen

Om ervoor te zorgen dat de spelervaring optimaal is, kun je de aanbevelingen volgen en de instellingen van het spel wijzigen.

 • Vermijd overlappende noten – Vermijd tijdens het spelen van het spel dat de muzieknoten elkaar overlappen om te voorkomen dat het deuntje wordt geannuleerd.

 • Voldoen aan pc-vereisten- Zorg ervoor dat het systeemtype van uw Windows-pc minimaal 32-bits is.

 • Bijgewerkt grafisch stuurprogramma- Als u een verouderd grafisch stuurprogramma gebruikt, kunt u problemen ondervinden bij het bekijken van de beelden en kleuren van het spel. U kunt de instructies in de hier gegeven link volgen om ervoor te zorgen dat de grafische stuurprogramma’s worden bijgewerkt.

 • Ideale toetsen instellen- Als de toetsen op uw toetsenbord elkaar overlappen, kunt u de toetstester in het spel gebruiken en de ideale toetsen vinden die aan het spel werken. U kunt de gewone toetsen wijzigen in de toetsen, u kunt bijvoorbeeld de Enter-toets wijzigen in Shift.

 • Wijzigingen in audio-instellingen- Om problemen met de geluidslevering in Frets on Fire Windows 10 te voorkomen, kunt u de audiobuffergrootte vergroten of de bemonsteringsfrequentie wijzigen in 22050 Hz.

 • Overeenkomen met muzieknotities- Als uw snelheid minimaal is en u niet in staat bent om met de snelheid te matchen, kunt u de A/V-vertragingsoptie in de audio-instellingen aanpassen.

 • Instellingen voor het uploaden van scores – Om uw scores en die van anderen in de Wereldkaart te zien, moet u de optie voor het uploaden van scores in het instellingenmenu inschakelen.

Hoe Frets on Fire te installeren

De methode om de Frets on Fire-app op uw Windows-pc te installeren, wordt besproken in de sectie.

1. Druk op de Windows-toets, typ Google Chrome en klik vervolgens op Openen.

2. Open de Frets in vuur en vlam website en klik op de koppeling Volledige versie-installatieprogramma in het gedeelte Downloaden voor Windows.

Opmerking: Als u een oudere versie downloadt, klikt u op de optie Opslaan om het programma te downloaden en op te slaan in de map Downloads of klikt u op de optie Opslaan als om door het bestand te bladeren en het op te slaan.

3. Voer het gedownloade installatiebestand uit.

4. Selecteer het type installatie en klik vervolgens op de knop Volgende.

Opmerking: zorg ervoor dat u de instructies correct opvolgt om een ​​Frets on Fire-geheugenfout in Windows 10 te voorkomen.

5. Pas de resolutie-instellingen aan en klik op de knop Installeren.

6. Wacht tot het installatieproces is voltooid.

7. Klik op de knop Sluiten nadat de installatie is voltooid.

Frets on Fire-app gebruiken

In dit gedeelte worden de mogelijke methoden beschreven om de Frets on Fire Windows 10-app op uw Windows-pc te gebruiken om aan uw behoeften te voldoen. Je kunt de instructies in de hier gegeven opties volgen om de game-app te gebruiken.

Optie I: Navigeren in het hoofdmenu

Gebruik de volgende toetsen om de instellingen in het hoofdmenu te selecteren en te wijzigen. Om een ​​beter beeld te krijgen van de navigatie, kun je de instructievideo in de app bekijken.

Opmerking: je kunt de toetsen die voor een bepaalde functie zijn ingesteld, wijzigen met de optie Instellingen in de game-app.

 • Om de opties in het menu te wijzigen of door het menu te navigeren, kunt u de pijltoetsen gebruiken.
 • Om een ​​bepaalde optie in het menu te selecteren, gebruikt u de Enter-toets en om een ​​bepaalde optie te annuleren, gebruikt u de Esc-toets.

Optie II: Spel spelen

Om het spel of Guitar Hero op de Frets of Fire-app te spelen, kun je de details volgen die hier worden gegeven.

 • Om de frets in te voeren volgens de muzieknoten van 1 tot 5, drukt u respectievelijk op de toetsen F1 tot F5.
 • Houd de toetsen ingedrukt wanneer de frets voor een langere periode verschijnen om langere noten te maken. Hoe langer u de toets ingedrukt houdt, hoe langer de noten worden gemaakt.
 • Om een ​​muzieknoot te kiezen wanneer deze de rij toetsen onder aan het scherm raakt, drukt u op de Enter-toets.

Optie III: Nummers importeren

Naast het spelen van de nummers van het Guitar Hero-spel in de Frets on Fire-app, kun je extra Guitar Hero-nummers importeren en je toetsenbord gebruiken om de gitaar te spelen.

Vereisten om nummers te importeren:

Het volgende moet in het spel worden ingesteld om ervoor te zorgen dat het importproces effectief is.

 • Audiosoftware zoals Windows Media Player is nodig om de audiobestanden van het spel af te spelen.
 • Gebruik het spel alleen in de venstermodus om veel vertraging bij het importeren van nummers te voorkomen.
 • Nummers van het Guitar Hero-spel moeten worden opgeslagen in het Game-dvd-formaat op een toegankelijke harde schijf.
 • Er is minimaal 500 MB vrije opslagruimte nodig om de nummers van de schijf te importeren.

Proces van het importeren van nummers:

De gedetailleerde procedure om de Guitar Hero-nummers in de game te importeren, wordt in deze sectie uitgelegd. Het importproces wordt ondersteund door de ingebouwde importeur, RedOctane, die speciaal is ontworpen voor de Guitar Hero-spellen.

Stap I: Songbestanden uitpakken

De eerste stap is om de songbestanden uit het zipbestand te extraheren en ze op een locatie op uw pc op te slaan.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + E-toetsen om Verkenner te openen en navigeer naar de locatie waar u het zipbestand van de nummers hebt gedownload.

2. Pak de nummers uit met behulp van een hulpprogramma voor gegevenscompressie, zoals WinZip, en sla ze op een gewenste locatie op.

Opmerking: zorg ervoor dat de songbestanden kunnen worden afgespeeld met Windows Media Player om geheugenfouten met Frets on Fire te voorkomen.

Stap II: Nummers importeren naar Frets of Fire

De volgende stap is om de nummers te importeren in de Frets on Fire Windows 10-app op je pc.

1. Selecteer in het hoofdmenu van de app de optie Song Editor >.

2. Klik op de optie Guitar Hero(tm)-nummers importeren.

3. Klik vervolgens op de knop Spel spelen.

4. Blader en kies de uitgepakte audiobestanden van de opgeslagen locatie op de harde schijf.

5. De nummers zouden naar de game-app worden geript. Als het importproces wordt afgebroken, wordt het proces opnieuw gestart vanaf het punt waar het importproces is gestopt.

Optie IV: Nummers bewerken

In deze sectie wordt een gedetailleerde uitleg gegeven over het bewerken van de nummers in het spel. De gitaartrack kan alleen worden gespeeld tijdens het bewerken van de nummers.

 • Om een ​​muzieknoot toe te voegen aan de huidige positie van de cursor, drukt u op de Enter-toets.
 • Om de aangrenzende muzieknoot in de cursorpositie te verwijderen, drukt u op de Delete-toets.
 • Gebruik de pijltoetsen om de cursor naar de gewenste positie in de muzieknoten te verplaatsen.
 • Om langere muzieknoten toe te voegen, drukt u lang op Enter + pijl-rechts.
 • Druk op de Esc-toets om het editormenu te openen.
 • Om de moeilijkheidsgraad van het spel te wijzigen, drukt u op de PgUp-toets om het niveau te verhogen en op de PgDn-toets om het niveau te minimaliseren.
 • Druk op de spatiebalk om het gecomponeerde nummer af te spelen of te pauzeren.

Proces van het afspelen van nummers

Het proces van het afspelen van muziektracks in de Frets on Fire-game nadat de nummers zijn geïmporteerd en bewerkt, wordt hier uitgelegd.

 • Twee tracks, dat wil zeggen, de gitaartrack en de achtergrondtrack, zouden in het spel worden gespeeld. Als de noten verkeerd worden gespeeld, wordt het gitaarspoor gedempt.
 • Je kunt muziek componeren met alleen het hoofdnummer, maar het hele nummer wordt gedempt als het verkeerd wordt afgespeeld.

Hoe Frets on Fire Memory Error op te lossen

De geheugenfout kan optreden in de Frets of Fire-app als het spel normaal start maar niet volledig wordt uitgevoerd en het menu bereikt terwijl je naar het achtergrondnummer luistert. Bovendien ziet u mogelijk pop-upberichtvensters voor scriptfouten in de app.

Methode 1: Bestand fretsonfire.ini verwijderen

Als het bestand fretsonfire.ini corrupt is of als er een fout in de scriptcode staat, kan deze fout optreden. U kunt proberen het bestand uit de AppData-map te verwijderen om de fout op te lossen.

1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ %appdata% en druk op Enter om de map Appdata te starten.

3. Open de map Frets on Fire in de lijst.

4. Klik met de rechtermuisknop op het bestand fretsonfire.ini en klik op de optie Verwijderen.

Methode 2: Frets on Fire-app opnieuw installeren

Als er een storing is in het installatieproces of als de geïnstalleerde app beschadigd is, kan er een geheugenfout optreden. U kunt de Frets on Fire-app opnieuw installeren om de Frets on Fire-geheugenfout in Windows 10 op te lossen.

Stap I: Frets on Fire-app verwijderen

De eerste stap is om de Frets on Fire-app van de Windows-pc te verwijderen met behulp van de app Configuratiescherm.

1. Druk op de Windows-toets, typ Configuratiescherm en klik op Openen.

2. Stel Weergeven op > Categorie in en klik vervolgens op de optie Een programma verwijderen in de categorie Programma’s.

3. Selecteer de Frets on Fire-app en klik op de knop Verwijderen in de bovenste balk.

4. Klik op de Ja in UAC-prompt en selecteer de knop Verwijderen.

De applicatie wordt van uw systeem verwijderd.

Stap II: Frets on Fire-app opnieuw installeren

De volgende stap is om de Frets on Fire-app opnieuw te installeren vanaf de bronwebsite. U kunt de eerder uitgelegde instructies volgen om de app op uw pc te installeren.

***

In het artikel wordt de methode uitgelegd om de Frets on Fire Windows 10-app te installeren en te gebruiken. Laat ons weten welke methode effectief was bij het oplossen van deze Frets on Fire-geheugenfout. Gebruik ook het opmerkingengedeelte om ons uw suggesties en vragen te laten weten.

  Hoe u uw Windows 10-pc kunt vergrendelen met de opdrachtprompt

gerelateerde berichten