Ga aan de slag met breien met deze 6 haak-apps

Aanvankelijk dacht men dat breien en haken alleen hobby’s waren voor mensen met veel vrije tijd. Tegenwoordig hebben echter veel mensen er hun brood mee verdiend.

Haken is populair geworden onder bijna elke leeftijdsgroep en heeft eindeloze mogelijkheden. Een enige naald met een gehaakte rand en garen wordt gebruikt om textiel te maken bij het haken, een soort garenkunst. Sjaals, truien, kousen en andere items kunnen worden gemaakt met haken, net als breien.

Wat zijn haak-apps?

Brei- en haaktoepassingen kunnen uw knutselleven vergemakkelijken, net als veel andere items die digitaal zijn geworden om het leven eenvoudiger te maken. De mogelijkheid om veel onderhanden werk tegelijk te beheren zonder informatie toe te voegen aan afzonderlijke pagina’s in een boek spreekt ons deze apps aan.

Haak-apps bieden een platform om al uw ontwerpen en andere informatie te importeren, zodat u uw garenvoorraden en lopende projecten probleemloos kunt beheren.

U hoeft het geprinte ontwerp niet mee te slepen door de software waarin u de ontwerpen kunt importeren. Dit is vooral handig als je in het openbaar, met vrienden of zelfs in de tuin aan het breien bent.

Hoewel de meeste applicaties gratis zijn, vereisen sommige een vergoeding om advertenties te verwijderen. Koop de premium-editie van een app als je het echt leuk vindt en het buitengewoon handig vindt.

De apps kunnen de tijd van uw dagelijkse activiteit van breien en haken volgen. Dit is handig wanneer je alleen een smartphone nodig hebt om overal mee naartoe te nemen.

Voordelen van haken

Haken biedt verschillende voordelen, net als elke creatieve onderneming. Laten we ze een voor een bekijken.

Haken vermindert stress en angst

Haken heeft een zeer positief effect op je mentale welzijn. We leiden onszelf af van wat ons dwars zit door te haken en ons creatief te laten zijn. Onze geest kan rustiger worden en vrij van nerveuze noties en gedachten door ons te concentreren op de repetitieve handelingen van enkele steken en het tellen van rijen.

Haken verhoogt de productiviteit

Er zijn zoveel opties en kleuren beschikbaar dat je je nooit zult vervelen met de activiteit. Het is een fantastisch middel om je productief te voelen.

Als je graag uitdagingen aangaat, zijn er veel patronen om mee te experimenteren en je geest bezig te houden. Dit kan de verslechtering van de cognitieve functie die gepaard gaat met veroudering vertragen en helpt bij het creëren van nieuwe hersenverbindingen die helpen bij het geheugen.

Haken verandert een tijdverdrijf in een bedrijf

Vroeger, als je net als hobby was begonnen met breien, kun je er vandaag, in de wereld van onbegrensde mogelijkheden, een bedrijf van maken en er je brood mee verdienen. U kunt uw werk op verschillende sociale-mediasites verkopen, ingehuurd worden door een werkgever of zelfs op afstand werken in uw omgeving wanneer het u uitkomt.

  Hoe u kunt zien welke apps uw locatie op de iPhone volgen

Haak-apps maken je leven gemakkelijker

De haak-apps kunnen u helpen bij het ontwerpen en verwijzen naar gratis haakpatronen, stekentellers en andere hulpmiddelen. Het kan u zelfs helpen bij het bijhouden van uw inkomende en uitgaande benodigdheden. De apps ontlasten je van het dragen van je blocnotes en ander schrijfmateriaal. Je hebt alleen een smartphone nodig om je breiwerk overal uit te voeren.

Verbetert motorische vaardigheden

Breien en haken verbeteren de motoriek en houden uw handen en vingers gezond naarmate u ouder wordt. Bovendien hebben alle patronen bepaalde wiskundige elementen, die je geest actief houden en je in staat stellen om je rekenvaardigheden te oefenen.

Vermijdt eenzaamheid

Brei- en haakprojecten worden vaak gedaan in georganiseerde of informele groepen. U weet waarschijnlijk al hoe goed breien en haken samengaan met sociale activiteiten, of u nu een cursus volgt, een maandelijkse clubbijeenkomst bijwoont of aan projecten werkt.

Er zijn veel haak-apps beschikbaar om mee te experimenteren en aan de slag te gaan met breien. Hier zijn een paar opties om uit te kiezen.

Patternum

De eerste tool voor het maken van brei- en haakpatronen is Patternum. Het is volledig afgestemd om het eenvoudig en snel te maken om dynamische en responsieve patronen te genereren. Breiers en haaksters kunnen de Patternum-gemaakte patronen in de app gebruiken voor de beste knutselomgeving of ze downloaden als pdf.

Met slechts een paar klikken op uw apparaat maakt u de beste brei- en haakpatronen. Hier biedt de app een unieke functie waarmee u gepersonaliseerde maatinstructies kunt toevoegen. U kunt ook prachtige grafieken maken met behulp van de vooraf gedefinieerde symbolen van de app of door uw eigen symbolen te maken.

Nadat u uw diagram heeft gemaakt, kunt u het op elk gewenst moment in de app bekijken om het te verbeteren. Je kunt creatief zijn en leren van de fouten die je eerder hebt gemaakt.

Voeg al uw patroon- en ontwerpdetails snel toe met een paar klikken. De applicatie lijkt uitstekende mogelijkheden te hebben voor het maken van een publiceerbaar patroon. Het helpt u alles te begrijpen terwijl u het gebruikt en is gemakkelijk te gebruiken en zeer gebruiksvriendelijk.

Stash2Go

Dankzij Stash2Go is Ravelry onderweg toegankelijk op Android-apparaten. Het geeft toegang tot vrienden, garens, projecten en patronen. Op iOS en Android kun je de Lite-versie van de app gratis krijgen. Het is helemaal niet opdringerig om de reclame te zien die het gratis houdt.

Het allereerste dat het programma van je vraagt, is een Ravelry-login. Als het klaar is, heb je direct toegang tot de Ravelry-functies via de applicatie.

De meeste functies hebben duidelijke labels op de interface, wat vrij eenvoudig is. U kunt items in uw wachtrij, voorraad, favorieten en projecten toevoegen, wissen en bewerken.

  Hoe u Google DNS op uw iPhone kunt toevoegen

Hoewel de meeste functies fantastisch zijn, is het aan te raden om de desktopversie voor de forums te gebruiken als je graag socializt op Ravelry. Verder bevat het ook enkele extra dingen zoals rijtellers voor individuele projecten en een poolgenerator voor projecten die de pool zullen gebruiken.

Al met al is deze software een fantastische hulpbron voor het beheren van uw projecten terwijl u onderweg bent. Hoewel er vergelijkbare applicaties zijn, zouden Ravelers deze moeten kiezen omdat het integreert met Ravelry.

LiefdeCrafts

U kunt al uw ontwerpen op één locatie opslaan met behulp van de elegante, responsieve LoveCrafts Knitting-app. Eenmaal geregistreerd, kunt u de app koppelen aan uw LoveCrafts- of Ravelry-account om uw patroongegevens te integreren.

Wanneer u een ontwerp opent, wordt het scherm gevuld met talloze schetsgereedschappen waarmee u de delen van het patroon kunt aftekenen die u hebt voltooid. U kunt het patroon bijhouden, zelfs als u er weken later naar terugkeert met de markering, markeerstift of gum. U kunt de notities ook gebruiken om extra hulp te krijgen bij een specifiek ontwerp.

Het programma bevat ook een teller om u te helpen uw voortgang door het patroon te volgen. Lovecraft biedt een ruimte voor foto’s waar je voltooide patronen kunt plaatsen en foto’s van andere gebruikers van patronen kunt zien, en een sociale component kunt toevoegen.

Je kunt je Ravelry-projecten op één locatie gebruiken, organiseren en beheren door je LoveCrafts Crochet-app te verbinden met je Ravelry-bibliotheek. Daarnaast ontvang je wekelijks gratis patronen op maat.

Gehaakte rijteller en patronen

Je kunt patronen uploaden van andere applicaties of markten zoals Etsy of de Ravelry-app, door PDF-ontwerpen bladeren en deze opslaan, rijen tellen en de voortgang meten in deze Crochet Row Counter-app.

Gebruik rijtellers met + en – tekens, bekijk de timer en houd uw aangepaste brei- of haakpatronen in de gaten.

Dit is een innovatieve benadering voor het ontwerpen en optimaliseren van patronen specifiek voor mobiele apparaten. Het verlaagt de drempel voor gebruikers die projecten kunnen maken, waardoor het potentiële publiek wordt vergroot.

Verder regelt het de inventaris van haakbenodigdheden, inclusief haaknaalden, garen en ander gereedschap. De app zorgt er ook voor dat de voorraad en garens constant beschikbaar zijn voor de makers.

Het geeft een voorbeeld van uw projecten en geeft u ook instructies om ze te verbeteren. Het heeft verschillende tools en functies om zijn gebruikers te bieden, zoals de haakmaattabel, gratis rijenteller, basishandleiding voor breien, tijdplanner voor het voltooien van projecten en nog veel meer. Start nu je breireis met deze app.

Amigurumi vandaag

Amigurumi Today is een gratis app die elke week een nieuw amigurumi-patroon biedt. Met de app kun je een bladwijzer maken voor je favorieten en wat schattige dingen hebben.

Deze software is voor jou als je van mooie amigurumi-patronen houdt. Deze eenvoudige software biedt veel gratis haakontwerpen voor schattig speelgoed voor haaksters van alle niveaus.

  Het formaat van een afbeelding wijzigen [from Any Device]

Eenmaal geregistreerd, krijg je gratis toegang tot brei-tutorials en gratis amigurumi-patronen om uit te proberen. Elke week wordt er een nieuw patroon uitgebracht, zodat gebruikers week in week uit iets nieuws en uitdagends kunnen proberen. Hier laat de app je weten wat je haakvaardigheidsniveau is, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt en je vertelt waar je kunt verbeteren.

U kunt uw patronen kiezen op basis van uw categorie. Mensen die net aan hun haakreis zijn begonnen, kunnen bijvoorbeeld patronen voor beginners kiezen.

Evenzo kunnen mensen die er al lang mee bezig zijn, patronen op gemiddeld of gevorderd niveau kiezen. Er zijn veel functies die deze app te bieden heeft en te verkennen.

AllesGratisHaken

Het beste haakprogramma is AllFreeCrochet, dat een geavanceerde interface heeft die eenvoudig te gebruiken is. Vind de meest ongelooflijke gratis haakpatronen, instructies, tips en artikelen met dagelijkse updates en verbluffende foto’s. Je ontdekt alle soorten en niveaus in deze app.

AllFreeCrochet is de ideale combinatie van leuke ontwerpen, feestelijke thema’s en prachtige cadeaus, met uitstekende foto’s om eenvoudig door te bladeren. De functie van de app genereert dagelijks nieuwe patronen en geeft de crocheters een ander assortiment patronen om uit te proberen.

De app is gratis beschikbaar en groeit voortdurend en komt met nieuwe functies en patronen. Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik van deze app, kunt u altijd contact opnemen met app-ondersteuning, die snel en betrouwbaar is.

Met alle patronen die je op één plek wilt insluiten, is de AllFreeCrochet-app de go-to-app om gelijke tred te houden met je haak- en breiervaring.

Conclusie

Haken en breien zijn geweldige hobby’s of een bedrijf om in te stappen. Het houdt je geest bezig en verlaagt je mentale leeftijd, waardoor je altijd in een soort van bekwame activiteit blijft. Deze activiteit kan gemakkelijk en snel worden geleerd en vereist slechts minimale middelen.

Het is een relatief goedkope activiteit met alle positieve voordelen. Het continue breien brengt de geest in een vorm van meditatie, waardoor de persoon zich goed voelt door mindfulness te ondergaan.

De hierboven genoemde apps bieden het beste platform om vandaag te beginnen met breien. Na verloop van tijd leer je de werking van de apps kennen. Haal daarom je smartphone tevoorschijn, download deze apps en begin met haken.

gerelateerde berichten