Hoe de batterij op de iPhone te delen

Power Sharing of Wireless reverse charging is een nieuwe functie op veel smartphone-apparaten en er wordt nog steeds aan gewerkt met de hoop op meer geavanceerde ontwikkelingen. Apple is het toonaangevende vlaggenschipbedrijf voor mobiele productie en zijn apparaten, die nogal duur lijken dan die van zijn concurrenten, zijn nog steeds waar voor je geld. Dus een van de belangrijkste vragen blijft in de hoofden van mensen: hoe de batterij op de iPhone te delen? Bestaat draadloos omgekeerd opladen op de iPhone zelfs? Als u op zoek bent naar tips over hetzelfde, brengen we u een handige gids die u leert hoe u de batterij op de iPhone kunt delen of dat dit mogelijk is of niet.

Hoe de batterij op de iPhone te delen

Voordat we ingaan op de manieren om te leren hoe je de batterij op de iPhone kunt delen, laten we eerst kijken hoe de functie voor het delen van energie werkt en welke apparaten deze functie ondersteunen. Blijf lezen om dit allemaal in detail te weten!

  Hoe Google Allo voor internet te gebruiken

Hoe werkt de functie voor het delen van telefoonvermogen?

Wanneer een stroom door een draadspoel loopt en dichter bij een andere spoel komt, treedt een fenomeen op dat bekend staat als elektromagnetische inductie. En het is ook het werkingsprincipe achter Power Sharing. Met de functie Power Sharing gebruiken mobiele telefoons hun eigen batterij om een ​​andere telefoon op te laden zonder het gebruik van kabels of adapters. U hoeft alleen uw apparaat met een bijna lege batterij aan te sluiten op een telefoon met meer batterij, en ze zullen de batterijen vanzelf verwisselen. De functie Power Sharing kan worden gebruikt om mobiele telefoons, Bluetooth-apparaten en smartwatches op te laden. Lees tot het einde om te weten hoe u de batterij op iPhone en andere apparaten kunt delen.

Kun je de iPhone-batterij delen? Kun je de batterij delen met iPhone 11?

Nee, je kunt de iPhone-batterij niet delen op iPhone-apparaten, waaronder iPhone 11, omdat Apple die functie nog niet heeft gelanceerd.

Is het mogelijk om de batterij van de ene iPhone naar de andere over te zetten? Kun je de levensduur van de batterij naar een andere telefoon sturen?

Nee, het is niet mogelijk om de batterij van de ene iPhone naar de andere over te zetten. Hoewel u de batterij van de ene telefoon naar de andere kunt sturen op alleen geselecteerde modellen Samsung-smartphones met behulp van de functie voor draadloos delen van stroom. Blijf verder lezen om te leren hoe u de batterij kunt delen op iPhone- en Samsung-apparaten.

Kunnen telefoons de batterij draadloos delen?

Ja, telefoons kunnen de batterij draadloos delen met de functie voor het delen van stroom, ook wel bekend als draadloos omgekeerd opladen. Deze functie is alleen beschikbaar op mobiele telefoons en apparaten van Samsung. Met deze functie kun je de batterij van de ene telefoon delen met een andere compatibele smartphone, Galaxy Watch en Galaxy Buds.

  Maak een gastaccount op uw iPhone met GuestMode

Welke telefoons kunnen de batterij delen?

Powershare of draadloos omgekeerd opladen op de iPhone is nog geen functie en is alleen beschikbaar op Qi-gecertificeerde apparaten zoals de Huawei P30 Pro en op een paar Samsung-modellen, zoals:

  • Galaxy S20, S20+, S20 Ultra
  • Z Flip
  • Note10, Note10+
  • S10e, S10, S10+
  • Vouwen

Het is vanaf nu niet beschikbaar op iOS-apparaten. U zult moeten wachten om te weten hoe u de batterij op de iPhone kunt delen totdat Apple deze functie op zijn slimme apparaten onthult.

Hoe werkt het delen van batterijen op Samsung Galaxy-telefoons?

Batterij delen is een ingebouwde functie in Samsung Galaxy-telefoons die Qi draadloos opladen ondersteunt, waarmee elk ondersteund apparaat kan worden opgeladen. Om de batterij te delen, moet je deze stappen volgen:

1. Open de applicatie Instellingen.

2. Scroll naar beneden en tik op Batterij- en apparaatonderhoud.

3. Tik op Batterij.

4. Tik op Draadloos delen van energie om de schakelaar in te schakelen.

5. Leg de twee apparaten achter elkaar om het gewenste apparaat aan te sluiten en op te laden.

Opmerking: plaats de telefoon of het op te laden apparaat in het midden van het andere apparaat om de oplaadspoelen van beide apparaten uit te lijnen.

Heeft iPhone Wireless PowerShare? Kunt u AirDrop-batterij?

Nee, de iPhone heeft geen draadloze PowerShare. Het is ook niet mogelijk om de batterij via AirDrop te gebruiken, aangezien AirDrop een functie is waarmee u bestanden en gegevens draadloos kunt overbrengen tussen Apple-apparaten. Daarom is het aan te raden om altijd een powerbank bij je te hebben als je een iPhone gebruikt. Dus vanaf nu kun je niet weten hoe je de batterij op de iPhone kunt delen.

  Video-opname en -bewerking beheersen met QuickTime

Hoe de batterij te delen op iPhone 11, 12 of 13?

Het is niet mogelijk om de batterij te delen op iPhone 11, 12 of 13. De functie kan in de toekomst door Apple worden onthuld voor de vlaggenschipapparaten. een paar Samsung- en Huawei-smartphones.

Kun je de batterij delen op iOS 14 en 15?

Nee, je kunt de batterij niet delen op iOS 14 of iOS 15. Hoewel het gerucht gaat dat er technologie is voor draadloos omgekeerd opladen op de iPhone, heeft Apple de werking ervan geblokkeerd. Volgens bronnen die voorkennis over Apple verstrekken, is draadloos opladen op iPhone geblokkeerd, omdat het niet aan hun verwachtingen voldeed.

Als ze op een gegeven moment voldoende vertrouwen hebben om deze technologie opnieuw uit te brengen, kunnen we deze functie mogelijk in toekomstige iOS-versies zien. En u hebt toegang tot deze functie met de volgende stappen om te leren hoe u de batterij op de iPhone kunt delen:

1. Open de app Instellingen vanuit de app-lade op de iPhone.

2. Tik op de optie Batterij.

3. De functie voor het delen van stroom is beschikbaar in dit batterijmenu als een tuimelschakelaar zodra deze is gestart. Alleen dan weet u hoe u de batterij op de iPhone kunt delen.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je de batterij op de iPhone kunt delen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons in ons volgende artikel weten over welk onderwerp u meer wilt weten.

gerelateerde berichten