Geheim whiteboard voor uw slimme kantoor

We hebben allemaal wel eens een whiteboard gezien of gebruikt in ons dagelijks leven. We kunnen ongetwijfeld zeggen dat, hoewel whiteboards nuttig zijn, ze er op de meeste muren ongelooflijk saai en onaantrekkelijk uitzien.

Bovendien kan alles wat we op deze whiteboards schrijven, openlijk worden gezien door iedereen in de buurt. Dit belemmert op de een of andere manier de privacy van de whiteboard-gebruikers.

Nu vraag je je misschien af ​​of er een alternatief is voor deze traditionele saaie whiteboards die je privacy aantasten. Nou, je hebt geluk! Sable Flow biedt Secret Whiteboards, een hangend posterframe dat opent als een boek om een ​​dubbelzijdig magnetisch whiteboard bloot te leggen.

Sable Flow’s Secret Whiteboard heeft vele voordelen en een unieke opbouw. Laat ons meer weten over waarom we whiteboards moeten gebruiken en waarom geheime whiteboards de voorkeur hebben als het gaat om het kopen ervan.

Waarom een ​​whiteboard gebruiken?

Van alle dingen die je zou kunnen vragen, zou de eerste vraag zijn waarom ik een whiteboard zou moeten gebruiken. Of anders, waarom zou ik zelfs een whiteboard gebruiken als alles eenvoudig met apparaten kan worden beheerd?

Het antwoord op beide vragen is dat je met whiteboards je leven op de beste manier kunt organiseren.

We hebben allemaal verschillende elektronische apparaten om onze taken en schema’s bij te houden, maar veel mensen krijgen te maken met technologische vermoeidheid.

Technologiemoeheid wordt veroorzaakt door continu gebruik van elektronische apparaten en een langere schermtijd. Het resulteert in een geleidelijke afkeer van alle apparaten, en wat je ook doet, zal ongemak veroorzaken.

Dus als we onze gedachten en taken opschrijven voordat we ze uitvoeren, doen we het werk misschien beter en onthouden we ze. Het is ook medisch bewezen dat je je doelen, aantekeningen, gedachten, taken en herinneringen beter kunt onthouden door ze op te schrijven. Als u zich herinnert wat u vervolgens wilt doen, vergroot u uw kansen om op tijd te werken.

  Cloudflare SSL breekt WordPress & Joomla en hoe dit te repareren

Wanneer u een whiteboard gebruikt, kunt u uw ideeën ook op uw eigen manier uiten. U kunt spannende vormen, verschillende kleuren en aantrekkelijk handschrift gebruiken om uw whiteboardnotities er interessant en opvallend uit te laten zien. Het zorgt ervoor dat je naar je aantekeningen wilt kijken en verveelt je niet.

Waarom het geheime whiteboard van Sable Flow gebruiken?

Whiteboards kunnen behoorlijk nuttig zijn voor bepaalde mensen die niet graag dingen vergeten, omdat er voortdurend ideeën in onze gedachten opkomen. Sommige mensen vinden deze met krabbels bedekte witte oppervlakken echter hinderlijk als het gaat om ontspannen tijdens de vrije tijd op het werk.

Anderen kunnen het moeilijk vinden om hun gedachten en ideeën bloot te stellen aan de mensen om hen heen. Dit is het doel waarvoor het Secret Whiteboard van Sable Flow is ontworpen.

Met het geheime whiteboard kunt u het dubbelzijdige bord sluiten en verwisselen met een foto naar keuze, in plaats van dat u aan het eind van elke dag al uw whiteboard-notities hoeft te bekijken of te wissen. Dit komt allemaal door de magnetische eigenschappen van het whiteboard.

Bovendien kunt u met een paar magneten elk essentieel materiaal op het Secret Whiteboard bevestigen. Hoewel het een eenvoudig idee is, kan het je helpen stress te verminderen en een meer georganiseerd kantoor te hebben.

Kenmerken van het geheime whiteboard van Sable Flow

Drie verschillende maten

Het Sable Flow’s Secret Whiteboard is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Ze zijn klein, middelgroot en groot. Whiteboards in het kleine formaat hebben gesloten afmetingen van 14,5 x 20,75 x 1,5 inch en open afmetingen van 26,25 x 20,75 x.75 inch.

De middelgrote whiteboards zijn 20,5 x 26,5 x 1,5 inch gesloten en 41,25 x 26,5 x 0,75 inch open. Ten slotte hebben grote geheime whiteboards gesloten afmetingen van 22,5 x 32,5 x 1,5 inch en open afmetingen van 42,25 x 32,5 x 0,75 inch.

Veranderlijk kunstwerk

U kunt de meegeleverde afbeelding onmiddellijk uitschuiven voor uw favoriete poster of afdrukken om uw geheime whiteboard te personaliseren.

De foto die het bedrijf zal sturen, is het kunstwerk dat je kunt zien op de eerste foto van het door jou geselecteerde bord op de website. Met het snelwisselmechanisme dat bij het whiteboard wordt geleverd, kun je je ruimte snel opfrissen.

Opslag is inbegrepen in het frame

Je kunt je stiften, gummen en papieren opbergen in het geheime magnetische whiteboard. Dus, met magnetische opslag in het geheime whiteboard, kunt u uw gebied georganiseerd houden. Elk bord wordt geleverd met magnetische versieringen die binnenin kunnen worden opgeborgen.

  Tekst en cijfers zoeken en vervangen in Excel

Twee verschillende framekleuropties

Alle borden zijn verkrijgbaar in een zwart of wit frame, ongeacht de grootte. Deze brede lijsten passen goed bij vrijwel alle soorten achtergronden en muren. De lijsten zijn voldoende breed, waardoor ze een mooiere en opvallendere uitstraling krijgen.

Eenvoudige installatie

Het enige dat u hoeft te doen om het Sable Flow’s Secret Whiteboard te installeren, is een locatie kiezen en de schroeven boren. De inschroefbare gipsplaatankers moeten eerst aan de muur worden bevestigd.

U moet de sleutelgathardware aanpassen zodat het bord in de gewenste richting opent. Om het whiteboard te vergrendelen, steekt u de sleutelgathangers in de ankerschroeven en drukt u ze naar beneden.

Volledig veilige sluiting

Het Secret Whiteboard is een fantastisch hulpmiddel om werk en vrije tijd te scheiden. Je kunt ’s ochtends je gedachten op het lege whiteboard krabbelen, het vervolgens sluiten als de dag sluit en het vredige beeld dat erachter schuilgaat onthullen. De hoeken van deze whiteboards hebben een sterke magnetische sluiting die onbevoegd openen voorkomt.

Deuropening in twee richtingen

Je kunt kiezen in welke richting het Secret Whiteboard zal openen dankzij de verstelbaarheid van de sleutelgathardware, waardoor je een ruime keuze hebt over hoe het eruit zal zien. Deze whiteboards zijn eenvoudig verstelbaar zodat ze in beide richtingen kunnen hangen.

Wat wordt er bij het geheime whiteboard geleverd?

Sable Flows biedt veel accessoires samen met zijn geheime whiteboard. Het heeft een kunstprint die eenvoudig kan worden verwijderd voor vervanging.

Daarnaast wordt hij geleverd met een montageset en een magnetisch whiteboard of frame. Het bevat ook een magnetische marker, een magnetische gum en zes houten magneten voor een meer gestructureerde opstelling.

Wat zijn de kosten van deze geheime whiteboards?

Het lijdt geen twijfel dat de geheime whiteboards van Sable Flow voor de meeste mensen een must-buy zijn. Deze whiteboards hebben een zeer reële prijs in vergelijking met de kosten van een traditioneel whiteboard. De prijzen van deze verborgen whiteboards variëren afhankelijk van de grootte van het whiteboard.

De kosten van alle accessoires en het kunstwerk zijn inbegrepen in de totale kosten. De kosten van een klein geheim whiteboard zijn $ 159.

  Volledige gids om neprecensies op Amazon te identificeren

Het middelgrote geheime whiteboard kost $ 199 en het grote geheime whiteboard kost $ 259. Deze whiteboards worden ook geleverd met extra ongevallenbescherming, wat wat extra geld kost maar veel voordelen biedt.

Waar bewaart u uw geheime whiteboard?

Je kunt goed en lang in je huis kijken voor een prachtige plek om een ​​verborgen whiteboard op te bergen, want ze zijn een geweldig accent in elke ruimte. Het kan aan elke muur worden bevestigd, ongeacht de kleur of stijl van de muren.

Het thuiskantoor is de meest typische kamer in huis waar een verborgen whiteboard kan worden gevonden. Het is eenvoudig te gebruiken en een fantastische locatie om essentiële herinneringen op te slaan. Het grootste deel van uw werk wordt gedaan op het kantoor aan huis, waar u ook uw klusjes kunt noteren en daarna uw lijst kunt bewaren.

Gebruik een verdekt whiteboard in je studieruimte voor weer een fantastische toepassing. Het maakt niet uit waar u of uw kinderen studeren. Het kan een kamer zijn of een aangepaste ruimte waar het een fantastisch idee zou zijn om een ​​verborgen whiteboard te plaatsen.

Een verborgen whiteboard werkt ook goed in een knutselruimte. U kunt lijsten maken als u nieuwe benodigdheden nodig heeft om ervoor te zorgen dat u het niet vergeet. U kunt ook een lijst maken met de taken die u wilt uitvoeren op uw geheime whiteboard, zodat het naast uw knutselspullen staat.

Conclusie

Secret Whiteboards zijn een uitstekende aanvulling op elk huis. Het kan worden beschouwd als een van de beste innovaties van traditionele whiteboards. Deze whiteboards houden niet alleen uw notities verborgen, maar geven uw muren ook een strakke en esthetische uitstraling. Ongetwijfeld is het kopen van een geheim whiteboard uw geld waard en op de lange termijn erg handig.

U kunt ook enkele beste virtuele kantooroplossingen verkennen die u voor uw bedrijf kunt gebruiken.

gerelateerde berichten