Heb je een Zoom-account nodig om deel te nemen aan een vergadering

Het aantal mensen dat op afstand werkt, is gestegen en tools die normaal worden gebruikt voor werken op afstand hebben een toename van gebruikers gezien. Online webconferentietools hebben misschien wel de grootste toename van gebruikers gezien.

Heb je een Zoom-account nodig om deel te nemen aan een vergadering?

Er zijn nogal wat verschillende tools voor webconferenties; Zoom, Skype, Google Meet, Microsoft Teams, Slack, Discord en meer. Verschillende organisaties gebruiken verschillende tools en het is onrealistisch om voor elke afzonderlijke dienst een account te hebben of aan te maken als u een vergadering moet bijwonen.

Als je moet deelnemen aan een Zoom-vergadering, maar je hebt geen Zoom-account, dan heb je er niet per se een nodig om eraan deel te nemen. U kunt deelnemen aan een vergadering zonder u aan te melden, dat wil zeggen als gast.

  Hoe lid te worden van een sportschool in Pokemon Go

Deelnemen aan Zoom-vergadering zonder account

Om zonder account deel te nemen aan een Zoom-vergadering, heb je nodig;

Een desktopcomputer met een moderne webbrowser geïnstalleerd
Een link naar de bijeenkomst
Het wachtwoord voor de vergadering als dit nog niet is opgenomen in de uitnodiging of de link die met u is gedeeld (vraag de host van de vergadering)

Volg deze stappen om deel te nemen aan een vergadering;

Kopieer de link naar de vergadering naar uw klembord.
Open een webbrowser en plak de link erin.
Negeer de optie om de Zoom desktop-app te openen of te installeren.
Klik op de knop Vergadering starten.
Klik op de koppeling Deelnemen vanuit uw browser.

  5 manieren om uw verouderde iPhone 4 goed te gebruiken

Voer een naam in waarmee je meedoet.
Voer het wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.
Geef de website toegang tot je camera en microfoon.
Klik op Deelnemen.
Wacht tot de host je toestaat om mee te doen.

Beperkingen

Wanneer je deelneemt aan een Zoom-vergadering zonder in te loggen op een Zoom-account, ben je gedwongen om dit te doen vanuit de web-app. Dit betekent dat je effectief wordt geblokkeerd voor het gebruik van de Zoom-app op de desktop, tenzij je een account aanmaakt.

Je kunt je scherm niet delen
U kunt een vergadering niet opnemen
Bewaar afbeeldingen/bestanden die zijn verzonden

Conclusie

We onderschrijven niet noodzakelijkerwijs het aanmaken van een account voor elke afzonderlijke webconferentietool die u moet gebruiken. Dat gezegd hebbende, als er een tool is die je vaak gebruikt en je hebt problemen met de beperkte functies die beschikbaar zijn voor gebruikers zonder account, overweeg dan om er een te maken. Wat Zoom betreft, u kunt een gratis account gebruiken om alle voordelen van de desktopclient te krijgen. Een betaald account is nodig als u veel vergaderingen organiseert. Met een gratis account kunt u vergaderingen maken en plannen, maar de vergaderingen worden getimed in segmenten van 40 minuten.

  Een e-maillijst maken voor Gmail om groeps-e-mails te verzenden

gerelateerde berichten