Hoe Amazon Hub Counter / Locker te gebruiken om verandapiraterij te bestrijden?

Veranda-piraterij is een wijdverbreid probleem geworden in een tijd waarin online winkelen steeds handiger wordt.

Volgens Research heeft 43% van de online klanten nu pakketten gestolen uit hun voordeur of voortuin. Sta niet toe dat die vervelende verandapiraten je pakjes stelen. Gebruik in plaats daarvan deze technologische hulpmiddelen en services om diefstal van leveringen te voorkomen en uw externe beveiliging te verbeteren.

Dit heeft de belasting van verouderde, overbelaste en budgetbesparende traditionele postbezorgingsdiensten vergroot. Amazon Hub-tellers zijn ontwikkeld om de levering van online bestellingen en veilige retourzendingen te vergemakkelijken om de klantenservice te verbeteren.

Hier leest u hoe u kunt voorkomen dat veranda-piraten uw Amazon-leveringen aannemen en wat u moet doen als uw pakket wordt gestolen.

Veranda Piraat: Overzicht

De term “verandapiraat” wordt op grote schaal gebruikt om te verwijzen naar dieven die pakketten van de drempel van nietsvermoedende gebruikers halen. Ze komen snel binnen, pakken pakketten en vluchten dan.

Soms volgen ze zelfs bestelwagens en stelen ze pakketten voordat de huiseigenaar ze naar binnen kan brengen. Deze dieven volgen vaak bestelwagens en wachten tot ze stoppen in een rustige straat waar ze een item kunnen ophalen. Dan kunnen ze snel een pakketje stelen en ongezien weglopen.

Verandapiraten hebben meer mogelijkheden dan ooit om pakketten te stelen door de wildgroei aan pakketbezorgdiensten. Het is een eenvoudige techniek om van een huiseigenaar te stelen, en het potentieel dat iets in het pakket een wederverkoopwaarde heeft, is altijd relatief hoog geweest.

Hoe pakketdiefstal van verandapiraten voorkomen?

Zijn er ooit pakketten gestolen uit uw veranda? Deze dieven, vaak ‘veranda-piraten’ genoemd, trekken door buurten en stelen pakketten van de stoep van mensen terwijl ze weg zijn.

Er zijn echter een paar methoden om de kans op verandapiraterij te verkleinen. Met een doordachte planning kun je ervoor zorgen dat verandapiraten niet naar je huis willen komen.

Met de juiste voorbereiding zorgt u ervoor dat uw pakketten veilig en zonder tussenkomst van dieven bij u aankomen.

Ophalen bij een nabijgelegen Amazon Hub, een Amazon-balie of een kluisje

Amazon biedt een verscheidenheid aan keuzes voor het ophalen van alternatieve pakketten. Als je wilt, kunnen je Amazon-pakketten bijvoorbeeld naar een kluisje worden gestuurd en kun je ze krijgen wanneer je maar wilt. Je kunt Amazon-aankopen ook retourneren met je Amazon-locker.

  5 Cloudgebaseerde oplossingen voor het bewaken en inventariseren van IT-beveiligingsmiddelen

Amazon biedt deze gratis service aan; dus dient het een tweeledig doel. Amazon Lockers zijn verkrijgbaar in verschillende winkels in uw stad, waaronder apotheken, supermarkten en andere winkels.

In de meeste gevallen stuurt Amazon een e-mail met een unieke code om toegang te krijgen tot je locker zodra je levering is afgeleverd.

Wat is een hubteller op Amazon?

U kunt uw Amazon-pakketten ontvangen en afgeven bij elke winkel die de Amazon Hub Counter-service aanbiedt.

Banken, restaurants, apotheken, supermarkten, fitnessfaciliteiten, overheidsgebouwen en winkels zijn allemaal voorbeelden van bedrijven die doorgaans balies hebben.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat Amazon Hub Counters online artikelen veilig en betrouwbaar bezorgt en retourneert.

Dit is de ideale keuze voor personen die:

 • Haal hun aankoop op wanneer het hen uitkomt
 • Maak je zorgen over de bezorging van Amazon-pakketten bij afwezigheid
 • Veranda-piraten in de gemeenschap hebben
 • Zorg ervoor dat je een pakket in de regen of sneeuw achterlaat

Bovendien is lidmaatschap niet vereist om Amazon Hub Counter te gebruiken. Amazon Hub Counter is gratis en open voor iedereen.

Hoe werkt de Hub-teller van Amazon?

Met Amazon Hub Counter kun je Amazon-bezorging op een geschikte manier plannen voor je dagelijkse activiteiten. Een Amazon-hub werkt op dezelfde manier als elke andere bezorgservice.

Om deze dynamische ophaalvoorkeur te gebruiken:

 • Plaats een bestelling via Amazon.com of de mobiele Amazon-app.
 • Kies de dichtstbijzijnde ophaalplaats uit de lijst wanneer u op de optie “Productlevering” klikt.
 • Nadat het artikel is afgeleverd, ontvangen klanten een e-mail met een QR-code of barcode.
 • Laat je code zien aan het personeel dat bij de Amazon Hub-balie werkt op de locatie die je hebt geselecteerd voor de afhaalbalie terwijl je je bestelling hebt geplaatst.
 • Het personeel levert het pakket af, en je bent vrij om te gaan.

Amazon Hub Locker versus Amazon Hub-teller

Amazon Hub-tellers verschillen van Amazon Hub-lockers doordat ze zich in fysieke winkels bevinden en worden beheerd door menselijke assistenten. Daarnaast heeft Amazon zelfbedieningsterminals waar je je levering kunt ontvangen met een afhaalcode of de Amazon-applicatie op een smart device.

Daarom varieert het ophalen van pakketten bij Amazon enigszins, afhankelijk van uw keuze.

Amazon Hub-tellers

Een medewerker die in een winkel werkt, is belast met het onderhouden van een Amazon Hub-balie. Voordat je je pakketje overhandigt, scant de persoon die in de winkel werkt je barcode. Je hoeft geen bewijs te tonen van wie je bent. Met andere woorden, je hebt geen ID nodig.

  25 beste ruimteschip-bouwspellen op pc

Amazon Hub-kluisjes

Een vergelijkbare dienst is Amazon’s Hub Locker. Maar ze zijn selfservice, dus klanten hebben geen hulp van medewerkers nodig.

Amazon Lockers worden het vaakst gezien op plaatsen met veel voetverkeer, zoals universiteiten, supermarkten en haltes van het openbaar vervoer.

Ga als volgt te werk om toegang te krijgen tot uw Amazon Hub Locker:

 • Bij het plaatsen van een bestelling kunt u een locker als bezorglocatie kiezen.
 • Chauffeurs die voor Amazon werken, brengen uw leveringen rechtstreeks naar de locker, waar u een melding ontvangt via e-mail of sms met een unieke ophaalcode.
 • Typ uw code in de machine om toegang te krijgen tot uw locker en uw items te krijgen.

Waarom is het een goed idee om een ​​Amazon Hub Locker te gebruiken?

Klanten waarderen het gemak van verzending naar Amazon-kluisjes en -balies vanwege de verscheidenheid van hun bestaande Amazon-gebruik. De app is gemaakt om winkelen op je telefoon makkelijker te maken. Het is handig als je maar een paar dingen nodig hebt, maar niet naar een grote winkel wilt gaan.

 • Laat verandapiraten niet binnen
 • Het is niet nodig om uit te kijken voor slecht weer.
 • Verberg geschenken of verrassingen voor andere gezinsleden.
 • Geschikt voor appartementsgebouwen zonder portier
 • Handig systeem voor retourneren
 • Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van beide diensten
 • Verzendingsopties voor dezelfde dag en voor één dag zijn beschikbaar op specifieke locaties
 • Pakketten kunnen worden afgeleverd bij je locker
 • Dit is een fantastische kans om uw steun te betuigen aan lokale bedrijven

Amazon Hub-kluisjes vinden

Het beste van Amazon Hub Lockers is dat je niets extra hoeft te betalen om ze te gebruiken. En als je Prime hebt, kun je binnen twee dagen, één dag of dezelfde dag gratis verzending blijven ontvangen.

Mensen die in appartementen wonen, krijgen een aangepaste versie van de Amazon Hub Locker, ook al is dit de typische optie voor off-site bezorgservice. Daarnaast kan Amazon een Hub Locker inrichten bij een wooncomplex als de gebouwbeheerder daar toestemming voor heeft.

U kunt de dichtstbijzijnde vinden door naar www.amazon.com/ulp te gaan en uw stad, postcode of adres in te voeren. Het is jouw keuze welke locker je kiest als inleverpunt wanneer je iets moet inleveren.

  10 DKIM-recordgeneratoren om te gebruiken

Het vinden van een Hub Locker is eenvoudig tijdens het plaatsen van een bestelling op Amazon. Zodra je de pagina bereikt waar je je bestelling betaalt, zal Amazon je vragen waar je je pakket naartoe wilt sturen.

Nadat je een afleveradres hebt gekozen, kun je dit opslaan in je Amazon-account en gebruiken voor toekomstige bestellingen. Scan de QR-code op de Hub Locker wanneer je een locker tegenkomt en deze zal worden gekoppeld aan je Amazon-account.

Stop verandapiraterij nu

Het gebruik van services zoals Hub Lockers is een fantastische methode om te voorkomen dat u gestolen pakketten krijgt en bezorgproblemen u naar beneden halen bij het zoeken naar Prime Day-kortingen. Dus als je op Prime Day op zoek bent naar technologie, weet dan wat je nodig hebt om spijt van de koper te voorkomen.

Veelgestelde vragen

Kunnen goederen worden geretourneerd naar een Hub Locker of Counter?

Ja, dat is niet alleen mogelijk, maar ook eenvoudig! Geef bijvoorbeeld aan dat je een product op je account wilt retourneren en typ de code in of toon de barcode/QR-code aan de assistent.

Kan ik een derde partij toestaan ​​mijn pakket op te halen uit een Amazon Hub Locker of Counter?

Ja, het is haalbaar. Als je wilt dat iemand anders je bezorging ophaalt uit een Amazon Hub Locker, stuur dan de bezorg-e-mail door naar de gewenste ontvanger, inclusief de ophaalcode of de optie Ophalen starten.

Laatste gedachten

Het Amazon Hub-concept is bedoeld om de Amazon-koopervaring te stroomlijnen. The Counter en Amazon Hub Locker bereiken dit doel, ondanks hun verschillen.

Door partnerlocaties te creëren in handige en drukke gebieden, krijgen klanten meer opties voor het ophalen van bestellingen bij Amazon. Dit kan de beste optie zijn als je vaak op Amazon koopt en een snelle methode nodig hebt om je bestellingen op te halen.

Vervolgens kun je de gids bekijken om neprecensies op Amazon te identificeren.

gerelateerde berichten