Gegevens over gegevensgebruik verbergen in T-Mobile

T-Mobile is een merk voor mobiele communicatie dat verschillende internettoegangsdiensten levert. Ze bieden services voor mobiele telefoons, laptops, tablets, notebooks en alle andere apparaten die op internettoegang draaien, zoals 2G, 4G, 5G, enz. In dit artikel zullen we enkele veelvoorkomende problemen oplossen met betrekking tot het gebruik van T-Mobile, Gegevens over het datagebruik van T-Mobile, enz. Blijf het artikel dus tot het einde lezen voor meer informatie over onbeperkte data van T-Mobile en het verwijderen van browsergeschiedenis door T-Mobile.

Gegevens over gegevensgebruik verbergen in T-Mobile

Blijf verder lezen om de stappen te vinden waarin wordt uitgelegd hoe u details over het datagebruik van T-Mobile kunt bekijken en T-Mobile-oproeprecords in detail kunt verwijderen.

Is T-Mobile echt onbeperkt?

Ja, het is onbeperkt op T-Mobile totdat en tenzij je geen overvolle toren gebruikt en meer dan 50 GB aan data hebt gebruikt in een factureringscyclus. Als je niet op een overvolle toren zit, krijg je een onbeperkte netwerksnelheid zoals beloofd door T-Mobile. Het gebruik van T-Mobile is uitsluitend afhankelijk van de beschikbaarheid van de toren.

  Fix AMD Catalyst Control Center ontbreekt

Hoe u uw draadloze geschiedenis van T-Mobile kunt krijgen?

Om uw draadloze geschiedenis van T-Mobile op de T-Mobile-website te controleren, kunt u overwegen de onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar de inlogpagina van T-Mobile en voer uw inloggegevens in.

2. Nadat u bent ingelogd, klikt u op de optie ACCOUNTGESCHIEDENIS.

3. Selecteer onder filters de Services en klik op de optie PDF downloaden.

Kan de rekeninghouder mijn internetgeschiedenis T-Mobile inzien?

Nee, de rekeninghouder kan je internetgeschiedenis niet zien, omdat de dienst van T-Mobile niet bijhoudt wat je aan het surfen bent. Het houdt alleen gegevens bij van uw T-Mobile-gegevensgebruik.

Hoe lang houdt T-Mobile de browsegeschiedenis bij?

T-Mobile houdt uw browsegeschiedenis niet bij. Ze houden je dataverbruik bij. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw browsegeschiedenis.

Hoe verberg ik de details van mijn datagebruik op T-Mobile?

U kunt de gegevens van uw gegevensgebruik op T-Mobile niet verbergen, omdat deze functie nog niet beschikbaar is. Maar je hoeft je geen zorgen te maken, want je T-Mobile gebruiksgegevens zijn veilig in de T-Mobile app. Als u uw accountgebruiksgegevens wilt vinden, kunt u deze vinden in het gedeelte Account van de T-Mobile-app. Als u meer hulp wilt krijgen, moet u deze T-Mobile-ondersteuningspagina bekijken.

  Vertaal tekst en vind woorddefinities in een oogwenk met zwevende vertaler

Hoe gegevensgebruiksgegevens op T-Mobile te verwijderen?

Helaas is er geen manier om uw gegevens op T-Mobile te verwijderen, omdat dit het enige bewijs is van hoeveel gegevens u heeft verbruikt en uw T-Mobile-gebruik. T-Mobile heeft haar gebruikers niet de bevoegdheid gegeven om gegevens over het datagebruik te verwijderen. Voor meer hulp hierover kunt u verwijzen naar de T-Mobile-community.

Toont T-Mobile SMS-berichten op Bill?

Nee, T-Mobile toont niet de daadwerkelijke sms-berichten op de gegenereerde factuur. Maar het toont alle nummers van je sms- en belgeschiedenis, dat wil zeggen de nummers waarmee je hebt ge-sms’t of gebeld.

Hoe ver terug houdt T-Mobile telefoongegevens bij?

T-Mobile bewaart al je administratie maximaal 12 maanden. Na deze periode zijn de records voor altijd verdwenen en kunt u ze niet meer terugkrijgen.

Kunnen T-Mobile Accounthouders SMS-berichten lezen?

Nee, T-Mobile-accounthouders kunnen de sms-berichten niet lezen. T-Mobile laat zijn accounthouders niet toe om sms-berichten te lezen. Maar u kunt de gebruiksgegevens van T-Mobile zien in het gedeelte Account van uw account.

  Hoe u de achtergrond van uw Skype-videogesprek kunt wijzigen

Kan T-Mobile verwijderde tekstberichten zien?

Nee, T-Mobile kan de verwijderde sms-berichten niet zien. Als de berichten eenmaal verdwenen zijn, zijn ze voor altijd verdwenen en heeft niemand toegang tot die berichten.

Hoe verwijder ik mijn T-Mobile-oproeprecords?

Om de oproepgegevens van T-Mobile te verwijderen, heeft u een door T-Mobile ontwikkelde applicatie Digits nodig.

U kunt overwegen de onderstaande stappen te volgen om oproeprecords te verwijderen:

1. Start de Digits-app op uw mobiele telefoon.

2. Tik op de optie Oproepen in het bovenste menu van de app,

3. Kies de optie Bewerken in de rechterbovenhoek van het scherm.

4. Tik op de optie Alles verwijderen in de linkerbenedenhoek van het scherm.

5. Tik nogmaals op Verwijderen in de pop-up voor bevestiging.

Uw oproeplogboeken zijn succesvol verwijderd.

***

We hopen dus dat je meer hebt begrepen over het gebruik van T-Mobile, onbeperkte data van T-Mobile, gegevens over het datagebruik van T-Mobile en het verwijderen van browsergeschiedenis van T-Mobile. U kunt ons eventuele vragen over dit artikel of suggesties over elk ander onderwerp laten weten waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten