Gepersonaliseerde videostreaming voor Android en iOS

Maanden na de overname door StumbleUpon vond de video-aanbevelingsengine 5by eind januari eindelijk zijn weg naar iOS en Android. StumbleUpon nam de start-up in september 2013 over met als doel gebruikers op maat gemaakte video’s te bieden die hun stemming, sfeer en situatie weerspiegelen. Het concept blijft vergelijkbaar met het huidige aanbod van StumbleUpon: het biedt video’s uit verschillende bronnen die specifiek gericht zijn op de geselecteerde situatie of stemming. Met andere woorden, 5by is het video-equivalent van StumbleUpon. Lees verder na de sprong om uit te vinden hoe het werkt.

5by haalt video’s uit verschillende bronnen, maar meestal kijk je video’s van YouTube. Dankzij de diepe YouTube-integratie kun je een gigantische bibliotheek met inhoud verwachten, inclusief video’s met betrekking tot beroemdheden, technologie, muziek, entertainment, how-to’s en alles daartussenin. De gebruikersinterface is elegant en intuïtief op beide ondersteunde platforms.

  Diabetes beheren door bloedsuiker, activiteit en medicatie bij te houden [iOS]

Bij de lancering vraagt ​​5by om een ​​paar details over jezelf, bijvoorbeeld je huidige stemming, wat je vrienden van je vinden, wat je leuk vindt, enz. Deze eerste vragenlijst is bedoeld om de app te helpen gepersonaliseerde afspeellijsten te maken uit een index van miljoenen van video’s. Dat is niet alles; het leert ook uw veranderende interesses in de loop van de tijd. Daarna moet u zich ook aanmelden bij de service, wat snel kan via uw Facebook- of e-mailaccount.

De interface heeft meerdere geanimeerde achtergronden die bij elke lancering doorlopen. Als u vanaf de zeer linkerrand van het scherm naar binnen veegt, wordt het navigatiemenu van 5by tevoorschijn gehaald, waarmee u uw gepersonaliseerde video-index opnieuw kunt aanpassen.

  De beste Android-games van 2019

Nadat je de app hebt verteld waarin je geïnteresseerd bent, vraagt ​​5by ook hoeveel vrije tijd je nog hebt. Schuif eenvoudig uw vinger over de tijdknop rond de afspeelknop om het gewenste aantal minuten in te stellen, druk vervolgens op Afspelen, leun achterover, ontspan en bekijk uw eigen gepersonaliseerde videostream.

Het afspeelscherm toont de duur van de huidige video, de bron, evenals knoppen om het HD-formaat te wisselen, de video te beoordelen, leuk te vinden en op Facebook te plaatsen.

De app is gratis beschikbaar op iOS en Android. Download het naar uw apparaat via de juiste link hieronder.

  gFile is een eenvoudige Android-bestandsbeheerder met een op Gmail geïnspireerde interface

Download 5by voor Android

Download 5by voor iOS