Grootste marktplaats om online bedrijven te kopen en verkopen met een paar klikken – Flippa

Men moet eerst het concept van een marktplaats begrijpen om een ​​online marktplaats voor het kopen en verkopen van bedrijven echt te begrijpen.

Een echte of virtuele locatie waar kopers en verkopers elkaar ontmoeten om goederen of diensten uit te wisselen, wordt een marktplaats genoemd.

Wat betekent een online marktplaats voor het kopen en verkopen van bedrijven, en hoe kan het u helpen?

De term “online marktplaats” verwijst naar een webplatform dat de communicatie tussen kopers en verkopers vergemakkelijkt om een ​​deal te sluiten. Het biedt een platform voor bedrijven om hun vestigingen te koop aan te bieden en de aandacht te trekken van wereldwijde kopers.

De online marktplaats heeft de manier veranderd waarop mensen zaken doen om producten en diensten te kopen en verkopen. Mensen hoeven niet meer naar een winkel of kantoor om fysiek een deal te sluiten.

In dit gedeelte worden verschillende online marktplaatsen onderzocht en hoe effectief professionals deze gebruiken om online bedrijven te kopen en verkopen.

Invoering

Flippa is een toonaangevende online marktplaats die is ontworpen om websites, blogs, Shopify-winkels, domeinen, apps en andere digitale activa te kopen en verkopen.

Flippa heeft $ 100 miljoen aan nieuwe aanbiedingswaarde en een gecombineerd maandelijks kopersbudget van $ 10 miljard, waardoor het de grootste marktplaats ter wereld is voor het kopen en verkopen van online bedrijven.

Het is een uitstekend platform voor bedrijven die een gevestigde website of app willen kopen met een reeds bestaand klantenbestand of een nieuwe startersblog die hun eigen online bedrijf willen starten.

Het functioneert als een gebruiksvriendelijke hub waar klanten snel een website of app kunnen identificeren om te kopen, een website of e-commercesite te koop kunnen plaatsen of een domein kunnen kopen om een ​​geheel nieuwe website te maken.

Enkele functies die Flippa biedt om het koop- en verkoopproces eenvoudiger en effectiever te maken, zijn de volgende:

 • Flippa biedt een schat aan nuttige informatie aan verkopers en kopers, zoals de mogelijkheid om door aanbiedingen te bladeren, filters te gebruiken om zoekopdrachten te verfijnen op criteria zoals websiteleeftijd, trefwoord, taal, enz., een veilig escrow-proces dat kopersbescherming garandeert, en gedetailleerde analyses waarmee gebruikers een duidelijk beeld krijgen van de website die ze overwegen.
 • U kunt op het juiste moment in contact komen met de juiste kopers, dankzij Flippa’s unieke matchingsysteem en ongeëvenaard kopersbereik. Het bekijken van het profiel van een koper en het onderhandelen over de beste voorwaarden wordt toegankelijker gemaakt door Flippa’s ingebouwde onderhandelingshub. Daarnaast is er een toegewijd ondersteunend personeel beschikbaar om vragen van klanten te beantwoorden.
 • Het scoresysteem van Flippa is een van de onderscheidende eigenschappen die kopers een algemeen idee geven van de toekomstige waarde van een website of app. Het systeem beoordeelt sites en applicaties op basis van verkeer, inkomsten, leeftijd en gebruikersbetrokkenheid.
  Liveweergave op Google Maps gebruiken

Naast de prachtige functies biedt het bedrijfsvriendelijke services, die in het onderstaande gedeelte worden besproken.

Diensten

Om naadloze transacties te garanderen en een bedrijfsvriendelijke online marktplaats te creëren, heeft Flippa essentiële diensten voor kopers en verkopers gemaakt, die we in dit gedeelte zullen bespreken.

Het Flippa-webplatform stemt zorgvuldig de behoeften van de koper en verkoper af met behulp van de meest recente technologieën, zodat de transactie tegen de juiste prijs, snel en tegen de laagste kosten plaatsvindt.

Deskundig advies

Flippa heeft een intern team en externe makelaars die helpen bij het vinden van het ideale koopje. Voor grote verkopen biedt Flippa een persoonlijke adviseur die toezicht houdt op het hele verkoopproces en helpt bij het proces dat nodig is om de beste prijs te krijgen.

Gratis bedrijfswaardering

Deze service zal u ten goede komen als u op zoek bent naar een gratis, snelle waardebepaling en automatische vermelding van uw bedrijf.

Met behulp van uw invoer en vergelijkingen met duizenden websites die al op Flippa hebben verkocht, berekent Flippa direct een waardering. Om af te sluiten onderzoekt Flippa verschillende bedrijfsmodellen, categorieën en leeftijdsgroepen.

Accountbeheer

Stel, u heeft een groot bedrijf en heeft behoefte aan volledig accountbeheer. Dan zorgt Flippa voor een professionele accountmanager die ervoor zorgt dat je door effectieve marketing de beste deal krijgt en dat de juiste mensen je merk zien.

Lijst privé

Omdat sommige bedrijven hun privacy op prijs stellen en ze niet openbaar willen maken, zorgt Flippa ervoor dat ze dit stilletjes en met een geselecteerde groep gekwalificeerde kopers doen.

Uw vermelding wordt alleen openbaar weergegeven in de zoekresultaten van Flippa. Bedrijven die hun merken willen behouden, verhullen hun bedrijfsnaam of, in sommige situaties, de anonimiteit van hun werknemers zouden dit in hun voordeel vinden.

Door ijverigheid

Als een koper een fatsoenlijk bedrijf wil kopen, maar meer informatie nodig heeft over bedrijfsevaluatie. In dat geval voert Flippa een due diligence uit op het bedrijf en geeft u een uitgebreid rapport dat u zal helpen bij uw beslissing om het bedrijf te kopen.

Financiering

Flippa biedt ook financieringsoplossingen van derden als u een bedrijf wilt overnemen en op zoek bent naar een lening of andere financieringskeuzes. De Small Business Administration (SBA), Rollovers for Business Startups (ROBS) in 401 (k) -plannen, ongedekte leningen, enz., behoren tot de keuzes die toegankelijk zijn.

Legale diensten

De juridische dienst van Flippa zou nuttig zijn, of u nu een koper of een verkoper bent die toekomstige geschillen wil vermijden. Een juridische dienst garandeert dat de transactie vlot, veilig en probleemloos verloopt.

Functies

De online marktplaats Flippa biedt verschillende multidimensionale functies die het voor kopers en verkopers gemakkelijker maken om transacties efficiënt en zonder obstakels af te ronden. Hier zijn er een paar om naar te kijken:

#1. Ondersteuning voor meerdere valuta’s

Aangezien bedrijven van over de hele wereld op Flippa staan, vergemakkelijkt het zakelijke transacties in meerdere valuta’s (veertien valuta’s). Als bedrijfseigenaar kunt u nu inkomsten, uitgaven en zelfs vraagprijzen vermelden in de valuta van uw voorkeur.

#2. Gecentraliseerd dashboard

Het gecentraliseerde dashboard maakt berichten, communicatie en het sluiten van verkopen vanaf één enkele locatie effectiever. Het helpt bij het uitvoeren van alle communicatie met betrekking tot uw bedrijfsvermelding.

Het dashboard bevat een shortlist van gewenste kopers, geeft voorbeelden weer van communicatie, archiveert ongewenste kopers en andere acties. Ook kunt u derden toevoegen, een bod uitbrengen, een bod uitbrengen, automatisch genereren of een LOI (intentieverklaring) uploaden, etc.

  Controllerknoppen op de Nintendo Switch opnieuw toewijzen

#3. Verificatie van fondsen

Stel dat u een gerenommeerd online product of een gerenommeerd bedrijf heeft dat op zoek is naar serieuze kopers. De fondsverificatieoptie van Flippa helpt u de verkoop sneller af te ronden.

Door hun fondsen vooraf te verifiëren, zal deze tool serieuze kopers uit de weg ruimen en het onderhandelingsproces versnellen. Deze functie koppelt alleen acquisitieklare kopers uit Flippa’s grootste wereldwijde koperspool aan de aanbieding.

#4. Marktinzichten

Marktinzichten zijn niets meer dan statistieken en peer-analyse-indicatoren. Het stelt kopers en verkopers in staat vergelijkende informatie te verkrijgen, waardoor ze inzicht kunnen krijgen in hun bedrijven en positievermeldingen.

Met cruciale prestatiemaatstaven biedt het transparante prijsgegevens voor vergelijkbare verkochte of actieve bedrijven.

#5. Vermeldingsverificatie

In de wereld van internet kunnen we fraudelijsten niet over het hoofd zien. Flippa verifieert uitstekend elk bedrijf op zijn online platform. Het team bevestigt inkomsten en primaire kosten door de gerapporteerde financiële gegevens te verifiëren met bankrekening- en primaire brongegevens.

Bovendien controleren ze de verkeersgegevens om ervoor te zorgen dat de geschreven paginaweergaven, het gebruikersverkeer en de oorspronkelijke bronnen correct zijn.

Belangrijke prestatiestatistieken worden opgehaald uit Shopify, Stripe, WooCommerce, Quickbooks Online, Google Analytics, Admob, Adsense en SEMRush om essentiële prestatie-indicatoren te verzamelen.

#6. Investeren

Flippa biedt ondernemers spannende manieren om geld in te zamelen en investeringsmogelijkheden voor investeerders. Via Flippa hebben geaccrediteerde investeerders in de VS toegang tot uitzonderlijke mogelijkheden om deel te nemen aan winstgevende, gezonde en groeiende online bedrijven.

Door verbindingen tot stand te brengen, ondersteunt Flippa de gevestigde e-commerce en verkleinen SaaS-bedrijven hun selectie voor hun beoogde exitstrategie.

#7. Borg

Escrow, het toonaangevende platform voor financiële zekerheid, en Flippa hebben zich verenigd. Escrow zorgt ervoor dat de verkooptransactie vlekkeloos verloopt. Het is een van de veiligste manieren om transacties uit te voeren, inclusief het verzamelen, vasthouden en vrijgeven van het geld zodra de deal is gesloten.

Na het bekijken van de bovenstaande diensten van Flippa, is het overduidelijk dat de online marktplaats een van de meest veilige, betrouwbare en toegankelijke platforms biedt voor het uitvoeren van online koop- en verkooptransacties.

Bedrijfsvermelding

Op Flippa kunnen verschillende online bedrijven te koop worden aangeboden. Hier zijn een paar voorbeelden:

 • Digitaal Vastgoed
 • E-commercesites
 • Dropshipping-zaken
 • Shopify-winkels
 • Aangesloten sites
 • FBA-winkels
 • SaaS-bedrijven
 • iOS- en Android-apps
 • Kant-en-klare websites
 • Sociale media-accounts
 • Websites voor huisdieren
 • Domeinen

Kijk vervolgens naar het prijsmodel van Flippa.

Prijs model

Flippa is een online marktplaats voor het kopen en verkopen van websites en andere digitale activa die bedrijven en ondernemers toegang geeft tot nuttige bronnen en diensten met verschillende prijsalternatieven.

In wezen is het prijsmodel van Flippa gebaseerd op de verwachte waarde van de website of dienst die wordt verkocht. De prijsstructuur varieert op basis van de transactiewaarde van $ 1 tot $ 10 miljoen.

Flippa’s VIP-programma biedt een gespecialiseerd team voor meer dan $ 10 miljoen aan deals in zijn VIP-pakket. Het team helpt bij het aanpassen van aanbiedingen, marketing, handmatig geselecteerde kopersmatching en onbeperkte ondersteuning gedurende het hele proces.

Succesvergoeding: Succesvergoedingen zijn afhankelijk van het transactiebedrag en worden beoordeeld wanneer ze zijn voltooid. Ze variëren van 4% tot 10%.

  Hoe vind je Tinder Login gebruikersnaam en wachtwoord

Standard, Enhanced, Premium en Ultimate zijn de vier prijsniveaus. Standaardpakketten variëren van $ 49 voor transacties onder $ 9.999 tot $ 599 voor transacties tussen $ 5 miljoen en $ 10 miljoen.

De kenmerken van deze bundels variëren. Bijna alle elementen die nodig zijn om het bedrijf op de lijst te zetten en de transactie effectief uit te voeren, zijn opgenomen in het hoogste niveau, Ultimate.

Alternatieven

De website-flip

De Website Flip is gemaakt om het kopen en verkopen van websites door gebruikers te vereenvoudigen. Gebruikers kunnen zoeken naar de beste websites voor hun behoeften met behulp van de eenvoudige gebruikersinterface die het biedt.

Bovendien stelt het klanten in staat om hun websites snel te koop aan te bieden en stelt het zelfs een escrow-service van een derde partij in om de veiligheid van hun aan- en verkopen te helpen garanderen.

De website is een effectieve en veilige manier om websites op internet te kopen en verkopen en is in verschillende bekende publicaties onder de aandacht gebracht.

Motion Invest

Motion Invest is een eenvoudige website die is ontworpen om inhoudswebsites in een snellere ruimte te kopen en verkopen. De website is een starterssite, dus er zijn slechts een paar vermeldingen (23) te vinden tijdens het opstellen van dit bericht.

Op de website kunt u een gratis waardebepaling krijgen. Op basis van de verkoopprijs analyseert de website ook de typische tijd die nodig is om een ​​website te verkopen.

Volgens de website duurt het gemiddeld 12 dagen om een ​​site te verkopen voor een veelvoud van 36x.

IndieMaker

Met meer dan 17.295 gebruikers is IndieMaker een community-marktplaats waar makers hun projecten, nieuwe domeinnamen en online bedrijven kunnen verkopen.

Het doel is om een ​​platform te bieden waarmee makers hun hele bedrijf kunnen beheren, hun tools en werk kunnen delen en gemakkelijk met hun klanten kunnen communiceren.

De website helpt klanten bij het vinden van de beste bronnen die ze nodig hebben om hun onderneming te starten dankzij de gebruiksvriendelijke lay-out en intuïtieve functies.

Het platform maakt het voor makers eenvoudig om de ideale kopers voor hun online producten en diensten te vinden met functies zoals de catalogusbouwer, makerprofielen en robuuste zoekhulpmiddelen.

Bovendien staat het team van professionals te allen tijde klaar om hulp te bieden en te reageren op al uw vragen over de procedure.

laatste woorden

Een online marktplaats is cruciaal geworden voor verkopers en kopers in de huidige zakelijke omgeving. Online markten stellen gebruikers in staat om snel bedrijven te verwerven en te verkopen, wat gemak en snelheid biedt in vergelijking met conventionele manieren.

Als marktleider in deze niche biedt Flippa veel voordelen voor kopers en verkopers om succesvol online zaken te doen.

Vervolgens kunt u API-marktplaatsen bekijken om uw API’s te verkopen.

gerelateerde berichten