Herstel Hearthstone-achterstand in Windows 10

Liefhebbers van videogames zijn misschien al bekend met de gratis te spelen Hearthstone-videogame. Het is een verzamelkaartspel ontwikkeld door Blizzard Entertainment. De game is beschikbaar op Battle.net en kan daar gemakkelijk worden gedownload. Met dit spel kunnen spelers een kaartspel van 30 kaarten maken tegen hun tegenstander. Deze kaarten zijn samengesteld uit spreuken en speciale vaardigheden die tegen de tegenstander kunnen worden gebruikt. Terwijl spelers gratis basiskaarten krijgen in het spel, kunnen ze er ook meer kopen. De laatste tijd hebben spelers problemen gehad met het spel, zoals Hearthstone die achterblijft op pc. Als je iemand bent die op zoek is naar tips over hetzelfde, bieden we je een handige gids die je leert hoe je Hearthstone-vertraging kunt oplossen.

Hoe Hearthstone Lagging in Windows 10 op te lossen?

Hearthstone-vertraging is dat het spel bevriest of pauzeert wanneer je het probeert uit te voeren of tijdens het spelen. Dit probleem is behoorlijk verontrustend en vervelend voor gamers omdat het hun game-ervaring belemmert. De platforms waar het achterblijvende probleem zich voordoet, zijn Windows, iOS en Android.

Er kunnen veel redenen zijn voor de prestatieproblemen van Hearthstone, van ingebouwde game-instellingen tot softwareproblemen, veel redenen kunnen ervoor zorgen dat het spel onnatuurlijk stopt. Laten we enkele van de prominente oorzaken ervan onderzoeken.

 • De eerste reden waarvan is vastgesteld dat deze het meest een achterblijvend probleem veroorzaakt, is de video-instelling. Als er met de instellingen is geknoeid of niet correct zijn ingesteld, kunnen ze ertoe leiden dat het spel blijft hangen/bevriezen terwijl het wordt uitgevoerd.
 • Een andere reden kunnen corrupte bestanden van het spel zijn die ook de systeemsoftware kunnen verstoren, waardoor het spel crasht.
 • Locatieservices in Hearthstone helpen om vrienden in de buurt te vinden, maar soms kunnen ze het spel vertragen en vertraging veroorzaken.
 • De cachemap van de game slaat bestanden op die later nodig kunnen zijn, maar deze cachemappen kunnen ook het probleem zijn waarom Hearthstone achterblijft op uw systeem.

Minimale systeemvereisten

Allereerst, als uw systeem niet compatibel is met de spelvereisten, kunt u er niets aan doen. Daarom moet je systeem aan de minimumvereisten voldoen om het spel te kunnen spelen. Laten we de minimale en aanbevolen specificaties voor Hearthstone op uw systeem bespreken.

 • Minimale vereisten voor besturingssystemen zijn Windows 7,8 en 10, terwijl aanbevolen Windows 10 is.
 • Uw systeem moet een Intel Platinum D- of AMD Athlon 64X2-processor hebben, terwijl de aanbevolen Intel Core 2 Duo (2,4 GHz) of AMD Athlon 64X2 (2,6 GHz) of beter is.
 • Voor graphics heb je minimaal NVIDIA GeForce 6800 (256 MB) of ATI Radeon X 1600 Pro (256 MB) of een betere grafische kaart nodig, terwijl aanbevolen specificaties NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) of ATI Radeon HD 4850 (512 MB) zijn. of betere grafische kaart.
 • Voor beide gevallen is 4 GB RAM voldoende voor het systeem.
  Hoe u Google Chrome altijd start in de incognitomodus op Windows 10

Je bent niet de enige met achterblijvende problemen in de Hearthstone-videogame. Veel spelers over de hele wereld hebben met hetzelfde probleem te maken gehad op hun telefoons en systemen. Om je uit de problemen te redden, zijn we hier met enkele van de legitieme methoden die je zullen helpen bij het repareren van het spel en het spelen ervan zonder enige onderbreking.

Methode 1: Windows bijwerken

Een oudere versie van Windows kan ervoor zorgen dat Hearthstone achterblijft op pc. Bijgewerkt Windows kan veel problemen op uw systeem oplossen, zoals het oplossen van bugs en beschadigde bestanden. Lees het artikel over het downloaden en installeren van de nieuwste update van Windows 10 om Windows bij te werken.

Methode 2: Locatie uitschakelen

Hearthstone gebruikt locatieservices om verbinding te maken met vrienden en spelers in de buurt voor het spel. Deze functie is handig als je een geweldige gametijd wilt beleven met een team van vrienden. Dezelfde locatieservice kan echter problemen opleveren bij het veroorzaken van laggy Hearthstone. Er wordt dus voorgesteld om de locatie op uw systeem uit te schakelen terwijl u het spel probeert uit te voeren.

1. Druk op de Windows-toets, typ locatieprivacy-instellingen en klik op Openen.

2. Klik op Wijzigen en schakel Locatietoegang voor dit apparaat uit.

Methode 3: In-game-instellingen wijzigen

Hearthstone-prestatieproblemen kunnen ook te wijten zijn aan in-game-instellingen die niet compatibel zijn met uw systeem, waardoor het spel uiteindelijk vastloopt. Deze instellingen moeten worden geconfigureerd in de Blizzard-app. Volg deze stappen om de in-game-instellingen te wijzigen om Hearthstone-achterstand op pc-probleem op te lossen.

1. Druk op de Windows-toets, typ Battle.net en druk op Enter.

2. Klik nu op Opties en open Spelinstellingen.

3. Ga naar Hearthstone en klik op Reset in-game opties.

4. Selecteer vervolgens de optie Reset.

5. Klik ten slotte op Gereed.

Methode 4: Grafische instellingen wijzigen

Grafische kaarten zoals NVIDIA en AMD hebben hun eigen grafische instellingen. Hoewel bekend is dat deze instellingen de game-ervaring verbeteren, vertonen ze fouten zoals Hearthstone die achterblijft vanwege incompatibele instellingen met het systeem. Het is dus belangrijk om de grafische instellingen van het spel bij te werken. Volg de gegeven stappen om de grafische instellingen te wijzigen om Hearthstone-achterstand op pc-probleem op te lossen.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + D-toetsen om naar Bureaublad te gaan.

2. Klik hier met de rechtermuisknop op de lege ruimte en selecteer Grafische eigenschappen… optie.

3. Klik op de 3D-optie.

4. Pas nu alle gegeven functies aan.

 • Optimale toepassingsmodus: inschakelen,

 • Aangepaste instellingen,

 • Anti-aliasing: applicatie-instellingen gebruiken,
 • Anisotrope filtering: applicatie-instellingen,
 • Verticale synchronisatie: applicatie-instellingen.

5. Klik ten slotte op Toepassen en start het Hearthstone-spel.

Methode 5: grafische stuurprogramma’s bijwerken

Als uw grafische stuurprogramma beschadigd is, een onopgelost probleem heeft of verouderd is, kan dit een andere reden zijn waarom het Hearthstone-spel vastloopt terwijl u het probeert te starten. Lees het artikel over 4 manieren om het grafische stuurprogramma bij te werken in Windows 10.

Methode 6: Battle.net-instelling aanpassen

Het aanpassen van de Blizzard-instelling is belangrijk als je van Hearthstone-vertragingsproblemen op je systeem af wilt. Als Blizzard op de achtergrond draait, kan het spel vertragen.

1. Start de Battle.net-app.

2. Klik op Hearthstone en klik vervolgens op Spelinstellingen onder het vervolgkeuzemenu Opties.

3. Klik op Algemeen.

4. Selecteer ExitBattle.net volledig onder het vervolgkeuzemenu WANNEER IK EEN GAME LAUNCH.

5. Klik ten slotte op Gereed.

Methode 7: Log.config-bestand verwijderen

Het verwijderen van het log.config-bestand kan ook helpen bij het oplossen van Hearthstone-achterstand op pc-probleem of Hearthstone-prestatieprobleem. Het log.config-bestand kan worden verwijderd door naar de Blizzard-app op uw bureaublad te gaan, volg hiervoor de onderstaande stappen.

1. Klik met de rechtermuisknop op het snelkoppelingsbestand van de Hearthstone-game.

2. Selecteer de optie Bestandslocatie openen in het contextmenu.

3. Zoek hier het bestand log.config en verwijder het.

4. Start ten slotte de pc opnieuw op.

Methode 8: Hearthstone repareren

Als geen van de methoden tot nu toe voor u heeft gewerkt, is de kans groter dat er iets mis is met het Hearthstone-spel. Daarom is het belangrijk om het spel te scannen en te repareren en om dit te doen, kun je de onderstaande instructies volgen.

1. Klik op het Hearthstone-pictogram in de Battle.net-app.

2. Klik op het instellingenpictogram met de knop Afspelen.

3. Selecteer Scannen en herstellen in het menu.

4. Klik op Scan starten.

Methode 9: Hearthstone opnieuw installeren

Het opnieuw installeren van de Hearthstone-game is het laatste redmiddel voor je game-achterstandsprobleem. Opnieuw installeren geeft je ook de kans om de nieuwste versie van het spel te installeren. Hier zijn de stappen om Hearthstone opnieuw te installeren om Hearthstone-achterstand op pc-probleem op te lossen.

1. Druk op de Windows-toets, typ apps en functies en klik op Openen.

2. Selecteer hier de Fortnite-game en klik op de optie Installatie ongedaan maken.

3. Klik nogmaals op Installatie ongedaan maken om te bevestigen.

4. Download Hearthstone van de Blizzard-downloadpagina.

5. Voer het gedownloade Hearthstone-installatiebestand uit en selecteer een taal voor het installatieproces.

6. Wacht een paar minuten, want de setup zal beginnen met het updaten van Battle.net Update Agent…

7. Selecteer de installatielocatie en klik op de knop Doorgaan.

8. Wacht tot de installatie Battle.net begint te installeren.

9. Voer tot slot uw inloggegevens in en klik op Inloggen.

10. Volg nu de instructies op het scherm om Hearthstone-spelbestanden te downloaden en te installeren.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Hoe kan ik voorkomen dat het Hearthstone-spel achterblijft?

antw. Om ervoor te zorgen dat de Hearthstone-game niet achterblijft op je systeem, moet je voldoen aan de minimumvereisten van je systeem, de locatieservices uitschakelen en wijzigingen aanbrengen in de Blizzard-instellingen voor een soepele ervaring tijdens het spelen van Hearthstone.

Q2. Waarom blijft het Hearthstone-spel bevriezen?

antw. Hearthstone op uw systeem is er mogelijk niet compatibel mee of heeft ingebouwde gameproblemen. Al deze redenen zijn meestal de reden waarom het spel begint te bevriezen wanneer het wordt gelanceerd.

Q3. Waarom stopt Hearthstone plotseling als ik het speel?

antw. Als je plotseling stopt terwijl je het Hearthstone-spel speelt, kan dit te wijten zijn aan een probleem met de grafische kaart met het spel.

Q4. Is Hearthstone beschikbaar op een ander platform?

antw. Hearthstone is beschikbaar op Battle.net om te downloaden en kan worden gespeeld op platforms zoals Windows-, iOS- en Android-apparaten.

V5. Hoe kan ik de Hearthstone-game soepel laten draaien op mijn systeem?

antw. Als je op zoek bent naar een soepele en foutloze tijd tijdens het spelen van Hearthstone, dan kun je enkele in-game wijzigingen in het spel aanbrengen of ook enkele grafische kaartinstellingen doen om de prestaties van het spel te verbeteren.

Q6. Hoe kan ik het spel sneller laten draaien op Windows?

antw. Om de prestaties van het spel op Windows te verdubbelen, moet je ervoor zorgen dat je Windows up-to-date is met de nieuwe versie, cachebestanden verwijderen en je systeem herstarten om het te helpen vernieuwen voordat je het spel start.

Q7. Waarom ondervind ik problemen met Hearthstone?

antw. Als je game crasht of onbewust stopt wanneer je speelt, kan dit te wijten zijn aan de oververhitte componenten, grafische instellingen van de game of energiebeheerinstellingen van je systeem.

Q8. Waarom verbreekt Hearthstone steeds de verbinding als ik probeer te spelen?

antw. Als de verbinding verbroken wordt tijdens het starten van Hearthstone of tijdens het spelen, kan dit de oorzaak zijn van een zwakke internetverbinding of netwerkproblemen. Het wordt aangeraden om altijd de sterkte van uw netwerk te controleren voordat u Hearthstone op uw apparaat speelt.

***

Hearthstone-spelers hebben een geweldige tijd om met hun tegenstanders te spelen met een stapel speciale krachtkaarten. Hoewel het spel spannend en leuk is om te spelen, verstoort het de onaangekondigde vertraging van het spel. Het is altijd een goed idee om een ​​aantal handige oplossingen voor het probleem toe te passen, zodat het je game-ervaring niet opnieuw binnendringt. We hopen dat de hierboven genoemde methoden om Hearthstone-vertraging te verhelpen nuttig voor u waren. Laat ons weten welke van de methoden het beste voor u heeft gewerkt. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u deze in de opmerkingen hieronder achterlaten.

gerelateerde berichten