Hoe Android TV Box te verwijderen

Soms is het beter om terug te gaan naar de staat waarin alles was. Probeert u met betrekking tot dit onderwerp een resultaat te krijgen voor Unroot Android-box? Als je weinig idee hebt van wat hier wordt besproken, is de Android TV-box een apparaat waarmee je je gewone lcd- of led-tv als Smart TV kunt gebruiken. U kunt het apparaat rooten om de instellingen van het apparaat te wijzigen, maar u kunt een niet-functioneel apparaat krijgen als het niet correct wordt gebruikt. Als je de hierboven beschreven situatie hebt, heb je een optie om deze wijziging ongedaan te maken, namelijk Unroot TV box Android. Dit artikel helpt u dus de effectieve methoden te leren om de Android TV-box te verwijderen.

Hoe Android TV Box te verwijderen

Het belangrijkste doel van het verwijderen van de root van de Android TV-box is het verwijderen van wortelsporen van de Android TV-box. Dit betekent dat het apparaat wordt gereset naar de standaardinstellingen, waardoor u de gebruikelijke interface krijgt. De meeste geavanceerde Android TV-boxen bieden u de mogelijkheid om de root-instelling van het apparaat in of uit te schakelen. U kunt de root-instelling op uw apparaat eenvoudig uitschakelen.

Optie I: via apps van derden

U kunt een applicatie van derden installeren om uw Android TV-box eenvoudig te verwijderen. U kunt de applicaties eenvoudig zonder enige autorisatie installeren, aangezien de Android TV-box al is geroot. Met de geroote Android TV-box kun je elke applicatie gemakkelijk installeren. Zorg ervoor dat u de Android TV-box opnieuw opstart om de wijzigingen op te nemen nadat u het apparaat hebt verwijderd.

  Indrukwekkende iOS-agenda-app Sunrise komt naar Android

1. Gewoon Unrooten

Als u op zoek bent naar een app waarmee u de Android TV-box snel kunt verwijderen, kunt u proberen de Simply Unroot-app op het apparaat te installeren. U hoeft alleen maar op een knop te klikken en het apparaat wordt onmiddellijk verwijderd.

1. Gebruik een USB-kabel om de Android TV-box op uw tv aan te sluiten en start de Google Play Store-app.

2. Zoek naar de Simply Unroot-app in de zoekbalk en klik op de knop Installeren om de Simply Unroot-app op uw Android TV-box te installeren.

3. Start de Simply Unroot-app en verleen de app root-rechten die vereist zijn in het toestemmingsvenster.

4. Klik op de knop unRoot om de Android TV-box te verwijderen en start vervolgens het apparaat opnieuw op om de wijzigingen in te stellen.

2. SuperSU

Een prima keuze voor het installeren van een app voor het unrooten van de Android TV box is de SuperSU app. Het is een gratis app en heeft een eenvoudige gebruikersinterface. Daarom kunt u het apparaat binnen een paar stappen unrooten.

1. Gebruik een USB-kabel om de Android TV-box op uw tv aan te sluiten en open de Google Play Store.

2. Zoek naar de SuperSU-app in de zoekbalk en klik op de knop Installeren om de app op je Android TV-box te installeren.

3. Start de SuperSU-app en klik op het tabblad INSTELLINGEN van de app en selecteer de optie Volledig unrooten op de instellingenpagina.

4. Klik op de knop Ja in het pop-upbericht van het bevestigingsvenster om door te gaan en de Android TV-box zal opstarten.

5. Na de herstart kun je merken dat de SuperSU-app niet op je apparaat is geïnstalleerd.

3. Terminal-emulator

De tweede voorkeursapp voor het verwijderen van de Android TV-box is de Terminal Emulator-app. U hoeft slechts een paar opdrachten uit te voeren die in deze sectie worden genoemd om u te helpen het apparaat uit de root te halen.

  App-pictogram toevoegen aan startscherm uitschakelen voor nieuwe apps in Android

1. Gebruik een USB-kabel om de Android TV-box op uw pc aan te sluiten en de Google Play Store te starten.

2. Zoek naar de Terminal Emulator voor Android-app in de zoekbalk en klik op de knop Installeren om de Terminal Emulator-app op uw Android TV-box te installeren.

3. Start de terminal-emulator-app en typ su in het opdrachtpromptvenster van de app om de root in te schakelen.

4. Koppel de systeemmap om lees- en schrijffunctionaliteit in te schakelen door het commando mount –o remount,rw/system in het venster te typen.

5. Wijzig nu de applicatiemap door het commando cd/system/app/ in het venster in te voeren.

6. Om de root te verwijderen, typt u de opdracht als mv Superuser .. om de Superuser-directory te verplaatsen en start u vervolgens de Android TV-box opnieuw op.

Stap II: Download ES File Manager

Als u zich niet op uw gemak voelt bij het gebruik van apps van derden om de Android TV-box te verwijderen, kunt u proberen een app Bestandsbeheer te installeren, maar deze optie is een kleine oplossing. De app geeft je volledige toegang tot de bestanden in de systeemmap en je moet de bestanden verwijderen die zijn gekoppeld aan de root-functionaliteit. Net als bij de vorige optie, hoeft u de apps niet te verifiëren, omdat de Android TV-box al is geroot.

1. Gebruik een USB-kabel om de Android TV-box op uw tv aan te sluiten en start de Google Play Store-app.

2. Zoek naar de ES File Explorer File Manager-app in de zoekbalk en klik op de knop Installeren om de ES File Manager-app op uw Android TV-box te installeren.

  Automatiseer schakelen tussen aangepaste profielen op Android met TF-profiel

3. Start de app Es File Explorer File Manager en open de bestanden in de map /system/.

4. Open /system/bin en verwijder het su-bestand in de map.

5. Open vervolgens /system/xbin en verwijder het daemon_su-bestand in de map.

6. Selecteer in de systeemmap de app en verwijder de app die u hebt geïnstalleerd om de Android TV-box te rooten.

7. Verwijder ook het installatiebestand zoals superuser.apk in de systeemmap.

8. Start ten slotte de Android TV-box opnieuw op.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Is het veilig om de Android TV-box te verwijderen nadat deze is geroot?

antw. Het is volkomen veilig om de Android TV-box op elk moment te verwijderen nadat u uw apparaat hebt geroot. Het gebruik van een niet-geroote Android TV-box is beter dan het gebruik van een geroot apparaat.

Q2. Is er een authenticatieproces voor het installeren van de apps om de Android TV-box te verwijderen?

antw. Als u een geroote Android TV-box probeert te verwijderen, kunt u eenvoudig de apps installeren om het apparaat zonder problemen te verwijderen. U hoeft de apps niet expliciet te verifiëren, omdat het apparaat al is geroot.

***

De verschillende opties om de Android TV-box uit de root te halen, worden in dit artikel besproken. Als u de Android-box wilt verwijderen, kunt u de stappen volgen die in dit artikel worden genoemd. Overweeg het artikel aan te bevelen als u iemand kent die op zoek is naar de oplossing om de tv-box Android te verwijderen. Als u suggesties of vragen heeft waarvan u denkt dat deze onder onze aandacht moeten worden gebracht, kunt u deze in het opmerkingengedeelte plaatsen.

gerelateerde berichten