Hoe Course Hero-abonnement te annuleren

Course Hero is een e-platform dat studiemateriaal biedt voor verschillende cursussen. Het werd in 2006 opgericht door Andrew Grauer, zelf een student, om afgestudeerde studenten te helpen zelfvertrouwen op te bouwen en zich efficiënt voor te bereiden op hun examens. Course Hero heeft geholpen een ecosysteem op te bouwen dat bestaat uit zowel studenten als docenten om betere leermogelijkheden te bieden aan afgestudeerde studenten door hen toegang te geven tot duizenden cursusmaterialen met betrekking tot hun vak. Het is een platform waar zowel studenten als docenten studiemateriaal kunnen uploaden om anderen in nood te helpen. Als u echter op zoek bent naar hoe u het Course Hero-abonnement kunt opzeggen, bent u bij ons aan het juiste adres. Je leert ook hoe je Course Hero kunt annuleren en geld terug kunt krijgen en nog veel meer. Lees dus verder om te leren hoe u het Course Hero-account kunt annuleren.

Hoe Course Hero-abonnement te annuleren

Hoe je het Course Hero-abonnement opzegt en of het Course Hero-abonnement de moeite waard is, lees je verder in dit artikel. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Wat doet Course Hero?

Course Hero is een online platform om te leren. Course Hero bevat meer dan 30 miljoen cursusspecifieke materialen die studenten kunnen bekijken en waarvan ze kunnen leren. Studenten kunnen inhoud uploaden op de Course Hero-website om anderen te helpen en meerdere ontgrendelingen en vragen te verdienen. Course Hero heeft geholpen een ecosysteem van studenten en docenten te vormen om studenten een boost te geven en extra hulp te bieden bij het effenen van een vlotte weg voor hun academische reis.

Van studiegidsen en oefenopgaven tot leerboekoplossingen en uitgebreide uitleg over elk onderwerp, of het nu gaat om literatuur, biologie, geschiedenis of wiskunde. Studenten kunnen elk antwoord op hun probleem vinden op de website van Course Hero. Ze bieden ook 24/7 huiswerkhulp om rekening te houden met de problemen van studenten en hen te helpen hun problemen op te lossen.

Hoeveel kost een Course Hero-account?

Course Hero is een e-platform voor online leren met duizenden cursusmaterialen die je kunnen begeleiden en helpen tijdens je academische reis. Course Hero biedt gebruikers een gratis basislidmaatschap, waarmee je de inhoud van hun website kunt verkennen en het plan kunt kiezen dat je wilt kopen dat aansluit bij hun vereisten en budget.

  • De jaarlijkse abonnementskosten bedragen 6,95 dollar per maand

  • Kwartaalabonnementskosten bedragen 9,95 dollar per maand

  • Maandelijks Abonnement kost 14,95 dollar per maand.

Nadat je je hebt aangemeld, brengt Course Hero je rechtstreeks naar hun lidmaatschap pagina waar u de vermelde prijzen en hun diensten kunt vinden en kies uw plan dienovereenkomstig.

Opmerking: door bij te dragen aan Course Hero door je studiedocumenten toe te voegen aan de bibliotheek van Course Hero, kun je ledenontgrendelingen verdienen. Leden kunnen tot 5 ontgrendelingen verdienen voor elke 10 studiedocumenten.

Is een Course Hero-abonnement de moeite waard?

Ja, het is de moeite waard om een ​​Course Hero-abonnement te nemen. Gevuld met duizenden documenten door zowel studenten als opvoeders, kunnen studenten een breed spectrum aan kennis opdoen, variërend van persoonlijke aantekeningen tot hoogwaardige aantekeningen waaraan wordt gewerkt en doorgegeven door docenten en professoren. Het gratis abonnement van Course Hero helpt studenten een overzicht van de site te krijgen en hen te helpen een definitieve beslissing te nemen over hun vereiste behoeften. Als een student vindt dat hij het abonnement niet nodig heeft, kan hij cursusheld annuleren en geld terugkrijgen.

Hoe kun je Course Hero telefonisch bereiken?

Als u problemen ondervindt met de Course Hero-applicatie, kunt u contact opnemen met de klantenondersteuning om deze op te lossen. Bel op 1-888-634-9397 om contact op te nemen met de klantenservice van Course Hero. Kijk voordat je contact opneemt met de ondersteuning op de ondersteuningspagina van Course Hero, en wellicht vind je het antwoord op je vraag op de Cursus Hero Klantenservice bladzijde.

Hoe kun je Course Hero gratis ontgrendelen?

Course Hero biedt zijn gebruikers gratis ontgrendelingen om vergrendelde documenten te bekijken. Om ontgrendelingen te verkrijgen, moeten gebruikers echte documenten over elk onderwerp indienen. Het ingediende document moet authentiek zijn en een betekenisvolle inhoud hebben die verband houdt met het onderwerp. Als beloning word je ontgrendeld van Course Hero om toegang te krijgen tot vergrendelde inhoud die wazig lijkt wanneer deze is vergrendeld.

Hier zijn een paar eenvoudige stappen om documenten te uploaden om ontgrendelingen te krijgen en je Course Hero-abonnement de moeite waard te maken:

1. Bezoek de Course Hero officiële website en log in op uw account.

2. Klik bij het inloggen op de optie Uploads in het linkerdeelvenster van het dashboard.

3. Klik op de pagina Uploads op de optie Documenten uploaden.

4. Upload vervolgens de documenten die je wilt toevoegen aan de Course Hero-website door op de optie Documenten toevoegen te klikken.

5. Voer na het toevoegen van het gewenste document de Cursusnaam in het daarvoor bestemde gedeelte in.

6. Klik vervolgens op de optie Studiebronnen ontgrendelen die wordt ontgrendeld zodra 10 van uw documenten zijn geüpload.

Hoe kunt u uw Course Hero annuleren en geld terugkrijgen?

Het is niet mogelijk om je Course Hero abonnement op te zeggen en je geld terug te krijgen. Maar u kunt de terugkerende betalingen die worden gedaan stoppen door de functie voor automatisch verlengen uit te schakelen. Er worden kosten in rekening gebracht en deze worden alleen van uw account afgeschreven als u een lopend Premier-lidmaatschap heeft.

Je kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam van Course Hero en een volledige terugbetaling krijgen als je geen van de ontgrendelingen of vragen hebt gebruikt. Ga naar dit om contact op te nemen met de ondersteuning ondersteuningspagina. Dien een e-mail in waarin u een volledige terugbetaling aanvraagt ​​en uw probleem uitlegt.

Als alternatief kunt u de functie voor automatisch verlengen van Course Hero-accounts handmatig annuleren om terugkerende betalingen te stoppen. U kunt het Course Hero-account annuleren door deze paar eenvoudige stappen te volgen. Maar voordat u dat doet, moet u ervoor zorgen dat u uw resterende abonnementstijd hebt gebruikt, aangezien het annuleren van uw Course Hero-account ervoor kan zorgen dat uw verschuldigde voordelen vervallen.

Optie I: Annuleer Course Hero-abonnement van de website

1. Bezoek de Course Hero officiële website en log in op uw account.

2. Klik vervolgens op het profielpictogram > Instellingen.

3. Onder Betaalmethoden vind je de optie om periodieke betalingen stop te zetten wanneer je een kaart toevoegt. Klik op Stop terugkerend lidmaatschap.

4. Volg de instructies op het scherm en bevestig uw annulering.

Let op: als je je afmeldt voor het Course Hero-account, worden de betaalde kosten niet terugbetaald.

Optie II: Annuleer Course Hero-abonnement vanaf iOS-apparaat

1. Open Instellingen op je iPhone.

2. Tik op jouw Apple-ID vanaf het begin.

3. Tik op de optie Abonnementen.

4. Zoek en tik op Course Hero-abonnement.

5. Tik vervolgens op Abonnement opzeggen.

Optie III: annuleer het Course Hero-abonnement in de Play Store

Opmerking: deze stappen zijn alleen voor degenen die zich met hun Google-account op Course Hero hebben geabonneerd.

1. Open de Play Store-app op uw Android-apparaat.

2. Tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Tik op Betalingen & abonnementen.

4. Tik op Abonnementen.

5. Selecteer de Cursus Held abonnement en tik op Beheren.

6. Tik op Annuleren om het abonnement op te zeggen.

Nadat je je opzegging hebt bevestigd, ontvang je een e-mail van Course Hero om je op de hoogte te stellen van de opzegging van je account. Als je je Course Hero-account opzegt, wordt je account teruggezet naar het basislidmaatschap.

Let op: Het duurt 7 werkdagen voordat de opzegging van kracht wordt. Elke resterende betaling moet worden betaald voordat de Course Hero-account wordt geannuleerd.

Kun je je geld terugkrijgen van Course Hero?

Ja, als er kosten in rekening zijn gebracht op uw account vanwege de automatische verlenging van uw abonnement en u uw abonnement niet hebt gebruikt. U kunt via e-mail een verzoek indienen om uw probleem te laten controleren. Na controle door het team van Course Hero op de Algemene voorwaarden, kunt u zelfs een volledige terugbetaling krijgen voor het bedrag dat van het abonnement is afgeschreven.

Ga naar om contact met hen op te nemen Ondersteuning van Course Hero en klik op Neem contact met ons op. U krijgt een Contact Customer Support-formulier om de details in te voeren en te verzenden. Het duurt meestal ongeveer een werkdag om een ​​antwoord van Course Hero-ondersteuning te krijgen.

Hoe kun je je Course Hero-vraag annuleren?

Het kan zijn dat u een fout in uw vraag vindt of dat u een geheel verkeerde vraag heeft ingetypt, in dat geval kunt u uw ingevoerde vraag altijd verwijderen. U kunt ervoor kiezen om uw vraag op de Course Hero-website te verwijderen door een paar eenvoudige stappen te volgen:

1. Navigeer naar de Course Hero officiële website en log in op uw account.

2. Klik op de Dashboard-pagina op Uw vragen in het linkerdeelvenster.

3. Navigeer naar de gewenste vraag die je wilt annuleren en klik op Annuleren.

Opmerking: soms annuleert Course Hero automatisch een vraag. Dit komt doordat de vraag geen antwoord of het juiste antwoord kan krijgen van een tutor of vragenverwerker. In dergelijke gevallen worden leden op de hoogte gebracht dat hun vragen zijn geannuleerd en wordt de vraag ingewisseld.

Hoe kunt u uw Course Hero-account annuleren?

Het verwijderen of annuleren van een Course Hero-account is geen goede optie als je een betaald lidmaatschap hebt lopen. Als je abonnement is afgelopen en je geen gebruik meer maakt van Course Hero en je je account wilt verwijderen, volg dan deze paar eenvoudige stappen:

1. Ga naar de Course Hero officiële website op uw browser.

Opmerking: zorg ervoor dat je bent aangemeld bij je Course Hero-account.

2. Klik vervolgens op je profielfoto > Instellingen.

3. Klik op de optie Account verwijderen onder Mijn account onderaan de pagina Accountinstellingen.

4. Klik ten slotte op de optie Account verwijderen om de verwijdering van uw Course Hero-account te bevestigen.

Hoe kun je een Course Hero-document onscherp maken?

Course Hero-documenten zijn wazig als je een gratis account gebruikt en een document wilt bekijken. Als je een gratis account gebruikt, is er een manier om een ​​Course Hero-document onscherp te maken, namelijk door je eigen echte studiemateriaal in te dienen en een gratis ontgrendeling te krijgen. Volg deze eenvoudige stappen om het document onscherp te maken door uw studiemateriaal in te dienen:

1. Log in op uw Course Hero-account en typ je vraag in de zoekbalk.

2. Klik op het document om toegang te krijgen tot het document dat bij het antwoord hoort.

3. Klik vervolgens op de optie Volledig document weergeven rechtsboven in het scherm.

4. Klik vervolgens op Documenten toevoegen om de materialen toe te voegen die u wilt toevoegen om het document onscherp te maken.

5. Klik ten slotte op de optie Ontgrendel studiemiddelen als je 10 documenten hebt geüpload.

U kunt ook een van de abonnementen kiezen om gemakkelijk toegang te krijgen tot alle documenten en tegelijkertijd professionele antwoorden op uw vraag te krijgen.

Moeten docenten betalen voor Course Hero?

Nee, docenten hoeven niet te betalen voor Course Hero-services. Integendeel, docenten kunnen tot 3 dollar verdienen per vraag die ze beantwoorden, maar dat antwoord moet nauwkeurig en waardevol zijn. Leraren verdienen tot 12-25 dollar per uur, afhankelijk van de ervaring en tijd die ze aan het platform besteden. Docenten hebben de flexibiliteit om de vragen te beantwoorden wanneer ze maar willen. Ze hebben ook toegang tot cursusinhoud van verschillende universiteiten in het hele land.

Kun je in de problemen komen omdat je een Course Hero-account hebt?

Nee, als je een Course Hero-account hebt, kom je niet in de problemen als je het correct en met de juiste intentie gebruikt. Sommige onverlaten gebruiken het platform niet zoals het bedoeld is. Het gebruik van Course Hero-materialen om uw concepten rond een onderwerp te stimuleren en een onderwerp of onderwerp beter te begrijpen, is de juiste manier om Course Hero te gebruiken.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je het Course Hero-abonnement kunt opzeggen en wat het Course Hero-abonnement waard is. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten over welk onderwerp u meer wilt weten in ons volgende artikel.

  Hoe u kunt voorkomen dat uw Google Home al uw gesprekken opneemt

gerelateerde berichten