Hoe Bing AI Chat Widget op iOS en Android te krijgen: uitgelegd

epcdream.nl

Wilt u uw creativiteit en productiviteit op het werk of op school verbeteren terwijl u smartphones gebruikt? U kunt de Bing AI Chat gebruiken op uw iPhone, iPad of mobiele Android-apparaten.

Sinds de onthulling van ChatGPT op 30 november 2022 wordt informatietechnologie in alles geconfronteerd met AI-transformatie. Nu onderzoekt elk IT-bedrijf de mogelijkheden om AI op te nemen in hun reguliere activiteiten. Particulieren worden niet alleen gelaten. U kunt ook de gratis of betaalde versie van ChatGPT of Bard gebruiken voor leren, het maken van inhoud en productiviteit.

Het gebruik van AI-chatbots kan handiger worden als u deze AI’s in uw smartphones kunt krijgen. Hoewel ChatGPT en Bard op een webbrowser zijn gebaseerd, is er een beter alternatief dat u kunt proberen. Dat is Bing AI Chat van Microsoft. Blijf lezen om te leren hoe u deze AI in uw smartphone kunt krijgen.

Bing AI Chat: een opkomende concurrent van ChatGPT en Bard

Bing AI Chat is een intelligente chatbot die door Microsoft is ontwikkeld als onderdeel van de Bing-zoekmachine in de Microsoft Edge-webbrowser. Het maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking (NLP) en machine learning-algoritmen om mensachtige gesprekken te simuleren.

Deze AI-zoekmachine en de chatbot is in wezen de Microsoft-versie van ChatGPT (editie 4) Large Language Model (LLM) van OpenAI. Het biedt vergelijkbare antwoorden op hoe u en ik vragen zullen beantwoorden.

Bovendien is de tool niet beperkt tot op tekst gebaseerde antwoorden, aangezien de AI ook kan worden geïntegreerd met het DALL-E-model van OpenAI om reacties met afbeeldingen te genereren. Dus naast antwoorden in teksten, zou je ook generatieve afbeeldingen kunnen maken door te beschrijven wat je nodig hebt op Bing AI Chat.

De nieuwe Bing krijgt steeds meer aandacht vanwege de volgende redenen:

 • In vergelijking met de ChatGPT is de Bing AI Chat meer bijgewerkt. Het werkt door gebruik te maken van de nieuwste versie van gespreks-AI van OpenAI: GPT-4. Daarom zijn de machine learning-modellen veel meer bijgewerkt dan de ChatGPT. Houd er rekening mee dat ChatGPT na september 2021 van veel dingen geen kennis meer bevat.
 • ChatGPT kan niet op internet zoeken, terwijl Bing AI Chat op internet kan zoeken naar de inhoud die u zoekt. Vervolgens verwerkt het de resultaten met behulp van zijn eigen machine-learningmodellen om resultaten op een gemoedelijke toon te leveren.
 • Bing AI Chat en Google Bard lijken op elkaar, omdat beide op internet kunnen zoeken. Bard is echter minder toegankelijk dan de New Bing. Bing AI-chat is altijd beschikbaar in de Edge-webbrowser. Voor Google Bard heeft u toegang nodig tot het speciale webportaal. Bard is dus niet standaard geïntegreerd met een webbrowser.
 • Deskundigen verwachten dat de Bing AI Chat meer bekendheid zal krijgen omdat het speciale mobiele apps heeft.
  RealVNC's pc-afstandsbedieningsapp 'VNC Viewer' voor Android nu gratis

Kenmerken en functionaliteiten van Bing AI Chat

Hieronder vindt u de opwindende nieuwe functies die de New Bing heeft toegevoegd aan het ecosysteem van chatbots met generatieve taalmodellen:

U kunt met Bing chatten om antwoord te krijgen op uw vragen, net zoals u iemand vraagt ​​die een materiedeskundige (MKB) is. Typ gewoon uw vraag en Bing levert de resultaten in een gemoedelijke toon. Als u een gedetailleerd resultaat nodig heeft, kunt u vervolgvragen stellen.

Een groot voordeel van Bing AI Chat is dat er op verschillende manieren naar inhoud wordt gezocht. U kunt zoeken op teksten, afbeeldingen en video’s. Bing analyseert de invoer met behulp van AI- en ML-modellen en genereert nauwkeurige antwoorden.

#3. Gepersonaliseerde resultaten

Bing genereert nu gepersonaliseerde inhoudsuggesties op het tabblad Bing Insights. U zult merken dat de inhoudssuggesties nauw verband houden met wat u zoekt op Bing Search of chat op de New Bing.

#4. Meer nauwkeurige resultaten

In de meeste gevallen produceert Bing op tekst, afbeeldingen en video gebaseerde inhoud nauwkeurig op basis van uw zoekopdracht. Het betekent dat u de door AI geproduceerde inhoud meteen kunt gebruiken. U dient de inhoud echter op te poetsen volgens de publicatierichtlijnen van uw bedrijf of persoonlijk.

Bovendien kunt u instructies voor Bing toevoegen, zoals het maken van een beschrijving in 100 woorden, afbeeldingen op een witte achtergrond tekenen, bepaalde webadressen niet verwijzen, enz., om de door AI gegenereerde inhoud te verfijnen.

#5. Bing Afbeeldingsmaker

De Bing AI Chat wordt geleverd met de DALL-E deep learning-modellen. Daarom kan de nieuwe Bing uw op tekst gebaseerde invoer omzetten in digitale afbeeldingen.

De chatbot biedt ook opties om de gemaakte afbeelding aan te passen, zoals er een 3D-model van maken, een persoon in een generatief voertuig toevoegen, enzovoort.

#6. Bing opstellen

Direct naast het tabblad Bing AI Chat krijgt u de Compose-kaart. Met de functie Opstellen kunt u op tekst gebaseerde inhoud maken op basis van trefwoorden, korte woordgroepen of lange beschrijvingen. U kunt het generatieve taalverwerkingsmodel ook aanpassen in de volgende parameters om door AI gegenereerde inhoud met personalisatie te krijgen:

 • Toon: Professioneel, Causaal, Enthousiast, Grappig en Informatief
 • Formaat: ideeën, blogpost, e-mail en alinea
 • Lengte: kort, gemiddeld en lang

#7. Bing Chat-geschiedenis

De nieuwe Bing slaat al uw chats ermee op in het gedeelte Recente activiteit. U kunt dus teruggaan naar een vorige chat en vanaf daar het gesprek uitbreiden. Het is niet nodig om de door AI gegenereerde webresultaten of inhoud op te slaan in een andere notitie-app.

#8. Bing mobiele ondersteuning

De Bing AI Chat-ervaring is nu beschikbaar voor grote mobiele apparaten onder de Apple- of Google App Store-ecosystemen. Daarom heeft u, in tegenstelling tot Google Bard en ChatGPT, geen computer nodig om toegang te krijgen tot een generatieve taalchatbot. U kunt al uw leren, zoeken op het web en het maken van inhoud vanaf uw smartphone doen.

De Bing AI Chat Widget voor mobiele telefoons is een krachtige AI-tool die u kan helpen bij een verscheidenheid aan taken. Als u op zoek bent naar een manier om meer uit uw smartphone te halen, raad ik u ten zeerste aan het eens te proberen. Dit zijn de belangrijkste redenen om het op een smartphone te gebruiken:

 • Een AI-assistent is altijd beschikbaar wanneer u naar kantoor pendelt, boodschappen gaat doen of in het buitenland reist.
 • U kunt de ingebouwde gesproken zoekopdracht van de New Bing gebruiken om nauwkeurige zoekresultaten te krijgen voor plaatsen, dingen en theorieën.
 • U krijgt alle functies van de Bing AI Chat-app op Microsoft Edge op een pc tot een mobiele telefoon. Een mobiele telefoon is goedkoper dan een pc. De New Bing-widget is dus een betaalbare manier om AI-chatbot te gebruiken.
 • U kunt de widget toevoegen aan het startscherm van uw smartphone. Zo kunt u snel een uitgebreide beschrijving krijgen van een creatief idee dat u te binnen schiet. Of krijg deskundige resultaten op zoektermen in een mix van visuele en tekstinhoud.
 • The New Bing helpt je georganiseerd te blijven. Het kan boodschappenlijstjes voor je maken. U kunt deze AI-chatbot ook gebruiken voor het volgen van projectvoortgang of het instellen van herinneringen voor een aanstaande vergadering op Zoom of Google Meet.
 • U kunt teksten van vreemde talen in uw eerste taal vertalen, aangezien Bing AI Chat vertalingen ondersteunt.
  Hoe u acties uitvoert door op de achterkant van uw Android-telefoon te tikken

Vereisten voor het gebruik van Bing AI Chat op mobiele apparaten

Hieronder vindt u de systeemvereisten om erachter te komen of uw mobiel de werking van de Bing: Chat with AI & GPT-4-app daadwerkelijk ondersteunt of niet:

 • Voor een Android-apparaat moet u Android 7.0 of hoger gebruiken om de nieuwe Bing te installeren en te gebruiken.
 • Als u zich in het Apple-ecosysteem bevindt, hebt u iOS 14.0 of hoger nodig voor iPhone, iPad en iPod Touch.
 • De Bing AI Chat-app vereist een Microsoft-account voor gebruik. U moet er dus een maken en toevoegen aan uw smartphone voordat u Bing installeert: Chat met AI & GPT-4.
 • De New Bing-app is volledig internetgebaseerd. Je zult dus ook online moeten blijven via mobiel internet of wifi om de Bing AI-tool zijn werk te laten doen.
 • Als u spraakgestuurd zoeken en chatten op de New Bing wilt gebruiken, moet u het hulpprogramma toestemming geven om de microfoon van uw smartphone te gebruiken.
 • Voor op afbeeldingen gebaseerde zoekopdrachten moet u de tool toegang geven tot de bestandsbeheerder of interne opslag van uw mobiele telefoon.
 • Genoeg lege ruimte op de smartphone. Bijvoorbeeld op Android minimaal 200 MB en op iOS minimaal 300 MB.
 • Nu u de systeemvereisten voor de Microsoft AI Bing Chat-app kent, gaan we hieronder onderzoeken hoe u deze op verschillende mobiele apparaten kunt krijgen:

  Microsoft heeft de Bing: Chat with AI & GPT-4-app gratis beschikbaar gemaakt voor elke iPhone, iPod Touch en iPad in de App Store. Hieronder vindt u de stappen om de app te installeren en de breedte van het startscherm in te stellen:

  • Ga naar de App Store en zoek naar de Bing: Chat met AI & GPT-4-app.
  • Tik op het Get-pictogram in de app en bevestig het installatieproces met de toegangscode Touch ID, Face ID of Apple ID.
  • Nadat de app is geïnstalleerd, tikt u op de knop Openen om de app uit te voeren.
  • Bij de eerste uitvoering zal de applicatie u vragen om toestemming te geven voor verschillende machtigingen, zoals meldingen en activiteiten op apps en websites volgen. Sta deze machtigingen toe.
  • U komt nu in het welkomstscherm waar u kunt leren hoe u door de app navigeert. Tik op Overslaan in de rechterbovenhoek.
    8 Beste notitie-apps voor iOS in 2019

  • Nu stap je daadwerkelijk in de Bing AI-copiloot op je iPhone of iPad.

  • Minimaliseer de app en ga naar het startscherm van iOS.
  • Tik en houd vast op een lege ruimte op het startscherm totdat de app-pictogrammen beginnen te wiebelen.

  • Tik op het plusteken (+) in de linkerbovenhoek en scrol omlaag om de Bing-app te vinden.

  • Tik op Bing in Widgets en kies tussen de zoekwidget die je leuk vindt, uit een donkere en een ijsbergstijl.

  • Tik op de knop Widget toevoegen om deze op het startscherm te krijgen.

  Leer de stappen om de nieuwe Bing-app-widget op Android te installeren en in te stellen:

  • Ga naar Google Play op uw mobiele telefoon en zoek de app Bing: Chat met AI & GPT-4.
  • Tik op de knop Installeren om te downloaden en te installeren. Eenmaal geïnstalleerd, raakt u de knop Openen aan om de app uit te voeren.
  • Tik op het welkomstscherm op Misschien later.
  • U bevindt zich nu op het startscherm van Bing AI Chat.

  • Minimaliseer de app en ga naar het startscherm van Android.
  • Tik lang ergens op het startscherm om het Home-aanpassingsmenu te openen. Kies Widgets in deze lijst.

  • Op het Widgets-scherm zou je de Bing-app moeten zien. Tik erop.

  • Druk lang op een van de Search & Chat-widgets en sleep deze naar het startscherm.

  • Tik op het zoekveld van Bing om het AI-chatvenster te openen.

  Gebruik Bing AI Chat via tekst

  • Tik in de Bing AI Chat-widget op het Bing-pictogram om de chatinterface te openen.

  • Selecteer in het pop-upvenster Kies een gespreksstijl iets tussen Creatief, Evenwichtig en Nauwkeurig.

  • Tik nu op het veld Vraag me alles… en typ uw vraag.
  • Ik typte bijvoorbeeld: “Wat is het GPT-model?” en ik kreeg het volgende resultaat:

  • U kunt vervolgvragen stellen om meer inhoud te krijgen als u dat nodig heeft.
  • Als u opnieuw moet beginnen, tikt u op het bezempictogram links van het zoekveld.

  Gebruik Bing AI Chat via afbeelding

  • Ga terug naar de Bing-app om de zoekfunctie voor afbeeldingen te gebruiken.
  • Tik op het zoekerpictogram in het zoekveld bovenaan.

  • Geef op het scherm Access Camera toegang tot de camera.

  • Gebruik nu de camera en de zoeker om het object binnen het vierkant op het scherm te plaatsen.
  • Zodra de beeldfocus correct is, tikt u op de zoekknop in het midden om door AI gegenereerde antwoorden te krijgen.

  • Veeg omhoog over het scherm Gerelateerde inhoud voor zoekresultaten.

  Gebruik Bing AI Chat via spraak

  • Raak in de New Bing-widget het microfoonpictogram aan.
  • Spreek uw zoekopdracht uit wanneer het Ik luister-scherm verschijnt in de Bing-app.

  • Bing AI Chat zal ook terugspreken om u de resultaten te vertellen.
  • Om de stem te stoppen, tikt u op het oscillogram dat onder aan het scherm wordt weergegeven.

  Afsluiten

  Dus nu weet je wat Bing AI Chat is en waarom de introductie ervan in mobiele telefoons een buzz veroorzaakt in de AI-chatbotwereld. U kunt de bovenstaande methoden volgen om de New Bing-widget moeiteloos op uw Android- en iOS-apparaten te installeren. Later kun je de voorgestelde use cases volgen om optimaal gebruik te maken van deze ultieme AI-chatbot.

  Misschien vind je AI-tools voor het maken van chatbots ook leuk.