Gevonden verloren iPhone ontgrendelen

iPhones zijn de veiligste apparaten ter wereld. En ze staan ​​niet alleen bekend om hun beveiliging, maar ook om hun camera’s, software en andere veiligheidsvoorzieningen. Hoewel ze duur zijn, krijg je voor zo’n bedrag volledige beveiliging en een veilige omgeving voor je apparaat. Stel dat je ooit je iPhone hebt gevonden en erop bent ingelogd. In dat geval kun je je iPhone eenvoudig opsporen met de Zoek mijn-locatieservice van Apple. En als u niet wilt dat de gegevens van uw iPhone in het bereik van anderen komen, kunt u het apparaat ook vergrendelen, zodat de persoon die de telefoon heeft of heeft gestolen deze niet kan zien. Als je iemand bent die geen contact kan opnemen met de eigenaar van de iPhone die je hebt gevonden en die je wilde ontgrendelen, dan helpt dit artikel je daarbij. Het zal u stapsgewijs begeleiden bij het ontgrendelen van gevonden verloren iPhone en het terugzetten naar de fabrieksinstellingen van een gestolen iPhone. U leert ook wat u moet doen als u een verloren iPhone vindt en hoe u een iPhone kunt ontgrendelen als u niet de oorspronkelijke eigenaar bent.

Gevonden verloren iPhone ontgrendelen

Blijf verder lezen om de stappen te vinden waarin wordt uitgelegd hoe u een gevonden verloren iPhone kunt ontgrendelen en een gestolen iPhone kunt terugzetten naar de fabrieksinstellingen met handige illustraties voor een beter begrip.

Kan ik een iPhone ontgrendelen die ik heb gevonden? Kun je een iPhone ontgrendelen die je hebt gevonden?

Ja, u kunt gevonden verloren iPhone ontgrendelen. Officieel zullen de verloren iPhones hoogstwaarschijnlijk worden vergrendeld door de eigenaar. En met behulp van Apple’s Zoek mijn-service kan de eigenaar zijn apparaat gemakkelijk opsporen. Om de activeringsvergrendeling volledig te verwijderen, moet u eerst het apparaat resetten en de activering en SIM-vergrendeling verwijderen, die u kunt gebruiken met behulp van verschillende software, zoals iTunes, Wootchy iSalvoren Tenorshare 4MeKey. Als je wilt weten hoe je de gevonden verloren iPhone kunt ontgrendelen, kun je de stappen volgen die verder in dit artikel worden genoemd.

  Hoe een bankrekening uit de Cash-app te verwijderen

Kan een gestolen iPhone worden ontgrendeld?

Ja, een gestolen iPhone kan vrij eenvoudig worden ontgrendeld met slechts een paar klikken. Sommige software die u op internet kunt vinden, helpt u de iPhone te ontgrendelen, de toegangscode te omzeilen en de simkaartvergrendeling uit te schakelen. Hoogstwaarschijnlijk vergrendelt de echte eigenaar van de iPhone zijn telefoon via Apple ID. En als u het apparaat niet uitzet of het apparaat niet volledig laat rusten en het activeringsslot verwijdert, kan de eigenaar het apparaat gemakkelijk opsporen totdat de iPhone zijn Apple ID erop heeft aangemeld.

Kun je een gestolen iPhone terugzetten naar de fabrieksinstellingen?

Ja, je kunt een gestolen iPhone terugzetten naar de fabrieksinstellingen, maar hiervoor heb je een computer nodig waarop iTunes is geïnstalleerd. Het resetten van de iPhone is eenvoudig, maar als de iPhone is vergrendeld, zelfs als u de iPhone reset, wordt de vergrendeling op de iPhone niet verwijderd. Om de vergrendelde iPhone te ontgrendelen, moet je de externe jailbreak-software gebruiken, waarmee je de iPhone kunt gebruiken zoals deze van jou is als een fris nieuw apparaat. Er zijn stappen vermeld in de kop over het ontgrendelen van gevonden verloren iPhone verderop in dit artikel.

Kun je een iPhone ontgrendelen als je niet de oorspronkelijke eigenaar bent?

Ja, u kunt een iPhone ontgrendelen als u niet de oorspronkelijke eigenaar bent. Om dit te doen, kunt u de hulp inroepen van extern ondersteunde software, zoals iTunes, Wootechy iSalvor, Tenorshare 4MeKey en anderen. Met dergelijke software kunt u de schermvergrendeling verwijderen en activering omzeilen, FMI uitschakelen, de iPhone-simvergrendeling verwijderen en het iCloud-activeringsvergrendelingsscherm omzeilen. Als u iTunes gebruikt, kunt u alleen de iPhone resetten.

  Zoek welk Pokémon-type het beste is voor een sportschoolgevecht in Pokémon Go

Is een gestolen iPhone nutteloos?

Nee, gestolen iPhones zijn niet nutteloos. Ze kunnen opnieuw worden gebruikt als u ze ontgrendelt. iPhones staan ​​bekend als het veiligste mobiele apparaat ter wereld, maar het is nog steeds software en er bestaat geen stukje software in deze wereld dat niet kan worden gehackt. Dus hebben andere softwarebedrijven mazen in het besturingssysteem van het apparaat gevonden en hun systeem ontwikkeld, waarmee de gebruiker het verloren en gevonden of gestolen apparaat vrij eenvoudig en zonder enige moeite kan ontgrendelen.

Wat te doen als u een verloren iPhone vindt? Wat te doen met gevonden iPhone?

Laten we eens kijken welke acties u kunt ondernemen als u een verloren iPhone vindt:

  • Neem eerst contact op met de persoon aan wie die iPhone toebehoort. Als de eigenaar van de iPhone zijn apparaat heeft vergrendeld, vindt u het back-upcontactnummer van de eigenaar of iemand gerelateerd aan de eigenaar op het scherm. U kunt ze dus bellen en de telefoon terugsturen.
  • Als je de eigenaar niet kunt bereiken, ga dan onmiddellijk naar de dichtstbijzijnde Apple Store zodat deze de eigenaar kan opsporen en het apparaat kan terugsturen.

Dit is wat u moet doen als u een verloren iPhone vindt.

Wat gebeurt er als u een simkaart in een vergrendelde iPhone plaatst?

Als je een simkaart in een vergrendelde iPhone plaatst, werkt deze alleen als de geplaatste simkaart dezelfde is waarmee het apparaat is geactiveerd. Anders werkt het apparaat niet. Wanneer u een frisse nieuwe iPhone instelt, wordt u om een ​​activeringstelefoonnummer gevraagd. Dit is wanneer u uw iPhone activeert met het telefoonnummer van uw simkaart. En als je in dat geval per ongeluk je iPhone hebt vergrendeld, kun je contact opnemen met je SIM-netwerkprovider voor verdere activeringsstappen. Als de iPhone die u gebruikt, is verloren en gevonden, moet u software van derden gebruiken om de iPhone en SIM-kaart te ontgrendelen.

Hoe gevonden verloren iPhone te ontgrendelen?

Als u de Apple ID en het wachtwoord van uw iPhone niet weet of bent vergeten en uw iPhone-activeringsslot niet kunt ontgrendelen, moet u uw iPhone herstellen vanaf iTunes vanaf uw pc. Volg de onderstaande stappen om hetzelfde uit te voeren op uw apparaat.

  Hoe u Disney+ gemakkelijker kunt streamen met sneltoetsen op het toetsenbord

Opmerking: met deze methode worden al uw iPhone-gegevens gewist.

1. Open eerst de iTunes app op je pc of laptop.

2. Druk kort op de knop Volume omhoog op uw iPhone.

3. Druk vervolgens op de knop Volume omlaag en laat deze snel weer los.

4. Houd nu de aan/uit-knop ingedrukt totdat het pictogram Verbinden met laptop (scherm Herstellen) op de iPhone verschijnt.

Opmerking: als u een iPhone met een Home-knop gebruikt, houdt u de knop Volume omlaag + Home ingedrukt totdat het pictogram Verbinden met laptop verschijnt.

5. Klik vervolgens op de optie Herstellen in de pop-up op iTunes, zoals hieronder weergegeven.

Opmerking: door op deze optie te klikken, wist iTunes alle instellingen en inhoud, inclusief uw iPhone-toegangscode.

6. Klik op Herstellen en bijwerken.

7. Klik op het pictogram Downloaden om de firmware te downloaden.

Opmerking: iTunes zal je iPhone herstellen nadat het downloadproces is voltooid.

8. iTunes herstelt de software op je iPhone. Wacht tot het proces is voltooid.

Hierna kunt u uw iPhone nu ontgrendelen zonder toegangscode of Apple ID en wachtwoord.

***

Dus we hopen dat je hebt begrepen hoe je een gevonden verloren iPhone kunt ontgrendelen en een iPhone kunt ontgrendelen als je niet de oorspronkelijke eigenaar bent met de gedetailleerde stappen om je te helpen. U kunt ons vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten