Hoe berichten op Reddit op Android zichtbaar te maken

Het internet is een perfecte plek geworden voor de generatie van deze hedendaagse tijd om te communiceren en over problemen te praten. Een van die ruimte voor discussies, Reddit, is een beroemde plek voor nieuwsaggregatie. De bio van de site zegt het al, duik in alles, wat betekent dat er eindeloze onderwerpen zijn die je interesse kunnen vatten. Deze website organiseert discussies over willekeurige of bekende onderwerpen waar mensen zich bij aansluiten en meningen geven. De inhoud die op Reddit wordt geplaatst, wordt ook beoordeeld op basis van de keuzes van mensen. Als u een Reddit-lid bent, moet u alle voordelen van het gebruik van de site al kennen. Soms kunnen Reddit-gebruikers echter een probleem tegenkomen waarbij ze onbewust de berichten waarin ze geïnteresseerd zijn verbergen. Als u met hetzelfde probleem worstelt en op zoek bent naar een antwoord over hoe u berichten op Reddit Android zichtbaar kunt maken, bent u hier aan het juiste adres plaats. We hebben vandaag een uitstekend artikel voor je dat je zal helpen je te begeleiden over hoe ik een bericht in Reddit goed zichtbaar kan maken. We zullen ook andere onderwerpen behandelen, zoals het zichtbaar maken van berichten op Reddit mobiel en het zichtbaar maken van Reddit post-iPhone voor smartphonegebruikers. Dus laten we beginnen met ons meest verwachte document en alles weten over Reddit om alle verborgen berichten zichtbaar te maken.

Hoe berichten op Reddit op Android zichtbaar te maken

Verderop in dit artikel leert u hoe u berichten op Reddit Android zichtbaar kunt maken. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

  Widget met één tik om te schakelen tussen vier vooraf ingestelde helderheidsniveaus [Android]

Wat is Reddit?

Reddit is een website die webinhoud host, zoals nieuws, blogs, video’s, foto’s en soortgelijke inhoud waarover discussies plaatsvinden.

 • De inhoud die op Reddit is geplaatst, wordt vervolgens door de community omhoog of omlaag gestemd.
 • Geregistreerde gebruikers van de site kunnen ook links naar het nieuwsartikel plaatsen om discussies te houden.
 • Registratie op de site is volledig gratis, waardoor Reddit-gebruikers gebruik kunnen maken van de basisfuncties van de website.
 • Mensen kunnen vrijelijk hun gedachten, meningen, vragen en ervaringen delen op Reddit.
 • Van serieuze discussies tot leuke groepschats, er is een subreddit voor bijna elk type geïnteresseerde groep op Reddit.
 • Het is een beroemd platform voor discussies vanwege de beschikbaarheid van bijna elk onderwerp op de site, inclusief filosofieën, codering, talen en wat dan ook.
 • Met een interne infrastructuur die is gebouwd om de privacy van zijn gebruikers te beschermen, is Reddit een volledig veilig te gebruiken platform.

Waarom verbergen mensen berichten op Reddit?

Voordat we te weten komen hoe we berichten op Reddit Android zichtbaar kunnen maken, moeten we de redenen achterhalen die meestal achter de verborgen berichten op de website zitten.

 • Hoewel de inhoud die u op Reddit tegenkomt over het algemeen van hoge kwaliteit is, is het mogelijk om inhoud tegen te komen die het bekijken niet waard is, dergelijke inhoud wordt meestal gemarkeerd als verbergen op de site.
 • Je kunt ook berichten verbergen die vulgaire taal bevatten.
 • U kunt ook de opmerkingen met grof of ongewenst taalgebruik verbergen die u niet op uw profiel wilt weergeven.
 • Een Reddit-gebruiker kan ook per ongeluk een bericht verbergen.
 • De verborgen berichten verdwijnen direct uit je profiel maar kunnen door andere gebruikers worden bekeken.

Hoe maak ik een bericht zichtbaar in Reddit?

Het is vaak mogelijk om een ​​bericht per ongeluk te verbergen of je kunt een bericht ook verwarren met een ander bericht en het verbergen. Als je in een dergelijke situatie hebt gezeten, kunnen we je helpen door die post zichtbaar te maken. U hoeft alleen de onderstaande stap op uw systeem te volgen om een ​​bepaald bericht zichtbaar te maken.

Opmerking: de volgende stappen zijn bedoeld voor pc-/laptopgebruikers.

  Reddit-berichten casten en in de wachtrij plaatsen naar Chromecast vanaf uw Android-telefoon

1. Start de Reddit website op uw pc.

2. Klik nu op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van uw scherm.

3. Selecteer vervolgens Profiel in het menu.

4. Ga naar het tabblad VERBORGEN bovenaan en klik erop.

5. Klik nu op de optie Zichtbaar maken onder het bericht.

6. Uw bericht wordt met succes gecategoriseerd als niet-verborgen.

Hoe berichten zichtbaar te maken Reddit Mobile?

Naar verwachting verschilt het verbergen van berichten op een pc van het verbergen ervan op een mobiele telefoon, vooral als je een Android-telefoon gebruikt en je afvraagt ​​hoe je berichten op Reddit Android zichtbaar kunt maken. Voor uw hulp hebben we enkele eenvoudige stappen verzameld die u kunnen helpen dit op uw smartphone te doen, bekijk ze hieronder:

1. Open een browser op uw Android-telefoon en start de Reddit website.

2. Tik nu op het hamburgerpictogram in de rechterbovenhoek.

3. Tik vervolgens op uw Reddit-gebruikersnaam.

4. Tik nu op de optie Verborgen.

5. Tik vervolgens op het pictogram met de drie stippen op de verborgen post.

6. Selecteer tot slot Zichtbaar maken.

Hoe Reddit Post iPhone zichtbaar te maken?

Omdat de stappen voor het zichtbaar maken van de post anders zijn voor een pc en een smartphone, is hetzelfde het geval met een iPhone. Je kunt de volgende stappen gebruiken om een ​​Reddit-bericht zichtbaar te maken op je iPhone:

1. Open de Reddit app op je iPhone.

2. Tik op uw startpagina op het profielpictogram in de rechterbovenhoek.

3. Tik nu op Geschiedenis.

4. Tik vervolgens op RECENT.

5. Selecteer Verborgen in het menu.

6. Tik nu op het pictogram met de drie stippen op de post.

7. Selecteer ten slotte de optie Zichtbaar maken.

Hoe alle verborgen berichten op Reddit zichtbaar te maken?

Je hebt mogelijk meerdere posts als verborgen gemarkeerd bij verschillende gelegenheden of tegelijk. Als dit het geval is en je wilt Reddit alle verborgen berichten in één keer zichtbaar maken, dan is er helaas geen manier om dit te doen. Je moet handmatig alle berichten een voor een zichtbaar maken om ze weer zichtbaar te maken op je homefeed.

1. Open de Reddit website in de browser van uw pc.

  Ontvang audiogeleide instructies voor het maken van selfies met de achteruitrijcamera [Android]

2. Klik nu bovenaan op je profielnaam.

3. Selecteer vervolgens Profiel in het weergegeven menu.

4. Selecteer het tabblad VERBORGEN.

5. Klik handmatig op Zichtbaar maken op alle berichten om ze weer beschikbaar te maken in je feed.

Kan ik de verborgen post onmiddellijk terug in mijn feed krijgen?

Ja, zodra je de berichten van je profiel op Reddit zichtbaar maakt, kun je ze direct na een snelle verversing weer op je feedpagina bekijken.

Kan ik inhoud op Reddit blokkeren?

U kunt inhoud die op Reddit is gepost vanuit uw profiel zeker rapporteren voor het geval het op enigerlei wijze aanstootgevend is.

Wat is het doel van het verborgen tabblad op Reddit?

Het verborgen tabblad in Reddit toont alle berichten die je hebt gemarkeerd als verborgen voor je feed. Deze berichten worden niet weergegeven in uw weergave zodra ze zijn gemarkeerd met verbergen.

Waarom kan ik mijn bericht op Reddit niet zien?

Als je net op Reddit hebt gepost met veel upvoted-berichten en je kunt het niet zien, dan moet je je feed één keer vernieuwen. U kunt uw feed sorteren op nieuw om de post te bekijken.

Kan ik een verborgen Reddit verwijderen?

Je kunt een verborgen Reddit-bericht niet verwijderen, maar je kunt het zichtbaar maken door de drie stippen op het bericht onder de categorie Verborgen te gebruiken en vervolgens de optie Verwijderen te selecteren.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je berichten op Reddit Android zichtbaar kunt maken en hoe je Reddit na de iPhone zichtbaar kunt maken. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten wat u hierna wilt leren.

gerelateerde berichten