Gebruik datum of tijd met wijzigingsregels om een ​​dynamische pincode in te stellen

Onze telefoon vergrendelen met een 4-cijferige pincode of met een patroon is een gebruikelijke manier om ons apparaat te beveiligen, maar om eerlijk te zijn, het kost niet veel stealth om naast iemand te staan ​​​​wanneer ze hun telefoon ontgrendelen en raden welk patroon of pincode die ze gebruiken. Smart Phone Lock is een Android-app die je telefoon vergrendelt achter dezelfde 4-cijferige pincode, maar het maakt het voor iedereen veel moeilijker om te raden wat je pincode is, omdat de app deze elke keer zal veranderen. Dit klinkt natuurlijk belachelijk, want als de app de pincode verandert, hoe weet je dan wat het is? Smart Phone Lock heeft twee soorten PINS die kunnen worden ingesteld; een datum-pincode en een tijd-pincode. Deze pincodes veranderen, zoals u kunt raden, volgens de huidige datum en tijd. Als u een datumpincode instelt, verandert deze dagelijks en als u een tijdpincode instelt, verandert deze elke minuut. Als je nog steeds denkt dat dit niet veilig is, wordt de app geleverd met twee modifiers die de waarde van de pincode wijzigen, waardoor het moeilijker te raden is.

  Hoe u ingewikkelde wachtwoorden instelt en onthoudt: Ice Cream Password Manager

Voordat u verder leest, ondersteunt Smart Phone Lock advertenties en dat betekent dat u een advertentie op uw vergrendelingsscherm zult hebben. Wanneer u het activeert, stelt u een standaardpincode in die u moet invoeren voordat u wijzigingen kunt aanbrengen in de instellingen van de app. De app vraagt ​​ook om uw telefoonnummer voor het geval u uw pincode vergeet, zodat deze u per sms kan sturen.

Selecteer welk type pincode u wilt instellen. Nadat u de basispincode hebt geselecteerd, kunt u een of beide modificaties erop toepassen, zodat het voor iedereen moeilijker te raden is, tenzij ze de wijzigingscriteria kennen. Er zijn twee modifiers, één is de Reverse PIN die de waarde van de PIN zal omkeren. Als u bijvoorbeeld de tijdpincode hebt ingesteld en de huidige tijd is 8:15, dan is de pincode 0815. Als de omgekeerde wijziging is ingeschakeld, moet u in plaats daarvan 5180 invoeren. De tweede modifier is de Offset-pincode die een aangepaste waarde gebruikt die u invoert. Het moet tussen -60 en +60 zijn. De waarde wordt opgeteld bij de huidige tijd en de resulterende waarde is uw huidige pincode. Als u beide modifiers gebruikt, wordt de Offset-waarde berekend en wordt de omgekeerde regel erop toegepast. Deze regels zijn ook van toepassing op de datumpincode, maar de compensatiewaarde neemt toe of af met het jaar.

  Hoe u uw Google Fit-gegevens kunt exporteren

Het vergrendelscherm zelf is vrij eenvoudig en we houden niet echt van de advertentie, maar vooral omdat er geen manier is om deze te verwijderen. U kunt de app van uw startscherm verbergen via de instellingen.

Wat betreft het instellen van een dynamische en moeilijk te raden pincode, denk ik dat het veilig is om te zeggen dat Smart Phone Lock het goed genoeg doet.

Installeer Smart Phone Lock vanuit de Google Play Store

gerelateerde berichten