Hoe achtergrond vervagen bij zoomen?

Presenteer uw beste zelf terwijl u deelneemt aan uw organisatorische vergaderingen op Zoom met de functie voor het vervagen van de achtergrond.

E-mail en tekstchatten is misschien makkelijker en sneller, maar de kracht van face-to-face communicatie is onverslaanbaar. Met de opkomst van de thuiswerkcultuur is de behoefte aan dergelijke communicatie cruciaal geworden. En dit kan worden bereikt met behulp van verschillende videoconferentietools.

Gelukkig staat de markt vol met geavanceerde en innovatieve opties met verschillende kenmerken. Een van dergelijke opties voor uw behoeften op het gebied van videoconferenties is Zoom.

Wat is Zoomen?

Zoom meetings is een toonaangevende cloudgebaseerde videocommunicatiesoftware die Zoom Video Communications ontwikkelt. Het heeft sterk de voorkeur van individuen, bedrijven, kleine ondernemingen en meer om samenwerking tussen het team tot stand te brengen. Met Zoom kunt u communiceren met uw collega’s of team wanneer er geen kans is op persoonlijke ontmoetingen.

Met Zoom kun je naast het voeren van eenvoudige livechats genieten van zowel audio- als videovergaderingen. Het beste van deze software is dat u de vergadersessies kunt opnemen en later kunt bekijken.

Als je het over Zoom hebt, zijn de meest voorkomende termen die je zou zijn tegengekomen Zoom Room of Zoom Meeting. Een Zoom-vergadering wordt de videoconferentie genoemd die wordt georganiseerd. Om deel te nemen aan Zoom meetings heb je een webcam of smartphone nodig.

Waarom heeft zoom meer de voorkeur?

De reden waarom de meeste professionele organisaties de voorkeur geven aan zoom, is dat het is ontwikkeld met het oog op de professionele nalevingsnormen. Elk aspect, zoals HD-videokwaliteit, webinars, werkruimten, kamers, enz., zorgt voor een vlotte zakelijke communicatie.

Om je er zelfs vanuit huis professioneler uit te laten zien, krijg je een blauwe achtergrondoptie. Met deze optie kunt u eenvoudig de achtergrond van uw video vervagen. Dit is de unieke functie die Zoom biedt aan professionals die deelnemen aan videocommunicatie.

Waarom moet u uw achtergrond mogelijk vervagen?

Er kunnen verschillende redenen zijn om je achtergrond voor je video te verbergen.

 • Verberg de rommel: je bent thuis en hebt rommel, of je achtergrond is gewoon rommelig. U zou dat zeker willen verbergen wanneer een aangepaste achtergrond niet geschikt is voor uw behoeften. In dit geval is het vervagen van je video-achtergrond de juiste optie.
 • Privacy van uw ruimte: misschien wilt u de privacy van uw ruimte behouden. Ook in dat geval doet een wazige achtergrond wonderen.
 • Houd deelnemers geconcentreerd op het onderwerp: Een rommelige achtergrond of dingen die zichtbaar zijn op uw achtergrond kunnen een belemmering vormen voor de deelnemers aan de vergadering. U kunt uw achtergrond dus vervagen om te voorkomen dat ze enige vorm van afleiding van uw achtergrond krijgen.

Nu u zich bewust bent van het belang van het vervagen van uw video-achtergrond, wilt u deze instelling misschien implementeren. Hier is de stapsgewijze handleiding voor het gemakkelijk vervagen van uw Zoom-achtergrond.

Achtergrond vervagen voor een vergadering

 • Open de desktop-applicatie voor Zoom en log erop in.

 • Klik in de rechterbovenhoek van het zoomscherm op je profielfoto.

 • Kies Instellingen, vervolgens Achtergrond en vervolgens Filters.

 • Klik op de optie Vervagen onder het tabblad Virtuele achtergrond.

Achtergrond vervagen tijdens een vergadering

 • Neem zoals gewoonlijk deel aan de videovergadering op Zoom.
 • Linksonder in je zoomvenster vind je een videoknop. Deze knop wordt gebruikt om de video te starten of te stoppen.

 • Klik op het pijltje omhoog net naast deze videoknop.

 • Kies Mijn achtergrond vervagen.

En u bent klaar om virtuele vergaderingen bij te wonen met een onscherpe achtergrond.

Conclusie

Deze blauwe achtergrondoptie is onlangs toegevoegd door Zoom. En deze optie is van groot nut voor professionals. Omdat ze klaar blijven om vergaderingen bij te wonen zonder na te denken over waar ze zijn en hoe hun omgeving is. Dus, als u op zoek bent naar een dergelijke oplossing, pas deze instelling dan toe op de hierboven besproken manier. Het kan u verbazingwekkend helpen om gefocust te blijven op uw werk, ongeacht uw locatie.

Met plezier het artikel gelezen? Wat dacht je van delen met de wereld?

  Hoe u een fout kunt oplossen SIM niet voorzien MM # 2

gerelateerde berichten