Girls X Battle 2-cadeaucodes: nu inwisselen

Girls X Battle 2 is een populaire game in de Google Play Store en Apple Store. Girls X Battle 2-codes zijn geheime spelcodes die beschikbaar zijn voor gebruikers om gebruik te maken van verschillende geschenken en boosts in het spel. Er zijn meerdere cadeaucodes voor de Girl X Battle-game die een gebruiker kan gebruiken om hun game-ervaring te verbeteren. Deze codes zijn geen cheatcodes, het zijn eerder echte cadeaucodes die regelmatig worden vrijgegeven en stopgezet door de ontwikkelaars. De verzilveringscode van Girl X Battle wordt af en toe bijgewerkt en aankondigingen worden gedaan via de officiële social media-handvatten. Je kunt het spel spelen met verschillende Girls X Battle-personages en de codes inwisselen om een ​​betere kans te maken om de gevechten te winnen.

Girls X Battle 2-cadeaucodes: nu inwisselen

Lees verder om meer te weten te komen over de cadeaucodes die je kunt inwisselen in Girls X Battle 2-game in detail.

Wat is Girls X Battle 2?

Girls X Battle 2-codes zijn een van de meest populaire en snelstgroeiende mobiele anime-games. Het spel is ontwikkeld door Westlake Technologies Co. Pvt. Ltd. De game kan worden gedownload van de Google Play Store voor Android-gebruikers en ook in de Apple Store voor IOS-gebruikers. In de Google Play Store heeft de game een indrukwekkende gebruikersbeoordeling van 4,4. De gameplay bestaat uit gevechten uit de vrije hand die spelers voldoende vrijheid geven om de game-ervaring te verkennen.

Hoe Girls X Battle 2 op je Android-apparaat te installeren

Je kunt de Girls X Battle 2-game installeren via de Google Play Store. Volg deze eenvoudige stappen om de game op je apparaat te installeren.

  7 Image Repair-software om beschadigde foto's te herstellen

1. Open Google Play Store vanuit het telefoonmenu.

2. Typ Girls X Battle 2 in de zoekbalk en zoek ernaar.

3. Selecteer de game in het zoekresultaat en tik op de knop Installeren.

Wat zijn Girls X Battle 2-codes?

Meerdere geheime codes kunnen worden gebruikt om verschillende beloningen en in-game-items in het spel te krijgen. Deze codes kunnen in het spel worden ingewisseld door de code in te voeren in de instellingen. De spelcodes worden regelmatig bijgewerkt door de ontwikkelaars en er worden nieuwe codes beschikbaar gesteld om nieuwe en spannendere beloningen te krijgen. Houd daarom altijd de nieuwe codes voor Girls X battle 2-codes in de gaten. In deze gids hebben we een lijst opgesteld met alle werkende en alle verlopen cadeaucodes voor Girl X Battle.

Lijst met werkende meisjes X Battle 2-codes

Het volgende is de lijst met alle beschikbare en werkende Girl X Battle-inwisselcodes.

 • GXB222: gebruik deze code om 30 Advanced Capsules in te wisselen (deze code is alleen geldig voor nieuwe spelers)

 • HappyHLW: Gebruik deze code om deze cadeaucode in te wisselen voor 500 Gems, 10 Adv. Capsule-munten en 5 zielen-tokens (geldig tot 3 november 2022)

Lijst met verlopen Girls X Battle 2-codes

Het volgende is de lijst met alle verlopen en beëindigde Girls X Battle-personagescodes.

 • MidAutumn815: gebruik deze code om 2022 Gems, 40 Adv. Capsule Coins, 7 Seal en 12 Super Slot-tickets (geldig tot 16 september 2022)

 • HAPPY4TH: gebruik deze code om 2022 Gems, 200 Adv. Capsule Coins, 7 Seal, 12 Super Slot-tickets (geldig tot 1 augustus 2022)

 • GXB2FR2ANS: Gebruik deze code om 999 Gems en 10 Adv. Capsulemunt (geldig tot 25 december 2021)

 • GXB2DE1: Gebruik deze code om 910 Gems en 10 Adv. Capsulemunt (geldig tot 1 oktober 2021)

 • GXB2JP2: gebruik deze code om 816 edelstenen en 10 geavanceerde capsulemunten in te wisselen (toegevoegd op 1 augustus 2021)

 • 2021GXB2: gebruik deze code om 500 edelstenen en 5 geavanceerde capsulemunten in te wisselen (geldig tot 22 juli 2021)

 • XmasGirls2: gebruik deze code om 30 Advanced Capsules in te wisselen

 • 25a99f5a: gebruik deze code om 100 edelstenen en 60 scherven van een 4-sterrenmeisjeskarakter in te wisselen

 • fab1df79: gebruik deze code om 188 edelstenen en 50 scherven van een 5-sterrenmeisjeskarakter in te wisselen

 • GXB2JP1: gebruik deze cadeaucodes voor Girl X Battle om edelstenen en scherven in te wisselen

 • 24asdfzq: gebruik deze Girl X Battle-inwisselcode om 188 edelstenen en 80 scherven van een 5-sterrenmeisje in te wisselen

Hoe Girls X Battle 2-codes in te wisselen

Als je nieuw bent in het spel, weet je misschien niet hoe je de codes voor Girls X Battle 2 moet inwisselen. Het inwisselen van de codes om nieuwe beloningen en Girls X Battle-personages te krijgen is echter niet moeilijk en kan worden gedaan door een paar eenvoudige stappen te volgen. .

1. Start het spel vanuit het telefoonmenu.

2. Tik aan de rechterkant van het scherm op de menuoptie.

3. Klik in het nieuwe venster dat verschijnt op de knop Inwisselen.

4. Voer in het gedeelte Voer uw cadeaucode in, uw cadeaucode in.

5. Klik ten slotte op de knop Activeren om de beloningen voor het spel in te wisselen.

Hoe nieuwe Girls X Battle 2-codes te krijgen

Girls X Battle 2-codes zijn geen cheatcodes voor de game, maar legitieme cadeaucodes die door de ontwikkelaars voor de gebruikers worden vrijgegeven. Telkens wanneer nieuwe codes worden vrijgegeven door de ontwikkelaars, is de kans groot dat er een aankondiging op de officiële fanpagina’s van het spel zal zijn. Daarom is een van de beste methoden om updates over nieuwe codes en verlopen codes te krijgen, het volgen van de officiële fanpagina’s op verschillende sociale-mediaplatforms. Er zijn actieve fanpagina’s op Facebook. Je kunt de ontwikkelaars ook volgen op andere sociale mediaplatforms zoals officiële Instagram, Facebook, YouTube, Reddit en Twitter. Je kunt ook lid worden van de officiële Discord-groep van de game om regelmatig updates over de game en de codes te krijgen. Je kunt ook verschillende speciale blogs en websites volgen om de laatste updates en nieuws over de game te krijgen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Hoe speel je Girls X Battle mobiel spel?

antw. De mobiele game Girls X Battle is beschikbaar op Android- en IOS-apparaten. De gameplay concentreerde zich op de karakters van anime-meisjes die strijden in snelle gevechten.

Q2. Waar vind je codes voor het Girls X Battle-spel?

antw. Sommige meerdere speciale websites en blogs bieden routine-updates voor nieuwe game-updates, inclusief nieuwe codes en het verlopen van een werkende code.

Q3. Hoe weet ik of een code voor Girls X Battle is verlopen?

antw. Als een code niet werkt in het spel, komt dat waarschijnlijk omdat de code al is verlopen. Je kunt ook bepaalde blogs volgen om te controleren of een code werkt of niet.

***

We hopen dat deze gids nuttig voor je was en dat je Girls X Battle 2-codes hebt kunnen krijgen. Laat ons weten welke code voor u heeft gewerkt en welke u de beste beloning heeft opgeleverd. Als u suggesties of vragen voor ons heeft, laat het ons dan weten in het opmerkingengedeelte.

gerelateerde berichten