Gacha Club-codes en geheim cadeau: verzilver nu

Rollenspellen zijn een perfecte match voor mensen die graag in een fantasiewereld leven. In een role-playing videogame kan de speler de actie en het hele leven van zijn personage besturen. Deze spellen omvatten ook karakterontwikkeling en andere functies, waardoor ze samen een van de meest favoriete spellen zijn om vooral door kinderen te spelen. Zo’n vermakelijke recreatie is Gacha Club, een bekende online roleplaying-videogame en een vervolg op Gacha Life. Gacha betekent in het algemeen een klein stuk speelgoed in Japan dat je uit automaten kunt halen en dat in kleine capsules wordt geleverd. Gacha Club is uitgebracht in 2020 en is bedoeld voor kinderen en jongeren die graag anime-spellen spelen. Als je iemand bent die het spel regelmatig speelt en alles wil weten over Gacha Club Secret Gift, dan ben je hier aan het juiste adres. In de gids van vandaag bespreken we alles wat u moet weten over Gacha Club-codes. We zullen je ook informeren over Gacha Club-outfitcodes die je in het spel kunt gebruiken om enkele van de beste outfits voor je personage te kiezen. Laten we dus aan de slag gaan met onze Gacha Club-gids en enkele nieuwe geheimen leren die je zullen helpen het spel beter te spelen.

Gacha Club-codes en geheim cadeau: verzilver nu

Hier hebben we de nieuwste Gacha Club-codes vermeld om geheime geschenken in detail te krijgen.

Wat is Gacha Club Secret Gift?

Gacha Club geheime geschenk bestaat uit munten, kristallen en andere in-game items die de algehele game-ervaring kunnen verbeteren. Deze geheime geschenken zijn verborgen in het spel en als je deze items vindt, kun je ze gratis krijgen.

 • Vroeger waren er geheime codes van de Gacha Club die moesten worden ingewisseld om deze geheime geschenken te bemachtigen.
 • Nu kun je deze geheime geschenken direct in het spel vinden.
 • Er zijn veel geheime geschenken in het spel waarmee je in-game valuta kunt krijgen, zoals verbeteringssterren, ontwakingsrecords, vaardigheidsmanen, Gacha-munten en Gacha-geld.

Hoe Gacha Club Secret Gift te vinden

Het is vrij eenvoudig om het geheime geschenk te vinden in Gacha Club. Als je een Gacha Club-speler bent, ben je misschien al bekend met Starter gifts en Ad gifts.

  Hoe Eevee te laten evolueren naar Vaporean, Flareon en Jolteon in Pokémon Go

Opmerking: de volgende stappen zijn bedoeld voor gebruikers van een mobiele telefoon.

1. Tik op het pictogram Geschenken aan de linkerkant van de optie Laatste updates op uw smartphone.

2. Dit helpt je om 5 cadeaus gratis te krijgen als starter.

3. U kunt ook een geheim cadeau krijgen door uw mobiele data aan te zetten en de optie Gratis Gems Watch Ad te selecteren.

4. Zodra de advertentie voorbij is, tikt u op om aan het wiel te draaien en gratis edelstenen in het spel te winnen.

Wat zijn Gacha Club-codes?

 • Codes in Gacha Club bieden spelers in-game gratis dingen.
 • Bij deze gratis dingen gaat het om valuta.
 • Deze valuta is handig wanneer je meer eenheden in het spel probeert te krijgen.
 • Met deze valuta kun je meer items voor je personage krijgen in het spel.
 • Je kunt gratis edelstenen in het spel krijgen door deze codes in te wisselen.
 • Deze gratis edelstenen kunnen je ook helpen om snel het uithoudingsvermogen van je personage te krijgen en meer geschenken te krijgen.

Waar kan ik codes krijgen in Gacha Club?

 • Deze codes in Gacha Club verschijnen willekeurig en zijn onderscheidend voor elke gebruiker die het spel speelt.
 • Je kunt een van deze codes gratis krijgen door de telefoon in je menu te openen.
 • Voor andere codes moet je het spel spelen, omdat ze overal verborgen zijn.
 • U moet opletten voor dergelijke kansen en geheimen die u codes kunnen opleveren.

Lijst met Gacha Club-codes

Hieronder staat de lijst met codes in Gacha Club die momenteel werken en als je ze gebruikt, kun je edelstenen in het spel krijgen.

Opmerking: je kunt in het spel geen codes invoeren die met 0 beginnen.

 • 774231999 – Je kunt 100 edelstenen krijgen als beloning.

 • 987654321 – Je kunt 100 edelstenen krijgen als beloning.

 • 625841377 – Je kunt 200 edelstenen krijgen als beloning.

 • 164057933 – Je kunt 250 edelstenen krijgen als beloning.

 • 546677845 – Je kunt 300 edelstenen krijgen als beloning.

 • 762532478 – Je kunt 450 edelstenen krijgen als beloning.

 • 370927398 – Je kunt 500 edelstenen krijgen als beloning.

Hoe promocodes inwisselen in Gacha Club?

Opmerking: de volgende stappen zijn bedoeld voor gebruikers van een mobiele telefoon.

U kunt codes in Gacha Club inwisselen met behulp van de volgende stappen:

1. Start Gacha Club op uw apparaat.

2. Tik vervolgens in de hoofdgame-interface op de knop Opties in de rechterbenedenhoek.

3. Selecteer nu Promocode inwisselen en voer uw code in om de edelstenen te ontvangen.

Gacha Club-outfitcodes

Je kunt ook codes gebruiken om outfits te krijgen in Gacha Club. Laten we eens kijken naar de onderstaande lijst met enkele van de beste outfitideeën in het spel en hun codes:

 • 5RUVZ3R: Deze outfitcode staat bekend om zijn geweldige kleurencombinatie die je op je personage kunt gebruiken. Je kunt deze code gebruiken om de outfit van je personage te onderscheiden van anderen. Het is een unieke kleding voor een Gacha Club-personage.

 • DQA2CTV: Deze outfitcode is voor meisjes, vooral degenen die van de kleur roze houden. Als je je personage in een schattige roze kleur wilt verven, dan is dit de code voor jou.

 • 8L6243T: Met deze code kun je je Gacha Club-personage bevrijden in een schooloutfit. Aangezien de meeste gebruikers van het spel kinderen of jonge kinderen zijn, is het geschikt om het personage in een schooluniform te kleden.

 • YJISVFT: Dit is een van de meest gebruikte seizoensgebonden Gacha Club Outfits-codes die de voorkeur heeft in het spel voor het winterseizoen. Je kunt je personage kleden in een geschikte winter- en sneeuwkleding.

 • 27UYIZD: Deze code geeft je personage een superleuke onesie-outfit. Met deze code kun je je Chibi kleden in een pluizige wintercollectie of een modieus konijnenstuk.

 • BKP7XXI: Het is een outfitcode met een zomerthema waarmee je personage klaar is voor warme zomerdagen.

 • EU2AB3P: Deze code kan worden gebruikt als je je personage in een variatie op een zomerse stijlvolle outfit wilt zien.

Karakterontwerpen importeren in Gacha Club

Om welke code dan ook in Gacha Club te importeren of exporteren, moet je een DJ-niveau vijf hebben. Je kunt deze niveaus behalen door gevechten aan te gaan en het spel in te stellen op Autoplay. Zodra je het niveau hebt bereikt, volg je de onderstaande instructies:

1. Start de game op je apparaat en ga erin naar Home.

2. Tik nu op Profiel rechtsonder in uw scherm.

3. Tik vervolgens rechtsonder op Importeren.

4. Voer uw code in en tik vervolgens op Importeren.

5. Als je de code invoert, wordt je personage vervangen door het personage dat je hebt gekozen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Zijn codes in Gacha Club nuttig?

antw. Ja, codes in Gacha Club zijn heel handig en krijgen de hulp die je krijgt om in-game valuta en vele andere items te bemachtigen die je spelervaring zullen verbeteren.

Q2. Waar gaan munten heen in Gacha Club?

antw. Munten in Gacha Club worden gebruikt bij de Gacha-automaat die worden ingewisseld voor verschillende andere items. Deze munten worden willekeurig gedropt door alle wezens die geen baas zijn.

Q3. Welke is de beste Gacha Club-eenheid?

antw. De beste eenheden in Gacha Club zijn Shizu, die de hoogste schade aanricht in het spel, samen met AoE-schade en Crit-schade. Een andere eenheid die het beste in het spel is, is Corrupted Male Cry, dat ook hoge schade, behoorlijke HP, Buff Crit Rate, lage MP-kosten, 1.5x schade biedt omdat het een beschadigd element is en gemakkelijk te verkrijgen is.

Q4. Hoe kom ik aan tickets voor Gacha Club?

antw. Om Gacha Club-personages en -eenheden te krijgen, heb je kaartjes nodig in het spel. Je kunt tien tickets krijgen voor het achterlaten van een recensie van het spel. Aan de andere kant moet je het verdiende goud in het spel inzetten om meer tickets te krijgen.

V5. Hoe kan mijn personage sterker worden in Gacha Club?

antw. Je kunt je personage sterker maken in Gacha Club door zijn vaardigheden te verbeteren. Je kunt dit doen door je personage te upgraden door naar het menu Eenheden te gaan.

***

We hopen dat ons document over het geheime geschenk van de Gacha-club erin is geslaagd alle informatie over de geheime geschenken die je in het spel kunt vinden, te achterhalen. Daarnaast hopen we dat je meer te weten kunt komen over Gacha Club en zijn codes die je kunnen helpen je personage sterker en beter op te bouwen. Zo ja, laat het ons dan weten. Als u nog andere vragen of suggesties heeft, laat deze dan achter in de opmerkingen hieronder.

gerelateerde berichten