Hoe Costco-lidmaatschap te annuleren

Costco is een vooraanstaande Amerikaanse detailhandelaar sinds de oprichting in 1976. Ze hanteren een speciale bedrijfsstrategie voor alleen lidmaatschap om klanten met korting bulkaankopen van voedsel, kleding en andere huishoudelijke artikelen te bieden. Duizenden Amerikanen hebben een lidmaatschap om te profiteren van deze besparingen, die de kosten van een lidmaatschap ver te boven gaan. Costco is de expert om klanten de meeste waar voor hun geld te bieden en alles te verkopen, van verlovingssieraden tot boodschappen. Als u op zoek bent naar advies over hoe u de Costco-lidmaatschapskaart op uw telefoon kunt krijgen, lees dan hieronder. In deze gids laten we u ook zien hoe u het Costco-lidmaatschap kunt annuleren en of u het Costco-lidmaatschap kunt annuleren en de Citi-kaart kunt behouden.

Hoe Costco-lidmaatschap te annuleren

Blijf verder lezen om de stappen te vinden waarin wordt uitgelegd hoe u het Costco-lidmaatschap in detail kunt annuleren met handige illustraties voor een beter begrip.

Hoe lang is Costco-lidmaatschap goed?

Een Costco-lidmaatschap is één jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Costco biedt tal van opties om uw abonnementsverlenging online of in de winkel te beheren.

  Een vergadering opnemen in Zoom

Is het de moeite waard om een ​​Costco-lidmaatschap te hebben?

Ja, met Costco heb je toegang tot kwaliteitsartikelen tegen lage prijzen die je in bulk kunt kopen en kortingsaanbiedingen en andere beloningen kunt krijgen. De Costco-lidmaatschapsprijs is misschien iets hoger, maar het is de moeite waard voor bulkwinkelen. Bovendien bieden ze een liberaal retourbeleid met een volledige terugbetaling. Lees verder om te weten hoe u het Costco-lidmaatschap kunt annuleren.

Is Costco het lidmaatschap kwijt?

Nee, Costco is niet van zijn lidmaatschappen afgekomen en heeft nog steeds zijn lidmaatschapsovereenkomsten, dat wil zeggen de Gold-, Executive- en Business-lidmaatschappen.

Uitvoerend lidmaatschap:

 • $ 120,00 jaarlijkse lidmaatschapskosten ($ 60 lidmaatschapskosten, plus $ 60 upgradekosten) *
 • Inclusief een gratis Huishoudkaart
 • Geldig op alle Costco-locaties wereldwijd
 • Jaarlijkse 2% beloning op gekwalificeerde Costco-aankopen (voorwaarden zijn van toepassing)
 • Extra voordelen en meer besparingen op Costco-diensten
 • Extra voordelen op geselecteerde Costco Travel-producten

Zakelijk lidmaatschap:

 • $ 60,00 jaarlijkse contributie*
 • Inclusief een gratis Huishoudkaart
 • Voeg Affiliate Card-houders toe voor $ 60 per stuk*
 • Geldig op alle Costco-locaties wereldwijd
 • Aankoop voor wederverkoop
 • Zakelijke leden moeten Costco voorzien van de juiste doorverkoopinformatie

Gold Star-lidmaatschap:

 • $ 60,00 jaarlijkse contributie*
 • Inclusief een gratis Huishoudkaart
 • Geldig op alle Costco-locaties wereldwijd

Wat is het voordeel van een Costco Executive-lidmaatschap?

Voordat we leren hoe we het Costco-lidmaatschap kunnen annuleren, weten we wat de voordelen zijn. De voordelen van een Costco Executive-lidmaatschap zijn onder meer een jaarlijkse beloning van 2%, die kan oplopen tot $ 1000 op bijna elke in aanmerking komende Costco-service. U krijgt 3% cashback op Costco Travels naast exclusieve deals en besparingen. Elk Costco-lid krijgt toegang tot voordelen zoals:

 • Contactlenzen met korting
 • Vakantiepakketten
 • Uitvoerende leden hebben nog meer besparingen op Costco-services en bepaalde vakantiepakketten.
  Hoe te winnen bij klanttevredenheid met Freshworks

Hoe krijgt u uw Costco-lidmaatschapskaart op uw telefoon?

Om de Costco-lidmaatschapskaart op uw telefoon te krijgen, moet u deze stappen volgen:

1. Open de Costco app op je telefoon.

2. Meld u aan bij uw account met uw lidmaatschapsgegevens.

3. Controleer uw Costco-lidmaatschap en tik op het tabblad Kaart om het te bekijken.

Hoe kunt u uw Costco-account sluiten?

Als u uw Costco-account wilt annuleren of Costco-account wilt sluiten, moet u ofwel het Costco-magazijn binnenlopen en overleggen bij de lidmaatschapsbalie of u kunt hun bellen Costco-klantenservicecentrum. Spreken met een medewerker in de winkel is een handige manier om uw lidmaatschap op te zeggen als u in de buurt van een Costco-magazijn woont. Als u echter langer moet wachten of om welke reden dan ook bent verhuisd, kunt u ze altijd bellen.

Is het gemakkelijk om Costco te annuleren?

Ja, als je een stand van een magazijnlidmaatschap bezoekt, kun je je lidmaatschap op elk moment gemakkelijk beëindigen met een volledige contante terugbetaling.

Hoe kunt u uw Costco-account online sluiten?

Helaas is er geen methode om uw Costco-lidmaatschap online te annuleren. Dit kan alleen door:

 • Bellen naar het Member Services Centre op 1-800-774-2678 of
 • Een bezoek aan het Costco-magazijn

Kunt u het Costco-lidmaatschap annuleren en de Citi-kaart behouden?

Nee. Er is geen manier om het Costco-lidmaatschap op te zeggen en de Citi-kaart te behouden. De Costco Anywhere Visa Card van Citi wordt ook geannuleerd als u besluit uw lidmaatschap stop te zetten en uw kredietscore kan hierdoor op de een of andere manier worden beïnvloed. U verliest helaas uw Costco Citi-kaart als u uw Costco-lidmaatschap beëindigt.

  Wat betekent "IANAL" en hoe gebruikt u het?

Zal Costco uw lidmaatschap opzeggen als u te veel retourneert?

Ja. Het is bekend dat Costco een relatief soepel retourbeleid biedt. Als een lid ontevreden is over een product, kan hij het over het algemeen altijd op elk moment retourneren. Als u echter herhaaldelijk terugreist, kan uw lidmaatschapsstatus in gevaar komen. Het aantal retourzendingen dat een consument kan doen is volgens Costco onbeperkt, maar als u misbruik maakt van ledenprivileges, zoals het retourneren van gebruikte spullen of vertraagde retourzendingen, is de kans groter dat uw lidmaatschap wordt ingetrokken.

Hoe kunt u uw automatische verlenging van Costco annuleren?

U kunt uw Costco-lidmaatschap opzeggen door met een vertegenwoordiger te praten bij de balie van een magazijnlidmaatschap om direct een terugbetaling te krijgen of door hun Member Services Center te bellen op 1-800-774-2678.

***

We hopen dat u hebt geleerd hoe u het Costco-lidmaatschap kunt annuleren. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten