Google introduceert toegangssleutels en Microsoft Pegasus voor startups

Hallo! 🙋We hebben vandaag de volgende updates voor je! 📣

Google introduceert wachtwoorden om in te loggen zonder wachtwoorden

In de laatste update heeft Google de allereerste Passkeys aangekondigd om in te loggen op Gmail- en YouTube-accounts zonder een wachtwoord in te voeren. Door de integratie van Passkeys kunt u zich veilig aanmelden bij uw Google-account met uw vingerafdruk, gezicht, schermvergrendeling of hardwarebeveiligingssleutel.

Google stelt dat Passkeys een veiligere en handigere optie zijn om wachtwoorden te vervangen en zonder wachtwoorden kunnen inloggen op Google ID-gekoppelde accounts, zoals Gmail en YouTube. Ze zijn compatibel met de belangrijkste platforms en stellen gebruikers in staat om zonder wachtwoord in te loggen op hun accounts.

Wachtwoordsleutels zijn een nieuwe methode om in te loggen op apps en websites die gebruiksvriendelijk is en een verbeterde beveiliging biedt in vergelijking met traditionele wachtwoorden. Gebruikers hoeven niet te vertrouwen op gemakkelijk te onthouden wachtwoorden die vatbaar zijn voor aanvallen.

Passkeys gebruiken biometrische authenticatie, zoals vingerafdrukken en gezichtsherkenning, of pincodes voor schermvergrendeling om gebruikers toegang te geven tot hun apps en sites. In tegenstelling tot wachtwoorden zijn wachtwoordsleutels beter bestand tegen online aanvallen zoals phishing, waardoor ze een veiliger optie zijn dan traditionele eenmalige codes die via sms worden verzonden.

  8 manieren om Tinder-profielen te bekijken zonder account

Stappen om Google Passkeys in te schakelen: Klik in het geval van Gmail-gebruik op de profielfoto, ga vervolgens verder met het beheren van het Google-account, selecteer beveiliging en tot slot Passkeys. De functie is compatibel met zowel Android als iOS.

Het kan ook worden ingeschakeld op het Windows-bureaublad als er een vingerafdrukscanner in het toetsenbord is opgenomen of als er externe toegangssleutels beschikbaar zijn. Na activering van Passkeys zal Google ook authenticatie in twee stappen (2SV) elimineren tijdens het aanmeldingsproces.

Parsio 2.0

Parsio is een door AI aangedreven documentparser die automatisch gegevens extraheert. Het maakt gebruik van machine learning-methoden om gestructureerde informatie uit verschillende bronnen te extraheren, waaronder e-mails, PDF-documenten, Excel-, HTML-, CSV- en XML-bestanden.

De verzamelde gegevens kunnen na analyse eenvoudig worden geëxporteerd naar Google Spreadsheets, Quickbooks, Slack, Notion, Dropbox en meer dan 6000 andere compatibele programma’s. U kunt ook de door AI aangestuurde OCR-parser gebruiken om binnen enkele seconden de juiste gegevens uit gescande afbeeldingen en foto’s te extraheren.

  VLAN versus subnet: verschillen uitgelegd [2023]

Volgens de website helpt Parsio bij het automatiseren van het proces, bespaart het cruciale tijd en zorgt het voor meer precisie, waardoor uw bedrijf wordt gestroomlijnd en de productiviteit wordt verhoogd. Dankzij de automatisering van de e-mailparser kan het in realtime nauwkeurige gegevens uit e-mails, handtekeningen en bijlagen extraheren en exporteren.

Parsio wordt vertrouwd door meer dan 3000 van ’s werelds beste organisaties om hen te helpen efficiënter te werken, en wordt erkend door topexperts.

Nieuwe LinkedIn AI-functie kan u helpen om aangenomen te worden

Volgens de meest recente release van Linkedin test het bedrijf generatieve AI om gepersonaliseerde berichten te genereren voor rekruteringsmanagers op basis van het profiel van de gebruiker.

In het bericht staat dat Linkedin generatieve AI-technologie zal gebruiken om een ​​op maat gemaakt eerste bericht te genereren op basis van uw profiel, het profiel van de rekruteringsmanager, de functieomschrijving en de specifieke organisatie waarin u geïnteresseerd bent om een ​​productief gesprek te beginnen.

LinkedIn zal generatieve AI en gebruikersprofielen gebruiken om AI-aangedreven gepersonaliseerde schrijfaanbevelingen te bieden aan premium abonnees om hen te helpen gepersonaliseerde berichten op te stellen voor het zoeken naar een baan. De nieuwe functie is naar verwachting in de komende maanden beschikbaar.

In de post stond ook dat maatwerk nog steeds cruciaal is, dus controleer en herzie het concept om het je eigen te maken voordat je het naar de rekruteringsmanager stuurt.

  Hoe de bal te zien vallen op oudejaarsavond

Microsoft lanceert Pegasus-programma voor startups, waarbij tot $ 350.000 aan credits wordt toegekend

Microsoft is van plan zijn zelfbedieningsplatform, Startup Founders Hub, uit te breiden door het Pegasus-programma te lanceren, een nieuw incubatorprogramma.

Dit programma kiest startups met marktgerichte producten en beloont ze tot $ 350.000 aan Azure-, GitHub- en LinkedIn-tegoeden. Bovendien krijgen geselecteerde startups adviseurondersteuning en “toegang tot de beste Microsoft-technologie”, aldus de Microsoft-blog.

Pegasus is een tweejarig initiatief dat start-ups verwelkomt die actief zijn binnen de Founders Hub van Microsoft en klantgerichte producten bieden die zijn gebouwd op de Microsoft Cloud.

Volgens de algemeen directeur van Microsoft for Startups is het bereiken van een vroege product-market fit, inclusief omzetgroei, een gevestigd verkoopteam en een bewezen go-to-market-methodologie, een eerste vereiste.

Volgens de release krijgen Pegasus-organisaties ook een gepersonaliseerde cloudoplossingsarchitect toegewezen om hen te helpen technisch succes te behalen en bevoorrechte toegang te krijgen tot het AI-aanbod van Azure. Binnen Pegasus fungeren deze architecten als een enkel contactpunt, waardoor de betrokkenheid van de startup bij Microsoft-klanten wordt gestroomlijnd en tegelijkertijd toezicht wordt gehouden op nalevings- en beveiligingsmaatregelen.

Ga voor meer updates naar de categorie Nieuwste technologie.