Hoe beroemdheden je kunnen laten volgen op Instagram

Instagram is een gratis app voor het delen van foto’s en video’s die zowel op Android- als iOS-apparaten kan worden gebruikt. Gebruikers kunnen foto’s en video’s uploaden en delen met hun vrienden en volgers. Ze kunnen ook reageren en de geüploade foto’s en video’s leuk vinden. Miljoenen beroemdheden zijn te vinden op Instagram is het platform waarop ze hun merken promoten bij miljoenen andere gebruikers terwijl ze hun levensstijl tentoonstellen. Het is de software waarmee u, als toegewijde volger, op de hoogte kunt blijven van de dagelijkse activiteiten en opmerkelijke gebeurtenissen van de beroemdheid, terwijl u ook online uw steun betuigt. Stel je voor dat je een volgverzoek ontving van je favoriete beroemdheid op Instagram zodra je ’s ochtends wakker werd. We zijn er zeker van dat je extatisch zou zijn, want het is vrij eenvoudig te begrijpen. Wat als we je zouden vertellen dat je meer kunt doen dan je het alleen maar voorstellen? Je zou je favoriete beroemdheid kunnen vragen om je terug te volgen op Instagram. Dat lees je goed. Hieronder staan ​​​​een paar methoden om beroemdheden je te laten volgen op Instagram. Dit artikel helpt je ook te begrijpen hoeveel volgers je Instagram beroemd maken en wie de populairste persoon op Instagram is.

Hoe beroemdheden je kunnen laten volgen op Instagram

Verderop in dit artikel leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat beroemdheden je volgen op Instagram en hoeveel volgers je beroemd maken op Instagram. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Hoeveel volgers maken jou Instagram beroemd?

Een paar jaar geleden zou iedereen je hebben geadviseerd om een ​​acteer- of zangcarrière na te streven. Maar in de eenentwintigste eeuw is het mogelijk om aan populariteit en fans te winnen, zelfs als je geen beroemdheid bent. Mensen verlangen naar Instagram-faam omdat ze hierdoor rijke influencers kunnen worden. Er zijn Instagram-gebruikers die inkomen krijgen met slechts 5.000 tot 10.000 volgers. Maar het betekent niet noodzakelijkerwijs dat ze beroemd zijn op Instagram.

Cristiano Ronaldo is met ongeveer 509 miljoen volgers de populairste persoon op Instagram. Maak je geen zorgen! Je hoeft niet zoveel volgers te hebben. Want om als autoriteit op jouw domein serieus genomen te worden, heb je volgens de meeste doorgewinterde Instagram influencers minimaal 30.000 volgers nodig. Streven naar 100.000 volgers is een goed idee als je een populair persoon op Instagram wilt worden. Nu weet je hoeveel volgers je Instagram beroemd maken.

Hoe beroemdheden je laten volgen op Instagram?

Laten we eens kijken naar een paar manieren waarop u ervoor kunt zorgen dat beroemdheden u volgen op Instagram.

Methode 1: tag ze in de post

De beste manier om te beginnen is door iets te maken en ze erop te taggen Instagram. Of het nu gaat om fanart of een post over hen, alles wat je motivatie voor hen uitdrukt en hen ook tagt in de post kan mogelijk een reactie van hen uitlokken. Ik weet wat je denkt dat ze elke dag in duizenden dingen getagd moeten worden. Wat zou jouw ene kleine tag bereiken in tegenstelling tot alle andere? Je hebt in ieder geval een gokje gewaagd door daar innovatief te zijn. Bovendien hebben mensen de neiging om inventiviteit te onthouden boven een generieke boodschap.

  Hoe vind je je Instagram-URL?

Methode 2: wees de eerste die reageert

Dus, hier zijn enkele aanvullende strategieën die u kunnen helpen hun interesse te wekken en terug te volgen. Je moet profiteren van het feit dat mensen geïnteresseerd zijn in de perceptie van anderen over hen. Als u daarom als eerste bij hun opmerkingen aankomt, is uw kans op een reactie groter. Je kunt altijd meldingen voor die beroemdheid inschakelen, zodat je altijd op de hoogte bent wanneer ze iets posten. Een andere algemene regel is om het gebruik van zinnen zoals eerst in reacties te vermijden. Wow, of sommige andere zinnen lokken geen reactie uit.

Methode 3: wees significant in opmerkingen

Schrijf in plaats daarvan iets belangrijks, want als je een vraag stelt of een opmerking maakt met echt gewicht, is de kans groot dat de beroemdheid ontroerd zal raken door je bericht, op je zal reageren en je mogelijk zelfs zal volgen. Omdat de meeste mensen het echt leuk vinden om met fans van hun werk om te gaan en bereid zijn om wat tijd vrij te maken om opmerkingen te plaatsen en erop te reageren.

Methode 4: tag hun vrienden

Er zijn verschillende methoden die u kunt gebruiken om mogelijk hun aandacht te trekken, maar een die ik u zou aanraden te proberen, is door de beroemdheid en hun vriend te taggen in een bericht in de hoop dat de vriend uiteindelijk op u zal reageren, omdat dat uw bericht naar een hoger niveau tilt. het zicht van de beroemdheid. Vanwege de melding die van je vriend komt en niet alleen van jou, zijn er meer mogelijkheden dat ze het zullen zien. Afgezien van het feit dat het spam zal lijken, raad ik niet aan om iedereen te taggen met wie die persoon vaak converseert. Probeer echter wat context toe te voegen. Blijf lezen voor een andere methode om te leren hoe beroemdheden je kunnen volgen op Instagram.

Methode 5: stuur directe berichten (DM’s)

Een direct bericht sturen is een andere optie. In dit geval zou je een toegewijde volgeling kunnen zijn terwijl je ook eng of stalkerachtig bent. Hoe graag sterren ook met hun volgers willen communiceren, ze hebben ook grenzen die in acht moeten worden genomen, en een volger die te graag wil volgen, kan te ver gaan. Het bericht moet zorgvuldig worden overwogen voor uw favoriete beroemdheid.

Je probeert al deze technieken en adviezen, maar niets werkt. In die situatie oké zijn, is de beste manier van handelen. Houd er rekening mee dat beroemdheden rust nodig hebben. Waardeer het feit dat ze reageren op fans, aangezien ze maar een korte kans hebben om dit te doen.

  Hoe oude Instagram-verhalen te bekijken

Hoe word je beroemd op Instagram?

Instagram is dus de beste plek als je online beroemd wilt worden. De eerder genoemde Quintly-analyse ontdekte zelfs dat op alle sociale-mediaplatforms de groei van het aantal volgers van het kanaal het hoogst is. Als ik je zou vertellen dat je beroemd zou kunnen worden op Instagram, dan zou je niet alleen bekende mensen op Instagram hoeven te volgen. Nu kun je ook worden opgenomen in de meest populaire persoon op Instagram, door enkele onderstaande tips te volgen

Methode 1: definieer uw specialisatie

Je bent misschien behoorlijk getalenteerd en hebt een breed scala aan interesses, waaronder die in literatuur, mode, lifestyle en fitness. Bovendien ben je vrij om Instagram te gebruiken om tegelijkertijd content te produceren voor elk van deze categorieën. Als u echter wilt dat uw inhoud betrouwbaar en identificeerbaar is, is het probleem dat niet iedereen in uw doelgroep al deze interesses zal delen. En als je inhoud blijft produceren die niets met hun interesses te maken heeft, loop je het risico volgers te verliezen.

Methode 2: Maak rollen met trendy muziek

Reels zijn het eerste waar we aan denken als we het hebben over populair zijn op Instagram. Een van de dingen die je beroemd maken en je helpen om op die manier viraal te gaan, zijn Instagram-reels. Een ding dat je in gedachten moet houden, is dat als je een reel maakt, je je zeker wilt concentreren op trendy muziek. Het wordt ten zeerste aangeraden om elke keer dat je reels maakt, muziek uit de muziekcollectie van Instagram te gebruiken in plaats van je eigen muziek, omdat deze al populair is. Dus als u ze gebruikt, vergroot u ongetwijfeld de kans dat uw rol verschijnt.

Methode 3: post elke dag

Een andere suggestie die ik zou willen doen, is om elke dag te posten in plaats van helemaal niet te posten. Overweeg twee tot drie keer per dag, twee tot drie dagen per week, op uw blog te posten. De overige dagen mag je één keer per dag posten. Wat je ook beslist, zorg ervoor dat je continu je schema volgt om bestaande supporters gemotiveerd te houden en nieuwe aan te trekken. Het feit is dat consistent posten het bereik van je publiek, het totale bereik en de groei van het aantal volgers zal vergroten. Lees dit artikel vanaf het begin om te leren hoe je beroemdheden je kunt laten volgen op Instagram.

Methode 4: gebruik hashtags

Een geweldig kenmerk van Instagram is dat je hashtags kunt gebruiken om het maximale publiek te bereiken en ook Instagram-profielen van beroemde mensen kunt taggen voor erkenning door hun favoriete beroemdheid. Speel met hashtags; je hebt misschien verschillende meningen gehoord over de optimale hashtag-strategie voor zichtbaarheid. Anderen adviseren om zoveel mogelijk hashtags te gebruiken, terwijl anderen adviseren om minder hashtags te gebruiken om te voorkomen dat ze als spam overkomen. Probeer zoveel mogelijk relevante hashtags tegelijk op te nemen in sommige van je berichten. Lees dit artikel vanaf het begin om erachter te komen hoeveel volgers je beroemd maken op Instagram.

  Hoe deel je een bericht in je Instagram-verhaal

Methode 5: Onderhoud de communicatie met uw publiek

Mogelijk volgt u bepaalde accounts die nooit op uw opmerkingen reageren. Je zult misschien niet aarzelen om ze op een gegeven moment niet meer te volgen, ook al heb je geen vijandigheid jegens hen. Als ze niet eens de moeite nemen om met je om te gaan, zul je niet echt een relatie voelen. Het is daarom cruciaal voor influencers om een ​​duurzame band met hun volgers op te bouwen. Het doel is om hun loyaliteit te winnen, zodat je ze niet verliest als supporters. Om te laten zien dat je aandacht schenkt aan de opmerkingen van je volgers, kun je wat tijd besteden aan het beantwoorden ervan.

Methode 6: wees voorzichtig met het opnemen van een oproep tot actie

Houd er rekening mee dat Instagram een ​​conversatieplatform is in plaats van een uitzendplatform wanneer de call-to-action wordt opgenomen. Wat wil je dat je volgers doen na het lezen van het stuk? Het stimuleert deelname en maakt duidelijk wat je wilt dat je teamleden doen. Een oproep tot actie is een slimme zet die lezers kan aanmoedigen om met uw materiaal om te gaan en het te delen, waardoor het virale potentieel ervan wordt vergroot.

Uiteindelijk is het een proces; het is niet waarschijnlijk dat je één stukje content post dat viraal gaat en je beroemd maakt op Instagram. Als u echter consequent actie onderneemt en geweldige inhoud plaatst, vooral reels, zult u op de lange termijn beloningen zien, wat er ook gebeurt. Maar pas op dat je niet overboord gaat om te voorkomen dat je griezelig overkomt op je favoriete ster.

Maak nooit misbruik van je benaderingen, alleen maar omdat je nu een idee hebt over hoe je ervoor kunt zorgen dat beroemdheden je volgen op Instagram. Het behouden van een gezonde reputatie is belangrijk omdat het er ook toe kan leiden dat je favoriete beroemdheid je aanklaagt. Het is duidelijk dat je, om populair te worden op Instagram, een bepaald aantal volgers moet hebben. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken over hoeveel volgers u beroemd zullen maken op Instagram als uw materiaal uw publiek aanspreekt. Geniet gewoon van het proces en blijf creëren.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je ervoor kunt zorgen dat beroemdheden je volgen op Instagram en hoeveel volgers je beroemd maken op Instagram. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.