Hoe accounts op Instagram te verwijderen

Een account kan eenvoudig van Instagram worden verwijderd. En sommige mensen hebben meerdere accounts op hun telefoon en het verwijderen van meerdere Instagram-accounts die je niet gebruikt of niet wilt, kan je meldingen en account opschonen. Het is cruciaal om het verschil te begrijpen tussen het deactiveren van een account en het permanent verwijderen van Instagram. Als je wilt weten hoe je accounts op Instagram kunt verwijderen, ben je hier aan het juiste adres. Verder zullen we je vertellen hoe je het Instagram-account dat je hebt toegevoegd kunt verwijderen.

Hoe accounts op Instagram te verwijderen

Hier weet je hoe je meerdere Instagram-accounts in detail moet verwijderen.

Hoe kunt u uw Instagram-account wissen?

U kunt uw account wissen door het een tijdje te deactiveren of voor altijd te verwijderen. U kunt er een selecteren. Houd er echter rekening mee dat u het account na verwijdering altijd opnieuw kunt activeren en toegang kunt krijgen tot uw berichten, video’s, afbeeldingen en chats. Het verwijderen van een account is een belangrijke beslissing waar geen weg terug meer is.

Lees onze gids over hoe u uw Instagram-account kunt deactiveren of verwijderen (2022) om erachter te komen hoe u accounts op Instagram kunt verwijderen.

Op hoeveel accounts kun je inloggen op Instagram?

Met Instagram kun je verschillende accounts toevoegen. Je kunt nu zelfs snel wisselen en maximaal vijf accounts op Instagram toevoegen zonder uit en weer uit te loggen. Voor iOS en Android is deze functie beschikbaar in versie 7.15 en hoger en is compatibel met alle Instagram-apps die die software gebruiken. Je kunt het Instagram-account dat je hebt toegevoegd op elk moment verwijderen.

  Hoe opmerkingen op een Instagram-bericht uit te schakelen?

Hoe kun je twee Instagram-accounts hebben?

Toen Instagram voor het eerst werd gelanceerd, moest je uitloggen bij het ene account om je aan te melden voor een ander. Je kunt nu echter schakelen tussen profielen op Instagram zonder uit te loggen.

Momenteel moet elk Instagram-account een uniek e-mailadres hebben. Hetzelfde e-mailadres kan niet worden gebruikt om meer dan één Instagram-account te openen. U hoeft echter niet voor elk nieuw account dat u opent een nieuw e-mailadres aan te maken. Als je via de app een tweede Instagram-account aanmaakt, kun je je aanmelden met je telefoonnummer in plaats van met je e-mailadres.

Hieronder staan ​​de stappen om een ​​account aan te maken op Instagram;

1. Open de Instagram-app.

2. Tik op de profielfoto in de rechter benedenhoek.

3. Tik op je accountnaam en kies Account toevoegen.

4. Tik op Nieuw account aanmaken, stel een gebruikersnaam en wachtwoord in en vul uw profielgegevens in.

Opmerking: u kunt ook Aanmelden bij bestaand account selecteren en inloggen door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te typen.

Het nieuwe account wordt onmiddellijk aan uw app toegevoegd nadat u het hebt toegevoegd door de richtlijnen in het vorige deel te volgen. Op deze manier kunt u snel heen en weer schakelen. U kunt dit echter als volgt doen als u een tweede account moet toevoegen dat u ergens anders of op een ander tijdstip heeft gemaakt.

Hoe kun je meerdere Instagram-accounts verwijderen?

Het is niet mogelijk om meerdere Instagram-accounts van je telefoon te verwijderen. Volg de bovenstaande stappen zorgvuldig om te begrijpen hoe u meerdere Instagram-accounts één voor één kunt verwijderen.

Kun je een van meerdere accounts op Instagram verwijderen?

Ja. U kunt een van meerdere accounts verwijderen. Volg de bovenstaande stappen en kies één account. En dat account wordt verwijderd.

Hoe kun je een 2e Instagram-account verwijderen?

Om het account te verwijderen, gebruikt u een browser en gaat u naar de Accountpagina verwijderen. Volg de bovenstaande richtlijnen om het 2e Instagram-account te verwijderen.

  Hoe Instagram-verhaalmeldingen uitschakelen

Hoe kun je een Instagram-account verwijderen dat je hebt toegevoegd?

Volg deze stappen om accounts op Instagram te verwijderen:

1. Open de Instagram-app en ga naar je profielpagina.

2. Tik bovenaan het scherm op de pijl-omlaag naast je Instagram-gebruikersnaam.

3. Kies het gewenste account dat u wilt verwijderen in het vervolgkeuzemenu.

4. Tik nu op de drie lijnen in de rechterbovenhoek.

5. Kies Instellingen.

6. Tik op Logboek [email protected] rekeningen onderaan het scherm.

7. Tik op Afmelden in het pop-upvenster om uw beslissing te bevestigen.

Je ziet het account niet meer bij je andere Instagram-accounts staan. We hopen dat je hebt begrepen hoe je het Instagram-account dat je hebt toegevoegd kunt verwijderen.

Kun je je Instagram-account verwijderen en opnieuw beginnen?

Ja. Je kunt Instagram-account verwijderen en op elk moment opnieuw beginnen. Maar het antwoord op deze vraag kan niet worden gegeneraliseerd, omdat de situatie van elke persoon zal bepalen of hun Instagram-account al dan niet wordt gedeactiveerd. Je kunt een nieuw Instagram-account maken met hetzelfde e-mailadres nadat je je bestaande account hebt verwijderd. Het kan echter een uitdaging zijn om een ​​groot aantal volgers of berichten van je oude account naar je nieuwe account te verplaatsen.

Wanneer je zin hebt om een ​​pauze te nemen van Instagram, kun je Instagram verwijderen en opnieuw beginnen, maar onthoud dat al je video’s en foto’s verloren gaan als je account wordt verwijderd. Je verliest ook al je volgers.

Verwijdert Instagram oude accounts?

Ja. Inactieve Instagram-accounts die lange tijd inactief zijn, worden verwijderd. Hoewel Instagram geen specifieke tijdsperiode geeft, kun je uit casestudy’s van verschillende verwijderde accounts afleiden dat een account ongetwijfeld zal worden beëindigd na een tot twee jaar inactiviteit. Als uw account inactief is, of het nu persoonlijk of merkgerelateerd is, kunt u dit probleem tegenkomen. U moet af en toe inloggen op uw account om dit probleem op te lossen.

  Hoe u uw oude verhalen op Instagram kunt zien

Hoe lang kun je Instagram deactiveren?

Je kunt je Instagram-account zo lang als je wilt tijdelijk gedeactiveerd houden. Door opnieuw in te loggen, kunt u het opnieuw activeren wanneer u maar wilt.

Er is echter één beperking. Op Instagram kun je je account momenteel slechts één keer per week deactiveren. Uw foto’s, volgers, opmerkingen en vind-ik-leuks worden opgeslagen als u uw account deactiveert. Of het nu 10 maanden of 10 dagen is, u kunt uw account uitgeschakeld houden. Instagram verwijdert je account niet als je het deactiveert. Het enige dat u hoeft te doen om weer toegang tot uw account te krijgen, is inloggen met de juiste gegevens.

Kun je je verwijderde Instagram-gebruikersnaam opnieuw gebruiken?

Helaas kan je gebruikersnaam niet worden hersteld als je je Instagram-account hebt verwijderd. Instagram-gebruikersnamen kunnen niet meteen opnieuw worden gebruikt nadat ze zijn verwijderd. Het is zelfs mogelijk dat ze een tijdje niet meer bruikbaar zijn. Dit komt door het feit dat gebruikersnamen exclusief zijn en niet door iemand anders kunnen worden gebruikt. Instagram maakt niet bekend hoe lang gebruikersnamen ontoegankelijk zijn. Het is echter waarschijnlijk dat ze vaak worden gerecycled. Je kunt het gebruiken als je nog nooit de verwijderde Instagram-gebruikersnaam hebt gehad en het is nog steeds beschikbaar.

***

We hopen oprecht dat je deze informatie nuttig vond en dat het je heeft geholpen te begrijpen hoe je accounts op Instagram kunt verwijderen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via het opmerkingengedeelte. Laat ons ook weten wat je hierna wilt leren.

gerelateerde berichten