Hoe Bin-bestand op Android te openen

Het bin-bestandsformaat is het moeilijkst te openen op uw smartphone. De moeilijkheid om dit soort bestanden te openen is te wijten aan weinig of geen kennis over de aard en werking van bin-bestanden. Het is erg ontmoedigend als bin-bestanden niet worden geopend, zelfs nadat er zoveel bronnen zijn gebruikt om ze te downloaden. In dit artikel zullen we u vertellen hoe u het bin-bestand op Android opent en hoe u het bin-bestand op Windows 10-apparaten opent. We zullen je ook vertellen over de bin-bestandsconverter, die je kunt gebruiken om de bin-bestanden naar je favoriete formaat te converteren. Maar voordat we verder gaan, is het belangrijk om te begrijpen wat we precies bedoelen met bin-bestand.

Hoe Bin-bestand op Android te openen

Lees dit artikel tot het einde om de stappen te leren die laten zien hoe u het bin-bestand op Android op een gedetailleerde manier kunt openen met behulp van de afbeeldingen voor een beter begrip.

Opmerking: aangezien smartphones niet dezelfde instellingsopties hebben, verschillen ze van fabrikant tot fabrikant. Zorg daarom voor de juiste instellingen voordat u iets op uw apparaat wijzigt.

Wat is een Bin-bestand?

De bestanden met de extensie .bin worden meestal Bin-bestanden genoemd. Het belangrijkste verschil tussen normale en .bin-bestanden is dat .bin-bestanden tekstinhoud coderen in numerieke formaten. Deze bestanden hebben betrekking op binaire bestanden met een getal onder de 2, die 0 en 1 zijn. Het is een kortere en eenvoudigere versie om binaire bestandsindelingen te schrijven.

  Fix Google Play-verificatie is vereist Fout op Android

Eerder kreeg u niet de vrijheid om bestanden in bin-formaat op Android te bekijken. De bin-bestanden zijn de ingestelde uitvoerbare opdrachten voor computerapparaten. En de bin-bestanden zijn erg belangrijk als u toegang wilt tot bestanden op uw computer. De bin-bestanden kunnen op verschillende manieren worden geopend, zelfs op Android-apparaten, maar de stappen moeten zorgvuldig worden uitgevoerd.

Hoe Bin-bestand op Android te openen?

De bin-bestanden worden tegenwoordig niet veel gebruikt. Als u van plan bent dit soort bestanden uit te voeren, moet u ook rekening houden met de gevaren van het uitvoeren ervan, omdat sommige uitvoerbare opdrachten bedreigingen en virussen kunnen bevatten die uw apparaten kunnen beschadigen.

Hier zijn de stappen voor het openen van een bin-bestand op mobiel:

1. Start de applicatie Bestandsbeheer op uw Android-apparaat.

2. Klik op het zoekpictogram in de rechterbovenhoek.

3. Typ .bin in de zoekbalk en tik op het gewenste resultaat.

4. Nadat je het bestand hebt geselecteerd, krijg je een optie om het formaat te selecteren waarin je dit bestand wilt openen. Het kan van elk type zijn, bijvoorbeeld documenten, audio, video’s of afbeeldingen.

5. Open het .bin-bestand via sommige toepassingen, zoals Chrome-browser, MS Docs, HTML-viewerenz.

Dit is hoe je het bin-bestand opent in Android mobiel.

Hoe Bin-bestand openen in Windows 10?

Laten we de stappen bekijken om het Bin-bestand te openen op Windows 10 pc/laptop.

1. Druk op de toetsencombinatie Windows+S om de Windows-zoekbalk te openen.

2. Zoek naar Deze pc en klik op Openen.

3. Zoek in de rechterbovenhoek naar .bin-bestanden in de zoekbalk.

4. Klik op het gewenste bin-bestand dat u wilt openen.

Hoe werken bin-bestanden en wat is hun structuur?

Bin-bestanden werken als invoer voor veel programma’s. De structuur van deze bestanden hangt grotendeels af van de inhoud van dergelijke bestanden. Sommige programma’s, die worden gebruikt voor back-updoeleinden, gebruiken ook dit bestandsformaat. Vaak worden de gegevens gecomprimeerd waardoor de structuur moeilijk te begrijpen is. Wanneer de gegevens niet zijn gecomprimeerd, wordt het moeilijk te begrijpen; de reden hiervoor is dat het in de vorm van afbeeldingen of muziek kan zijn.

  Een aangepaste kleur instellen voor de navigatiebalk op Android [No Root]

Wat is de lijst met Bin File Converter?

U kunt uw bin-bestanden converteren naar documenten, pdf’s, afbeeldingen, enz. Hier is een lijst met enkele bin-bestandsconversieprogramma’s.

1. AnyBurn

AnyBurn is een draagbaar maar capabel programma voor het branden van cd’s/dvd’s/Blu-rays. Het biedt een finishlijn voor het maken en branden van een cd. De belangrijkste kenmerken van AnyBurn zijn dat het elk cd-, dvd- en Blu-ray-beeldbestand brandt.

2. DEAMON Tools Lite

DEAMON Tools Lite helpt u bij het koppelen van schijfimagebestanden en emuleert verschillende apparaten. De tool helpt u om afbeeldingen van optische schijven te maken en deze goed te ordenen via een catalogus.

3. WinISO

WinISO helpt u bij het converteren van schijfimage-indelingen. U kunt de bewerkte afbeeldingen koppelen zonder ze vooraf op te slaan en de bewerkte afbeeldingen branden.

4. ISO-werkplaats

ISO-werkplaats is specifiek ontworpen voor ISO-beeldbeheer en -conversie. U kunt ook cd’s/dvd’s kopiëren en branden.

5. ISO-toolkit

ISO-toolkit is een gemakkelijke en eenvoudige applicatie die u kan helpen bij het beheren van ISO-bestanden. U kunt er eenvoudig ISO doorheen manipuleren en ISO-images maken of ISO-images van cd/dvd kopiëren.

6. AnyToISO

AnyToISO is een tool van CrystalIdea. Het helpt u bij het converteren van uw bestanden naar ISO-afbeeldingen, .bin, MDF, PDI, afbeeldingsbestanden, enz.

Waarom zijn de .bin-bestanden vereist?

Hieronder staan ​​de gevallen vermeld waarvoor de .bin-bestanden vereist zijn:

 • Wanneer u in de IT-helpdesk van een bedrijf werkt en de gebruikers hebben uw hulp nodig om dergelijke bestanden te bekijken of te openen.
 • Om toegang te krijgen tot de historische gegevens, moeten bin-bestanden worden geopend om de historische gegevens te bekijken die door een ex-gebruiker zijn opgeslagen.
 • De antivirussoftware wordt automatisch bijgewerkt. Maar als u de automatische update-optie hebt gesloten, kunt u de antivirus handmatig bijwerken en kunt u daarbij bin-bestanden tegenkomen.
  Nokia brengt de baanbrekende Z Launcher voor Android uit

Lees dit artikel vanaf het begin om te leren hoe u een bin-bestand op mobiel opent.

Wat zijn de verschillende soorten gegevens die kunnen worden opgeslagen in bestanden met .bin-extensies?

Laten we eens kijken naar de lijst met verschillende soorten gegevens die kunnen worden opgeslagen in bestanden met de extensie .bin.

 • Binaire uitvoerbare bestanden
 • Macbinair gecodeerd bestand
 • Emulator binair bestand
 • GOG.com-spelgegevens
 • Atari-spel-ROM
 • Sega-game-ROM
 • Linux uitvoerbaar bestand
 • Emulator-BIOS
 • Routerfirmware
 • Nintendo-spelgegevens
 • Binaire data
 • Schijf afbeelding
 • Video

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Wat is een Bin-bestandsindeling?

Ans. Het Bin-bestandsformaat slaat de informatie op in binair formaat. Het is compatibel met schijfopslag waardoor media op een fysieke schijf kunnen worden opgeslagen.

Q2. Wat is een Bin-map?

Ans. De map Bin bevat de binaire bestanden. Deze bevatten de eigenlijke uitvoerbare codes voor de applicaties.

Q3. Wat is een .Bin-bestand?

Ans. Een Bin-bestand wordt ook wel een binair bestand genoemd dat informatie bevat zoals afbeeldingen, video’s, teksten en audio. Het formaat wordt tegenwoordig veel minder gebruikt vanwege minder cd’s en dvd’s.

***

We hopen dat je nu een beter idee hebt van wat .bin-bestanden zijn en hoe je bin-bestanden kunt openen op Android en Windows 10. Je kunt ons vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover je een artikel wilt schrijven. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten