Hoe Cox WiFi Hotspot gratis proefcode te krijgen

Aangezien moderne mensen gericht zijn op technologie, is het een belangrijk onderdeel van onze wereld geworden dat we zouden verlangen naar gratis wifi. Ooit gehoord van zo’n mogelijke uitkomst, namelijk de gratis proefcode van de Cox WiFi-hotspot? Cox is een gerenommeerd bedrijf dat gratis internettoegang biedt aan Cox-klanten over de hele wereld. In dit artikel leert u de methode om de gratis code van de Cox WiFi-hotspot te verkrijgen. Met de hotspotcode logt u eenvoudig in op uw geregistreerde Cox-account en maakt u eenvoudig gebruik van de gratis Cox WiFi-proefversie. Lees het artikel tot het einde om erachter te komen hoe u internettoegang kunt krijgen met de Cox WiFi-inlogcode.

Hoe Cox WiFi Hotspot gratis proefcode te krijgen

Geïnitieerd in het jaar 2020, krijgen Cox Internet-klanten toegang tot meer dan 3 miljoen Cox WiFi-hotspots in alle staten van de VS. Deze wifi-netwerken, die wereldwijd beschikbaar zijn, geven privileges aan Cox-klanten door internettoegang te bieden. U kunt de gratis WiFi van Cox gebruiken als er geen openbare WiFi beschikbaar is.

Kenmerken van Cox WiFi Hotspot

De functies van de gratis proefcode van de Cox WiFi-hotspot worden vermeld zoals vermeld in deze sectie.

 • Locatie-identificatie – U kunt de locatie van deze hotspots vinden met behulp van de Cox hotspots-kaartwebsite in uw standaardwebbrowser. U kunt de optie Map it gebruiken om hotspots in een bepaald gebied te zoeken met behulp van uw adres of postcode.

 • Persoonlijke beveiliging voor Cox Provider – U kunt verbinding maken met elk wifi-netwerk waarop de share-instelling of gasttoegang is ingeschakeld, op voorwaarde dat u een werkende Cox-login heeft. U kunt de Cox-inloggegevens gebruiken, die de gebruikers-ID en het wachtwoord zijn, dit voorkomt dat u de SSID en WiFi-sleutel van de specifieke hotspot hoeft aan te schaffen. Aangezien de bottom line van het netwerk het bieden van een veilig netwerk is, komt de veiligheid van de gebruiker nooit in gevaar, zelfs niet als u de gateway bij u thuis heeft. Omdat voor verbinding met de hotspot individuele gebruikersreferenties nodig zijn, kan het wachtwoord van de WiFi-hotspot veilig blijven.

 • Meerdere apparaten – Een bepaalde hotspot maakt verbinding met maximaal 5 apparaten tegelijk mogelijk om een ​​trage internetsnelheid te voorkomen. Dus als u met dit probleem wordt geconfronteerd, probeer dan verbinding te maken met een andere wifi-hotspot.

 • Eenvoudige verbinding – Het ingebouwde geheugen van de apparaten die zijn geregistreerd bij een bepaalde Cox-hotspot helpt om gemakkelijk verbinding te maken met de opgeslagen of vorige wifi-verbinding.

Wat is een panoramische wifi-router?

Het beste resultaat om toegang te krijgen tot internet met de gratis proefcode van de Cox WiFi-hotspot kan worden verkregen door de Cox Internet met panoramische WiFi-router te gebruiken.

 • Het grote voordeel van dit plan is dat je de modem en router in één unit kunt krijgen met de functies van de Panoramic WiFi Gateway. Deze enkele hardware-uitrusting is voldoende om een ​​betrouwbare WiFi-dekking voor de meeste apparaten te dekken, waardoor het gemakkelijker wordt om de gratis Cox WiFi-proefversie te gebruiken. Deze dual-band router stelt de beste wifi-frequenties in die geschikt zijn voor het apparaat.
 • U kunt ook overwegen om de gateway te huren voor slechts $ 12/maand om de gratis code van de Cox WiFi-hotspot te gebruiken.
 • Bovendien kunt u geld terugkrijgen wanneer u koopt via een van de meer dan 7000 deelnemende winkels.
 • De limiet van wifi-hotspots is 1250 GB per maand.

Hoe Cox WiFi Hotspot gratis code te verkrijgen

Als u een internetklant bent van de volgende netwerken, zoals AT&T, Verizon of CenturyLink, heeft u toegang tot de gratis proefversie.

Stap I: Koop Cox Plan

Om de internettoegang van de Cox-hotspot te gebruiken, moet u zich hebben geregistreerd voor een Cox-abonnement. Dit komt omdat de service gratis is voor cox-klanten, en dat wil zeggen, het geeft Cox WiFi-login gratis. Aan de andere kant komt het als een betaalde service voor nieuwe gebruikers.

 • Voor een korte periode kunt u overwegen de volgende pakketten aan te schaffen, namelijk $ 4 voor 2 uur, $ 8 voor 24 uur en $ 20 voor 1 week. Op dit platform kunt u de gewenste duur selecteren en betalingsgegevens invoeren om het abonnement te voltooien.
 • Voor het gebruik van de gratis proefcode van de Cox WiFi-hotspot, kunt u overwegen het maandabonnement te kopen, waarvoor de kosten beginnen bij $ 29,99 per maand.

Stap II: Registreer u op de Cox-website

De volgende stap om de Cox-hotspot te gebruiken, is het aanmaken van een account op de Cox-website.

1. Gebruik de Windows-zoekbalk onderaan om de Google Chrome-app te openen.

2. Open de Cox-toegangsportaal website en klik op de optie Registreren in het gedeelte Een gratis proefversie aanvragen.

3. Voer de gegevens van uw naam, internetprovider en e-mailadres in de respectievelijke velden in en klik op de knop Verzenden.

4. Voer uw bankgegevens in nadat u bent goedgekeurd als gebruiker voor de gratis proefperiode.

Stap III: Gebruik kortingen of omzeil de pagina Betalingen

U kunt elk van de methoden die hier worden gegeven gebruiken om kortingen op de abonnementskosten te krijgen of u kunt de hier geadviseerde methode gebruiken om de betalingspagina te omzeilen.

 • Voordat u zich abonneert op het platform, kunt u de geschikte deals op de website bekijken en vervolgens de couponcode toepassen om korting te krijgen op de abonnementskosten.
 • Een andere mogelijkheid om gebruik te maken van kortingen op het abonnementsgeld is het gebruik van de Coupert browserextensie. Dit zou helpen bij het toepassen van kortingen op het moment van afrekenen, waarmee u het abonnementsgeld tegen lagere kosten kunt kopen. Voeg gewoon de browserextensie toe aan Chrome en het zou helpen bij het omzeilen van de betalingspagina op het abonnement.

Stap IV: verkrijg de Cox Hotspot-code

U kunt een van de hier gegeven methoden gebruiken om de gratis proefcode van de Cox WiFi-hotspot te verkrijgen. U kunt echter niet twee couponcodes tegelijkertijd gebruiken om internettoegang te krijgen in Cox-hotspots en om de gratis Cox WiFi-proefversie te verkrijgen. Voor meer informatie hierover kunt u naar de officiële Cox-website gaan of contact opnemen met een vertegenwoordiger van Cox Communications.

 • Als u een account heeft aangemaakt door de eerder gegeven stappen te volgen, kunt u de gratis code van de Cox WiFi-hotspot gebruiken die naar het opgegeven e-mailadres is verzonden. Deze couponcode kan worden gebruikt voor toegang tot de gratis proefversie om de Cox-hotspot te gebruiken of om toegang te krijgen tot een van de nabijgelegen hotspots. U kunt de code gebruiken om verbinding te maken met internet totdat uw proefperiode afloopt. De Hotspot-code werkt eenmalig voor een bepaald apparaat en blijft 30 dagen actief op het geregistreerde e-mailadres.
 • Een andere optie om de Cox-hotspotcode te verkrijgen en Cox WiFi-login gratis te krijgen, is door een van de couponcodes te gebruiken die beschikbaar zijn op een van de websites. U kunt bijvoorbeeld de ProPro website om een ​​van de codes op de website te verkrijgen.

Stap V: Cox Hotspot-code gebruiken (meerdere keren)

U kunt een bepaalde gratis proefcode van de Cox WiFi-hotspot niet gebruiken nadat de proefperiode is verstreken. De gratis proefversie kan echter meerdere keren worden gebruikt door een beperking door te geven, namelijk het wijzigen van het IP-adres. Hierdoor wordt uw pc een nieuwe gebruiker van de verbonden hotspot. U kunt de instructies in de hier gegeven link volgen om de methode te leren om het IP-adres van uw Windows-pc te wijzigen.

Hoe verbinding te maken met Cox WiFi Hotspot

Na het verkrijgen van de gratis proefcode van de Cox-hotspot, is het essentieel om de methode te leren om deze te gebruiken om verbinding te maken met een Cox WiFi-hotspot. U kunt het beste gebruikmaken van beveiligde WiFi-hotspotnetwerken; u kunt ervoor zorgen dat het netwerk veilig is als er een slot op zit. In het ergste geval, log niet in op een van uw accounts en gebruik een VPN-service zoals NordVPN om uw gegevens te coderen terwijl u een onveilig wifi-netwerk gebruikt.

Stap I: WiFi inschakelen

De eerste stap is om de wifi-instelling op uw pc in te schakelen en verbinding te maken met het Cox-netwerk.

1. Druk op de Windows + I-toetsen om Instellingen te openen en klik op de optie Netwerk en internet.

2. Ga naar het tabblad Wi-Fi in het linkerdeelvenster en schakel de Wi-Fi-optie in om wifi in te schakelen.

3. Klik op de optie Beschikbare netwerken weergeven om naar de WiFi-netwerken te zoeken.

4. Selecteer het CoxWifi-netwerk.

Opmerking: deze wifi-netwerken kunnen worden weergegeven als CoxWiFi, CoxWiFi_Premium of Cable WiFi.

Stap II: Maak verbinding met het Cox WiFi-netwerk

De volgende stap om een ​​gratis Cox WiFi-proefversie te verkrijgen, is verbinding maken met het Cox WiFi-netwerk en uw inloggegevens gebruiken om de Cox-hotspot te gebruiken door gebruik te maken van de gratis proefcode van de Cox WiFi-hotspot.

1. Selecteer in het pop-upvenster Cox Hotspots Login de optie Geen klant.

Opmerking: als het venster niet verschijnt, opent u de Google Chrome-app met behulp van de zoekbalk. Dit zou helpen bij het omleiden van het hoofdinlogvenster naar de webbrowser.

2. Selecteer een geschikt abonnement in het StraightUp Internet Hotspot Pass-venster en vul een e-mailadres in het daarvoor bestemde veld in.

3. Schakel het selectievakje in het privacybeleidvenster in om de algemene voorwaarden te accepteren.

4. Klik op de knop Volgende.

5. Vul alle velden van het StraightUp Internet Pass Billing Information-venster in en klik vervolgens op de knop Verzenden.

6. U kunt de pasgegevens zien in het venster Transactiedetails en u kunt dit apparaat gebruiken om automatisch verbinding te maken met Cox WiFi totdat de pas verloopt.

Opmerking: Mogelijk hebt u ook een bevestigingsmail ontvangen in de aangetekende e-mail nadat u de Cox WiFi-login gratis hebt gebruikt.

Hoe Cox WiFi Hotspot uit te schakelen

Tijdens het gebruik van een onveilige Cox-hotspot of ongeautoriseerde Cox WiFi-hotspot gratis code, is het noodzakelijk om de methode te kennen om de hotspot-verbinding uit te schakelen. U kunt de instructies in het gedeelte volgen om de hotspotverbinding uit te schakelen.

1. Open de Google Chrome-app vanuit het zoekvak van Windows.

2. Open de inlogpagina van Cox Hotspot en log in op uw account met de inloggegevens.

3. Ga naar de pagina Wachtwoord en beveiliging.

4. Ga naar de pagina Privacyinstellingen.

5. Schakel in het gedeelte Cox Hotspot naar de optie Uitschakelen.

6. Klik op de optie Wijzigingen opslaan.

Waarom werkt Cox WiFi Hotspot niet?

De gratis proefcode van de Cox WiFi-hotspot werkt mogelijk niet op uw apparaat. De redenen hiervoor worden hieronder vermeld:

 • Internetstoring – Het internet dat beschikbaar is voor de specifieke Cox-hotspot is mogelijk uitgeput of de rekening is mogelijk achterstallig.

 • Verkeerde inloggegevens: de Cox-ID en het wachtwoord dat u gebruikt, zijn mogelijk onjuist en daarom kon de gratis inlogactie van Cox wifi niet worden uitgevoerd.

 • Onjuiste configuratie of buiten bereik: de netwerkconfiguratie is mogelijk onjuist of het apparaat is mogelijk buiten bereik.

 • Verlopen proefcode – De vervaldatum van de proefcode is mogelijk verstreken of de beperking is mogelijk opgelegd aan het IP-adres. Aangezien de proefcode slechts één keer kan worden gebruikt voor een IP-adres, kan de vervaldatum worden opgelegd aan de proefcode. Ook werken sommige kortingen die door bepaalde websites worden aangeboden mogelijk niet op het Cox-platform. Daarom werkt de code mogelijk niet als deze van een andere website is verkregen.

Om de hierboven genoemde problemen op te lossen tijdens het gebruik van de gratis Cox WiFi-proefversie, kunnen de volgende methoden worden uitgevoerd.

 • Controleer netwerkverbinding – Controleer of de wifi-verbinding op uw pc is ingeschakeld en of de Cox-hotspot in werkende staat is.

 • Power cycle-router – Als het probleem te wijten is aan enige vertraging in de Cox-hotspotrouter, kunt u proberen deze uit en weer in te schakelen door op de aan / uit-knop te drukken.

 • Neem contact op met de klantenservice- Als geen van de methoden voor u werkt, neem dan contact op met de klantenservice van de Cox-hotspotvoorziening en bespreek het probleem met hen.

***

We hopen dat u met behulp van deze gids hebt kunnen leren hoe u de gratis proefcode van de Cox WiFi-hotspot kunt verkrijgen. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u deze in de opmerkingen hieronder plaatsen.

  8 geweldige XFCE-thema's om uit te checken

gerelateerde berichten